2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Canim gunaydin. Dun gece ayni seyleri bende yasadim. 20 dk da bir geliyor benim sancim.1 dk suruyor sonra 2-3 dk jarnim tas kesikiyor.sonra karnim yumusuyor bebek basku yapiyir kipirdaniyor vajinam agriyor.sonra hoop 20 dk gecmis oluyor ikinci sanci giriyor. Belimden basliyor kasiklarima yayiliyor.seninde boyle mi oluyor. Benim doktor bugun donecek turkiyeye.5 ten sonra gelecek.ben o siraya kadar idare edebilirim insallah

Merhabalar kizlar , 5. Gunumuzden oglumla size opucukler getirdim. Cok asabi sinirli huysuz bir oglum var ama dunyalara deger :) ilk 3 gun sutum gelmedi diye kafayi yiyecektim, sonunda geldi bebegimi besleyebiliyorum. Bu arada sezeryanla dogum yaptim tamam ama o kadar cok sisim var ki , ayaklarim davul gibi, gecmeyecek diye korkuyorum. Benim gibi olup da gecen var mi acaba ?

Kizlar mutsuz olduk biz.. Dun oglum fitiktan ameliyat olacakti alti saat ac biraktik yavrumu anestezi alacak diye neyse ameliyat saati geldi ameliyathaneye goturduler az sonra geri cikardilar rengi sari diye anestezi doktoru onay vermemis.. Olctuler yine 20ye yukselmis degeri gece hastanede kaldik, yine fototerapi aldi oglum.. dogumdan beri her gun hastanedeyiz, psikolojim cok bozuk.. Nolur dua edin..

Allah sifa versin.. fitik ameliyatini niye bu kadar erken oluyorsunuz peki?

Canim Allah im en kisa zamanda sifasini verir insallah, sen sakin psikolojini bozma annesi bebeginin senin gucune ihtiyaci var. Bak göreceksin en kisa zamanda saglikli bir sekilde kucaginda hoplatip ziplatican sipani. Belki de bu tetkikler sayesinde cok daha onemli bir sorunun onune gecilmistir, herzaman iyi dusun. Dualarimiz sizinle...

H hukukcu_ rabbim tez zamanda sifasini verir insallah canim
Herkesin yavrusunu bagislasin mevlam
Benim oglumda kuvozde nasil eve gidicez onu birakip bilmiyorum
Allah yardimcimiz olsun

kızlaarrrr bizde 13 mayıs günü doğduk..:) o kadar yoğun geçiyoki günler bilgisayar internet televizyon fln nedir unuttum..:) gece saat 3 gibi adet sancısı gibi sancılarım başladı sabah 9da hastanedeydim 10 dda oğlumu kucağıma aldım zor bir normal doğum oldu benmiki dikişlerim çok fazla.. düzgün oturamıyorum heralde 1 hafta daha devam eder böyle ama allahıma şükürler olsun sesini duyduğunuz anda bitiyo tüm acılar sıkıntılar..:)

Benim bebisss cok gazliiii cok zor çıkarıyor gazini.. Ne yapiosunuz gaz icin ???

Gözün aydın canım nasıl o kadar kısa sürede oldu dun sabah 80lerde gece de 100lere çıkan sancım oldu ama acilma yok hala sancı var evde çekiyorum

H hukukcu_ rabbim tez zamanda sifasini verir insallah canim
Herkesin yavrusunu bagislasin mevlam
Benim oglumda kuvozde nasil eve gidicez onu birakip bilmiyorum
Allah yardimcimiz olsun

H hukukcu_ Rabbim acil sifalar versin canim
Cok saolun kizlar insallah her sey yoluna girer.. Bebisim hala fototerapi aliyo bugun cikariz diye dusunuyordum doktor geldi yarina kadar kalsin dedi.. cok yoruldu yavrum gozleri de kapali..
O onsekizmayis rabbim sizi de bir an once kavustursun sifalar versin insallah.. Bebegin hastalanmasi cok zormus allah kimseyi evladiyla sinamasin.. Herkesin yavrusuna sifalar versin..

arkadaşlar merhaba ben hemen hemen yeni üye oldum siteye daha önce de sizleri takip ediyordum.doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum ama ben kendi hesaplamama göre 5+5 haftalık hamileyim ilk bebeğimin gelişimi durduğu için kürtaj oldum sonra 1 sene kadar ara verdim ve şimdi tekrar hamileyim.doktorum haftaya randevu verdi şimdi belli olmaz hiç bir sey dedi.sizlere sormak istediğim düne kadar gögüslerimde acı vardı özellikle uçlarında ama bugün yok gibi çok hafif ağrım var ve çok korkuyorum yardımcı olurmusunuz bana bu durumları yaşayan arkadaşlar varmı????lütfen cvp yazın

Benim de cok sisim vardi cnm,70 le gittim doguma 69 la geldim,dogum yapip da kilo alan tek insan benim diyordum.ama eller ayaklar balon gibiydi:)daha sinra hepsi indi,5 gunde 7 kilo gitti.

geçmiş olsun allah şifa versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…