günaydın arkadaşlar 15 dakika önce suyum geldi. çantalarımızı aldık.size yazıp çıkıyorum:)bana dua edin
kızlar günaydın bende hastahaneye 8.30 da gideceğim doktor yatış yapacakti en son bir bakacagiz duruma göre ne olur dualarınızı eksik etmeyin açılma olsun hemen Rabbim yardımcımiz olsun
günde en az 3 litre su içersen o baş ağrısı
Bugün bizde doğduk teyzeleri minigim bekledigimden iyi masallah cok farkki özel bi duyguymus rabbim cok büyük herkese bu duyguyu tattirsin inş. 3400gr 51 cm boyumuz var doktor 3 kilo demisti utandirdi bizi. gelisimi küçük diyenler ins bana sürpriz olduğu gibi sizede olsun rabbim bekleyen tüm anneleri hayirla murdina edirsin. Spinal anestezi ile dogum yaptım ve merak edenler icin normlaralgumun yerini tutmasada konforlu bir dogum sekli
günaydın arkadaşlar 15 dakika önce suyum geldi. çantalarımızı aldık.size yazıp çıkıyorum:)bana dua edin
Aynen canım ben de gece ortuyu yüzüne atar ters döner nefesini kapatır dusuncelerinden rahat uyuyamiyorum. Allahım korusun onları. Benim de dilimde hep dua hep Besmele. Emzigi verdim dün ben kızım havada kaptı. Gece yarım saat aldı emzigi sonra meme istedi kandiramadim yavrum anası gibi zeki olucak bu kız :):) seninki ne yaptı canım aldı mıAman kendini hrpalama annesin yap diyorlar isin ne gozuyle bakiyorlar sanki onlar bizim evladimizi bizden cok mu dusunuyorlar. Ben de esimi simdi gonderip aldirdim damakli bebedor marka. Bakalm gece yine aglar aranirsa ve yine emmezse yalanci meme verecgm uykusuzluktan sasirdim artik. O uyuyunca da onu izlemeyi tercih ediyorum yine uyuyamiyorum.ama masallah sizee Allah evlatlarimiza sekinet bize de sabir versin dilimde hep dua mirildaniyorum rabbime emanetler odum kopuyor bi hata yapacagm da bisey olacak da diye.
Esimden Kauçuk lu istedim silikon almış damakli. Neyse ama.benimki aldı emzigi tabi kandiramadim yine.meme istedi. Evet daha yumuşak ve doğal canimbende damaksız bi tane denicem olmazsa kauçukta alayım,dediğin gibi onlar daha yumuşak oluyor sanırım
Çok geçmiş olsun canım. Kaç günlük oldunuzKızlar sarilik oldu kuzum onsekiz mis değeri. Beş gündür doğru dürüst yemiyor emiyo hep aglio. Bugün biberonla yedirin ama hep aglio şans eseri emdi. Sonra hemşire dilinin yukarda olduğunu soyledi kaşıkla bastırdı biberonu soktu hemen emdi. Siz ce nedir bu . Dili niye yukarda olabilir
Hayırlı olsun anali babalı büyüsun inşallahBugün bizde doğduk teyzeleri minigim bekledigimden iyi masallah cok farkki özel bi duyguymus rabbim cok büyük herkese bu duyguyu tattirsin inş. 3400gr 51 cm boyumuz var doktor 3 kilo demisti utandirdi bizi. gelisimi küçük diyenler ins bana sürpriz olduğu gibi sizede olsun rabbim bekleyen tüm anneleri hayirla murdina edirsin. Spinal anestezi ile dogum yaptım ve merak edenler icin normlaralgumun yerini tutmasada konforlu bir dogum sekli
valla bu tavsiyelere çok ihtiyacım varAh canm ya Allah sifa versin sana hemen toparlan ins. Bol hurma ye dikisleri hzla iyilestiriyor canm
ben 55 ile başladım 68 ile doğuma girdim. inşallah benim de o kadar gitmiştir. özel bişey yaptın mıCanim brn sezeryandan 1 hafta sonra tarttim kendimj tam 14 kilo vermisim hic ummuyordum bu kadar kilo verecegimj:)
BEnimde gogus uclarim yoktu kuzum ememiyordu hemsire siringa getirdi gogsumu onunla cekip ucunu cikartiyorum o sekilde tek gogsumu emdi biraz ama cok uyuyo masallah digerini veremedim almadi agzinda meme uyudu kaldikızlar oğlum az emiyor ve çok fazla uyuyor yane yapmam lazım? sütüm de var. sağıyorum uyanınca veriyorum. bi zararı yok değil mi
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyütün inşallah darısı başımıza :) :)Kizlar gunaydin
Gece 02 39 da bebegimi dunyaya getirdim cok sukur. Suni sanciyi aksam 6 da vermeye basladilar gece 11 de suyumu patlattilar. 3050 gr 50 cm dogduk. Cok sukur iyiyiz. sadece biraz emme sorunumuz var.
Rabbim herkesi bir avazda kurtarsinn cok dua ettim her sancimda. Dogum bekleyenler normalden korkmayin her sancida dua edin rabbim yardim ediyor. Opuyorum hepinizi
Hayırlı olsun canım ömrü sağlıklı ve uzun olsun suyun gittiğini nasıl anladın canım günlerimiz aynı da normal doğum nasıldı dikiş var mı oy ben doğuramicam gal8ba korkuyorumKizlar dun kontrole gelmistim suyum gidiyordu nst de sancim cikmisti doktor eve yollamadi yatisim yapildi bugun sabah saat 5 te kizimi normal dogumla kucagima aldim.kizimin adi aymina dua edin bize ikimizde cok iyiyiz Allaha sukur.
Hicbisey yapmadim canim bol bol emzirdim bebisi o kadar:)ben 55 ile başladım 68 ile doğuma girdim. inşallah benim de o kadar gitmiştir. özel bişey yaptın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?