2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kalbiminsahibio günün annesi güzel haberlerini bekliyoruz bu arada anneler gününüz kutlu olsun anneler ve anne adayları öptüm hepinizi ben çok duygusal 2 gündür
ikimiz de iyiyiz bitanem. çok saol. biraz toparlandım ve güzel dostlarıma yazıyım dedim. hepinizi görmeden bile çok seviyorum valla.iyi ki varsınız bitanelerim
anneler günümüz kutlu olsun

ayyy benmde bu sabah kahverengi kırmızı arası biraz kanamam vardı nişan bumu oluyo acaba öğleden sonra doktora gidicem ama doğum belirtisimiki acaba... heyecanlandım stres yaptım birden
Canım muhtemelen nişan mutlu ol ben olsam zil takip oynardım :) :) hadi güzel haberlerini bekliyoruz
Bugun benim icin heyecan demek. Saat 4 te yatisim yapilacak ve suni sanci verilecek. Rabbim hepimize kolay dogumlar nasip etsin. Dualarinizda bizede yer verin insaAllah kizlar. Opuyorum cok
Allah yardımcın olsun canım dualarmız sizinle sende bizleri dualardan eksik etme insaallah en yakın en hayırlı zamanda sağlıkla kavusalim yavrularmıza <3
Bekleyen cok az kisi kaldik sanirim...
Galiba canım topik çok ıssızlşti artık bizim meleklerimiz de hayirlisiyla gelse :) :)

adımı burda görebilecek miyim diyordum hep kendi kendime bu listeye her baktığımda

ikimiz de iyiyiz bitanem. çok saol. biraz toparlandım ve güzel dostlarıma yazıyım dedim. hepinizi görmeden bile çok seviyorum valla.iyi ki varsınız bitanelerim
anneler günümüz kutlu olsun
gözün aydın canım benim kurtuldun Allah in izniyle darısı başımıza artık sağlıkla büyütün Bebeğinizi epidural mi oldun

merhaba sevgili kknın güzel anneleri.
ben pek süslü cümleler kuramam, beceremem yani. bu yüzden içimden gelenleri yazıyorum. bir hatam olursa şimdiden affola
08.05te doktor kontrolüne gittik meleğimle. 40 haftalıktık. doktor suyumun azaldığını söyledi. ben de yarın sezeryan olayım dedim. kabul etti.

DOĞUM HİKAYEM: 09.05.2015 saat 8de hastanedeydim. doktorumla spinal için anlaştık ve hazırladılar beni. önce önlüğümü giydim ve lavman yapıldı. kan aldılar, işlemleri tamamlayıp odaya alındım. ekip toparlandıktan sonra doğumhaneye alındım. belimden iğne vuruldum ve doktorlar ve hemşirelerle sohbete başladık ilaç etki etsin diye oyalamaya çalışıyorlardı yani. beni kesmeye başladılar :) ve ben aşırı ağrı hissediyordum. çünkü ilaç etki etmedi. ben sıçrayınca doktor ne oluyor filan dedi ve ben de anlattım durumu. ''ee söylesene bunu bize'' dediler. nerden bileyim böyle olacağını değil mi ama.
neyse genel anestezi oldum son anda. beni uyuttular. odamda doktor ve eşim konuşuyorlar. bebeğimi de emzirip uyumuşlar. sesleri duyuyorum ama tepki veremiyorum. sadece ağlıyorum oğlumun kokusunu duyup. o nasıl bir kokuydu anlatamam.
neyse ben tamamen uyandım ve doktorum da benle dalga geçiyor. bugüne kadar senin kadar ağlayan birini görmedim. uyurken bile ne kadar çok ağladın öyle. doğumhanede bile. :)
şuan çok sancım var dikiş yerlerimde. . ama onu koklayınca sancı umurumda olmuyor

Ayy bence nişan gelmiş hep öyle tarif ediyolar bende 4 gözle onu bekliyomm ama yokkkyokkk :-( nişandan bir gün sonra yada ayni gün doğum olur diye okumuştumm Allah kolaylik versinn

bence de nişandır.ben de görecek myim:)o günleri....
tembel fln dedim ama benim sıpada heralde artık gelmek istiyor..:) şimdi gidicem hastaneye döndüğümde inş yazarım tekrar..:)

oyyy maşşallah bebeğine canım allah esirgesin..:) çok geçmiş olsun darısı bize artık..

Kizlar bu kasinti beni mahfediyo artik kollarim ellerim avuc iclerim bacaklarim kasiniyo geceleri daha cok neden olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…