2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Olcumleri yanlis yapabiliyolar kuzum ama seninkini baya bi yanlis olcmusker

Olcumleri yanlis yapabiliyolar kuzum ama seninkini baya bi yanlis olcmusker

Aynen dilekciğim yaaa çok kötü oldum ağlamamak için kendimi zorluyorum eski doktorum çok çok iyiydi o izne ayrılınca mecbur bu doktora gittim ısınamadım bi türlü offf çok doluyum yaa

Iyı gecelerrrr. İbrahim canım oğluşum memedeyken yazıyorum. Bız bir emmeye başladık mı en az 1 saat memedeyız. Tam yatırıyorum beşiğine tekrar meme arıyor tekrar başlıyoruz. Gecen gun 4 saat hiç bırakmadı memeyi. Sizlerde de böylemi durum. Bir de benim meme uclarım çok yara oldu. Resmen ağlıyorum emzırırken

Allah kolaylık versin zormuş gerçekten şimdiden korkmaya başladım bir an önce doğsun diye bekliyoruz

Aman kendini hrpalama annesin yap diyorlar isin ne gozuyle bakiyorlar sanki onlar bizim evladimizi bizden cok mu dusunuyorlar. Ben de esimi simdi gonderip aldirdim damakli bebedor marka. Bakalm gece yine aglar aranirsa ve yine emmezse yalanci meme verecgm uykusuzluktan sasirdim artik. O uyuyunca da onu izlemeyi tercih ediyorum yine uyuyamiyorum.ama masallah sizee Allah evlatlarimiza sekinet bize de sabir versin dilimde hep dua mirildaniyorum rabbime emanetler odum kopuyor bi hata yapacagm da bisey olacak da diye.

Allah oglusunu bagislasn canm. Deme ya nolur benimki daha yeni emmeye basladi ve ben surekli emmek istedigi icin nerdeyse tukendim artik dedim bi gunde. zeytinyagi sur canim uclarina. Ben dogumdan hemn sonra emzirmeden once gogus uclarima sogan koydum. Iyi geldi herhalde aciyor ama sanrm yeni emmeye basladgi icin daha yara olmadi korkuyorum cok. Sutun bol sifali olsun evladin da kolay saglikli bi sekilde beslensn inş

Canm lutfen uzme kendini oyle sinir oluyorum moral bozanlara ben normal dogum yaptim 24 saat sanci cektim dogum icin. Ve benim 12 saat boyunca cektigim sanciyi nst de goremedi gerizekali ebe. Yok sen doguramazsn daha bu ne ki falan deyio durdu. Sancm normalde 80 iken o kadn yanlis olctugu icin 8 cikiyormus sancim 100 iken 10 gorunuyordu. Ultrason olcumlerine de takilma bu zamana kadar saglikla geldinz hic bir sey olmaz benm oglumun da kafasi buyuk diyordu doktor boyu uzun kilosu cok falan. Ama gayet kolay dogdu ve ideal kiloda boyda. sancin varken kasilma olur tatlim bebek harekt etmez hatta benm sanci esnasnda ben bebegimi hic hissetmedim kasilmalarla ya da nst ye baglandgm zamnki kalp atslaryla yasadgini hissttm. Korkma sakin ol Allah kolayca saglikla kucagna almayi nasip etsn ins cennet kokulunu

Saolasn canm bebekler de farkli iste bunu da gormus oldum dedigin gibi doysun diye arada mama veriyrm ve uyuyor biraz. Ins emzik de hem bana hem ona kolaylik olur dayanamyrm memeyle kavga eder gibi emiyor kan ter icinde kaliyor beni emerken

Saolasn canm bebekler de farkli iste bunu da gormus oldum dedigin gibi doysun diye arada mama veriyrm ve uyuyor biraz. Ins emzik de hem bana hem ona kolaylik olur dayanamyrm memeyle kavga eder gibi emiyor kan ter icinde kaliyor beni emerken
Benimkide öyle kavga ediyor bazen bikaç ay sabır,hayırlısıyla bi tutsalar şu emzikleri :–)

Ay hele şükür buldum mesajını hayırlı olsun canım

Canım gayet normal hiç sıkıntı yapma kasılma oldu mu bebek hareket edemiyo kilo konuşuna gelince o ap ayrı bi mesele bence cihazlara guvenme çünkü çok farklı sonuçlar çıkıyor bi arkadaşi 4200 diye doğuma aldılar 3.300 civari doğdu 3buçuk denilen de 4e yakın sağlıklı olsun da olmadı disarda sütunle bi güzel beslersn sen onu annesi bu zamana gelene kadar nelere göğüs gerip atlattın çok şükür doğum zamanına geldi yaa gerisi hayirlisi

Bebişler olalı foruma giremez, cevap yazamaz olduk çünkü uykuya yemeye doğal ihtiyaçlara ancak zaman ayırıyoruz... şimdi de emiştik gaz çıkarmaya uğraşıyoruz o arada ellerimiz boşa çıktı, fırsat fırsat deyip bakabildim, maşallah bayağı doğum olmuş Allah hayırlı eylesin, kolaylıklar versin.. bekleyen arkadaşlar da en guzel şekilde bebeklerini kucaklarina alır inş. Bazen sadece girip okuyabiliyorum eskisi gibi yazmak zor oluyo ama burdan kopamıyorum

Kızlar sarilik oldu kuzum onsekiz mis değeri. Beş gündür doğru dürüst yemiyor emiyo hep aglio. Bugün biberonla yedirin ama hep aglio şans eseri emdi. Sonra hemşire dilinin yukarda olduğunu soyledi kaşıkla bastırdı biberonu soktu hemen emdi. Siz ce nedir bu . Dili niye yukarda olabilir

Bugün bizde doğduk teyzeleri minigim bekledigimden iyi masallah cok farkki özel bi duyguymus rabbim cok büyük herkese bu duyguyu tattirsin inş. 3400gr 51 cm boyumuz var doktor 3 kilo demisti utandirdi bizi. gelisimi küçük diyenler ins bana sürpriz olduğu gibi sizede olsun rabbim bekleyen tüm anneleri hayirla murdina edirsin. Spinal anestezi ile dogum yaptım ve merak edenler icin normlaralgumun yerini tutmasada konforlu bir dogum sekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…