2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Nasil yukariyi olcuyor canim bas olcumunde de mi anlasiliyor durusu
canım eğer bebeğin gerçekten yan duruyorsa bebeğin kafası göbek deliğinden daha yukarıda biryerlerden olması lazım. ultrasonla başını ölçtüğü sırada yukarıda bir yerimi ölçüyor dikkat ettin mi

benimki de yeni döndü zaten 3200 şu anda inşallah döner merak etme ben sezeryan olcam zaten ama dönmeyince ayakları çok rahatsız ediyodu beni simdi daha rahatım 2 hafta 2 haftadır
kiloları yakın bebeklerimizin, inşallah döner benimki de canım

Iyiyiz biz canım var var olmaz mı :)) aman iyi olun :)

Bence zamanı, çünkü büyük temizlik çok yoruyor canım. Kalmış 3 haftan. Şimdi yapsan sonra küçük küçük yaparsın kirlenmez.
Haklısın tatlım.zaten haftaiçi yapılamıyor.bari haftasonları yapıp bitirelim.haftaiçileri de ben toz alma gibi ufak işleri yaparım.

Kizlar acil cevap sag bobregim tarafim agriyor bobrek agrisi mi yalanci dogum sancisi mi

Canim hic planlandigi gibi olmuyor biliyorsun bebişler erkenden gelmek isteyebiliyorlar sen yap bütün hazirliğini için rahat olsun.

Yalanci sanci olsun sorun degil de bobrek olmasin galiba sanciyi ve dogumu hizlandiriyormus oyle duymustum
Hiç okuma öyle şeyler canım daha ne ağrılar olacak. Boşver tadını çıkar hamileliğin. Idrarında sıkıntı yoksa muayenede doktoruna söylersin zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…