2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
burda henüz doğum yapmamış anne adayları da var sanırım. tecrübelerimi paylaşabilirim. 16 aylık bir kzıım var. suni sancı ile normal doğum yaptım
Nasoldi canim suni sanci anlatirmisin biraz neler rahatlatiyo sanci sirasinda

bana plates topunda egzersiz yaptırmışlardı. sancı anında plates topunda zıplıyordum sancı yokken saga sola bacaklarımı açıyordum topun üstünde.. birde duşa soktular.. sancı sırasında derin nefes alıp biraz da bağırıyordum. sancı 30 sn falan sürüyor gelip gidiyor. dayanılmayacak bir şey değil bence.. hele ki ben yaptıysam herkes yapar normal doğum.. agda bile yapmamış insanım canım kıymetlidir.

sunide yataga bagli kaliyoruz saniyordum cnm onda da ayakta gecirme sansimiz varsa ayakta gecirmek isterim tabi.tawsiyene uyacagim
Ben de suni sancı aldım. Akşam 6 buçukta başlandı verilmeye. Devamlı koridorda yurudum. Sancı gelince çömeliyosun,geçince tekrar yürüyüş. Ben sancıları hissetmedim adet ağrısı gibiydi saat 10.30a kadar. Bu saatten sonra yatakta kalmamı istedi ebe. Açılmam 7-8 cm olmuştu. Yatakta biraz şiddetli yarım saat sancı çektim ama dayanılmıcak gibi değildi. 11de de doğumhaneye girdim.

ben 37+5 de çatı muayenesine gittim. açılmam başlamış dr suni verelim dedi. kendi sancımı beklemek istiyorum dedim. tamam dedi. 2 gün daha bekledik. tekrar kontrole gittik. açılma 3,5 cm olmuş ama sancı hala yoktu. bu şekilde olmaz suni verecez eve yollayamam dedi. önce korktum ama doktorum çok iyidi. moral verdi bana. sabah 9 da suni sancı bağlandı. en gec 2 de kucağında merak etme dedi. gerçekten de 14:00 da doğumum oldu. ılk 3 saat sancı bile hissetmedim. sancılarım 12 de arttı. ama öyle çok korkunç değil inan. zaten bebeğin çıkış anını hissetmiyorsun bile.. beni en çok o korkutmuştu. hatta daha ilginci doktorumun kesi attığını doğum bittikten sonra anladım. odaya niye gitmiyorum dedim. dikiş atacaz kesi attım dedi. onu bile hissetmiyorsun. tamamen bebeğe konsantre oluyorsun. iyi ki normal doğum yapmışım diyorum. zorunluluk yoksa sezeryan gerçekten daha zor emin ol.Rabbim yardımcın olsun

Ben de şöyle bir ekleme yapayım.2. Çocuğumu doğurmaya çok ara vermek istemiyorum ve inş rabbim tekrar normal doğum yapmayı nasip eder. Rabbim inş benim doğumumum gibi kolay doğumlar versin hepinize. Hiç anlamadan doğum yaparsınız inş

Kızlar iyi geceler. .saat 8 den beri düzenli sancılarım var 5 dk da bir gelen. .10 da hastaneye gittik..Nöbetçi doktor vardı. .2 cm açıklık olduğunu söyledi. .nst de şiddetli bir ağrı çıkmadı. .ister evde bekle ister hastanede yat dedi. Eve gelmeyi tercih ettim. Hala 5 dk da bir ama sancı geldiğnde baya kötü oluyorum. Ne zamana kadar beklesem böyle bilemedim..sancı dan uyuyamiyorum. ..Doktor 24 saat de sürebilir 48 saat de dedi.suyun falan gelirse gel dedi..ama ben sancı dan uyuyamiyorum ne yapsam bilemedim

Ayy ne guzel canim ya Rabbim tez zamanda hepimize kolay dogum nasip etsin

Yuruyuş yap evin içinde. Sancın gelince çömel,geçince kalk tekrar yürü. Bu senin Doğumunu hızlandırır. Allah yardımcın olsun

sunide yataga bagli kaliyoruz saniyordum cnm onda da ayakta gecirme sansimiz varsa ayakta gecirmek isterim tabi.tawsiyene uyacagim

nst ye baglandiginda yatiyorsun.. ama ben nstye de cok baglanmak istememistim.. cunku agridan mumkun degil yatamiyordum.. dogumhaneye girene kadar yurudum..

Canim anlamak cok zor belki, hele sürekli eme hitiyaci duyan bebeklerdense
Sırf süt degil,parmagini versen onlar için yeterli, yeterki emsinler, belkide hic zodra degil, sadece panik yapip, endişeleniyoruz sürekli doymuyor mu acaba diye..

Kustuysa, evet cok içmiş olma şansi büyük.
Doyduğunu şöylede anlaya bilirsin,
Şimdi biberonla veriyorsun, ne kadar içtiğini biliyorsun yani,
Bebeyinde kilosuna göre içiyor
Onu hesaplayıp ona göre ölc Ver. Baktin hala huzursuz ozaman bir 10 cc falan fazla sag ve bak ne olacak..

Canim bi arkadasimin bebegide ayniydi yuzustu yatirdilar simdi çok iyi uyuyor 20 gunlukten beri yuzustu yatiriyorlar basini yana koy bi dene istersen insallah faydasi olur
Denedim canım o kadar sınırlı ve huysuzdu ki durmadı o şekilde yüzünü yatağa dayayıp nefesini kapadı. Dün gece 12 ye kadar uyumadi. Neyi vardı hiç anlamadım bilemedim uyumasaydi acile gidecektik. Şimdi sakin uyuyor bakalım oglene doğru ne olacak

canım çoksevndim. sağlıkla büyüt bebişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…