2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
sezeryan olduk sonuçta. inşallah kolay veririz kiloları

amin tatlım

Kızlar fazla giremiyorum ama doğum yapanların gözüaydın Allah anali babalı büyümeyi nasip etsin. Doğuma gireceklere de Allah kolaylik versin bir avazda kurtarsin inşallah. Bebekle birlikte tüm hayatımız değişti hiç bir seye vakit bulamaz oldum huysuz bir bebeğim var kızlarr ama hepsine değer

anneler bebisleri hastaneden çıkarırken neyle cikardiniz ?? puset var ama onunla çıkarmak uygun mu tam düz olmuyor ya yoksa bu bez anakucagi oluyor onlardan almam gerek mi?
Ben puset götürdüm ama kucağımda çıkardım kalın battaniyeyle :):)

Oy yerim oğlunu, resmen memur çocuğu ya, hayırlısı olsun diye dua et canım, umarım sağlıklı ve kolay bir doğum olur, Allah gönlüne göre versin inşallahhhhh :)

Mrb kızlar kızım 10 mayısta anneler gününde normal doğumla 3485 kilo olarak dünyaya geldi çok şükür iyiyiz eve geldik doğumum nişan gelmesinden bir bucuk gün sora su geldi öyle basladı 9 saat falan sürdü kolay bişey diyemiycem normal doğuma ama çok güzeldi herseye değerdi,,,aşlah doğurcaklara yardım etsin anne olanlarda güle güle büyütsün burda cok sey paylaştık konustuk aklımıza ne geldiyse herkese tesekkurler çok öptüm

Oy ne güzel ya anneler gününde, Allah bağışlasınnn :):) Ömrü bereketli olsun :)

Oy yerim oğlunu, resmen memur çocuğu ya, hayırlısı olsun diye dua et canım, umarım sağlıklı ve kolay bir doğum olur, Allah gönlüne göre versin inşallahhhhh :)
İnsaallah teyzesi oğlumda bende çok mutlu olduk bizi düşündüğün için sende minik kuzunla bi ömür sağlıkla mutlulukla yaşa insaallah :) :) öptük ikiniz i de

Gözün aydın canım darısı bizlere insaallah :) :) sağlıkla mutlulukla huzurla yaşayin insaallah

Maşallah canım Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin bizim yerimizde kolla bebişini

Iyi geceler anneler doğum yapanların gözü aydın Allah analı babalı büyütsün bol bol sütünüz olur inşallah darısı da biz bekleyenlere

Arkadaşlar geçen gün nişanım geldi dün gece sancılardan uyuyamadım sabah o kadar şiddetliydi ki kesin doğuruyorum dedim saat 3 te hastaneye gittim ama hiç sancı çıkmadı hatta kötü olan 3500 olan kiloya bu sefer 2700 dedi çok çok şaşırdık doppler yapın dedi ama sıra olmadığı için haftaya kaldı moralim bozuldu nasıl böyle bir şey oldu anlamadım artık bunaldım iyice doğum olsun hayırlısıyla diyorum bir de sancım gelirken bebeğim hiç hareket etmiyor ama sancı bitsin çok çok hareketli oluyor normal mi bu durum yaa kafayı yiyeceğim artık

Gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah yavrunun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…