Ucuncu doktordan geldim arkadaslar bu da donmus dedi.bas asagida dedi.doktorumu degistirecegim beni son zamanlarimda bu skintiya soktugu icin cok kiziyorum shine-15@biyologanne @ toist
Canım gül hanim seni kac haftada bir çağırıyo. Iyi hoş da cok rahat. Doğum yapmazsan 8 mayısta erkenden gel dedi bana. Ondan önce bakmayacak yani. Sadece nst için gitcem.
Ben 35 de gittim iki hafta sonra gel dedi çatı için Sekretere sordum 37 mi 38 de mi dedim 37 de gel dedi yani iki üç haftaya bi çağırıyor benim önceki doktor hiç sallamadi beni o yüzden bu iyi geliyor sanki ama 8 Mayıs da çok geç
benim akşamları çok oluyo. kasılma mı pek anlayamadım ama bebeğin kafasının ve poposunun olduğu yer taş gibi sertlesiyo, mesanem sıkışıyo. ağlayasım geliyo bazen
Ay canım sen de mi? Böyle peş peşe doğum haberleri geldikçe nasıl heyecanlaniyorum, Allah kolaylik versin inş, sağsalim al kucağina minik kuzuyu:) bizlerede yaz sağ salim çikinca inş
cnm bnm doktorum bunun cok ıyı bısey oldugunu en azından acılma ve sancı basladıgında bıde bebek kanala gırdı gırmedı derdımız olmayacak ama artık her an hazırlıklı ol dedı :) saglıkla hayrla gelsınler ınsaallah bu arada gercekten cok rahat bı doktormus bnm doktor bu asamadan sonra sıkı takıpte kalalım dedi
Evet canım doktora kalirsak iki hafta sonra gideceğiz. Ins o zamana kadar bekletmez oğlum. Evet kanaldayms başını yaslamiş iyice baskı oluyo zaten bana ama ne sancım var ne kasılmam bu gidişle geç gelecek benimki. Yine de hayırlısi olsn yeterki sağlıkla gelsin.
kızlar bişey soracağım lütfen tecrübeli olanlar ya da bilgisi olanlar cevap versinler doktorumla muayenelerde normal doğum istediğimi söyledim bebek 4 kiloyu aşmazsa sorun değil tabi ki dedi. 9 ay boyunca 20 lik diş, böbrek taşı, hep çatı ağrısı çektim bu haftaya kadar. inanın yürüyemeyecek kadar ağrım vardı ayaklarımı kanepeye kaldıramıyordum. ama bu 5 gündür çok iyiyim. dün kontrolüm vardı her şey çok şükür yolunda ve normal doğum görünüyor. ama doktor çatı muayenesini haftaya yapalım madem ağrın yok seni rahatsız etmeyelim dedi. yani şimdi ben ağrı çekmiyorum diye kendimi kötü hissediyorum valla. sanırım psikolojim bozuldu. bana daha 2 hafta önce yürüyüş için izin verdi doktor. ve ben güldüm destek almadan kendim kalkamıyorum ne yürümesi bu diye. ama şimdi koşacak kadar iyiyim. normal doğum olmayacak o zaman böyle düşünüyorum artık. neden bi anda böyle bi iyilik hali geldi ki bana