2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canim anlattiklarin cok enteresan. normal dogum pozisyon unda olan bebege nasil yan diyor anlamadim. Kafasini olcrken dikkat ettin mi? Benim yan duruyo ölçüm yaparken hep yukariyi olcuyor

İnşallah canim cok tesekkurler :)

her ilde varmıdır canım

Bursa'da var, ultramed'di sanirim.. diger illeri bilmiyorum.. internetten baksan bulursun kesin..

Bu arada bebegin donmeye calisiyor.. belki de donmus..bence doktorun normal dogumu desteklese daha yapici konusmasi gerekirdi.. benim oglumdaki hamileligimde ilk doktorum turlu bahaneler uretti.. donmedi bu donmez diye.. daha 28 hafta mi neydim.. dondu bu sefer de, bu kadar heveslenme dogumdan once bile ters donebiliyor diye demorilize etmisti.. ee dogumdan once ters bebek dogum pozisyonu da alir o zaman.. ama islerine gelmiyor iste..

Son gunler hoc gecmiyorrr... Dusunuyorum orda 250 gun yazdigi gunu hatiliorummm ozamandan bu zamana hemencik gectide 15 gun gcmiyo sanki ...(
Al benden de o kadar kac ayi atlattik simdi zaman ilerlemiyor acaba hic uyanmadan uyusak sancimizla uyanip doguma gitsek nasil olur diye dusunuyorum

ben de lansinohdan zerre fayda gormedimm ustelik dogumdan bir ay once baslamistim.. ne catlamasini engelledi ne de en ufak bir tedavi edici ozelligi oldu.. 2 ay israrla onu kullandim, her emzirmemde yerleri tekmeliyordum.. sonra bepanthen kullandim.. 3 gunde gecti butun catlaklarim.. tabi her emzirmeden once guzelce yikayip kuruluyordum.. belki emzirmeye hazirlayici olarak iyidir ama ben hicbir faydasini goremedim.

Canim bebeginin kilosu kac. Dogum tarihlerimiz ayni benim donmedi hala. Yastik koydum uzandim simdi :)

benimki de yeni döndü zaten 3200 şu anda inşallah döner merak etme ben sezeryan olcam zaten ama dönmeyince ayakları çok rahatsız ediyodu beni simdi daha rahatım 2 hafta 2 haftadır

Bol bol dinlen canım ilacını da aksatma baya işe yarıyor, çok geçmiş olsun inşallah beklesin yavrun :)

E elf21 tebrik ederim, Allah anali babali buyutsun pehlivani :)

Kizlar ben de lansinoh un hiiic faydasini gormedim, dogumdan 1 ay once baslamistim surmeye, ilk emzirmede falan hep surdum ama, cok yara oldu, kan emdi yavrum. Sonra bepanthen e gectim, o iyi geldi, yikamasi falan zor ama cok sukur gecirdi, bir de zeytinyaginin icine sogan rendeleyip surmek de cok iyi geliyormus, en.dogalindan onu denemedim ama bu sefer her seyi deniycem insaallah, bebegimin ilk gunlerinin tadini cikarmak, doya doya koklamak istiyorum :)

evet baya kişi doğurdu ben de aynı durumdayım hiçbir belirti yok :) benim de tek sıkıntım ödem. Ağrın sızım var kı prki ben yürüyüşü az yapıyorum ondan mi gelemiyor yavrum acaba

Gözünaydın :))

Kızlar çatı muayenesineen sonra karnimin alt kisminda agri var. Agrisi olan oldu mu muayeneden sonra?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…