Kızlar iyi geceler. .saat 8 den beri düzenli sancılarım var 5 dk da bir gelen. .10 da hastaneye gittik..Nöbetçi doktor vardı. .2 cm açıklık olduğunu söyledi. .nst de şiddetli bir ağrı çıkmadı. .ister evde bekle ister hastanede yat dedi. Eve gelmeyi tercih ettim. Hala 5 dk da bir ama sancı geldiğnde baya kötü oluyorum. Ne zamana kadar beklesem böyle bilemedim..sancı dan uyuyamiyorum. ..Doktor 24 saat de sürebilir 48 saat de dedi.suyun falan gelirse gel dedi..ama ben sancı dan uyuyamiyorum ne yapsam bilemedim
Kizlar mutsuz olduk biz.. Dun oglum fitiktan ameliyat olacakti alti saat ac biraktik yavrumu anestezi alacak diye neyse ameliyat saati geldi ameliyathaneye goturduler az sonra geri cikardilar rengi sari diye anestezi doktoru onay vermemis.. Olctuler yine 20ye yukselmis degeri gece hastanede kaldik, yine fototerapi aldi oglum..dogumdan beri her gun hastanedeyiz, psikolojim cok bozuk.. Nolur dua edin..
38+4 denn slm ve günaydınlarrr benmi acele ediyorum bebişim neden doğmuyorrr40+5'ten gunaydin..
Tesekkur ederiz bugunde hastanede kalicaz oglumda bir an once cikar insallah dogru duzgun sevip koklayamadim dahacanım çoksevndim. sağlıkla büyüt bebişi
Saol canim.. Bilmiyorum ki cok beklemesi iyi degil dediler.. Ne derlerse oyle yapiyoruz.. Fitigi da sis korkuyorum bi zarar verecek diye..Allah sifa versin.. fitik ameliyatini niye bu kadar erken oluyorsunuz peki?
Kizlar mutsuz olduk biz.. Dun oglum fitiktan ameliyat olacakti alti saat ac biraktik yavrumu anestezi alacak diye neyse ameliyat saati geldi ameliyathaneye goturduler az sonra geri cikardilar rengi sari diye anestezi doktoru onay vermemis.. Olctuler yine 20ye yukselmis degeri gece hastanede kaldik, yine fototerapi aldi oglum..dogumdan beri her gun hastanedeyiz, psikolojim cok bozuk.. Nolur dua edin..
Lansinoh ve garmastan pomat ikisini bir kullandm emzirecegim zaman ve emzirdikten sonrada karbonatli su surdum hic bisi kalmadiKızlar bebeğinizin doyduğunu nasıl anlıyorsunuz? Mama veren var mı? Göğüs yaraları için neler yapıyorsunuz
kızlaarrrr bizde 13 mayıs günü doğduk..:) o kadar yoğun geçiyoki günler bilgisayar internet televizyon fln nedir unuttum..:) gece saat 3 gibi adet sancısı gibi sancılarım başladı sabah 9da hastanedeydim 10 dda oğlumu kucağıma aldım zor bir normal doğum oldu benmiki dikişlerim çok fazla.. düzgün oturamıyorum heralde 1 hafta daha devam eder böyle ama allahıma şükürler olsun sesini duyduğunuz anda bitiyo tüm acılar sıkıntılar..:)
Canim Allah im en kisa zamanda sifasini verir insallah, sen sakin psikolojini bozma annesi bebeginin senin gucune ihtiyaci var. Bak göreceksin en kisa zamanda saglikli bir sekilde kucaginda hoplatip ziplatican sipani. Belki de bu tetkikler sayesinde cok daha onemli bir sorunun onune gecilmistir, herzaman iyi dusun. Dualarimiz sizinle...
Cok saolun kizlar insallah her sey yoluna girer.. Bebisim hala fototerapi aliyo bugun cikariz diye dusunuyordum doktor geldi yarina kadar kalsin dedi..
Benim de cok sisim vardi cnm,70 le gittim doguma 69 la geldim,dogum yapip da kilo alan tek insan benim diyordum.ama eller ayaklar balon gibiydi:)daha sinra hepsi indi,5 gunde 7 kilo gitti.Merhabalar kizlar , 5. Gunumuzden oglumla size opucukler getirdim. Cok asabi sinirli huysuz bir oglum var ama dunyalara deger :) ilk 3 gun sutum gelmedi diye kafayi yiyecektim, sonunda geldi bebegimi besleyebiliyorum. Bu arada sezeryanla dogum yaptim tamam ama o kadar cok sisim var ki , ayaklarim davul gibi, gecmeyecek diye korkuyorum. Benim gibi olup da gecen var mi acaba ?
geçmiş olsun allah şifa versin inşallahCok saolun kizlar insallah her sey yoluna girer.. Bebisim hala fototerapi aliyo bugun cikariz diye dusunuyordum doktor geldi yarina kadar kalsin dedi..cok yoruldu yavrum gozleri de kapali..
O onsekizmayis rabbim sizi de bir an once kavustursun sifalar versin insallah.. Bebegin hastalanmasi cok zormus allah kimseyi evladiyla sinamasin.. Herkesin yavrusuna sifalar versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?