Kasılmadan mı bahsediyorsun acaba canım, o haftalarda çok oluyordu benim de. Bir saatte 6 kez olursa gel demişti doktorumKizlar bu bebegin toplanip sertlesmesi normaldi dimi dunden beri bayagi toplanip sertlestiriyorda karnimi:/
Masallah tosuna:)gözün aydin canim,Allah bagislasin.Kizlar biz dogduk yarin olanlari anlatirim tontisim 4100 gr 54 cm dogdu
canım eğer bebeğin gerçekten yan duruyorsa bebeğin kafası göbek deliğinden daha yukarıda biryerlerden olması lazım. ultrasonla başını ölçtüğü sırada yukarıda bir yerimi ölçüyor dikkat ettin miNasil yukariyi olcuyor canim bas olcumunde de mi anlasiliyor durusu
kiloları yakın bebeklerimizin, inşallah döner benimki de canımbenimki de yeni döndü zaten 3200 şu anda inşallah döner merak etme ben sezeryan olcam zaten ama dönmeyince ayakları çok rahatsız ediyodu beni simdi daha rahatım 2 hafta 2 haftadır
Haklısın tatlım.zaten haftaiçi yapılamıyor.bari haftasonları yapıp bitirelim.haftaiçileri de ben toz alma gibi ufak işleri yaparım.Iyiyiz biz canım var var olmaz mı :)) aman iyi olun :)
Bence zamanı, çünkü büyük temizlik çok yoruyor canım. Kalmış 3 haftan. Şimdi yapsan sonra küçük küçük yaparsın kirlenmez.
Allah yar ve yardimcin olsun canim. Hayirli haberlerini bekliyoruzKizlar yatisim yapildi 4 te sezeryana alinacam dualarinizi eksik etmeyin
Üstüne yattığın için olabilir, yalancı Sancı da olabilir. Böbrek de olabilir üzgünüm :))Kizlar acil cevap sag bobregim tarafim agriyor bobrek agrisi mi yalanci dogum sancisi mi
Evet yap bitir canım, sonra kuş gibi hafifliyorsun zaten :)Haklısın tatlım.zaten haftaiçi yapılamıyor.bari haftasonları yapıp bitirelim.haftaiçileri de ben toz alma gibi ufak işleri yaparım.
Yalanci sanci olsun sorun degil de bobrek olmasin galiba sanciyi ve dogumu hizlandiriyormus oyle duymustumÜstüne yattığın için olabilir, yalancı Sancı da olabilir. Böbrek de olabilir üzgünüm :))
Canım Allah bağışlasın. Gözün Aydın. Bebişine de maşallahKizlar biz dogduk yarin olanlari anlatirim tontisim 4100 gr 54 cm dogdu
Oyy maşallah sana tosuncuk:) hoşgeldin dünyaya:) sen nasilsin canım, ağrin sancin var mi?Kizlar biz dogduk yarin olanlari anlatirim tontisim 4100 gr 54 cm dogdu
Var canim ben varim, birkaç güne hafifler ağrinKızlar çatı muayenesineen sonra karnimin alt kisminda agri var. Agrisi olan oldu mu muayeneden sonra?
Evet canim boyle sertlesip belli bi yerde toplanmasi kasilma gibide ama o kadar sayida olmuyor cok sukur...Kasılmadan mı bahsediyorsun acaba canım, o haftalarda çok oluyordu benim de. Bir saatte 6 kez olursa gel demişti doktorum
Canim hic planlandigi gibi olmuyor biliyorsun bebişler erkenden gelmek isteyebiliyorlar sen yap bütün hazirliğini için rahat olsun.Günaydın kızlar.beni uyku tutmadı bu gece doğru dürüst.canım çok sıkılıyor.bugün çantamızı alıcaz inşallah.alışveriş var yani.birde civil açıldı burda oraya bir bakıcam bakalım ne var ne yok.ev temizliğine de başlamak lazım.size sorayım kısmetse 15i gibi doğum olucak.camlardan başlıycaz temizliğe.başlasak mı?erken mi olur?yoksa zamanımıdır?
Hiç okuma öyle şeyler canım daha ne ağrılar olacak. Boşver tadını çıkar hamileliğin. Idrarında sıkıntı yoksa muayenede doktoruna söylersin zatenYalanci sanci olsun sorun degil de bobrek olmasin galiba sanciyi ve dogumu hizlandiriyormus oyle duymustum
Ozaman normal canım artık olması. Çok su iç ve pozisyon değiştir kasılma hissedince. Azalacaktır :)Evet canim boyle sertlesip belli bi yerde toplanmasi kasilma gibide ama o kadar sayida olmuyor cok sukur...
Canım senin kanaman ne durumda ?Canim hic planlandigi gibi olmuyor biliyorsun bebişler erkenden gelmek isteyebiliyorlar sen yap bütün hazirliğini için rahat olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?