Son bi kaç gündür bende de arttı canım ama kontrol bugündü herşey yolundaymis çok şükür :) :) normal demek ki sona yaklastikca stres olduk :) :)Kızlar son haftalar akıntılarınızda artış oldu mu?
Bu liste işi çok güzel oldu, eline sağlık canım :) şuana kadar hep sezeryan oldu değil mi, normal doğuran oldu mu kızlar@elf21 den henüz haber yok ama 4 de sezaryene girecekti. İnşallah sağlıkla kavuşmuştur kuzusuna. Ben de listeyi güncelleyeyim :)
Annemiz Doğum Tarihi BDT Bebeğimiz lovesoon 20.03.2015 06.05.2015 Tevfik Huzeyfe emelll5 30.03.2015 01.05.2015 Efe merve8886 11.04.2015 04.05.2015 - Mytwin 14.04.2015 10.05.2015 Yiğit&Yağız 2Bilinmeyen 14.04.2015 31.05.2015 - biyolojik 17.04.2015 12.05.2015 - sadem_karamel 16.04.2015 20.05.2015 Şahin merhabahayatt 21.04.2015 09.05.2015 - Yagzn_Annesi 22.04.2015 05.05.2015 - ptkrdln 22.04.2015 05.05.2015 - teacherofelt 22.04.2015 17.05.2015 - elf21 24.04.2015 08.05.2015 -
Evet bana da uğraş çıktı :) Çok hoşuma gidiyor ne güzel bebeklerine kavuştular. Hep sezaryen oldu gibi hatırlıyorum ben de. Bi de keşke doğuran annelermiz bebek isimlerini de yazsalar , eklesem listeye. Gerçi o heyecandan akıllarına gelmiyor olabilir :)Bu liste işi çok güzel oldu, eline sağlık canım :) şuana kadar hep sezeryan oldu değil mi, normal doğuran oldu mu kızlar
Kilo olarak benim yorumum. Drum normal dedi kilosu. Boyu 50 cm. Herşeyi haftasında uyumlu maşallah. Toist canım senle aynı gidiyorduk, takip edemiyorum sende durumlar neKilo olarakmi minyon canim diger olcumleri nasil
Aa evet Aklımızda olsun ben bildiklerimi Söyleyeyim sana. Biyolojik Taylan mytwin yağız-yiğit :) evet darısı başımıza inşallah canım :)Evet bana da uğraş çıktı :) Çok hoşuma gidiyor ne güzel bebeklerine kavuştular. Hep sezaryen oldu gibi hatırlıyorum ben de. Bi de keşke doğuran annelermiz bebek isimlerini de yazsalar , eklesem listeye. Gerçi o heyecandan akıllarına gelmiyor olabilir :)
Bence de kilosu normal canım, biz de 3.400 civarıyız ama 3 ten sonrası çok iyi zaten. Boyu da 50 51 çıkıyor. Kordon sıkıntımız var gününü geçerse cesaret edemem beklemeye. Tek sıkıntı oKilo olarak benim yorumum. Drum normal dedi kilosu. Boyu 50 cm. Herşeyi haftasında uyumlu maşallah. Toist canım senle aynı gidiyorduk, takip edemiyorum sende durumlar ne
Çok normal canım yaklaştı artık Zaman'ları :) amin inşallah gelsin yavrular hayırlısıyla sağlıklısıyla. Şimdiye kadar iyi yol katettik.Kızlar bi kaç gündür altta çok agrim vardı oturup kalkarken falan bugün doktoruma dedim böyle bi durum var diye bebek kafasıni kanala koymuş yakın da olabilir 40da görebilirsn dedi hayirlisi insaallah arkadaşlar birbirimize duaci olalım insaallah bu mübarek günlerde hayırlısıyla gelsin yavrularmız
Elhamdulillah canım gerçekten rabbim neler nasip ediyo daha dune kadar erken doğum riski agri kasılma derken şimdi ise gün saymaya başladık :) :) hatta artık gelsinler diye 4gözle bekler oldukÇok normal canım yaklaştı artık Zaman'ları :) amin inşallah gelsin yavrular hayırlısıyla sağlıklısıyla. Şimdiye kadar iyi yol katettik.
Evet Allaha şükür canım :) sen bekliyorsun ben de biraz daha dursun mı acaba diye düşünüyorum :)Elhamdulillah canım gerçekten rabbim neler nasip ediyo daha dune kadar erken doğum riski agri kasılma derken şimdi ise gün saymaya başladık :) :) hatta artık gelsinler diye 4gözle bekler olduk
Yok canım degildim aslında ama bebek asagida benim o yaptı sanırsam 6 Mayıs A kadar kullanıcam o GUN kontrol var bakalim canım inşallah bekler kuzucuk bulundugum ilçede 100 cıktı sancım ebe nasıl dayanıyorsun hemen gelin dedi orda 50 cıktı öyle olunca yatırdılar 50 bile cok sancı degildi şöyle 38 olsak kilomuz 3 ü gecse
Canim bebeginin kilosu kac. Dogum tarihlerimiz ayni benim donmedi hala. Yastik koydum uzandim simdi :)Canım benimki yeni döndü 5 gün önce tersti 2 gün önce dönmüş suyun yeterliyse dönebilir daha ben belimin altına ince yastık koyup ayaklarımı yükseğe kaldırdım yarım saat yattım o sırada döndü galiba dene istersen bi zararı yok
Canim inşallah hayirlisiyla bebegine kavusmussundur.Eki Görüntüle 1506415 Kizlar duzenli sancim cikti ve su artisi devam ediyormus devletteki doktorda ozeldekide komplikasyon olmasindan korkuyorlar bu yuzden alinmasi lazim diyorlar acikligim hic yok ve ben sezeryandan cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?