2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım benim oğluş 3 saatte bir emiyo. Bazen 2 buçuk oluyo. Ben kendisinin uyanmasını bekliyorum hep. Çok şukur kilo alımı iyi dedi dr. Acıksa zaten uyanır die hiç uyandırmadım ben

Kizlar bebegimi uyandirdim gece 5 dk emip uyumaya basladi diger memeye aldim.iykusu kacti diye 2 saat agladi. Napcam bilmiyorum uyandirmasam hayatta kalkmiyo.

Dünyaca ünlü ebe Ina May Gaskin'in Kitabında da bahsetmiş olduğu ve The Farm Ebelik Merkezinde de uyguladığı iki Yöntem var;Göğüs ucunu uyarmak.Bu oksitosin hormonu salgılanmasına neden olur.İkincisi bir Kaşık Hint Yağı yemek.Meyve suyu ile karıştırılmasını tavsiye ediyor.Doğumu başlatmak için diğer yöntemler.

Kizlar bebegimi uyandirdim gece 5 dk emip uyumaya basladi diger memeye aldim.iykusu kacti diye 2 saat agladi. Napcam bilmiyorum uyandirmasam hayatta kalkmiyo.
Benim oğlan da henüz kendisi uyanmıyor diğer memeye alma aynı memeyi en az 15 dk vermeye çalış çok zor biliyorum ama ben 15 dakika emsin diye 3 kez arka arkaya alt değiştirdim bizim sıpa sadece Altını açınca Uyanıyordu çünkü 2 saat mızmızlsnına dayanamadın mı canım memeyi ben hususi ağlamasını bekleyip öyle sokuveriyodum Ağzına hırsla emiyordu

Agzina ittim canim aglarken daha fena çıldırdı elleriyle itti hep. Almadi memeyi. Bi memeyi 5 dk en fazla 10 dk emiyo.kafayi yicem.

Neyse bi gidelim bakalım yarın ne diyecek kısmet
HASTENEYE GİTTİN Mİ BEN GİTTİM NST DE SANCI ÇIKMADI AÇIKLIK VARMI YOKMU DİYE DE BAKMADILAR DOKTOR İLE GÖRÜŞTÜM P.TESİYE KADAR BEKLE SABAH ERKEN GEL SEZERYANLA ALAIM DEDİ BENDE BU HAFTA SUNİ SACI İLE NORMAL DOĞUM OLSUN DEDİM BAKALIM NASIL BİR GELİŞME OLACAK İNŞALLAH İKİ GÜN İÇİNDE KENDİ SANCIM İLE DOĞUM BAŞLAR DOKTORUM TARAFSIZ KALIYOR YORUM YAPMADI

Bebegim tuzlanip yikanacak tü bugun. Odayı isttim bebeği soydum ne güzel huzurlu huzurlu .sonra kaynanam geldi buz gibi ellerle cocugu kulakladi. Ben farkettim anne buz gibi ellerin diyorum busey olmaz bişey olmaz diyo.ya sıcak su var kovada isit iste. En azından ovustur. Üç kere söyledim çıplak çocuğu aglqtti .dellendim. nefret ediyorum suan

40+0 DA NST DE SANCI ÇIKMADI AÇIKLIK VARMI YOKMU DİYE DE BAKMADILAR DOKTOR İLE GÖRÜŞTÜM P.TESİYE KADAR BEKLE SABAH ERKEN GEL SEZERYANLA ALAIM DEDİ BENDE BU HAFTA SUNİ SACI İLE NORMAL DOĞUM OLSUN DEDİM BAKALIM NASIL BİR GELİŞME OLACAK İNŞALLAH İKİ GÜN İÇİNDE KENDİ SANCIM İLE DOĞUM BAŞLAR DOKTORUM TARAFSIZ KALIYOR YORUM YAPMADI

selam kızlar nasılsınız doğum yapanlar var mı geçmişi okuyamadım çook yazılmış :) biz 11 günlük olduk nasıl zaman geçti bilmiyorum uykusuzluk şaşkınlık adapte olamama hala devam ediyor. sevmek için hep kucağımızdaydı oğluşum görenler aaa bu çocuk çok küçük bilmem ne deyince oğlumu kucağıma almaya korkuyorum artık. zaten emmeye yeni başladı. mama vermek zorunda kalmıştık artk ama 2 gündür vermiyorum emzirmeye çabalıyorum. emzik kullanmaya da dün başladık. inş her şeyi doğru düzgün yapıyorumdur evlat sevgisiyle endişeler birbirine karıştı evham yapmaya başlıyorum birileri bişey deyince. herkes bebek büyütmüş daha iyi biliyorlardır herhalde diyorum ben de. kafam karışık yoruldum. kendi anneme yakın olsam sanki her şey daha kolay olacak. annemin dedklerini yaptıkça haytm kolaylaşıyor. kv de iyi biri çok destek ama o varken bebeğimn uyuduğu vaktlerde kendime vakt ayıramıyorum. bakalım nasıl geçecek bundan sonrası. evladı doğanlara sağlıklı büyütmek , evladını heyecanla bekleyenlere de kolay sağlıklı bi doğum nasip olsun :)

Bence senin sancin gelecek canim ptesiyi beklemeden dogum yapacaksin. Doktor bile 1 hafta sonra gel demis uzun bi sure bence.nasil olsa bir hafta daha dogmayacak psikolojisine gireceksin gunluk hayatina doneceksin vee hoop gelivericek yavrun. Ptesiye kadar sen taburcu olursun gastaneden

ÇARŞAMBA GÜNÜ SUNİ SANCI İÇİN GİDECEĞİM TUTMAZSA SEZERYAN OLACAK P.TESİYİ BEKLEYEMECEĞİM ARTIK

Ahhhh ah. Ben de benimkinden çekiyorum. Ağlarken geliyo kucağımdan alıyo neden ağlatıyosun çocuğu dio. He piskopattım keyfime ağlatıyorum. En ufak ağlamasında yukarı çıkıyo. Noldu neden ağlıyo die. Herşeyi onlar biliyo biz de salağız çunku.

hehe sen de bebişini kıskanıyosunnnnnnnn

Bugün Sezeryanla on ikide kavuştum kızıma dikiş ağrısı var ve süt yok onun dışında problem yok şükür
ayyy çok sevindim bitanem. salıkla büyüt bebişini. ikinizi de öpüyorum kocaman. alla allah benim hemen sütüm gelmiş. hatta ben ayılmadan emziriyorlardı bebişimi

Bugün Sezeryanla on ikide kavuştum kızıma dikiş ağrısı var ve süt yok onun dışında problem yok şükür
Hayirli olsun esracim merak etme en gec 3.gun gelir sutun yaa bu arada bebislerinjzin fotosunuda paylassaniz:)

Gogus ucu uyarmayi deniyorum.. ama gun icinde yarim saat yapmak gerekiyormus.. sen denedin mi canim bunlari? Bir de sicaga yakin suyla banyo yapiyorum.. kaslari gevsetip dogumu baslatabiliyormus.

Niye suniyi denemeden direk sezaryen diyor doktorun? Acilma, kanala yerlesme var mi

benmde dün doldu ama dr hala bekletiyor haftaya pazara kadar dedi. ondan sonra müdahale ederiz dedi.. korkuyorum kızıma bişey olacak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…