2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
A

Sabahlari yataktan kalktigimda tum kemiklerim agriyor 1-2dk iki buklum yuruyorum. Onun dışında bi sıkıntım yok çok şükür.
Bu arada dün çatı kontrolü de yapıldı. Oyle abartildigi gibi birsey yok kizlar. 5 sn suruyor. Ortunun altindan iki parmagiyla kontrol ediyor doktor o kadar.

günaydın kızlar yine uykusuz bir sabah sabaha karşı lavaboya kalktım yine bebeğim sanırım ayakları dayamış kaburgaya ne arıyor bilmiyorum uyutmadı yine uykusuzluğa alıştırıyor sıpalar salı günü de bizim randevumuz var artık soracağım dr a doğum için ne diyor bugüne kadar hiç konuşmadık hayırlısı olur inşallah zaman yaklaştıkça her iki doğumdan da iyice korkmaya başladım Allahım yardımcımız olsun..

[QUOoist, post: 40673314, member: 334531"]Hiç okuma öyle şeyler canım daha ne ağrılar olacak. Boşver tadını çıkar hamileliğin. Idrarında sıkıntı yoksa muayenede doktoruna söylersin zaten[/QUOTE]
Bir sıkıntı yok cok sukur yarim saat nefes kesen bas donduren agriydi simdi gecti ama o kadar bitkinim ki hicbirsey yapacak halim yok

Canım senin kanaman ne durumda ?
Canım benim hiç kanamam olmadi, doktorun açiklik muaynesi yaptiği günün ertesi günü sabah mukus tıkacı denen sümüğümsü yoğun akıntı geldi ve vajinamda çok ağri oldu o gün çok korktum ayni şeyi ilk dogumumda da yaşayip ertesi gün doğum yapmıştım cunki ama ozaman bebeğim 38.haftasina girmişti. Kuvöze giren bebekleri okudukça erken dogum fobisi oluştu bende. Allaha çok şükür henüz dogumla ilgili bir belirti yok, herzamanki düzensiz kasilmalar çatı ağrisi vs hariç. O günden beri daha çok yatip dinleniyorum canim şu 38'i bir hayirlisiyla görelim sonra nezaman isterse buyursun gelsin paşam:)

doğum yapan arkadaşların hepsine geçmiş olsun, bebişleri hayırlı uğurlu uzun ömürlü olsun.
oğlumu dün çıkardık hastaneden tam 8 gün kuvözde kaldı. dün akşam oturup iyice ağladım bir haftadır ben bundan ayrı nasıl uyumuşum diye :) ağlak anne oldum iyice.
35. haftamız tam 16 nisanda bitti doktorumuz bir hafta önce hazırlıklı gel suyun iyice azaldıysa alırız demişti. suyumuz geçen haftayla aynıydı ama tehlike sınırlarına yakındı bi hafta daha kalır ama nst takibi ile dedi. eşimse çok stres yaptığımı tansiyonumun sürekli değiştiğini söyledi doktor hadi o zaman alıyoruz dedi ve ben bir saat kadar sonra ameliyathanedeydim.
anesteziiciye sakın beni bayıltmayın bebeği ilk ben görmek istiyorum dedim o da tamam dedi oğlumu ilk ben görmüş oldum tarifi imkansız kelimelerle anlatılmaz bi histi. 35 haftalık olduğu için yutamıyor ve nefes alıp verişi çok hızlıydı. donanımlı bi hastaneye sevk edildi yenidoğan yoğun bakıma alındı. sevkten önce bana gösterdiler bağıra bağıra ağladım ne bu ya son kez görüyomuşum gibi dedim doktorlar hemşireler biz o yüzden getirmedik görmek istersin diye düşündük dediler :) hemen bi sakinleştirici. ve bebeğim sevk edildi. ertesi gün sanki ameliyattan çıkmamışcasına koşa koşa oğluma gittim (sakın siz denemeyin) yutamadığı için ağzında hortum vardı hiç öyle göreceğimi düşünmemiştim. sabah akşam süt götürdü babası iki gün sonra emmesi için uğraştık beşinci gün tam emebildi. çok çok zor 8 günün ardından şimdi evimizdeyiz
Allah hiç birimizi ayrılıkla sınamasın

Bennnnn
Ayni agrilardan sikayetciyim

daha önce bacak sorunun yoktu değil mi?benim bir buçuk haftadır böyle.bazen kalçam bazen de sağ taraftan belim de ağrıyı hissediyorum.ama topallaya topallaya yürüyorum.önceden böyle bi sorunum yoktu.evin için de iş yaparken hızım yarıyarıya düştü.bi temizlik bezi almaya gidiş dönüşüm dakikalar sürüyo.tam bi rezalet.bakkal gidince insanlar tuhaf bakıyo.herkes o an doğuracağımı sanıyor.:)

Çok geçmiş olsun.Atlatmışsınız ne güzel.Allah bir daha ayırmasın.

Mrb kızlar bizim de dün kontrolümüz vardı. Çatı muayenesi de yapıldı. şimdilik hersey yolunda çok şükür normal doğumu bekliyoruz. Nstde hiç sancım çıkmadı. Bakalım bizimkinin canı ne zaman gelmek isteyecek. Bu arada doğum yapanlar olmuş sağlıkla Güle güle büyütün bebeginizi ins. darısı da biz bekleyenlere olsun.

Çok geçmiş olsun.Zor bir süreç geçirmişsin ama kavuştun sonunda oğluna. Allah bi daha hiç ayırmasın sizi :)

Offf ağlayarak okudum. İmtihanın çok zor oldu arkadaşım, Allah birdaha sizi hiç ayirmasin, yavrunla sınamasın inş. Bundan sonra hep sağlikli güzel günler görün, sütün bol olsun canım. Gözünüz aydın

Gözün aydin canim:)

Kizlar biz dogduk yarin olanlari anlatirim tontisim 4100 gr 54 cm dogdu
Maşallah tontişine ömrü bereketli olsun :):)
Ömrü bereketli olsun yavrunun, sağlıkla büyüsün inşallahhh :)

Maşallahh fıstığına :):)

Sevindim canim. Bebisin istediği zaman gelsin. Cati muayenesi nasildi. Zorlandin mi

Canım çok geçmiş olsun neyseki sıkıntılı günler geride kaldı artik yavrunuz yanınızda gözünüz aydinn :))

Kızlar merhaba. Cantaniza bebek için havlu koydunuz mu? Gerek var mi acaba
Canım ben de gecen dogum yapacagım hastaneye sordum havluya gerek yok biz hallediyoruz dedi ama devlette dogum yapan arkadasımdan istemisler hatta cok iyi bise götürmeye gerek yok pis veriyolar daha temizlenmiyo demisti yani hastaneyle alakalı oraya sorabilirsin neler gerektigini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…