2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
jel gibiyse soru degil.. ama disariya cikacak kadar siviysa su olmasi muhtemel..

Benim ilk oglumda suyum az az gelmis.. akinti sanmistim.. bir de yazdi.. ter mi su mu ayirt edemiyordum.
Biz nasıl ayırt edecez ki
Çok şükür hareketli bir bebek oğlum hareketlerinde azalmada olmadi ama akintilarim baya artti haftaya bir soracağim doktora canım
Sor canım ben pazartesi günü gidecem sıkıntı varsa Allah korusun görünür
Kizlar biz dogduk yarin olanlari anlatirim tontisim 4100 gr 54 cm dogdu
Oyyyy maşallah yerim ben o tontisi :) kollarını bacaklarını tontis yanaklarını isiririm isiririm :)
gözünaydın canım öp kokla yerimize.
sen nasılsın çok korkuyordun nasıl geçti sezeryan

Günaydın kizlar.. dpgum yapanlra allah anali babali hayirli evlatlar buyutmeyi nasip etsin. Hepinizi seviyorum. Benim oğlan hep sagda toplanıyor pazartesi randevum var. Cok sabirsizlaniyorum artik bebegim nasil diye merak ediyorum yaaa

Günaydın kızlar. Göğüs ucu yaraniz şimdi varsa saf zeytinyağı sürün çok işe yarıyor. Benimkiker çok aciyordu yara olmuştu her gün zeytinyağı sürdüm geçti çok şükür. Doğumdan sonra da en doğal ilaç sutumuz. Emzirdikten sonra gogsunuzu sutunuzle silin çok iyi geliyormuş yaralara

Canım merak etme ikinci çocukta yara falan olmuyor o kadar çok.çünkü sen artık öğrenmiş oluyorsun emzirmeyi.benim ikincide hiç olmadı.3. İçin krem bile almadım.

Günaydın kızlar.beni uyku tutmadı bu gece doğru dürüst.canım çok sıkılıyor.bugün çantamızı alıcaz inşallah.alışveriş var yani.birde civil açıldı burda oraya bir bakıcam bakalım ne var ne yok.ev temizliğine de başlamak lazım.size sorayım kısmetse 15i gibi doğum olucak.camlardan başlıycaz temizliğe.başlasak mı?erken mi olur?yoksa zamanımıdır?

günaydın, herşey yolunda giderken kaburga ağrısı miğde ekşimesi vs. azaldı ama hala sağ bacağıma basmakta zorlanıyorum.topallayarak yürüyorum.acaba bel fıtığı mı oldum çok korkuyorum.oysa ne kadar rahat geçiyordu hamileliğim.benim gibi yürümekte zorluk çeken var mı.yatakta sağıma dönmekte zorlanıyorum.

Canim anlattiklarin cok enteresan. normal dogum pozisyon unda olan bebege nasil yan diyor anlamadim. Kafasini olcrken dikkat ettin mi? Benim yan duruyo ölçüm yaparken hep yukariyi olcuyor
Nasil yukariyi olcuyor canim bas olcumunde de mi anlasiliyor durusu

Bennnnn
Ayni agrilardan sikayetciyim

Evet canim o kismida kafami kurcaliyor iste umut verici konusmuyor.hani bazi doktorlar don oluyor yapisal dicem ama yapisi oyle degil neseli bi adam.bugun ucuncu bi doktora gidecegim cnm o da donmus derse degisterecegim doktoru.donmemis derse ilki kendisine geleyim diye dondu demis demektir

Herkes iyi mi :) gelen bebis var mi bu arada biz. Oglumla alistik sayilir birbirimize gogus uclariniza aman dikkat edin kizlar
Iyiyiz biz canım var var olmaz mı :)) aman iyi olun :)

Bence zamanı, çünkü büyük temizlik çok yoruyor canım. Kalmış 3 haftan. Şimdi yapsan sonra küçük küçük yaparsın kirlenmez.

Kizlar bu bebegin toplanip sertlesmesi normaldi dimi dunden beri bayagi toplanip sertlestiriyorda karnimi:/

sezaryeni destekleyen doktorum da neseliydi.. normal dogum yaptiran doktorumsa mesafeli.. bence ona takilma..

Bir de gidecegin doktora "baska sehirden geldigini" soyle.. yani bir seyleri teyit etmek icin degil de, oylesine.. arada da soracagin seyleri sor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…