2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Iyi allaha sukur erik yemistim dun sanirim gaz yaptii dunden beri gaz sikintimiz var sadece.

O karındaki sertleşme Nst de Sancı olarak çıkıyor.Bugün Nst ye girdim hiç Ağrı Sancı hissetmiyorum sadece karnım toplanıp sertleşiyor Nst 100'e çıkıyor o Sırada.

sagol cnm ins.arka arkaya gelmeden sanci zaten gecici oluyor. Ewde cekmek en iyisi galiba.

pembemsi gelirmis nisan cnm. Emin misin nisan olduguna?? Nisan olduktan 1-2 hafta sonra doguranda var. suyun gelirse dogurursun. Hayirlisi olsun ins

Canım böle kapak gibiydi hakkaten yuvarlak avuc ıcı kadar sarımtırak yoğum bişey...nişan pembeoluyomuş asıl böyleside varmıs ama hayırlısı bakalım

Canım böle kapak gibiydi hakkaten yuvarlak avuc ıcı kadar sarımtırak yoğum bişey...nişan pembeoluyomuş asıl böyleside varmıs ama hayırlısı bakalım
anladim cnmm. Korkma birsey olmaz kismetse. Suyun yada sancini bekleyeceksin artik.bende oyle beklemedeyim:)))

Hadi gözün aydın olsun darısı başımıza. Allah acil şifa versin bebeğini de güle güle büyüt

HAYIRLI OLSUN bişey soracağım canım evde sancı kasılma olurken bebek hareketli miydi

Kızlar ayak bileklerm çok şiş yüksekte tutuyorum geçmedi ne yapılır nasıl geçer bilen varmı

Kızlar ayak bileklerm çok şiş yüksekte tutuyorum geçmedi ne yapılır nasıl geçer bilen varmı
Simdi bende ayak bileklerime bakip guluyorum sisliginden dolayi birde corap giymistim sikmis cok komik duruyordu annem bol su ic cok cok tuvalete cik o birikenler ure sislik yapiyor dedi

Selam anneler.bizde bugun 38+0 da doktora gittik. Cati muayenesi olduk.5 sn lik bi aci glhissettim ama doktir basona dokuuyorum su anda diyince saldim kendimi.muayene uyi gecti. Catim musaitmis normal dogum icin.ultrasonda baktiginda bebek seni yormys galiba dedi. Bi kac gundur kasilma ile ikinma hissini cok yasiyordum. Tamda doktor ultrasonda bakarken o aciyi hissettim.nst ye aldilar sonra. Sanci falan cikmadi.haftaya cuma yine gidicez. Bana ufukta henuz dogum yok sanirim.

dogum yapanlar olmus yine. Cok gecmis olsun. Allah cumlemizin yavrularina uzun ve bereketli omurler versin.

cok dayanamam cnm uykusuzluga:) 15 kilodan da gider daha. Havalar iyi bebisi al al yuruyuse cik:)
Canım küçük diye zor oluyor yürüyüş çünkü uyanık olduğu her an emmek istiyor. Dün doktora gittik eve nasıl döndüm bilemedim
Masallah dolsun tassin yarasin bebise:)
Sağol canım benim :)
Iyi allaha sukur erik yemistim dun sanirim gaz yaptii dunden beri gaz sikintimiz var sadece.
Gaz çok zor canım 3 gündür gece 12 den sonra çekiyoruz gaz sıkıntısını sabaha kadar da sürüyor
Günde 3 lt su canım tel çözümü :)

Inşallah canım benim :) Inan uykuyu seven biriysen benim gibi yasayacagin uykusuzluk sadece sana kilo verdirecek geceleri toplasan 3 saat uyuyorum en fazla :)

25kilo aldım canım. Şimdilik kaldı 15 kilo.
ayy hadi darısı bana inş 22 kiloda ben aldım verebilirmiyim diye düşünüyorum hepsi hemenceceik gitse bitse keşke..:)

Kizlar nasilsiniz.. Yeni yeni bebislerimiz oluyor her gun ama ben bebisle ilgilenmekten takip edemiyorum, sonra doguranlara haksizlik yapiyorum gibi geliyor.. Kim ne zaman doguracak bilmiyorum ama aklima geldikce dua ediyorum..
Biz biraz sikintili basladik.. Sarilik ve kasik fitigi cikti yavrumda.. Sarilik icin isik tedavisi aliyoruz fitik icin de ameliyat olacak.. insallah cabucak atlatiriz.. Var mi baska sarilik falan atlatan?.. Dua edin bize..

Gecmis olsun canım inşallah herşey geçer bir an önce ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…