Avent göğüs Kalkan'ı kullanmanı tavsiye ederim. Emzirmediğin zamanlarda kremle delikli aparatını kullan, hemen toparlanır inşallahKızlar benim goğus ucu uaralarım geçmedi. Çok canım yanıo wşime goğus ucu kalkanı al dedim. Aventinki yokmuş wee baby die bi markanın almış. Ucu çok buyuk. Bebeğim almadı ağzına. Resmen emzirmek işkence oldu. Ağlaya ağlaya veriyorum memeyi. Lansinoh işe yaramadı. 40 ml tup bitti 19 günde. Ne yapmam bilmiyorum.
Hep meme istiyor canım kucağımda sakinlesiyor. Sanırım öyle olacak canım :)Surekli konusarak sakinlestir canim sesnin sesin ona iyi gelecek anneyi birazcik yoracak gibi :)
Eminim çok zordur, kordon meselesi ayrı bir stres, iyi ki farketmişsin.Çok zorlu bir süreç atlattım canım ben belki 1 saatte kucağıma aldım bebeği ama çok zordu kordon dolanmış 4 5 tur valla şükür Kavuştuk oğluşa
Canım benim ki de 37 haftada doğdu sarılığı ndan uyuyordu benimki de çok fazla uyandirmasan uyanmiyor du benim de süt sorunum yoktu inatla sen memeden vermeye çalış ama bende sagip çay kasığiyla veriyordum ememediigini şimdilerde artık 3 saat falan uyuyor en fazla ve sarılığı geçti çok şükür. Biberonla veriyosan eğer onda fazla çektiği için memeyi reddediyor bir süre sonra. Hemen biberon bırak bence. Yani benim fikrim bu tabi istersen diğer tecrübeli arkadaşlardan fikir al ama ben bu şekilde yoluna soktum çok şükür şimdi emiyor memeyi de yine aksamlari kalanı az da olsa sagip veriyorum kaşıkla. Umarım ise yarar.Selam kızlar şu ana kadar en çok kullandığım ürün avent elektrikli pompa 37 hafta geldiğimiz için oğlum sorun yaşadı rabbime şükür ki beden olarak normal doğuma hazırdı bedenm süt olarak sorun olmucak tı ki ama malesef ucum yok ve bebeğim kalkmıyor zorla uyandırıyoruz
Hattaha bugün yedirdim tekrsr uyudu kaldırdım yemedi bişi daha sonra 4 saat sonra açlıktan ağladı ama 4 saat meme de tuttum emmedi inat yapıyor ağladığını da altı değişeceği zaman anlıyoruz
37 haftalık diye böyle uyku düşkünü belki de bilemiyorum
Sizler neler yaptınız
Canim Allah yardincin olsun kucaga alisincada saba sıkıntı olacak bazi bebekler salaş yatmayi seviyit takip et bakalim nasil seviyot. Bu dedigim arkadasim ebe oda takip ederek yuzustunu buldu kucağında uyuyuyo sonra yatiriyordu seninkininde bi sekli kesin vardir. Bakalim benimki nasil ckacak :)Hep meme istiyor canım kucağımda sakinlesiyor. Sanırım öyle olacak canım :)
Benim de biri değil ama öteki çok yara olmuş hala da acı çekiyorum ama ben birinden veriyorum bir kaç defa. 5-6 saat krem diğerinin ucunda dursun diye bazen sabaha kadar o yara olanı bekletiyorum kremle sabah da onu temizleyip veriyorum o şekilde daha az acıyor sanki biraz iyi geldi. Çok sık siliyorsun kremi etkisini göstermiyor olabilir.Canim bende gogus ucu kullaniyorum bebegim tutuyor ama bogulacak gibi oluyr artk yavastn memeyi zorlada olsa vermeye calisiyrm
Canım bugün doktora gittik doktor sarılık yok dedi sizin sarılık ne kadar sürdü nasol geçti bizimki ne test yapılmadı rengi beyaz diyeCanım benim ki de 37 haftada doğdu sarılığı ndan uyuyordu benimki de çok fazla uyandirmasan uyanmiyor du benim de süt sorunum yoktu inatla sen memeden vermeye çalış ama bende sagip çay kasığiyla veriyordum ememediigini şimdilerde artık 3 saat falan uyuyor en fazla ve sarılığı geçti çok şükür. Biberonla veriyosan eğer onda fazla çektiği için memeyi reddediyor bir süre sonra. Hemen biberon bırak bence. Yani benim fikrim bu tabi istersen diğer tecrübeli arkadaşlardan fikir al ama ben bu şekilde yoluna soktum çok şükür şimdi emiyor memeyi de yine aksamlari kalanı az da olsa sagip veriyorum kaşıkla. Umarım ise yarar.
Canım bugün doktora gittik doktor sarılık yok dedi sizin sarılık ne kadar sürdü nasol geçti bizimki ne test yapılmadı rengi beyaz diye
Bugün gerçi normal bebebkelr gibi kızıyor ağlıyor hattaha uykuya dalmıyor
Gece biberındsn mama verdim sağmadım ama bugün sabah beri hep meme verdim silikon uç taktım tembel biraz alıştı biberon a rahat rahat o yüzden bugün bebde anladım
Kaşıkla korkarım ben galiba canım metal kaşıkla mı veriyorsunuz
Canım Sağol zaten sağmak la uğraşmak çok zor artık alacak bir şekilde sol sağarken sağdan ds akıyor onları topluyoruz biberon a koyuyoruz bugün mecbur acıktı aldı memedenvalla canım bizim gözle gurur Sarıydi değeri 12 idi sonra doktor rengi duzelmis falan diye yaptırmadi tekrsr bol emzir dedi.
Ben de bol emzir dim 2 saatte bir uyandırdım. Bakıyorum da hiç eser kalmadı sarilik tan şükür 1 hafta falan sürdü. Biberonla çok tembel alısıyor lar. Benimki bir gece sabaha kadar inatla almadı bile meme ucunu ama acikinca mecbur kaldı be sonra biberonla vermedim bi daha.
Çay kaşığı yarısını doldur hafif dik tut bebegini benimki metal hiç kızartması tahriş falan olmadı ama senin olursa plastik mama kaşığı kullan canım.
canim bize de daha gelmeye gerek yok dediler ona ragmen persembe bir cumartesi de baska bir cocuk doktoruna goturduk ikisi de rengine bakip olcmeye gerek ypk dusmus dedi.. pazrtesi arastirma hastanesinde olctuler 20ye yukselmis.. yani onlara inanip bakmasak farketmeyecektik.. sizinki kacinci gun dusmeye basladi?.. insallah tekrar yukselmemistir ama yine de sari gorunuyorsa olctur mutlaka.. kan alirken canimizdan can gidiyo ama yapacak bisey yok..Aynı bizimki de AB0 uyuşmazlığıymış 17 ye çıktı sınır 20 dediler fototerapiye almadı en son düşmeye başlamıştı 1 . Ayda çağırdı doktor ama ben yarın yine gideceğim hala sapsarı ve uyanmıyor kolay kolay inşallah çabucak atlatırlar şunu da Söyleyeyim ben tatmin olmadığım için ankara Üniversite'sinde bir tanıdık sayesinde yenidoğan Prof götürdük zaten kan uyuşmazlığı olduğundan sınır Değeri yüksek olur dedi 21 in üzerine çıkarsa fototerapiye alırız değilse gerek yok bol bol besle dedi
Sıkıştırıyor göğsümü de zorla da olsa bir iki kez tuttu süt mü az kaldı noldu beğenmedi bıraktı. Bi de çok bağırıyor sinirleyor tutamayınca iyice strese giriyorum. Maşallah canın size darısı bize inşallah
Canım rezemeyi denedin miBebegimin karni gurul gurul ama gidim gaz çıkartamıyor
Bunu bendr col merak.ediyorum her an wcye tasinip duruyorum geldi mi diyeSelamün aleyküm arkadaşlarnişan görenler bu nişan ağriylami geliyor yoksa durduk yere çıkıp geliyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?