Canım benim oğluş 3 saatte bir emiyo. Bazen 2 buçuk oluyo. Ben kendisinin uyanmasını bekliyorum hep. Çok şukur kilo alımı iyi dedi dr. Acıksa zaten uyanır die hiç uyandırmadım ben
Canım benim de ilk zamanlar uyanmıyordu 2-3 saatte bir uyandırıyordum, şimdi kendi 2-3 saatte uyaniyo, muhakkak uyandirmalisin yarım saat o uyansın diye uğraştığın oluyordu ve 5 dk emip uyuyordu, tekrar ayaklarıyla oynuyordum, altını açıyordum uyandırıp mutlaka emziriyordum ilk haftamiz öyle gecti
iki en gec üç saat. Şekeri düşer sarılığı çıkar. Uyanmak istese bile uyanamazmis sekeri düştüğü için. Burnunu sık uyanır diyolar .ben neler yaptim uyanmio du . Islak mendillerini koltuk altlarini sildim. Gıdikladim daha neler neler yarın saatte anca uyaniodu. Ve sarılığı artti. Oyüzden ne yap et uyandir
Kizlar bebegimi uyandirdim gece 5 dk emip uyumaya basladi diger memeye aldim.iykusu kacti diye 2 saat agladi. Napcam bilmiyorumbende eşime bugün aldırdım ama oğluş tutmuyor beğenmedi bir de plastik kısmına burnu geliyor nefes almasını zorlaştırıyor seninki nasıl tutuyor
aynı dertten bende müzdaribim ben uyandırmasam kendisi hiç uyanmıyor saatimi kuruyorum mecburen ama beni ağlayarak uyandırsın istiyorum bennnnnnnnn
cok uzun yuruyusler yapamiyorum.. ama yuruyorum.. nisanim geldigi icin de iliskiye giremiyorum.. enfeksiyon riskinden dolayi.. iki gunde yarim kilo, toplamda 1.5 kilo hurma yedim.. ama hala tik yok.. dr suni sanci teklif etti, kendi sancimla dogum yapmak istedigimi soyledim.. ama hala sanci falan yok.. artik yururken vajinamda batmalar oluyor.. onun disinda hicbir ddgisiklik yok..
Benim oğlan da henüz kendisi uyanmıyor diğer memeye alma aynı memeyi en az 15 dk vermeye çalış çok zor biliyorum ama ben 15 dakika emsin diye 3 kez arka arkaya alt değiştirdim bizim sıpa sadece Altını açınca Uyanıyordu çünkü 2 saat mızmızlsnına dayanamadın mı canım memeyi ben hususi ağlamasını bekleyip öyle sokuveriyodum Ağzına hırsla emiyorduKizlar bebegimi uyandirdim gece 5 dk emip uyumaya basladi diger memeye aldim.iykusu kacti diye 2 saat agladi. Napcam bilmiyorumuyandirmasam hayatta kalkmiyo.
Agzina ittim canim aglarken daha fena çıldırdı elleriyle itti hep. Almadi memeyi. Bi memeyi 5 dk en fazla 10 dk emiyo.kafayi yicem.Benim oğlan da henüz kendisi uyanmıyor diğer memeye alma aynı memeyi en az 15 dk vermeye çalış çok zor biliyorum ama ben 15 dakika emsin diye 3 kez arka arkaya alt değiştirdim bizim sıpa sadece Altını açınca Uyanıyordu çünkü 2 saat mızmızlsnına dayanamadın mı canım memeyi ben hususi ağlamasını bekleyip öyle sokuveriyodum Ağzına hırsla emiyordu
HASTENEYE GİTTİN Mİ BEN GİTTİM NST DE SANCI ÇIKMADI AÇIKLIK VARMI YOKMU DİYE DE BAKMADILAR DOKTOR İLE GÖRÜŞTÜM P.TESİYE KADAR BEKLE SABAH ERKEN GEL SEZERYANLA ALAIM DEDİ BENDE BU HAFTA SUNİ SACI İLE NORMAL DOĞUM OLSUN DEDİM BAKALIM NASIL BİR GELİŞME OLACAK İNŞALLAH İKİ GÜN İÇİNDE KENDİ SANCIM İLE DOĞUM BAŞLAR DOKTORUM TARAFSIZ KALIYOR YORUM YAPMADINeyse bi gidelim bakalım yarın ne diyecek kısmet
40+0 DA NST DE SANCI ÇIKMADI AÇIKLIK VARMI YOKMU DİYE D
E BAKMADILAR DOKTOR İLE GÖRÜŞTÜM P.TESİYE KADAR BEKLE SABAH ERKEN GEL SEZERYANLA ALAIM DEDİ BENDE BU HAFTA SUNİ SACI İLE NORMAL DOĞUM OLSUN DEDİM BAKALIM NASIL BİR GELİŞME OLACAK İNŞALLAH İKİ GÜN İÇİNDE KENDİ SANCIM İLE DOĞUM BAŞLAR DOKTORUM TARAFSIZ KALIYOR YORUM YAPMADI
ÇARŞAMBA GÜNÜ SUNİ SANCI İÇİN GİDECEĞİM TUTMAZSA SEZERYAN OLACAK P.TESİYİ BEKLEYEMECEĞİM ARTIKBence senin sancin gelecek canim ptesiyi beklemeden dogum yapacaksin. Doktor bile 1 hafta sonra gel demis uzun bi sure bence.nasil olsa bir hafta daha dogmayacak psikolojisine gireceksin gunluk hayatina doneceksin vee hoop gelivericek yavrun. Ptesiye kadar sen taburcu olursun gastaneden
Ahhhh ah. Ben de benimkinden çekiyorum. Ağlarken geliyo kucağımdan alıyo neden ağlatıyosun çocuğu dio. He piskopattım keyfime ağlatıyorum. En ufak ağlamasında yukarı çıkıyo. Noldu neden ağlıyo die. Herşeyi onlar biliyo biz de salağız çunku.Bebegim tuzlanip yikanacak tü bugun. Odayı isttim bebeği soydum ne güzel huzurlu huzurlu .sonra kaynanam geldi buz gibi ellerle cocugu kulakladi. Ben farkettim anne buz gibi ellerin diyorum busey olmaz bişey olmaz diyo.ya sıcak su var kovada isit iste. En azından ovustur. Üç kere söyledim çıplak çocuğu aglqtti .dellendim. nefret ediyorum suan
hehe sen de bebişini kıskanıyosunnnnnnnnAhhhh ah. Ben de benimkinden çekiyorum. Ağlarken geliyo kucağımdan alıyo neden ağlatıyosun çocuğu dio. He piskopattım keyfime ağlatıyorum. En ufak ağlamasında yukarı çıkıyo. Noldu neden ağlıyo die. Herşeyi onlar biliyo biz de salağız çunku.
ayyy çok sevindim bitanem. salıkla büyüt bebişini. ikinizi de öpüyorum kocaman. alla allah benim hemen sütüm gelmiş. hatta ben ayılmadan emziriyorlardı bebişimiBugün Sezeryanla on ikide kavuştum kızıma dikiş ağrısı var ve süt yok onun dışında problem yok şükür
Hayirli olsun esracim merak etme en gec 3.gun gelir sutun yaa bu arada bebislerinjzin fotosunuda paylassaniz:)Bugün Sezeryanla on ikide kavuştum kızıma dikiş ağrısı var ve süt yok onun dışında problem yok şükür
Kıskanmaktan öte yaklaşımı çok rahatsız edici. Sanki annesi ben değilim. Ben bakmasını bilmiyorum da o biliohehe sen de bebişini kıskanıyosunnnnnnnn
Dünyaca ünlü ebe Ina May Gaskin'in Kitabında da bahsetmiş olduğu ve The Farm Ebelik Merkezinde de uyguladığı iki Yöntem var;Göğüs ucunu uyarmak.Bu oksitosin hormonu salgılanmasına neden olur.İkincisi bir Kaşık Hint Yağı yemek.Meyve suyu ile karıştırılmasını tavsiye ediyor.Doğumu başlatmak için diğer yöntemler.
HASTENEYE GİTTİN Mİ BEN GİTTİM NST DE SANCI ÇIKMADI AÇIKLIK VARMI YOKMU DİYE DE BAKMADILAR DOKTOR İLE GÖRÜŞTÜM P.TESİYE KADAR BEKLE SABAH ERKEN GEL SEZERYANLA ALAIM DEDİ BENDE BU HAFTA SUNİ SACI İLE NORMAL DOĞUM OLSUN DEDİM BAKALIM NASIL BİR GELİŞME OLACAK İNŞALLAH İKİ GÜN İÇİNDE KENDİ SANCIM İLE DOĞUM BAŞLAR DOKTORUM TARAFSIZ KALIYOR YORUM YAPMADI
zlar doktordan geldim.pazar gunu kizimin gunu doluyor.pazara kadr gelmezse pazartesi suni sanci veririz dedi. B biyologanne seninki gibi oldu cnm. suni sanci istemiyorum.gununden sonrasini da beklemiyor risk olur diyor.doktor degistirmekten biktim baska doktora gitmek istemiyorum artik.insallah o zamana kdr gelir.ya da biri ben suni sancim aldim cok zor degil desin lutfeennn
torun aşkı ne diyecen kiKıskanmaktan öte yaklaşımı çok rahatsız edici. Sanki annesi ben değilim. Ben bakmasını bilmiyorum da o bilio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?