Canim bebegin hayirli olsun allah tamamina erdirsin insallah.. O belirtilerin hic birine takma kafani ama yaptirabilme imkanin vatsa beta hcg degerini olctur ve iki gun sonra tekrar olctur.. İki katina cikiyorsa simdilik sorun yok demektir..arkadaşlar merhaba ben hemen hemen yeni üye oldum siteye daha önce de sizleri takip ediyordum.doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum ama ben kendi hesaplamama göre 5+5 haftalık hamileyim ilk bebeğimin gelişimi durduğu için kürtaj oldum sonra 1 sene kadar ara verdim ve şimdi tekrar hamileyim.doktorum haftaya randevu verdi şimdi belli olmaz hiç bir sey dedi.sizlere sormak istediğim düne kadar gögüslerimde acı vardı özellikle uçlarında ama bugün yok gibi çok hafif ağrım var ve çok korkuyorum yardımcı olurmusunuz bana bu durumları yaşayan arkadaşlar varmı????lütfen cvp yazın
. Anladim cnm tesekkur ederim. Ben gormemisim bilmiuordum. Ewt sutum akiyor. Sagicam olmadi.canım ben burda daha öncede yazmıştım ben süt sıtması oldum doğumdan sonraki ilk hafta
sütten olduğunu anlayınca bende ılık banyo yapıp göğüslerime sıcak su torbası koydum ateşim yükseldi südyenimin içine buz koydum o rahatlattı
onun yerine göğüslerini bebiş iyice boşaltamıyorsa sen sağıp boşalt ve soğuk uygula
Surekli konusarak sakinlestir canim sesnin sesin ona iyi gelecek anneyi birazcik yoracak gibi :)Denedim canım o kadar sınırlı ve huysuzdu ki durmadı o şekilde yüzünü yatağa dayayıp nefesini kapadı. Dün gece 12 ye kadar uyumadi. Neyi vardı hiç anlamadım bilemedim uyumasaydi acile gidecektik. Şimdi sakin uyuyor bakalım oglene doğru ne olacak
San cim kaclardaydi bilmiyorum 4 dk da bir olana kadar hastaneye gitmedim gittigmde zaten 7 cm açıklık vardı doğum başlamış dedi ebe hemen doğuma aldılar.. rabbim senide saglikla kurtarsin ins..Gözün aydın canım nasıl o kadar kısa sürede oldu dun sabah 80lerde gece de 100lere çıkan sancım oldu ama acilma yok hala sancı var evde çekiyorum
çok teşekkür ederim en son adetim 1 gün geçince yaptırmıştım 272 ydi sonucum ondan sonra bi daha baktırmadımCanim bebegin hayirli olsun allah tamamina erdirsin insallah.. O belirtilerin hic birine takma kafani ama yaptirabilme imkanin vatsa beta hcg degerini olctur ve iki gun sonra tekrar olctur.. İki katina cikiyorsa simdilik sorun yok demektir..
seninle kaderimiz ayniArtik zaman resmen durdu gecmek bilmiyo
bu akşam iş çıkışı yaptırıyım kan tahlili cnm hayırlısı olur inşallahçok teşekkür ederim en son adetim 1 gün geçince yaptırmıştım 272 ydi sonucum ondan sonra bi daha baktırmadım
Hayırlı olsun, ömrü bereketli olsun yavrunun :) Ben :):) 1 haftada indi ayaklar :):)Merhabalar kizlar , 5. Gunumuzden oglumla size opucukler getirdim. Cok asabi sinirli huysuz bir oglum var ama dunyalara deger :) ilk 3 gun sutum gelmedi diye kafayi yiyecektim, sonunda geldi bebegimi besleyebiliyorum. Bu arada sezeryanla dogum yaptim tamam ama o kadar cok sisim var ki , ayaklarim davul gibi, gecmeyecek diye korkuyorum. Benim gibi olup da gecen var mi acaba ?
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versinKizlar mutsuz olduk biz.. Dun oglum fitiktan ameliyat olacakti alti saat ac biraktik yavrumu anestezi alacak diye neyse ameliyat saati geldi ameliyathaneye goturduler az sonra geri cikardilar rengi sari diye anestezi doktoru onay vermemis.. Olctuler yine 20ye yukselmis degeri gece hastanede kaldik, yine fototerapi aldi oglum..dogumdan beri her gun hastanedeyiz, psikolojim cok bozuk.. Nolur dua edin..
Hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün iniallahhh :)kızlaarrrr bizde 13 mayıs günü doğduk..:) o kadar yoğun geçiyoki günler bilgisayar internet televizyon fln nedir unuttum..:) gece saat 3 gibi adet sancısı gibi sancılarım başladı sabah 9da hastanedeydim 10 dda oğlumu kucağıma aldım zor bir normal doğum oldu benmiki dikişlerim çok fazla.. düzgün oturamıyorum heralde 1 hafta daha devam eder böyle ama allahıma şükürler olsun sesini duyduğunuz anda bitiyo tüm acılar sıkıntılar..:)
Tubişimm bi avazda doğur inşallah dualarım seninle, inşallah sağlıkla dünyaya gelecek yavrun :*Gözün aydın canım nasıl o kadar kısa sürede oldu dun sabah 80lerde gece de 100lere çıkan sancım oldu ama acilma yok hala sancı var evde çekiyorum
hayırlı olsun edosssHayırlı olsun, ömrü bereketli olsun yavrunun :) Ben :):) 1 haftada indi ayaklar :):)
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin
Hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün iniallahhh :)
Tubişimm bi avazda doğur inşallah dualarım seninle, inşallah sağlıkla dünyaya gelecek yavrun :*
2gecedir war canim ama sabaha geciyo gecmese iyi olurduseninle kaderimiz aynibanada zaman durdu kasik bel agrin varmi canim.benim dunngece cok oldu simdi hic bisey yok
Benimde aynisi gece basliyor gunduz kesiliyor bebisin hareketleride yavasladi cok nadir kimirldiyor ama.nisan felan gelmedi off bi baslasaydi hayirlisiyla2gecedir war canim ama sabaha geciyo gecmese iyi olurdu
Canim tekrar yaptir istersen icin rahat etsin iki gunde bir iki katina cikmis mi hesapla ya da buraya yaz biz hesaplariz.. Aile hekiminden yaptirabilirsin.. Hayirlisiyla iyi haberlerle gel insallah..çok teşekkür ederim en son adetim 1 gün geçince yaptırmıştım 272 ydi sonucum ondan sonra bi daha baktırmadım
inşallah sizlere hayırlı haberler verebilirim.doğru sölüysun bu akşam hemen yaptırıcam 2 gün sonra yine yaptırıcamCanim tekrar yaptir istersen icin rahat etsin iki gunde bir iki katina cikmis mi hesapla ya da buraya yaz biz hesaplariz.. Aile hekiminden yaptirabilirsin.. Hayirlisiyla iyi haberlerle gel insallah..
Bu aksam yaptirirsan iki gun sonra yaptirmana gerek kalmaz.. Once olcturmussun ya o degere gore hesaplariz.. Zaten simdi baya yukselmistir insallah degerin..inşallah sizlere hayırlı haberler verebilirim.doğru sölüysun bu akşam hemen yaptırıcam 2 gün sonra yine yaptırıcam
Bu aksam yaptirirsan iki gun sonra yaptirmana gerek kalmaz.. Once olcturmussun ya o degere gore hesaplariz.. Zaten simdi baya yukselmistir insallah degerin..[/Q
inşallah cnm çünkü çok zor bir durum ilk bebeğimi de kaybettim çok zordu benim için
Bende ayniyim canım herseye ağlıyorum birde sürekli bir endişe. Gidip gidip bakıyorum nefes aliyomu ateşi var mı kustu mu göbeği Kanar miBeyasmecanpost: 41025790 .!.:Selam kızlar kızım bugün ilk banyosunu yaptı.mis gibi koktu çok şükür sizde bnm gibi ağlak mısınız bebek gülüyo aglıyorum ağlıyo ağlıyorum.biraz memelerim yara şapır şapır yapışınca cok cnm yanıyo bitanesini silikon uçla veriyorum diğerini emiyo zaten bizde haberler böle ama lohusalık diye bişe varmış hakkaten hemen ağlıyıverıosn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?