2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canim Allah anali babali buyutsun bebegini kordon dolanmis diye mi aldilar benim bebegime de dolanmis bir kat dedi doktor senin cok mu dolanmisti ki hemen aldilar
Bir tur sanırım ama doktor kordon takibi yapmayalım dedi, zaten haftasını doldurdu kilosu da iyi riske atmayalım bos yere dogurtayim şimdi seni dedi:)nst sonuçları iyi çıkmamıştı o gün, ben de zaten bebeğin harekeerini hissedemiyorum diye gitmiştim, oluverdi:)Allah seni de bir sancıda kurtarsın sağ salim kavus inşallah bebisine:)

Selamlar bugun 12.55 te oglumu spinal sezeryanla kucagima aldim cok sukur
3.300 52 cm minik oglum yalniz nefes alip verisi hizli diye küvöze aldilar bir kac gun kalabilirmis dualarinizi esirgemeyin ilk sutunu emdi birazcik,
Sagip vermeye baslicaklar
Bende yurumeye basladim kolay bir ameliyat oldu su an oturuyorum musait oldukca girerim Allaha emanet olun bekleyen arkadaslara hayirli dogumlar dileriz

Gece banyo yaptırma diyorlar canım. Arabayla gezdirdik yagla karnına masaj yaptım yok hala uyumadi. Şimdi emzirdim gazını aldım daha aranıyor sütüm de var doymuyor diyemiyorum
Bir bilsem canım kivraniyor uyumuyor ne yapacam bilmiyorum ya

Canim bi arkadasimin bebegide ayniydi yuzustu yatirdilar simdi çok iyi uyuyor 20 gunlukten beri yuzustu yatiriyorlar basini yana koy bi dene istersen insallah faydasi olur

Agzina ittim canim aglarken daha fena çıldırdı elleriyle itti hep. Almadi memeyi. Bi memeyi 5 dk en fazla 10 dk emiyo.kafayi yicem.
Canım öncelikle hep sakin olmaya çalış, o ağlasa bile senin sesinle sakinleştir, konuş onunla, benimkinin gaz sancısı tutunca morariyo nerdeyse, konuşuyorum geçecek kızım diyorum, göğsüme yaslayıp kokumu almasını sağlıyorum, senin sesini duyunca ona şefkatle yaklaştığını hissediyo, stres yapmıyor. Dene istersen

15 günlük olduktan sonra günde bir seferde 3 damla veriyorsun canım

Acikcasi normal sanciyla farkini bilmiyorum.. ama annemin sahit olduguna gore daha agirmis.. yani normal dogum sancilari dinlenme payi veriyor ama suni oyle degil.. hizlandirilmis bir sekilde seni doguma hazirliyor.. ama benim bunyem cok zayif olmasina ragmen dayandim allaha sukur.. tamamen motivasyonla alakali. sonucta en fazla 10 saat cekersin.. onda da son iki saati agir gecer.. sonrasinda kus gibi hafifsin.

Gogus ucuna masaj yapmak yani.. rahim kaslarini harekete geciriyormus..

Bu arada yataga bagli kalmamaya calis.. ben 9 saat suni almistim oglumda, hic yatmadim diyebilirim.. yattigimda sancilara dayanamiyordum.. bele.masaj inanilmaz rahatlatiyordu.. ayrica bir koltuga omzumu yaslayip ruu pozisyonunda durmak da sancilari atlatmami kolaylastirmisti.. serumumu bir stajyer takmisi.. rahat olursun diye koluma takti, elime takmasi icin israr etmeme ragmen.. kolumda oldugu icin cok zorlandim.. kolumu kiviramadim, tek elle kac saat idare ettim diyebilirim.. eger suni alma gibi bir durumun olursa damar yolunu elinin uzerinden actir.

Sagol canim Allah razi olsun ikinci bebis benim sezeryan olacak doktor kordon dolanmis takip edelim diyince korktum daha cok kucuk bir de geriden geliyor bebegim insallah cikar icinden kordonun sagol canim cevap icin mis kokulu melegini op benim icin

Gozun aydin canim.Allah uzun omurler versin

Canım 15.gunden itibaren kullanıyoruz 3 damla ağzına damlatiyoruz günde 1 defa.

Haklisin korkmamak etkili olur.dayinilmicak bisi degildir..umarim acilma hizli ilerler.Cnm benim bebek kanalda bile degil suni sanci kanala da sokar mi.

Kizlar dun aksamda hafif sanci falan oluyo arada altima giriyo cikiyo sonra ama sabaha geciyo bu aksamda ayni gelsin artik bebisim

sunide yataga bagli kaliyoruz saniyordum cnm onda da ayakta gecirme sansimiz varsa ayakta gecirmek isterim tabi.tawsiyene uyacagim

merhaba arkadaşlar. avent süt pompamı satmak istiyorum. garantisi hala devam ediyor. hem elektirikli hem manuel hem de pille çalışıyor. 15.01.2016 a kadar garantisi devam ediyor. ben 7 aydır kullanmıyorum. ikinci bebeği düşünmediğim içinde satıyorum. fiyat olarak sıfırı 230 tl civarı. ben 100 TL ye satıcam. İstanbul içi elden alabilir yada karşı ödemeli kargo ile gönderebilirim. düşünen olursa mesaj atabilir..

burda henüz doğum yapmamış anne adayları da var sanırım. tecrübelerimi paylaşabilirim. 16 aylık bir kzıım var. suni sancı ile normal doğum yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…