2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canim bebegin hayirli olsun allah tamamina erdirsin insallah.. O belirtilerin hic birine takma kafani ama yaptirabilme imkanin vatsa beta hcg degerini olctur ve iki gun sonra tekrar olctur.. İki katina cikiyorsa simdilik sorun yok demektir..

. Anladim cnm tesekkur ederim. Ben gormemisim bilmiuordum. Ewt sutum akiyor. Sagicam olmadi.

Surekli konusarak sakinlestir canim sesnin sesin ona iyi gelecek anneyi birazcik yoracak gibi :)

Gözün aydın canım nasıl o kadar kısa sürede oldu dun sabah 80lerde gece de 100lere çıkan sancım oldu ama acilma yok hala sancı var evde çekiyorum
San cim kaclardaydi bilmiyorum 4 dk da bir olana kadar hastaneye gitmedim gittigmde zaten 7 cm açıklık vardı doğum başlamış dedi ebe hemen doğuma aldılar.. rabbim senide saglikla kurtarsin ins..

Canim bebegin hayirli olsun allah tamamina erdirsin insallah.. O belirtilerin hic birine takma kafani ama yaptirabilme imkanin vatsa beta hcg degerini olctur ve iki gun sonra tekrar olctur.. İki katina cikiyorsa simdilik sorun yok demektir..
çok teşekkür ederim en son adetim 1 gün geçince yaptırmıştım 272 ydi sonucum ondan sonra bi daha baktırmadım

Hayırlı olsun, ömrü bereketli olsun yavrunun :) Ben :):) 1 haftada indi ayaklar :):)

Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin

Hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün iniallahhh :)

Gözün aydın canım nasıl o kadar kısa sürede oldu dun sabah 80lerde gece de 100lere çıkan sancım oldu ama acilma yok hala sancı var evde çekiyorum
Tubişimm bi avazda doğur inşallah dualarım seninle, inşallah sağlıkla dünyaya gelecek yavrun :*

hayırlı olsun edosss

çok teşekkür ederim en son adetim 1 gün geçince yaptırmıştım 272 ydi sonucum ondan sonra bi daha baktırmadım
Canim tekrar yaptir istersen icin rahat etsin iki gunde bir iki katina cikmis mi hesapla ya da buraya yaz biz hesaplariz.. Aile hekiminden yaptirabilirsin.. Hayirlisiyla iyi haberlerle gel insallah..

Canim tekrar yaptir istersen icin rahat etsin iki gunde bir iki katina cikmis mi hesapla ya da buraya yaz biz hesaplariz.. Aile hekiminden yaptirabilirsin.. Hayirlisiyla iyi haberlerle gel insallah..
inşallah sizlere hayırlı haberler verebilirim.doğru sölüysun bu akşam hemen yaptırıcam 2 gün sonra yine yaptırıcam

inşallah sizlere hayırlı haberler verebilirim.doğru sölüysun bu akşam hemen yaptırıcam 2 gün sonra yine yaptırıcam
Bu aksam yaptirirsan iki gun sonra yaptirmana gerek kalmaz.. Once olcturmussun ya o degere gore hesaplariz.. Zaten simdi baya yukselmistir insallah degerin..

Selam kızlar kızım bugün ilk banyosunu yaptı.mis gibi koktu çok şükür sizde bnm gibi ağlak mısınız bebek gülüyo aglıyorum ağlıyo ağlıyorum.biraz memelerim yara şapır şapır yapışınca cok cnm yanıyo bitanesini silikon uçla veriyorum diğerini emiyo zaten bizde haberler böle ama lohusalık diye bişe varmış hakkaten hemen ağlıyıverıosn

H hukukcu_ cok geçmiş olsun ne illet bileymiş bu sarılık size bi açıklama yapmadılar mı neden bu kadar uzun sürdüğü hakkında bizimki kan uyuşmazlığındanmış benim Bebeğim de hala sarı geçmedi gitti

Bende ayniyim canım herseye ağlıyorum birde sürekli bir endişe. Gidip gidip bakıyorum nefes aliyomu ateşi var mı kustu mu göbeği Kanar mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…