Canim benim ne demek :) Allah yavrularinizi size bagislasin. Insallah en kisa zamanda kendimi de oraya yazarim, hayirlisiyla :)Myhsa yaa benm adım da orda yazıyorr ellerine sağlıkk güzelim yaaa inan duygulandımm çok teşekkür ederim heyecanımızı mutluluğumuzu yansıtan harika bir tablo
dogum yapti canim o da. Iyilerdi en son ama cok giremiyor artik.@toist'i,merak ettim geçen hafta yatış yapıcaktı,geçmiş sayfalarada çok bakamadım haberi olan varmı
Bağırsak sistemi bebekler doğduktan sonra gelisiyormus canım gaz sıkıntısından dolayi öyle oluyormuş arkadaşım 2 3 ay süreceğini söylediCanım benim kızımda öyle,büyük kızımda öyleydi o zamanlar hep tuhaf geliyodu ama bebeklerin çoğu böyle sanırım,bide ben mamada veriyorum bi sebepte doymaması olabilir tabi,büyük kızımada mama takviyesi yapmıştık o zaman biraz daha uzun süre uyuyorlar ama hemen hemen hepsi memede uyumayı seviyor galiba :) emzik konusuna gelince ilk kızıma hiç veremedik emmedi,ufaklıkta arada emiyor ama sonra öğürüyor emzik büyük galiba bide damaksız düz bi çeşit emzik var arkadaşım söyledi onu denicez.Emzik bazen kolaylık oluyor
benım ayaklarımda cok fazla oluyor , ayaklarım cok agrıyor eşim masaj yapmak ıstıyor ama elini değdiği yer kabarıyor yıkıyorum kolonya surüyorum iyi gelıyor bana ... fakat heran olmuyor , aynı sekıldeyse kolonya sıze de ıyı gelebilirGercekten kolanya iyi mi geldi ewde yok ama hemen gidip alabilirim
Evet canım anne göğsünde rahatlıyolarmış bende duymuştum,sağlık olsun bi kaç ay idare edicez artık,emzik tutar inşaallah canım olmazsa değişik çeşitlerini dene,bende öyle yapıcamBağırsak sistemi bebekler doğduktan sonra gelisiyormus canım gaz sıkıntısından dolayi öyle oluyormuş arkadaşım 2 3 ay süreceğini söyledi
:)
Emzigi denemedim bugün denicem canim aslında hiç istemiyorum ama ne yapıyım :) geceleri bitik duruma geliyorum.
Kauçuk lu al dediler bana canın eşime ondan almasını söyledim onu aliyorlarmis genelde anne memesine yakın ve dogalmisEvet canım anne göğsünde rahatlıyolarmış bende duymuştum,sağlık olsun bi kaç ay idare edicez artık,emzik tutar inşaallah canım olmazsa değişik çeşitlerini dene,bende öyle yapıcam
ben de de muaneden sonra pemsi lekelenme sonrasında da kahverengimsi olarak 3 gün lekelenme oldu.12 geçti hala doğum yapmadım.dediğin gibi bende de 2 cm yakın açıklık ta o gün olduğunu söylemişti.demek ki benim ki nişan değil:)di.takip et.zaten nişan olsa bi şekilde doğumun başlar anlarssın.BUGÜN KONTROLÜM VARDI ÖZEL HASTANEYE GİDİYORUM İLK ÖNCE NST YE GİRDİM SANCI ÇIKMADI SONRA EBE PELVİS MUANESİ YAPTI 1-2 CM AÇILMA VAR DEDİ DOKTOR HAFTAYA P.TESİYE TEKRAR GELİRSİN DEDİ EVE GELDİĞİMDE BİRAZ KANAMA OLDU O NİŞANMIDIR YOKSA MUAYENEDEN DOLAYI MI
keşke listeye kimin normal kimin sezeryn olduğu da eklenseydi.:)adımı burda görebilecek miyim diyordum hep kendi kendime bu listeye her baktığımda
pelvis muayenesi doğumu hızlandırıyor diye duymuştum bakalım bekleyeceğizben de de muaneden sonra pemsi lekelenme sonrasında da kahverengimsi olarak 3 gün lekelenme oldu.12 geçti hala doğum yapmadım.dediğin gibi bende de 2 cm yakın açıklık ta o gün olduğunu söylemişti.demek ki benim ki nişan değil:)di.takip et.zaten nişan olsa bi şekilde doğumun başlar anlarssın.
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum. Evladını da Allah bsğışlasın güle güle büyütKizlar cuma günü epidural normalle doğum yaptim. Ama epidural beni kötü etkiledi. Hala daha boynum basim agriyor. Dr kahve iç dedi. İciyorum ama hic düzelme yok. Bebeğinin sariligi 11.4 cikmis. Zor emziriyorum. Bütün gün uyuyor. Uykudan zor kaldiriyorum. Çok zor arkadaşlar.
Dualarımız seninle umarım sağlıklı bir doğum olur ve kendi sancınla istediğin yerde rahatca doğurursun :):)Kizlar sanirim bu saate kimse yok ama 1 saat önce falan benim suyum patladi
Foker foker hala su gidiyor
Yurt dişinda ebe doğuruyor evde, yada secimin hastahane ise orda yaptırıyor yine..
Neyse aradik kadını geldi bebeyin kalbini dinledi, aşagiyada hala inmemiş,
Bizim burda 24 saat icinde müdahale edilmeliydi, şimdi 48 saat olmuş
Biraz ürktüm bundan dolayı..
Sancimda hiç yok, sancimi beklemek istiyor
Bol bol su iç diyorlardi su patlayinca degilmi?
Bu sancilari ayırt Ede bilirmiyim?
Edemem diye korkuyorum, saten belimin alti agriyor
Birde dua edin lütfen, ben okuyupda isteyen herkese hep yaptim
Muhtemelen bugün ya da yarın doğuracaksın :):) Sağlıklı doğumlar olsun inaşallah..ayyy benmde bu sabah kahverengi kırmızı arası biraz kanamam vardı nişan bumu oluyo acaba öğleden sonra doktora gidicem ama doğum belirtisimiki acaba... heyecanlandım stres yaptım birden
Şu an muhtemelen sancı çekiyorsun Allah yardımcın olsun suni sancıyı iyi bilirim :):) İnşallah tek avazda doğurursun :)Bugun benim icin heyecan demek. Saat 4 te yatisim yapilacak ve suni sanci verilecek. Rabbim hepimize kolay dogumlar nasip etsin. Dualarinizda bizede yer verin insaAllah kizlar. Opuyorum cok
Maşallah çok tatlı bir bebek, ömrü bereketli olsun :))
Maşallah size, umarım kısa zamanda toparlarsınız, yavrunun ömrü bereketli olsun :)Kızlar biz eve geldik.
Bebek iyi şükürler olsun.dün saat 12.30da sezeryanla dogdum.darısı sizlerin başina
Bol bol su iç ve evin içinde çok kendini yormadan yürü :) Sarılık değeri gayet normal canım merak etme, bu arada hayırlı olsun yavrun ömrü bereketli olsun :)Kizlar cuma günü epidural normalle doğum yaptim. Ama epidural beni kötü etkiledi. Hala daha boynum basim agriyor. Dr kahve iç dedi. İciyorum ama hic düzelme yok. Bebeğinin sariligi 11.4 cikmis. Zor emziriyorum. Bütün gün uyuyor. Uykudan zor kaldiriyorum. Çok zor arkadaşlar.
Gözün aydın canım Rabbim analı babalı büyütsün inşallah:)Kızlar biz eve geldik.
Bebek iyi şükürler olsun.dün saat 12.30da sezeryanla dogdum.darısı sizlerin başina
gözünaydın canım çok geçmiş olsun bide bol bol su içmeyi dene spinal anestezi ile sezaryen oldum doktorum bol su içmezsen başın ağrır demişti günde en az 3 litre. belki epiduralde de işe yararKizlar cuma günü epidural normalle doğum yaptim. Ama epidural beni kötü etkiledi. Hala daha boynum basim agriyor. Dr kahve iç dedi. İciyorum ama hic düzelme yok. Bebeğinin sariligi 11.4 cikmis. Zor emziriyorum. Bütün gün uyuyor. Uykudan zor kaldiriyorum. Çok zor arkadaşlar.
Canım benimmm :) günlerim size özenmekle geçiyor hergün nişan yada şu bekliyorum ama gelmiyor :) :) doğuma da 5gün kaldı en son cumartesi n st de 40larda düzenli kasılma çıktı ama doktor doğum sancısi denilemeyecek kadar az dedi bakalım ne zaman gelecek :) :)sözde erken doğum riskimız vardı ama oğlumun rahatı yerinde memur çocuğu olacağı belli 15inin geçmesni bekliyor galiba...Kızlar merhabalar, bebekler olunca fazla zaman ayıramıyoruz nete maalesef :) Umarım herkesin keyfi yerindedir..
turtless canım seni merak ediyorum ne durumdasın, sancı yok mu :)
bitanem çok sağol. darısı bekleyen herkese inşallahMaşallah canım paşan pek yakışıklı hayırlı olsun Rabbim Ömrünü uzun etsin darısı da benim gibi bekleyenlerin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?