Olcumleri yanlis yapabiliyolar kuzum ama seninkini baya bi yanlis olcmuskerIyi geceler anneler doğum yapanların gözü aydın Allah analı babalı büyütsün bol bol sütünüz olur inşallah darısı da biz bekleyenlere
Arkadaşlar geçen gün nişanım geldi dün gece sancılardan uyuyamadım sabah o kadar şiddetliydi ki kesin doğuruyorum dedim saat 3 te hastaneye gittim ama hiç sancı çıkmadı hatta kötü olan 3500 olan kiloya bu sefer 2700 dedi çok çok şaşırdık doppler yapın dedi ama sıra olmadığı için haftaya kaldı moralim bozuldu nasıl böyle bir şey oldu anlamadım artık bunaldım iyice doğum olsun hayırlısıyla diyorum bir de sancım gelirken bebeğim hiç hareket etmiyor ama sancı bitsin çok çok hareketli oluyor normal mi bu durum yaa kafayı yiyeceğim artık
Olcumleri yanlis yapabiliyolar kuzum ama seninkini baya bi yanlis olcmusker
Ah canm ya Allah sifa versin sana hemen toparlan ins. Bol hurma ye dikisleri hzla iyilestiriyor canmamin tatlım. avcılar anadolu hastanesinde doğum yaptım. kaç gün geçti hala çok ağrım var. yatıp kalkarken ölüyorum ağrıdan
Allah kolaylık versin zormuş gerçekten şimdiden korkmaya başladım bir an önce doğsun diye bekliyoruzIyı gecelerrrr. İbrahim canım oğluşum memedeyken yazıyorum. Bız bir emmeye başladık mı en az 1 saat memedeyız. Tam yatırıyorum beşiğine tekrar meme arıyor tekrar başlıyoruz. Gecen gun 4 saat hiç bırakmadı memeyi. Sizlerde de böylemi durum. Bir de benim meme uclarım çok yara oldu. Resmen ağlıyorum emzırırken
Aman kendini hrpalama annesin yap diyorlar isin ne gozuyle bakiyorlar sanki onlar bizim evladimizi bizden cok mu dusunuyorlar. Ben de esimi simdi gonderip aldirdim damakli bebedor marka. Bakalm gece yine aglar aranirsa ve yine emmezse yalanci meme verecgm uykusuzluktan sasirdim artik. O uyuyunca da onu izlemeyi tercih ediyorum yine uyuyamiyorum.ama masallah sizee Allah evlatlarimiza sekinet bize de sabir versin dilimde hep dua mirildaniyorum rabbime emanetler odum kopuyor bi hata yapacagm da bisey olacak da diye.Uykusuz yorgun çevre yüzünden lohusa depresyonuna girmiş durumdayım canım. Akşam nolunca içime korkular giriyor ve eşimin dizinin dibinde oturup ağlama krizlerine giriyorum.
Maşallah size canım biz 14 günlük olduk.
Gaz cikarirken çok sorun yaşıyoruz bazen 15 dk sivazladigim oluyor yine de çıkmıyor . Benimki de öyle canım hep memede kalmak istiyor doktora gittik bu yüzden kalsın ne olacak ne işin var diye de tersledi. Geceleri uyumak ne mümkün. . Emzik konusuna gelince çok karsiydim ama eşime bugün emzik almasını söyledim denicem canim
Allah oglusunu bagislasn canm. Deme ya nolur benimki daha yeni emmeye basladi ve ben surekli emmek istedigi icin nerdeyse tukendim artik dedim bi gunde. zeytinyagi sur canim uclarina. Ben dogumdan hemn sonra emzirmeden once gogus uclarima sogan koydum. Iyi geldi herhalde aciyor ama sanrm yeni emmeye basladgi icin daha yara olmadi korkuyorum cok. Sutun bol sifali olsun evladin da kolay saglikli bi sekilde beslensn inşIyı gecelerrrr. İbrahim canım oğluşum memedeyken yazıyorum. Bız bir emmeye başladık mı en az 1 saat memedeyız. Tam yatırıyorum beşiğine tekrar meme arıyor tekrar başlıyoruz. Gecen gun 4 saat hiç bırakmadı memeyi. Sizlerde de böylemi durum. Bir de benim meme uclarım çok yara oldu. Resmen ağlıyorum emzırırken
Canm lutfen uzme kendini oyle sinir oluyorum moral bozanlara ben normal dogum yaptim 24 saat sanci cektim dogum icin. Ve benim 12 saat boyunca cektigim sanciyi nst de goremedi gerizekali ebe. Yok sen doguramazsn daha bu ne ki falan deyio durdu. Sancm normalde 80 iken o kadn yanlis olctugu icin 8 cikiyormus sancim 100 iken 10 gorunuyordu. Ultrason olcumlerine de takilma bu zamana kadar saglikla geldinz hic bir sey olmaz benm oglumun da kafasi buyuk diyordu doktor boyu uzun kilosu cok falan. Ama gayet kolay dogdu ve ideal kiloda boyda. sancin varken kasilma olur tatlim bebek harekt etmez hatta benm sanci esnasnda ben bebegimi hic hissetmedim kasilmalarla ya da nst ye baglandgm zamnki kalp atslaryla yasadgini hissttm. Korkma sakin ol Allah kolayca saglikla kucagna almayi nasip etsn ins cennet kokulunuIyi geceler anneler doğum yapanların gözü aydın Allah analı babalı büyütsün bol bol sütünüz olur inşallah darısı da biz bekleyenlere
Arkadaşlar geçen gün nişanım geldi dün gece sancılardan uyuyamadım sabah o kadar şiddetliydi ki kesin doğuruyorum dedim saat 3 te hastaneye gittim ama hiç sancı çıkmadı hatta kötü olan 3500 olan kiloya bu sefer 2700 dedi çok çok şaşırdık doppler yapın dedi ama sıra olmadığı için haftaya kaldı moralim bozuldu nasıl böyle bir şey oldu anlamadım artık bunaldım iyice doğum olsun hayırlısıyla diyorum bir de sancım gelirken bebeğim hiç hareket etmiyor ama sancı bitsin çok çok hareketli oluyor normal mi bu durum yaa kafayı yiyeceğim artık
Saolasn canm bebekler de farkli iste bunu da gormus oldum dedigin gibi doysun diye arada mama veriyrm ve uyuyor biraz. Ins emzik de hem bana hem ona kolaylik olur dayanamyrm memeyle kavga eder gibi emiyor kan ter icinde kaliyor beni emerkenCanım benim kızımda öyle,büyük kızımda öyleydi o zamanlar hep tuhaf geliyodu ama bebeklerin çoğu böyle sanırım,bide ben mamada veriyorum bi sebepte doymaması olabilir tabi,büyük kızımada mama takviyesi yapmıştık o zaman biraz daha uzun süre uyuyorlar ama hemen hemen hepsi memede uyumayı seviyor galiba :) emzik konusuna gelince ilk kızıma hiç veremedik emmedi,ufaklıkta arada emiyor ama sonra öğürüyor emzik büyük galiba bide damaksız düz bi çeşit emzik var arkadaşım söyledi onu denicez.Emzik bazen kolaylık oluyor
Canim brn sezeryandan 1 hafta sonra tarttim kendimj tam 14 kilo vermisim hic ummuyordum bu kadar kilo verecegimj:)aa sezeryandan sonra bu kadar çabuk nasıl gitti 10 kg
bende damaksız bi tane denicem olmazsa kauçukta alayım,dediğin gibi onlar daha yumuşak oluyor sanırımKauçuk lu al dediler bana canın eşime ondan almasını söyledim onu aliyorlarmis genelde anne memesine yakın ve dogalmis
Benimkide öyle kavga ediyor bazenSaolasn canm bebekler de farkli iste bunu da gormus oldum dedigin gibi doysun diye arada mama veriyrm ve uyuyor biraz. Ins emzik de hem bana hem ona kolaylik olur dayanamyrm memeyle kavga eder gibi emiyor kan ter icinde kaliyor beni emerken
Ay hele şükür buldum mesajınıKızlar biz geldik çok şükür iyiyiz :) çok merakta bıraktım dizleri çünkü biraz zor ve yoğun geçti. Tamamen kordonda alakalı yoksa harika bir durum. Normalde başladık 7 cm e kadar açıldı sonra devanı olmadı kızlar. Bebeğin 2 tur dolandığını için kordonu ineniyormuş aşağıya. Spinal sezeryan oldum çok rahat geçti. Bol pijama ve normal düşünenler bol gecelik görürsün :) birde hasta külodu depent alın canped sızlıyor. Ve kesin alın Hayatımı kurtardı. Şimdi çok iyiyiz ama kızım çok yaramaz be nazlı :)) okuyamadım Hiçbirini ama Allahbtazı olsun hepinizden inşallah hepsini okucam. Hiçbirşeyden korkmayın kızlar harika bir duygu. Hala inanamıyorum baktıkça. Öptük hepinizi ve bebişlerimizi.
Canım gayet normal hiç sıkıntı yapma kasılma oldu mu bebek hareket edemiyo kilo konuşuna gelince o ap ayrı bi mesele bence cihazlara guvenme çünkü çok farklı sonuçlar çıkıyor bi arkadaşi 4200 diye doğuma aldılar 3.300 civari doğdu 3buçuk denilen de 4e yakın sağlıklı olsun da olmadı disarda sütunle bi güzel beslersn sen onu annesi bu zamana gelene kadar nelere göğüs gerip atlattın çok şükür doğum zamanına geldi yaa gerisi hayirlisiIyi geceler anneler doğum yapanların gözü aydın Allah analı babalı büyütsün bol bol sütünüz olur inşallah darısı da biz bekleyenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?