2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bu liste işi çok güzel oldu, eline sağlık canım :) şuana kadar hep sezeryan oldu değil mi, normal doğuran oldu mu kızlar

Bu liste işi çok güzel oldu, eline sağlık canım :) şuana kadar hep sezeryan oldu değil mi, normal doğuran oldu mu kızlar
Evet bana da uğraş çıktı :) Çok hoşuma gidiyor ne güzel bebeklerine kavuştular. Hep sezaryen oldu gibi hatırlıyorum ben de. Bi de keşke doğuran annelermiz bebek isimlerini de yazsalar , eklesem listeye. Gerçi o heyecandan akıllarına gelmiyor olabilir :)

Kızlar bi kaç gündür altta çok agrim vardı oturup kalkarken falan bugün doktoruma dedim böyle bi durum var diye bebek kafasıni kanala koymuş yakın da olabilir 40da görebilirsn dedi hayirlisi insaallah arkadaşlar birbirimize duaci olalım insaallah bu mübarek günlerde hayırlısıyla gelsin yavrularmız

toist korkma canım ben de 36 da öyle bir serum aldım yorgunluktan oluyor sanırım. Bol bol dinlen geçiyor bbu arada benim de her uyandığımda oluyor, arkadaşların da oluyor[/QUOTE]
Canım bişi sorcam adalat da verdi mi tansiyon ilacı yazıyor yanlış mı aldım acaba

Aa evet Aklımızda olsun ben bildiklerimi Söyleyeyim sana. Biyolojik Taylan mytwin yağız-yiğit :) evet darısı başımıza inşallah canım :)

Kilo olarak benim yorumum. Drum normal dedi kilosu. Boyu 50 cm. Herşeyi haftasında uyumlu maşallah. Toist canım senle aynı gidiyorduk, takip edemiyorum sende durumlar ne
Bence de kilosu normal canım, biz de 3.400 civarıyız ama 3 ten sonrası çok iyi zaten. Boyu da 50 51 çıkıyor. Kordon sıkıntımız var gününü geçerse cesaret edemem beklemeye. Tek sıkıntı o

Z zeyyil hayır canım doğru, kasılmalarını önlüyor. Bana serumla verdiler bir kez daha nst ye girdim çıkmayınca vermedi canım. Şuanda çıksa da sorun değil diyor. Ben çok yorulmuştum önceki 2 gün. Ve çok az su içmiştim dışarda olduğum için. Sende yorgun muydun. Yorgunluk tetikliyormuş.

Çok normal canım yaklaştı artık Zaman'ları :) amin inşallah gelsin yavrular hayırlısıyla sağlıklısıyla. Şimdiye kadar iyi yol katettik.

Çok normal canım yaklaştı artık Zaman'ları :) amin inşallah gelsin yavrular hayırlısıyla sağlıklısıyla. Şimdiye kadar iyi yol katettik.
Elhamdulillah canım gerçekten rabbim neler nasip ediyo daha dune kadar erken doğum riski agri kasılma derken şimdi ise gün saymaya başladık :) :) hatta artık gelsinler diye 4gözle bekler olduk

Adalat crone kullanan arkadaslar kalp ilacıymış bi içim rahatlatabilir misiniz? Bi de bugün serum aldım Dr gunde 1 tane dedi bugün içsem mi ki

Elhamdulillah canım gerçekten rabbim neler nasip ediyo daha dune kadar erken doğum riski agri kasılma derken şimdi ise gün saymaya başladık :) :) hatta artık gelsinler diye 4gözle bekler olduk
Evet Allaha şükür canım :) sen bekliyorsun ben de biraz daha dursun mı acaba diye düşünüyorum :)

Yok canım degildim aslında ama bebek asagida benim o yaptı sanırsam 6 Mayıs A kadar kullanıcam o GUN kontrol var bakalim canım inşallah bekler kuzucuk bulundugum ilçede 100 cıktı sancım ebe nasıl dayanıyorsun hemen gelin dedi orda 50 cıktı öyle olunca yatırdılar 50 bile cok sancı degildi şöyle 38 olsak kilomuz 3 ü gecse

Bugün kontrolumuz vardi kızlar. Yarin 40. Haftaya giricez ama bizim kizin hic gelesi yokmus. Nst de sanci çıkmıyor. Ama çok sıkıldım ben artık gelmesini istiyorum. Son gunler hiç geçmiyor. Benden öncekiler patir patir doğurdu ama ben bu gidisle herkesten sonra dogurucam (

Canim bebeginin kilosu kac. Dogum tarihlerimiz ayni benim donmedi hala. Yastik koydum uzandim simdi :)

İlk defa bugün kontrole istemeye istemeye gittim çatı muayenesi var diye.. ama henüz olmayanlar için soyliyim dedim hiç öyle korkulacak bise değilmiş ne oldugunu bile anlamadan bitiyo zaten.. benim sipaninda hic gelesi yok heralde sanci manci cikmadi nst de..:)

Son gunler hoc gecmiyorrr... Dusunuyorum orda 250 gun yazdigi gunu hatiliorummm ozamandan bu zamana hemencik gectide 15 gun gcmiyo sanki ...(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…