2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar günaydın bende hastahaneye 8.30 da gideceğim doktor yatış yapacakti en son bir bakacagiz duruma göre ne olur dualarınızı eksik etmeyin açılma olsun hemen Rabbim yardımcımiz olsun

dogumun hayirlisiyla hizli bir sekilde ilerler, cok kolay olur insallah.. ben de sanci, su vs gelmezse 14'unde gidecegim.. bakalim dr karar verecek.

Herkese günaydın.kızımın hastalandığını yazmıştım hatırlarsanız.cuma sabahı apandisit ameliyatı oldu güzel kızım.şimdi şükür ki çok iyi ve apandis patlamadan alındı. Bugün bizde doğum için kayınvalideme geçiyoruz.yarın anestezi doktoruyla görüşücez.sonra da doğum için günümüz belirlenicek ve oğlumuza kavuşucaz inşallah.herkese hayırlı doğumlar diliyorum.bu arada doğumu gerçekleşmiş olan arkadaşları tebrik ediyorum.sağlıkla büyütün yavrularınızı.bizlere de dua edin olur mu? Doğum yapmamış olanlara da hayırlı doğumlar dilerim.

j
günde en az 3 litre su içersen o baş ağrısı

merhaba
rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin
dr um bnm bebisede kucuk diyo belki sizinki gbi surpris yapar
bnde spinal anestezi ile dogum yapmayi planliyrm ama tedirginliklerim yok degil. dha detayli anlatirmiain rica etsem konu hakkindaki tecrubelerini

Gunaydin kizlar dogum yapacak arkadaslar rabbim bi avazda kurtarsin insallah bendedr bi kasintidir gidiyo kollarim bacaklarim avu iclerim parmaklarim cildircam artik

Aynen canım ben de gece ortuyu yüzüne atar ters döner nefesini kapatır dusuncelerinden rahat uyuyamiyorum. Allahım korusun onları. Benim de dilimde hep dua hep Besmele. Emzigi verdim dün ben kızım havada kaptı. Gece yarım saat aldı emzigi sonra meme istedi kandiramadim yavrum anası gibi zeki olucak bu kız :):) seninki ne yaptı canım aldı mı
bende damaksız bi tane denicem olmazsa kauçukta alayım,dediğin gibi onlar daha yumuşak oluyor sanırım
Esimden Kauçuk lu istedim silikon almış damakli. Neyse ama.benimki aldı emzigi tabi kandiramadim yine.meme istedi. Evet daha yumuşak ve doğal canim
Çok geçmiş olsun canım. Kaç günlük oldunuz

Kizlar gunaydin

Gece 02 39 da bebegimi dunyaya getirdim cok sukur. Suni sanciyi aksam 6 da vermeye basladilar gece 11 de suyumu patlattilar. 3050 gr 50 cm dogduk. Cok sukur iyiyiz. sadece biraz emme sorunumuz var.

Rabbim herkesi bir avazda kurtarsinn cok dua ettim her sancimda. Dogum bekleyenler normalden korkmayin her sancida dua edin rabbim yardim ediyor. Opuyorum hepinizi

Hayırlı olsun anali babalı büyüsun inşallah

kızlar oğlum az emiyor ve çok fazla uyuyor ya ne yapmam lazım? sütüm de var. sağıyorum uyanınca veriyorum. bi zararı yok değil mi

kızlar oğlum az emiyor ve çok fazla uyuyor ya ne yapmam lazım? sütüm de var. sağıyorum uyanınca veriyorum. bi zararı yok değil mi
BEnimde gogus uclarim yoktu kuzum ememiyordu hemsire siringa getirdi gogsumu onunla cekip ucunu cikartiyorum o sekilde tek gogsumu emdi biraz ama cok uyuyo masallah digerini veremedim almadi agzinda meme uyudu kaldi

Hayırlı olsun canım sağlıkla büyütün inşallah darısı başımıza :) :)

Kizlar dun kontrole gelmistim suyum gidiyordu nst de sancim cikmisti doktor eve yollamadi yatisim yapildi bugun sabah saat 5 te kizimi normal dogumla kucagima aldim.kizimin adi aymina dua edin bize ikimizde cok iyiyiz Allaha sukur.
Hayırlı olsun canım ömrü sağlıklı ve uzun olsun suyun gittiğini nasıl anladın canım günlerimiz aynı da normal doğum nasıldı dikiş var mı oy ben doğuramicam gal8ba korkuyorum

E elf21 Kaç kilo almıştın canım? 1 haftada 14 kilo süper de çok merak ettim :) ben de 21 kilo aldım yarın doğum olacak inşallah...

arkadaşlar ben bi tecrübemi sizle paylaşmak istiyorum
doymuyor galiba mama vereyim diyoruz ya hani o konuda
oğlumun memeyle doyduğuna eminim çünkü emerken uyuya kalıyor ve ağzında süt dolu oluyor uyuyup kaldığından ağzının kenarından akıyor çoğu zaman o süt ama bi gün bende mama verdim oğlum saatlerce uyudu sarılığıda var uyandırmaya çalışıyorum bi türlü uyanmıyor meğer anne sütü yarım saatte bağırsaklara ulaşırken mama mideye otururmuş en az 2 saatte bağırsaklara ulaşırmış anne sütünün hazmı çok kolaymış
yani diyeceğim mama verdim saatlerce uyudu meğer sütümle karnı doymuyormuş diye düşünmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…