Nasoldi canim suni sanci anlatirmisin biraz neler rahatlatiyo sanci sirasindaburda henüz doğum yapmamış anne adayları da var sanırım. tecrübelerimi paylaşabilirim. 16 aylık bir kzıım var. suni sancı ile normal doğum yaptım
Su an en cok buna ihtiyacim war.benimde suniyle normal olcak gibi.nasildi dogumunburda henüz doğum yapmamış anne adayları da var sanırım. tecrübelerimi paylaşabilirim. 16 aylık bir kzıım var. suni sancı ile normal doğum yaptım
Ben de suni sancı aldım. Akşam 6 buçukta başlandı verilmeye. Devamlı koridorda yurudum. Sancı gelince çömeliyosun,geçince tekrar yürüyüş. Ben sancıları hissetmedim adet ağrısı gibiydi saat 10.30a kadar. Bu saatten sonra yatakta kalmamı istedi ebe. Açılmam 7-8 cm olmuştu. Yatakta biraz şiddetli yarım saat sancı çektim ama dayanılmıcak gibi değildi. 11de de doğumhaneye girdim.sunide yataga bagli kaliyoruz saniyordum cnm onda da ayakta gecirme sansimiz varsa ayakta gecirmek isterim tabi.tawsiyene uyacagim
Ayy ne guzel canim ya Rabbim tez zamanda hepimize kolay dogum nasip etsinben 37+5 de çatı muayenesine gittim. açılmam başlamış dr suni verelim dedi. kendi sancımı beklemek istiyorum dedim. tamam dedi. 2 gün daha bekledik. tekrar kontrole gittik. açılma 3,5 cm olmuş ama sancı hala yoktu. bu şekilde olmaz suni verecez eve yollayamam dedi. önce korktum ama doktorum çok iyidi. moral verdi bana. sabah 9 da suni sancı bağlandı. en gec 2 de kucağında merak etme dedi. gerçekten de 14:00 da doğumum oldu. ılk 3 saat sancı bile hissetmedim. sancılarım 12 de arttı. ama öyle çok korkunç değil inan. zaten bebeğin çıkış anını hissetmiyorsun bile.. beni en çok o korkutmuştu. hatta daha ilginci doktorumun kesi attığını doğum bittikten sonra anladım. odaya niye gitmiyorum dedim. dikiş atacaz kesi attım dedi. onu bile hissetmiyorsun. tamamen bebeğe konsantre oluyorsun. iyi ki normal doğum yapmışım diyorum. zorunluluk yoksa sezeryan gerçekten daha zor emin ol.Rabbim yardımcın olsun
P.tesiyi bekle olmazsa direk sezeryan dedi suni sanciyi ben teklif ettimNiye suniyi denemeden direk sezaryen diyor doktorun? Acilma, kanala yerlesme var mi
Insallah benimde bu.sekilde suni sanci ile normal dogum gerceklesirAyy ne guzel canim ya Rabbim tez zamanda hepimize kolay dogum nasip etsin
Yuruyuş yap evin içinde. Sancın gelince çömel,geçince kalk tekrar yürü. Bu senin Doğumunu hızlandırır. Allah yardımcın olsunKızlar iyi geceler. .saat 8 den beri düzenli sancılarım var 5 dk da bir gelen. .10 da hastaneye gittik..Nöbetçi doktor vardı. .2 cm açıklık olduğunu söyledi. .nst de şiddetli bir ağrı çıkmadı. .ister evde bekle ister hastanede yat dedi. Eve gelmeyi tercih ettim. Hala 5 dk da bir ama sancı geldiğnde baya kötü oluyorum. Ne zamana kadar beklesem böyle bilemedim..sancı dan uyuyamiyorum. ..Doktor 24 saat de sürebilir 48 saat de dedi.suyun falan gelirse gel dedi..ama ben sancı dan uyuyamiyorum ne yapsam bilemedim
sunide yataga bagli kaliyoruz saniyordum cnm onda da ayakta gecirme sansimiz varsa ayakta gecirmek isterim tabi.tawsiyene uyacagim
Haklisin korkmamak etkili olur.dayinilmicak bisi degildir..umarim acilma hizli ilerler.Cnm benim bebek kanalda bile degil suni sanci kanala da sokar mi.
Canim anlamak cok zor belki, hele sürekli eme hitiyaci duyan bebeklerdenseKızlar benim bebek biberonla anne sütü içiyo. Meme almio. Dün ve Bugün meme aldı ama bugün kustu gaz oldu çok ağladı sanırım ölçüyu kaçırdı çok içti. Ben nasıl anlicam bu çocuk doydugunu anlamiyo
Ooo yarın doğurcaksın içime doğdu günaydınlarrr40+5'ten gunaydin..
Ooo yarın doğurcaksın içime doğdu günaydınlarrr
Denedim canım o kadar sınırlı ve huysuzdu ki durmadı o şekilde yüzünü yatağa dayayıp nefesini kapadı. Dün gece 12 ye kadar uyumadi. Neyi vardı hiç anlamadım bilemedim uyumasaydi acile gidecektik. Şimdi sakin uyuyor bakalım oglene doğru ne olacakCanim bi arkadasimin bebegide ayniydi yuzustu yatirdilar simdi çok iyi uyuyor 20 gunlukten beri yuzustu yatiriyorlar basini yana koy bi dene istersen insallah faydasi olur
canım çoksevndim. sağlıkla büyüt bebişiSelamlar bugun 12.55 te oglumu spinal sezeryanla kucagima aldim cok sukur
3.300 52 cm minik oglum yalniz nefes alip verisi hizli diye küvöze aldilar bir kac gun kalabilirmis dualarinizi esirgemeyin ilk sutunu emdi birazcik,
Sagip vermeye baslicaklar
Bende yurumeye basladim kolay bir ameliyat oldu su an oturuyorum musait oldukca girerim Allaha emanet olun bekleyen arkadaslara hayirli dogumlar dileriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?