2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ağlarayak okuduk walla canm ins bidaha ayrılmassınız ikinizede cok geçmiş olsun ,atlatmışsınız cok şükür.

Canın acidi mi bide normal yapabilirsin dedi mi gül hanim canım

okurken cok duygulandım neyse kı sag salım atlattınız cnm rabbım daha ayrılık yuzu gostermesın ınsaallah utlu huzurlu sevgı dolu bı hayatınız olsun mınık pasayla

kızlar normal dogumu bekleyen ve bebegı kanala gırmıs olan var mı ?? doktorlarınızın yorumu ne oldu

Hayir cnm gobek deliginden daha asagida olcuyor

Canım çok geçmiş olsun, zor şeyler yaşamışsın. Rabbim bir daha ayırmasın, çok şükür de kavuşmuşsun bebeğine. Gözünaydın evinde sağlıkla huzurla büyüt bebeğini inşallah

kızlar normal dogumu bekleyen ve bebegı kanala gırmıs olan var mı ?? doktorlarınızın yorumu ne oldu
Bizimki normal dogum pozisyonunda canım bekliyoruz doktorum cok fazla yorum yapmıyor sıkıntı yok hersey yolunda gününü bekliycek diyor nst çekilirken ebeyle biraz muhabbet ettim epidural istedigimi söyledim son zamanlarda hic yapmadık kimi geliyor epidural icin cok gec oluyor kiminde baska sıkıntılar oluyor sezaryene alınıyor genelde 2. 3. bebegi olan da sancısını cekip doguruyor dedi ama ben cok korkuyorum artık cesaretim yok insallah rabbim yardım eder de hersey dogal gerceklesir

Kanaman derken nişanı kastetmiştim canım yanlış yazmışım :) iyi çok şükür sevindim iyi olmanıza. Bekler bebişin inşallah :)

Gözünaydın arkadaşım maşallah fıstık kızına :)

Ucuncu doktordan geldim arkadaslar bu da donmus dedi.bas asagida dedi.doktorumu degistirecegim beni son zamanlarimda bu skintiya soktugu icin cok kiziyorum shine-15 B biyologanne @ toist
Çok şaşırdım şuan, nasıl yani yalan mı söylemiş bunca zamanki doktorun. Hemen değiştir canım güven olmaz o doktora. Herşeyde vardır bir hayır.

Ucuncu doktordan geldim arkadaslar bu da donmus dedi.bas asagida dedi.doktorumu degistirecegim beni son zamanlarimda bu skintiya soktugu icin cok kiziyorum shine-15 B biyologanne @ toist
nasıl doktorlar var yaa erken öğrendıgın ıyı oldu cnm neresınden donersen kardır :) yenı doktorun hayrlı olsun inşaallah ıyı ınsanlarla karsılasırsın :)

inşaallah cnm bızde beklıyoruz gecen hafta kanala gırmemıstı doktorum artık yarım saat dınlenerek bol bol yuruyus yap dedı ve dunki kontrolde kanala yerlesmıs hazırlıklı olalım dedı bakalım hayrlısı bırbırımıze duacı olalım sag salım alalım ınsaallah yavrularımızı kucagımıza
Kanalda değil canım ama gidişat normal yönde. Bakalım ne olacak sancımızı bekliyoruz :)
ne guzel senın cok az kaldı cnm bugun hava cok guzel kendını ıyı hıssedıyosan bol bol yuryus yap annesı bıde dık yurumek bebgın kanala gırmesını kolaylastırırmış inşaallah faydalı olur

Benimki tam da dedigin gibi canm ama doktor bi yorum yapmadı bekliyorz bsy yok daha.
cnm bnm doktorum bunun cok ıyı bısey oldugunu en azından acılma ve sancı basladıgında bıde bebek kanala gırdı gırmedı derdımız olmayacak ama artık her an hazırlıklı ol dedı :) saglıkla hayrla gelsınler ınsaallah bu arada gercekten cok rahat bı doktormus bnm doktor bu asamadan sonra sıkı takıpte kalalım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…