Allah yardım etsin inşallah kolaylıkla doğurursun. Benim bildiğim su gelince mikrop kapma riski olduğu için beklemeden hastaneye gidin diyolar orası da başka bir ülke kuralları farklı tabi aman dikkat et.Kizlar sanirim bu saate kimse yok ama 1 saat önce falan benim suyum patladi
Foker foker hala su gidiyor
Yurt dişinda ebe doğuruyor evde, yada secimin hastahane ise orda yaptırıyor yine..
Neyse aradik kadını geldi bebeyin kalbini dinledi, aşagiyada hala inmemiş,
Bizim burda 24 saat icinde müdahale edilmeliydi, şimdi 48 saat olmuş
Biraz ürktüm bundan dolayı..
Sancimda hiç yok, sancimi beklemek istiyor
Bol bol su iç diyorlardi su patlayinca degilmi?
Bu sancilari ayırt Ede bilirmiyim?
Edemem diye korkuyorum, saten belimin alti agriyor
Birde dua edin lütfen, ben okuyupda isteyen herkese hep yaptim
mükemmel bişey yaHayirlisi ile bebegini kucagina almak nasip olsun insallah hayatim dualarimiz seninle we bebisinle en guzel duygu bu olsa gerek ya cok heycanli bebegini goreceksin az bi zaman kaldi
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün.güzel teyzeler cumartesi 10.30da doğduk biz. çok ağrım var. ama değer ona. ne kadar çok ağlamışım yaa doktorların dediğine göre
bitanem teşekkürlergelsinler tabiki :) kucagima alip gormek istiyorum kokusunu almak istiyorum artik:)
Aminn insallah cnm. Allah tum hamislere yardim etsin
cnm bnmm helal olsun. Sag saglim cikacaksin bebisinle ins . Allahim yardimcin olsunn
atlattık canım bnm. tşk ederiz herşey içinCanım çok güzel ya böyle olduğu iyi benimde 2güz önce yaptı ve erken yapıldığında dogumu başlatabildiğini ve bebeğin bi gün bile ıçerde durmasinın çok değerli olduğunu ekledi belki senin doktorun da aynısını düşünmuştür :) :)
Eliff ne güzel canım yaa bizim için dualarni eksik etme bizlerde kavusalim insaallah hayırlısıyla sağlıkla :)
Gözün aydın canım darısı bizlere insaallah
Hayırlı olsun canım rabbim yardım etsin bizleri dualarında unutma dualarmiz seninle :)
Beklenen gün geldi kafaya taktigin hesseyi odada birak ve öyle gir canım doğuma güzel haberlerni bekliyoruz dualarmız sizinle
amin bitanemGözün aydın Allah analı babalı büyütsün.
duaların için çok saol edosummayy ne güzel inş herşey yolunda gider sağ salim dönersiniz evinize..:)
normal doğum muydu bitanem. ben daha tartılmadım daKızlar bu arada doğumdan 1 hafta sonra tartildim 10 kilo gitmişti. Şimdi daha fazla gitmiştir. Odemlerim de indi gobegim tamamen gitti sadece hafif bişey kaldı ayva göbeği gibi :) dışarı çıktığım vakit tartilicam yine.
hahaahaha illa almiram. güldürdün beniBurdan ilkokula gondericez direk
bnm de sütüm çok az. hemen deniyimSütü gelmeyen ya da az olan anneler rezene çayını mutlaka için mucize gibi bişey. Doğum yaptığım gün içmeye başladım maşallah sutum Çeşmeden su akar gibi akıyor. Günde 3 bardakla başlayın. Faydasını göreceksiniz
Stres yapma dr randevunda varmış, senin gibi olan arkadaşların genelde daha sonra ben doğum yaptım arkadaşlar şeklinde mesajını alıyoruz. Hele bir doktora git bakalım iyi haberlerini bekliyoruz. Allah yardım etsin.ayyy benmde bu sabah kahverengi kırmızı arası biraz kanamam vardı nişan bumu oluyo acaba öğleden sonra doktora gidicem ama doğum belirtisimiki acaba... heyecanlandım stres yaptım birden
ikimiz de iyiyiz bitanem. çok saol. biraz toparlandım ve güzel dostlarıma yazıyım dedim. hepinizi görmeden bile çok seviyorum valla.iyi ki varsınız bitanelerimkalbiminsahibio dogum yapti mi?
Allah kolay doğum nasip etsin. İyi haberlerini bekliyoruz. Sakin olmaya çalış.Bugun benim icin heyecan demek. Saat 4 te yatisim yapilacak ve suni sanci verilecek. Rabbim hepimize kolay dogumlar nasip etsin. Dualarinizda bizede yer verin insaAllah kizlar. Opuyorum cok
bence de nişandır.ben de görecek myim:)o günleri....ayyy benmde bu sabah kahverengi kırmızı arası biraz kanamam vardı nişan bumu oluyo acaba öğleden sonra doktora gidicem ama doğum belirtisimiki acaba... heyecanlandım stres yaptım birden
Yok tatlım sezeryan.normal doğum muydu bitanem. ben daha tartılmadım da
Dene mutlaka canım. Hurma bulabilirsen onda süt yapiyorbnm de sütüm çok az. hemen deniyim
Eveeet...Bekleyen cok az kisi kaldik sanirim...
ben koydum :) aman nazar değdirmeyin yakışıklıma haDogum yapmis olanlar bebislerinizin fotosunu koysaniza uygun olunca.soz masallah dicez nazar degdirmicez
belli olmuyor ki canım. ben 40 haftalıkken gittim hala kanala inmemiştiKizlar bu bebegin basi kanala ne zaman yerlesiyor.son gunlerde mi son haftada mi ya da cogu sanciyla mi yerlesiyor?
ben doğum yapmadım ama lansnoh manuel aldım cnmDOĞUM YAPAN ANNELER SÜT POMPASI ALDIYSANIZ MARKASI NEDİR ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?