Aynen canim ben sariligi basit.bir sey saniyordum.. Tedavi aliyoz dusuyo sonra tekrar yukseliyo..
Cnm bes dk da bire dusunce gidilir ama sancin agirken nstde neden cikmamis anlamadimKızlar iyi geceler. .saat 8 den beri düzenli sancılarım var 5 dk da bir gelen. .10 da hastaneye gittik..Nöbetçi doktor vardı. .2 cm açıklık olduğunu söyledi. .nst de şiddetli bir ağrı çıkmadı. .ister evde bekle ister hastanede yat dedi. Eve gelmeyi tercih ettim. Hala 5 dk da bir ama sancı geldiğnde baya kötü oluyorum. Ne zamana kadar beklesem böyle bilemedim..sancı dan uyuyamiyorum. ..Doktor 24 saat de sürebilir 48 saat de dedi.suyun falan gelirse gel dedi..ama ben sancı dan uyuyamiyorum ne yapsam bilemedim
bende oyle yaparm cnm muaynede konusurum hatta dokturumla fazla yatmam diye.nst ye baglandiginda yatiyorsun.. ama ben nstye de cok baglanmak istememistim.. cunku agridan mumkun degil yatamiyordum.. dogumhaneye girene kadar yurudum..
insanlarin sancisi oldugunu duyunca mutlu oluyorm artik :) kolayca gelir ins cnmCanim gunaydin. Dun gece ayni seyleri bende yasadim. 20 dk da bir geliyor benim sancim.1 dk suruyor sonra 2-3 dk jarnim tas kesikiyor.sonra karnim yumusuyor bebek basku yapiyir kipirdaniyor vajinam agriyor.sonra hoop 20 dk gecmis oluyor ikinci sanci giriyor. Belimden basliyor kasiklarima yayiliyor.seninde boyle mi oluyor. Benim doktor bugun donecek turkiyeye.5 ten sonra gelecek.ben o siraya kadar idare edebilirim insallah
cok gecmis olsn cnm bebegin bi sikintidan kurtulacak oyle dusun.Kizlar mutsuz olduk biz.. Dun oglum fitiktan ameliyat olacakti alti saat ac biraktik yavrumu anestezi alacak diye neyse ameliyat saati geldi ameliyathaneye goturduler az sonra geri cikardilar rengi sari diye anestezi doktoru onay vermemis.. Olctuler yine 20ye yukselmis degeri gece hastanede kaldik, yine fototerapi aldi oglum..dogumdan beri her gun hastanedeyiz, psikolojim cok bozuk.. Nolur dua edin..
Ne guzel ya boyle hikayeler duyunca moral buluyorum.insallah benimde boyle kolay olur.Ben de suni sancı aldım. Akşam 6 buçukta başlandı verilmeye. Devamlı koridorda yurudum. Sancı gelince çömeliyosun,geçince tekrar yürüyüş. Ben sancıları hissetmedim adet ağrısı gibiydi saat 10.30a kadar. Bu saatten sonra yatakta kalmamı istedi ebe. Açılmam 7-8 cm olmuştu. Yatakta biraz şiddetli yarım saat sancı çektim ama dayanılmıcak gibi değildi. 11de de doğumhaneye girdim.
Manuel ama sorun o değil ben yarım saatimi sağmaya yarım saatimi gaz çıkarmaya ayırıyorum kalıyor bi saat geri uyanmasına. Onda da biberonu pompayı yıkıyorum derken uyuyamıyorum dinleneniyorum hiç bi işimi yapamıyorum. Benim bebeği emzirmam lazım ki biberon ve sağma işinden kurtulayım çok sıkıldım artık boşa zaman kaybıkullandığın pompa manuel mi
Sıkıştırıyor göğsümü de zorla da olsa bir iki kez tuttu süt mü az kaldı noldu beğenmedi bıraktı. Bi de çok bağırıyor sinirleyor tutamayınca iyice strese giriyorum. Maşallah canın size darısı bize inşallahCanim selam. Benim bebegimde almiyordu hatta buraya da yazdim. Bugun 6. Gun ve dun aksam itibariyle yavas yavas tutmaya basladi bugun alisti cok sukur. Ama benim sut kanallarim tikanmis o yuzden kahverengi bolge bile cok sertti. Onlari yumusattik baya bi ugrastik. Agridan yatamiyordum. Sicak havlu koyduk masaj yaptik sicak dus ve tarakla bildigin taradim goguslerimi kanallar acildi ucu yumusadi. Verdim almadi bebegim. Zorladim baya bi. Sonunda ayni senin gibi elimde pompa sagarken baktim sut akiyo gidiyo. Aldim bebegi tuttum ucunu agzina zorla sokuverdm, olmadi sagdigim sutten gogusume bir iki damla akitip tutturmaya calistim bir iki defa itti sonra ugrasa ugrasa tuttu. InsaAllah senin kuzunda tutar. cok zor durumdasin biliyorum. Bir de parmagini agzina versene bakalim damagini sikistirabiliyo mu tutabiliyo mu? Rabbim yardimcin olsun en kisa zamanda tutsun insaAllah
Ben de stres oluyorum esra annemle kv yi bugün kendi evlerine yolladım perşembe doğurdum ama cuma gaz sancısı çektim meğer sezeryan da bu oluyormuş dün annemle kv gece kendi evlerine gitti büyük tuvalete çıktım düşün mafoldm perşembe gününden beriSıkıştırıyor göğsümü de zorla da olsa bir iki kez tuttu süt mü az kaldı noldu beğenmedi bıraktı. Bi de çok bağırıyor sinirleyor tutamayınca iyice strese giriyorum. Maşallah canın size darısı bize inşallah
Aynı sorun bizde de var esra sürekli yıka sağ derken steril aleti de var ona da koyuyorumManuel ama sorun o değil ben yarım saatimi sağmaya yarım saatimi gaz çıkarmaya ayırıyorum kalıyor bi saat geri uyanmasına. Onda da biberonu pompayı yıkıyorum derken uyuyamıyorum dinleneniyorum hiç bi işimi yapamıyorum. Benim bebeği emzirmam lazım ki biberon ve sağma işinden kurtulayım çok sıkıldım artık boşa zaman kaybı
Gizemcim hayırlınolsun kavuşmuşsun bebeğine, senin bebiş de hareketli demekki. Sağlıkla kavuşmuşsun bebeğine çok sevindim.Aynı sorun bizde de var esra sürekli yıka sağ derken steril aleti de var ona da koyuyorum
Aldığım en güzel şey avent pompa oldu cidden yani elim ayağım eşim annem acaip kızmıştı şimdi şükr ediyorlar bana iyiki aldın yoksa halimiz harap olurdu die
Kalkan kullanıyor musun. Kalkan kullanınca göğüs ucun büyüyor daha rahat tutar bebeğin.Sıkıştırıyor göğsümü de zorla da olsa bir iki kez tuttu süt mü az kaldı noldu beğenmedi bıraktı. Bi de çok bağırıyor sinirleyor tutamayınca iyice strese giriyorum. Maşallah canın size darısı bize inşallah
Geçecek merak etme canım. Kocaman bir göbek kocaman bir ayak ve yüz. 15. Günümde yüz ve ayaklarda şiş gitti. Göbeğim de abartı değil artıkMerhabalar kizlar , 5. Gunumuzden oglumla size opucukler getirdim. Cok asabi sinirli huysuz bir oglum var ama dunyalara deger :) ilk 3 gun sutum gelmedi diye kafayi yiyecektim, sonunda geldi bebegimi besleyebiliyorum. Bu arada sezeryanla dogum yaptim tamam ama o kadar cok sisim var ki , ayaklarim davul gibi, gecmeyecek diye korkuyorum. Benim gibi olup da gecen var mi acaba ?
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin, geçecek inşallah bu günlerin. Herkes bir zorluk çekiyor işte ya öncesi ya sonrası. Geçiyor inan sabır versin AllahımSaol canim.. Bilmiyorum ki cok beklemesi iyi degil dediler.. Ne derlerse oyle yapiyoruz.. Fitigi da sis korkuyorum bi zarar verecek diye..
Canim bende gogus ucu kullaniyorum bebegim tutuyor ama bogulacak gibi oluyr artk yavastn memeyi zorlada olsa vermeye calisiyrmKızlar benim goğus ucu uaralarım geçmedi. Çok canım yanıo wşime goğus ucu kalkanı al dedim. Aventinki yokmuş wee baby die bi markanın almış. Ucu çok buyuk. Bebeğim almadı ağzına. Resmen emzirmek işkence oldu. Ağlaya ağlaya veriyorum memeyi. Lansinoh işe yaramadı. 40 ml tup bitti 19 günde. Ne yapmam bilmiyorum.
Aynı bizimki de AB0 uyuşmazlığıymış 17 ye çıktı sınır 20 dediler fototerapiye almadı en son düşmeye başlamıştı 1 . Ayda çağırdı doktor ama ben yarın yine gideceğim hala sapsarı ve uyanmıyor kolay kolay inşallah çabucak atlatırlar şunu da Söyleyeyim ben tatmin olmadığım için ankara Üniversite'sinde bir tanıdık sayesinde yenidoğan Prof götürdük zaten kan uyuşmazlığı olduğundan sınır Değeri yüksek olur dedi 21 in üzerine çıkarsa fototerapiye alırız değilse gerek yok bol bol besle dediAynen canim ben sariligi basit.bir sey saniyordum.. Tedavi aliyoz dusuyo sonra tekrar yukseliyo..bize de kan uyusmazligi dediler ama bilinen uyusmazlik degilmis ABO uyusmazligi diye bisey diyorlar.. Siz hic fototerapi aldiniz mi? kac cikiyo degeriniz?..
canim cok gecmis olsun rabbin sifa versin. Banada dediler abo uyusmazligi olabilir sizdr diye daha dogum yapmadim ama hazirlikli bekliyorum ilk 24 saat cok obemli o anda tedbir alinmazsa uzun surebilir dediler bende hastanrden cikinca hemen ozel dra goturucem insallah cok uzun surmez ikinizindr rabbim yardimciniz olsunAynen canim ben sariligi basit.bir sey saniyordum.. Tedavi aliyoz dusuyo sonra tekrar yukseliyo..bize de kan uyusmazligi dediler ama bilinen uyusmazlik degilmis ABO uyusmazligi diye bisey diyorlar.. Siz hic fototerapi aldiniz mi? kac cikiyo degeriniz?..
Çok zorlu bir süreç atlattım canım ben belki 1 saatte kucağıma aldım bebeği ama çok zordu kordon dolanmış 4 5 tur valla şükür Kavuştuk oğluşaGizemcim hayırlınolsun kavuşmuşsun bebeğine, senin bebiş de hareketli demekki. Sağlıkla kavuşmuşsun bebeğine çok sevindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?