2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aynen canim ben sariligi basit.bir sey saniyordum.. Tedavi aliyoz dusuyo sonra tekrar yukseliyo.. bize de kan uyusmazligi dediler ama bilinen uyusmazlik degilmis ABO uyusmazligi diye bisey diyorlar.. Siz hic fototerapi aldiniz mi? kac cikiyo degeriniz?..

Cnm bes dk da bire dusunce gidilir ama sancin agirken nstde neden cikmamis anlamadim
nst ye baglandiginda yatiyorsun.. ama ben nstye de cok baglanmak istememistim.. cunku agridan mumkun degil yatamiyordum.. dogumhaneye girene kadar yurudum..
bende oyle yaparm cnm muaynede konusurum hatta dokturumla fazla yatmam diye.

insanlarin sancisi oldugunu duyunca mutlu oluyorm artik :) kolayca gelir ins cnm

cok gecmis olsn cnm bebegin bi sikintidan kurtulacak oyle dusun.

Ne guzel ya boyle hikayeler duyunca moral buluyorum.insallah benimde boyle kolay olur.

kullandığın pompa manuel mi
Manuel ama sorun o değil ben yarım saatimi sağmaya yarım saatimi gaz çıkarmaya ayırıyorum kalıyor bi saat geri uyanmasına. Onda da biberonu pompayı yıkıyorum derken uyuyamıyorum dinleneniyorum hiç bi işimi yapamıyorum. Benim bebeği emzirmam lazım ki biberon ve sağma işinden kurtulayım çok sıkıldım artık boşa zaman kaybı

Sıkıştırıyor göğsümü de zorla da olsa bir iki kez tuttu süt mü az kaldı noldu beğenmedi bıraktı. Bi de çok bağırıyor sinirleyor tutamayınca iyice strese giriyorum. Maşallah canın size darısı bize inşallah

Selam kızlar şu ana kadar en çok kullandığım ürün avent elektrikli pompa 37 hafta geldiğimiz için oğlum sorun yaşadı rabbime şükür ki beden olarak normal doğuma hazırdı bedenm süt olarak sorun olmucak tı ki ama malesef ucum yok ve bebeğim kalkmıyor zorla uyandırıyoruz

Hattaha bugün yedirdim tekrsr uyudu kaldırdım yemedi bişi daha sonra 4 saat sonra açlıktan ağladı ama 4 saat meme de tuttum emmedi inat yapıyor ağladığını da altı değişeceği zaman anlıyoruz

37 haftalık diye böyle uyku düşkünü belki de bilemiyorum

Sizler neler yaptınız

Ben de stres oluyorum esra annemle kv yi bugün kendi evlerine yolladım perşembe doğurdum ama cuma gaz sancısı çektim meğer sezeryan da bu oluyormuş dün annemle kv gece kendi evlerine gitti büyük tuvalete çıktım düşün mafoldm perşembe gününden beri
şu an bile gaz sancım var üst bedeni çıplak geldiğim için fenayım hava çok sıcak mahfoldum

Benm ki de bugün ilk kez sinirli kan verdik topuk orda saniyelik ağladı ama sakin şu an

Havalar keşke böyle olmasa günde 2 kez duşa giriyorum napacam ben böyle

Aynı sorun bizde de var esra sürekli yıka sağ derken steril aleti de var ona da koyuyorum

Aldığım en güzel şey avent pompa oldu cidden yani elim ayağım eşim annem acaip kızmıştı şimdi şükr ediyorlar bana iyiki aldın yoksa halimiz harap olurdu die

Selamlar kızlar biz 15 günlük olduk :)
Her girdiğimde geriden okumaya çalışıyordum ama artık bıraktım yetişemeyeceğim sanırım :)))
Doğuran arkadaşlarımı tebrik ederim Allah analı babalı sağlıkla büyütsün yavrularınızı.
Hepinizi çok özledim daha çok gireceğim artık inşallah :)

Gizemcim hayırlınolsun kavuşmuşsun bebeğine, senin bebiş de hareketli demekki. Sağlıkla kavuşmuşsun bebeğine çok sevindim.

Kalkan kullanıyor musun. Kalkan kullanınca göğüs ucun büyüyor daha rahat tutar bebeğin.

Geçecek merak etme canım. Kocaman bir göbek kocaman bir ayak ve yüz. 15. Günümde yüz ve ayaklarda şiş gitti. Göbeğim de abartı değil artık

Saol canim.. Bilmiyorum ki cok beklemesi iyi degil dediler.. Ne derlerse oyle yapiyoruz.. Fitigi da sis korkuyorum bi zarar verecek diye..
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin, geçecek inşallah bu günlerin. Herkes bir zorluk çekiyor işte ya öncesi ya sonrası. Geçiyor inan sabır versin Allahım

Kizlar merhabalar Mayis annesi olacagim.insallah bende 38+5 deyim 37. Haftada cati muayanem yapildi normal dogum ici. Bir sorun yok dedi doktorum gectigimiz cumartesi tekrar alttan muayane etti 2 cm aciklik vardi yaron yine kontrolum var ve yone alttan muayane edecek bu arada arada giren sancilar disinda sancim yok nst de de cok siddetli kasilmalar yok bu kadar sik alttan muayane normalmi sanci baslamadan birde illaki suni sanci ile dogumu baslatmak istiyor bekleyecegim dememe ragmen kafam cok w

Kızlar benim goğus ucu uaralarım geçmedi. Çok canım yanıo wşime goğus ucu kalkanı al dedim. Aventinki yokmuş wee baby die bi markanın almış. Ucu çok buyuk. Bebeğim almadı ağzına. Resmen emzirmek işkence oldu. Ağlaya ağlaya veriyorum memeyi. Lansinoh işe yaramadı. 40 ml tup bitti 19 günde. Ne yapmam bilmiyorum.

Canim bende gogus ucu kullaniyorum bebegim tutuyor ama bogulacak gibi oluyr artk yavastn memeyi zorlada olsa vermeye calisiyrm

Arkadaslar dogum yapan tum anneleri kutluyrm rabbim bebekleri bize bagislasin. Dogumu bekleyenlerinde allah yardimcilari olsun. Biz 15 gunluk olduk sukur. Hala emme sikintisi yasiyorz bunlarda gececk ins

Aynı bizimki de AB0 uyuşmazlığıymış 17 ye çıktı sınır 20 dediler fototerapiye almadı en son düşmeye başlamıştı 1 . Ayda çağırdı doktor ama ben yarın yine gideceğim hala sapsarı ve uyanmıyor kolay kolay inşallah çabucak atlatırlar şunu da Söyleyeyim ben tatmin olmadığım için ankara Üniversite'sinde bir tanıdık sayesinde yenidoğan Prof götürdük zaten kan uyuşmazlığı olduğundan sınır Değeri yüksek olur dedi 21 in üzerine çıkarsa fototerapiye alırız değilse gerek yok bol bol besle dedi

canim cok gecmis olsun rabbin sifa versin. Banada dediler abo uyusmazligi olabilir sizdr diye daha dogum yapmadim ama hazirlikli bekliyorum ilk 24 saat cok obemli o anda tedbir alinmazsa uzun surebilir dediler bende hastanrden cikinca hemen ozel dra goturucem insallah cok uzun surmez ikinizindr rabbim yardimciniz olsun

Gizemcim hayırlınolsun kavuşmuşsun bebeğine, senin bebiş de hareketli demekki. Sağlıkla kavuşmuşsun bebeğine çok sevindim.
Çok zorlu bir süreç atlattım canım ben belki 1 saatte kucağıma aldım bebeği ama çok zordu kordon dolanmış 4 5 tur valla şükür Kavuştuk oğluşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…