2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım yediğin yemekler filan mı alerji
yaptı ki doktoruna söylesen bi test yapsın
Hic bilmiyorum canim adet olamiyoruz pis kani atamiyoruz acaba o yuzden mi diyorum bende 2gun snra kntrokum war o zaman gittigimde soylicem bakalim nr digcek

Özel bişey yapmadım canım kendiliğinden gitti. Daha gitmiştir tartilicam yine. :)
Benim de bir haftada 10 gitti şimdi iki hafta oldu ben de daha zayıfladım gibi geliyor ama hastanenin tartısında tartılıyordum hep şimdi başka yerde tartılmak istemiyorum bi dahaki gidişimde tartılırım artık zaten 12 almıştım toplamda gebelik öncesinden daha xayıf olabilirim şu anda. Nasıl gidiyor diyenler doğurun anlayacaksınız. Saatlerce su içmeye fırsat bulamadığım oluyor değil yemek yemek. Kilo napsın vücut napsın :)

Aynen canım saat 1 buçuk tan beri bebiş gogsumden inmedi 2 dk eşime verdim yemek yedim eşim gitti tuvalete gidecem afedersin gidemedim patlicam sandım şimdi uyudu gibi. Hemen meyve atistiriyorum her an uyanır diye. Evi b.k götürüyor hiç bişeye yetisemiyorum. Gece gündüz hep memede kalmak istiyor. Emzige başlıcam sanırım çok karisydim ama ne yapıyım. .

kızlar oğluşumla vakit geçirmekten fırsat bulamadım sayfalar çoook ilerlemiş doğum yapanların listesi güncellendi mi bakmak istiyorum ama hangi sayfada doğum yapan tümm annelerimizi tebrik ediyorum rabbm evlatlarımızı korusun sağlık sıhhat versinn evladını bekleyen annelerimize de sabır ve kolaylık versinn çokk tatlı evlat sevgisi ne sabırsızlanıyordum artık gelsin diyee geldi neşemize neşe kattı. hayatımız çok hareketli şuan bakalm daha ne güzellikler bekliyor bizi

kalbiminsahibio canım gözün aydınnn bebeğin çok tatlııı sen hem kendine hem evlattlarına çoook dikkat et canımm :) canım nerde doğum yaptın fiyat ne kadardı çok

Canm benimde suyum gelmedi ama sulu bi akintim geldi ve bel agrisi basladi gunduz 1 de ... Agri hic gecmedi adet sancisi gibi ayni. Sonra iste daha gece 12 den sonra kasilmalar baslafi bende.

Myhsa yaa benm adım da orda yazıyorr ellerine sağlıkk güzelim yaaa inan duygulandımm çok teşekkür ederim heyecanımızı mutluluğumuzu yansıtan harika bir tablo

A azrabasak canım gözün aydın sen de evladına kavuşmussun çok sevndm inş ikinz de iyisinizdir cennet kokulunu benm yerime de öp :)

AdaisyLove canım nasılsın bebişin nasıl :) nasıl gidiyor ne kadarlık oldunuz şimdi :) biz 4 günlük olduk ve emmeye yeni başladık ama bu bebek hep emmek istiyor mama vermek zorunda kaldık biz doğuma geç gittiğim için hafif mikrop kapmıştı doyurmamız lazımdı çok ağladım emzirmekten mahrum kalmak istemiyorum bize dua et olur mu bir de önerilerini bekliyorum mesela emzik kullansak mı hep memede uyuyakalıyor sonra yerine koyunca ağlıyor ayy bi tuhaf oluyorum

Kizlar bu kasinti beni mahfediyo artik kollarim ellerim avuc iclerim bacaklarim kasiniyo geceleri daha cok neden olabilir
benımde kasıntılarım oldukca fazla en iyi gelen şey kolonya oldu bana :) 9 aydır adet görmemenın verdıgı bı sıkıntı olabılecegını soyledı ablam fılan az kaldı gecer ınsallah

Canım benim kızımda öyle,büyük kızımda öyleydi o zamanlar hep tuhaf geliyodu ama bebeklerin çoğu böyle sanırım,bide ben mamada veriyorum bi sebepte doymaması olabilir tabi,büyük kızımada mama takviyesi yapmıştık o zaman biraz daha uzun süre uyuyorlar ama hemen hemen hepsi memede uyumayı seviyor galiba :) emzik konusuna gelince ilk kızıma hiç veremedik emmedi,ufaklıkta arada emiyor ama sonra öğürüyor emzik büyük galiba bide damaksız düz bi çeşit emzik var arkadaşım söyledi onu denicez.Emzik bazen kolaylık oluyor

Uykusuz yorgun çevre yüzünden lohusa depresyonuna girmiş durumdayım canım. Akşam nolunca içime korkular giriyor ve eşimin dizinin dibinde oturup ağlama krizlerine giriyorum.
Maşallah size canım biz 14 günlük olduk.
Gaz cikarirken çok sorun yaşıyoruz bazen 15 dk sivazladigim oluyor yine de çıkmıyor . Benimki de öyle canım hep memede kalmak istiyor doktora gittik bu yüzden kalsın ne olacak ne işin var diye de tersledi. Geceleri uyumak ne mümkün. . Emzik konusuna gelince çok karsiydim ama eşime bugün emzik almasını söyledim denicem canim

benımde kasıntılarım oldukca fazla en iyi gelen şey kolonya oldu bana :) 9 aydır adet görmemenın verdıgı bı sıkıntı olabılecegını soyledı ablam fılan az kaldı gecer ınsallah
Gercekten kolanya iyi mi geldi ewde yok ama hemen gidip alabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…