2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yaptigi kaka ve cis sayisiylada doydugunu anlayabilirsinjz canim

canım bebeğin yalancı meme sanıyor seni bence 4 saat çok uzun süre zaten 20 dakikada memeyi yüzde 80 boşaltıyorlar kendinin bırakmasını bekleme bence sen çekiyor gibi yap bırakırsa doymuştur zaten sanada yazık 4 saat belin kolun kopar
benm oğlumda bir saat emiyor ama yarım saat bi göğsümü yarım saat diğerini veriyorum kendiliğinden bırakıyor uyuyakalınca
canım dilinin yukarıda olacağını sanmıyorum emmeyi bilmiyor olabilir

kızlar oğlum az emiyor ve çok fazla uyuyor ya ne yapmam lazım? sütüm de var. sağıyorum uyanınca veriyorum. bi zararı yok değil mi
Canım bir zararı yok da kaç günlük oldunuz. Sarılık testi yaptın mi.
3 saati geçmesin uyumasi canım. Uyanmiyorsa altını ac hemen uyaniyorlar. Yine uyanmazsa topugunu gidikla hafiften vur. Biraz oynat şarkı söyle :)
Ben uyandirirken beste bile yapıyorum kız :) :) :)

Yaptigi kaka ve cis sayisiylada doydugunu anlayabilirsinjz canim
Canım benimki çok kaka yapmiyo günde 1 ya da 2 defa. Hatta 2 yi zor buluyoruz ama sütüm maşallah iyi bebisimin de emmesi iyi. Büyükler kaka yapmaması daha güzel sütün yarıyor diyor ama bilemedim ki

Benimki de memede uyumayı seviyor canım bu zamana kadar kendi hiç bırakmadı. Acaba ben acele mi ediyorum dedim bir ara tek memede 40 dk bıraktım yok anam kız bırakmıyor memeyi. En fazla yarım. Saat bırakıp kendim çekiyorum artık doymamissa kendi yine aranıyor zaten.

dün 5 saat uyudu. bugün de saat 10dan beri uyuyor. 4 günlü olduk. acaba düzene girer m, zamanla

dün 5 saat uyudu. bugün de saat 10dan beri uyuyor. 4 günlü olduk. acaba düzene girer m, zamanla
Aaa daha kucuksunuz canım. 2 saatten fazla uyutma kuzum bol bol emzır sütünü ver. Sarılık olmaması için bol bol emmesi lazım kuzum. Düzene girer tabi 40 tan sonra ama.. daha birkaç gün sonra keşke 2 dk uyusa da lavaboya gitsem diceksin :) :)

Doktora gittim nst de sancı 80 leri gördü 37 olduk bugün herşey normal dedi doktor 18 mayıs evlillik yol dönmüm o gün kontrole çağırdı beni bakalım haftaya ne diyecek herşey Güzel gidiyor şükür bebek geceleri çok sancı veriyor bugün de sancı çıkarken acı hissetmedim evde acı hissettiğim sancılar da acaba kaç çıkar nst

50 cm olmuşuz 39 haFTA ile boyu uyumlu kilo da 3020 olmuş oğluş

bende çekiyorum çoğu zaman zaten kuvözdeyken yalancı meme vermişler eve gelince ben hiç vermedim uykusunda dilini emiyor yavrum
çekmesem saatlerce emer kolum belim kopuyor acıkınca diliyle dudaklarını yalıyor battaniyeyi falan yalıyor zaten hiç bişey yapmasa ağlıyor

ben uyutmamak için uğraşıyorum ama çok uyuyor. bi arkadaş daha çok küçük. fazla uyuması normal dedi. aman o iyi oolsun da ben hiç uyumasam da olur. eğer izin vermezse lavaboya giderken onu da götürürüm :)))

selamlar
biz hala beklemedeyiz
ne sancı ne ağrı hiçbir şeyimiz yok
cuma günü kontrole gidicez bakalım hakkımızda hayırlısı
yeni doğum yapan annelerimiz hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün

1 2 damla emim tekrar uyuyor
sarılığını ölçtürdün mü canım
yada kaka yapması nasıl hemen her bezinde kaka oluyor mu
uykuya meyilli bebişlerde sarılık oluyor benm oğlumda da var şu an
emzir falan deniyor doğru tabi sık emzirmek de lazım ama ben saat başı uyandırıp emzirmeme rağmen sarılık oldu olacağı varsa oluyor
bebikonun rengi sarımtıraksa ölçtürmende fayda var

herkese merhaba :) beklemekten sıkılan , her telefonda yok daha doğmadı diye cevap vermekten bunalan var mı ? napiimm yanii doğmuyor ... pek sancım filanda yok , acaba terse mı dondü yada kanala mı yerlesşöedi , benzer duurmu yaşayanlar var mı?

off içime kurt düştü. perşembe kontrolümüz var. bakalım doktor ne diyecek. günde 1 2 kez kaka yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…