benim de bugun sancim var gibi canım belim kopuyor evi topladım supurdum bakalım 15 inde istiyordum gelsin diye ama :)ayy inan ki 5 dakika beşiğine koyuyorum. hemen gidip alıyorum. çok özlüyorum ya
Hic bilmiyorum canim adet olamiyoruz pis kani atamiyoruz acaba o yuzden mi diyorum bende 2gun snra kntrokum war o zaman gittigimde soylicem bakalim nr digcekCanım yediğin yemekler filan mı alerji
yaptı ki doktoruna söylesen bi test yapsın
Benim de bir haftada 10 gitti şimdi iki hafta oldu ben de daha zayıfladım gibi geliyor ama hastanenin tartısında tartılıyordum hep şimdi başka yerde tartılmak istemiyorum bi dahaki gidişimde tartılırım artık zaten 12 almıştım toplamda gebelik öncesinden daha xayıf olabilirim şu anda. Nasıl gidiyor diyenler doğurun anlayacaksınız. Saatlerce su içmeye fırsat bulamadığım oluyor değil yemek yemek. Kilo napsın vücut napsın :)Özel bişey yapmadım canım kendiliğinden gitti. Daha gitmiştir tartilicam yine. :)
Maşallah canım çok tatlı allah analı babalı büyütsün inşallah :)))
Benim de bir haftada 10 gitti şimdi iki hafta oldu ben de daha zayıfladım gibi geliyor ama hastanenin tartısında tartılıyordum hep şimdi başka yerde tartılmak istemiyorum bi dahaki gidişimde tartılırım artık zaten 12 almıştım toplamda gebelik öncesinden daha xayıf olabilirim şu anda. Nasıl gidiyor diyenler doğurun anlayacaksınız. Saatlerce su içmeye fırsat bulamadığım oluyor değil yemek yemek. Kilo napsın vücut napsın :)
Canm benimde suyum gelmedi ama sulu bi akintim geldi ve bel agrisi basladi gunduz 1 de ... Agri hic gecmedi adet sancisi gibi ayni. Sonra iste daha gece 12 den sonra kasilmalar baslafi bende.suyum bitmiyor, sürekli tepolaniyormuş, yenisi üretilirmiş doğrumu :)
Şuan eskiden nasil adet acisi cekiyorsam ögle çekiyorum:) Karnım Hariç
24 saten sonra müdahale Ede bilirlermiş yada bekleye bilirmişim evde sancilarimi
Ne yapayim sizce?
bu rezene çayı nasıl canım,poşet çay gibimi yoksa aktarda satılan rezeneyimi kaynatıcazYok tatlım sezeryan.
Dene mutlaka canım. Hurma bulabilirsen onda süt yapiyor
Ben poşet çay olarak alıyorum canımbu rezene çayı nasıl canım,poşet çay gibimi yoksa aktarda satılan rezeneyimi kaynatıcaz
benımde kasıntılarım oldukca fazla en iyi gelen şey kolonya oldu bana :) 9 aydır adet görmemenın verdıgı bı sıkıntı olabılecegını soyledı ablam fılan az kaldı gecer ınsallahKizlar bu kasinti beni mahfediyo artik kollarim ellerim avuc iclerim bacaklarim kasiniyo geceleri daha cok neden olabilir
Canım benim kızımda öyle,büyük kızımda öyleydi o zamanlar hep tuhaf geliyodu ama bebeklerin çoğu böyle sanırım,bide ben mamada veriyorum bi sebepte doymaması olabilir tabi,büyük kızımada mama takviyesi yapmıştık o zaman biraz daha uzun süre uyuyorlar ama hemen hemen hepsi memede uyumayı seviyor galiba :) emzik konusuna gelince ilk kızıma hiç veremedik emmedi,ufaklıkta arada emiyor ama sonra öğürüyor emzik büyük galiba bide damaksız düz bi çeşit emzik var arkadaşım söyledi onu denicez.Emzik bazen kolaylık oluyorAdaisyLove canım nasılsın bebişin nasıl :) nasıl gidiyor ne kadarlık oldunuz şimdi :) biz 4 günlük olduk ve emmeye yeni başladık ama bu bebek hep emmek istiyor mama vermek zorunda kaldık biz doğuma geç gittiğim için hafif mikrop kapmıştı doyurmamız lazımdı çok ağladım emzirmekten mahrum kalmak istemiyorum bize dua et olur mu bir de önerilerini bekliyorum mesela emzik kullansak mı hep memede uyuyakalıyor sonra yerine koyunca ağlıyor ayy bi tuhaf oluyorum
Uykusuz yorgun çevre yüzünden lohusa depresyonuna girmiş durumdayım canım. Akşam nolunca içime korkular giriyor ve eşimin dizinin dibinde oturup ağlama krizlerine giriyorum.AdaisyLove canım nasılsın bebişin nasıl :) nasıl gidiyor ne kadarlık oldunuz şimdi :) biz 4 günlük olduk ve emmeye yeni başladık ama bu bebek hep emmek istiyor mama vermek zorunda kaldık biz doğuma geç gittiğim için hafif mikrop kapmıştı doyurmamız lazımdı çok ağladım emzirmekten mahrum kalmak istemiyorum bize dua et olur mu bir de önerilerini bekliyorum mesela emzik kullansak mı hep memede uyuyakalıyor sonra yerine koyunca ağlıyor ayy bi tuhaf oluyorum
Gercekten kolanya iyi mi geldi ewde yok ama hemen gidip alabilirimbenımde kasıntılarım oldukca fazla en iyi gelen şey kolonya oldu bana :) 9 aydır adet görmemenın verdıgı bı sıkıntı olabılecegını soyledı ablam fılan az kaldı gecer ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?