- 21 Nisan 2015
- 1.982
- 984
- 38
amin bitanemm. dualarımdasınızoyyy maşşallah bebeğine canım allah esirgesin..:) çok geçmiş olsun darısı bize artık..
eşim bugün dedi ki karnın fazla gitmemiş diye. inşallah ben de çabucak veririmÖzel bişey yapmadım canım kendiliğinden gitti. Daha gitmiştir tartilicam yine. :)
sezeryan olduk sonuçta. inşallah kolay veririz kilolarıBenim de bir haftada 10 gitti şimdi iki hafta oldu ben de daha zayıfladım gibi geliyor ama hastanenin tartısında tartılıyordum hep şimdi başka yerde tartılmak istemiyorum bi dahaki gidişimde tartılırım artık zaten 12 almıştım toplamda gebelik öncesinden daha xayıf olabilirim şu anda. Nasıl gidiyor diyenler doğurun anlayacaksınız. Saatlerce su içmeye fırsat bulamadığım oluyor değil yemek yemek. Kilo napsın vücut napsın :)
amin canm bnm. darısı tüm bekleyenlere. o an tüm kalbin onda atıyorMaşallah canım çok tatlı allah analı babalı büyütsün inşallah :)))
amin tatlım. avcılar anadolu hastanesinde doğum yaptım. kaç gün geçti hala çok ağrım var. yatıp kalkarken ölüyorum ağrıdankalbiminsahibio canım gözün aydınnn bebeğin çok tatlııı sen hem kendine hem evlattlarına çoook dikkat et canımm :) canım nerde doğum yaptın fiyat ne kadardı çok
yok ama yine de listemiz harikakeşke listeye kimin normal kimin sezeryn olduğu da eklenseydi.:)
amin tatlımDualarımız seninle umarım sağlıklı bir doğum olur ve kendi sancınla istediğin yerde rahatca doğurursun :):)
Muhtemelen bugün ya da yarın doğuracaksın :):) Sağlıklı doğumlar olsun inaşallah..
Şu an muhtemelen sancı çekiyorsun Allah yardımcın olsun suni sancıyı iyi bilirim :):) İnşallah tek avazda doğurursun :)
Maşallah çok tatlı bir bebek, ömrü bereketli olsun :))
Maşallah size, umarım kısa zamanda toparlarsınız, yavrunun ömrü bereketli olsun :)
Bol bol su iç ve evin içinde çok kendini yormadan yürü :) Sarılık değeri gayet normal canım merak etme, bu arada hayırlı olsun yavrun ömrü bereketli olsun :)
Ben puset götürdüm ama kucağımda çıkardım kalın battaniyeyle :):)anneler bebisleri hastaneden çıkarırken neyle cikardiniz ?? puset var ama onunla çıkarmak uygun mu tam düz olmuyor ya yoksa bu bez anakucagi oluyor onlardan almam gerek mi?
Oy yerim oğlunu, resmen memur çocuğu ya, hayırlısı olsun diye dua et canım, umarım sağlıklı ve kolay bir doğum olur, Allah gönlüne göre versin inşallahhhhh :)Canım benimmm :) günlerim size özenmekle geçiyor hergün nişan yada şu bekliyorum ama gelmiyor :) :) doğuma da 5gün kaldı en son cumartesi n st de 40larda düzenli kasılma çıktı ama doktor doğum sancısi denilemeyecek kadar az dedi bakalım ne zaman gelecek :) :)sözde erken doğum riskimız vardı ama oğlumun rahatı yerinde memur çocuğu olacağı belli 15inin geçmesni bekliyor galiba...
Ben puset götürdüm ama kucağımda çıkardım kalın battaniyeyle :):)
hmm anladım cnm ben urfadayım sıcak olur mu dıye karar veremedim bende ikisinide götüreyim duruma göre artık
saol cnm cevabın için:)
Oy ne güzel ya anneler gününde, Allah bağışlasınnn :):) Ömrü bereketli olsun :)Mrb kızlar kızım 10 mayısta anneler gününde normal doğumla 3485 kilo olarak dünyaya geldi çok şükür iyiyiz eve geldik doğumum nişan gelmesinden bir bucuk gün sora su geldi öyle basladı 9 saat falan sürdü kolay bişey diyemiycem normal doğuma ama çok güzeldi herseye değerdi,,,aşlah doğurcaklara yardım etsin anne olanlarda güle güle büyütsün burda cok sey paylaştık konustuk aklımıza ne geldiyse herkese tesekkurler çok öptüm
İnsaallah teyzesi oğlumda bende çok mutlu olduk bizi düşündüğün için sende minik kuzunla bi ömür sağlıkla mutlulukla yaşa insaallah :) :) öptük ikiniz i deOy yerim oğlunu, resmen memur çocuğu ya, hayırlısı olsun diye dua et canım, umarım sağlıklı ve kolay bir doğum olur, Allah gönlüne göre versin inşallahhhhh :)
Gözün aydın canım darısı bizlere insaallah :) :) sağlıkla mutlulukla huzurla yaşayin insaallahMrb kızlar kızım 10 mayısta anneler gününde normal doğumla 3485 kilo olarak dünyaya geldi çok şükür iyiyiz eve geldik doğumum nişan gelmesinden bir bucuk gün sora su geldi öyle basladı 9 saat falan sürdü kolay bişey diyemiycem normal doğuma ama çok güzeldi herseye değerdi,,,aşlah doğurcaklara yardım etsin anne olanlarda güle güle büyütsün burda cok sey paylaştık konustuk aklımıza ne geldiyse herkese tesekkurler çok öptüm
Ben kendi kucagimda cikarmistimanneler bebisleri hastaneden çıkarırken neyle cikardiniz ?? puset var ama onunla çıkarmak uygun mu tam düz olmuyor ya yoksa bu bez anakucagi oluyor onlardan almam gerek mi?
Maşallah canım Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin bizim yerimizde kolla bebişiniMrb kızlar kızım 10 mayısta anneler gününde normal doğumla 3485 kilo olarak dünyaya geldi çok şükür iyiyiz eve geldik doğumum nişan gelmesinden bir bucuk gün sora su geldi öyle basladı 9 saat falan sürdü kolay bişey diyemiycem normal doğuma ama çok güzeldi herseye değerdi,,,aşlah doğurcaklara yardım etsin anne olanlarda güle güle büyütsün burda cok sey paylaştık konustuk aklımıza ne geldiyse herkese tesekkurler çok öptüm
Gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah yavrunun...Mrb kızlar kızım 10 mayısta anneler gününde normal doğumla 3485 kilo olarak dünyaya geldi çok şükür iyiyiz eve geldik doğumum nişan gelmesinden bir bucuk gün sora su geldi öyle basladı 9 saat falan sürdü kolay bişey diyemiycem normal doğuma ama çok güzeldi herseye değerdi,,,aşlah doğurcaklara yardım etsin anne olanlarda güle güle büyütsün burda cok sey paylaştık konustuk aklımıza ne geldiyse herkese tesekkurler çok öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?