2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Avent göğüs Kalkan'ı kullanmanı tavsiye ederim. Emzirmediğin zamanlarda kremle delikli aparatını kullan, hemen toparlanır inşallah

Canım benim ki de 37 haftada doğdu sarılığı ndan uyuyordu benimki de çok fazla uyandirmasan uyanmiyor du benim de süt sorunum yoktu inatla sen memeden vermeye çalış ama bende sagip çay kasığiyla veriyordum ememediigini şimdilerde artık 3 saat falan uyuyor en fazla ve sarılığı geçti çok şükür. Biberonla veriyosan eğer onda fazla çektiği için memeyi reddediyor bir süre sonra. Hemen biberon bırak bence. Yani benim fikrim bu tabi istersen diğer tecrübeli arkadaşlardan fikir al ama ben bu şekilde yoluna soktum çok şükür şimdi emiyor memeyi de yine aksamlari kalanı az da olsa sagip veriyorum kaşıkla. Umarım ise yarar.

Hep meme istiyor canım kucağımda sakinlesiyor. Sanırım öyle olacak canım :)
Canim Allah yardincin olsun kucaga alisincada saba sıkıntı olacak bazi bebekler salaş yatmayi seviyit takip et bakalim nasil seviyot. Bu dedigim arkadasim ebe oda takip ederek yuzustunu buldu kucağında uyuyuyo sonra yatiriyordu seninkininde bi sekli kesin vardir. Bakalim benimki nasil ckacak :)

Canim bende gogus ucu kullaniyorum bebegim tutuyor ama bogulacak gibi oluyr artk yavastn memeyi zorlada olsa vermeye calisiyrm
Benim de biri değil ama öteki çok yara olmuş hala da acı çekiyorum ama ben birinden veriyorum bir kaç defa. 5-6 saat krem diğerinin ucunda dursun diye bazen sabaha kadar o yara olanı bekletiyorum kremle sabah da onu temizleyip veriyorum o şekilde daha az acıyor sanki biraz iyi geldi. Çok sık siliyorsun kremi etkisini göstermiyor olabilir. Of ne çok derdimiz var yaaa.. ama olsun kucagimiza aldık ya allahın izniyle bunlar da gelir geçer toparlanir lar inşallah. .. Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Canım bugün doktora gittik doktor sarılık yok dedi sizin sarılık ne kadar sürdü nasol geçti bizimki ne test yapılmadı rengi beyaz diye

Bugün gerçi normal bebebkelr gibi kızıyor ağlıyor hattaha uykuya dalmıyor

Gece biberındsn mama verdim sağmadım ama bugün sabah beri hep meme verdim silikon uç taktım tembel biraz alıştı biberon a rahat rahat o yüzden bugün bebde anladım

Kaşıkla korkarım ben galiba canım metal kaşıkla mı veriyorsunuz

valla canım bizim gözle gurur Sarıydi değeri 12 idi sonra doktor rengi duzelmis falan diye yaptırmadi tekrsr bol emzir dedi.
Ben de bol emzir dim 2 saatte bir uyandırdım. Bakıyorum da hiç eser kalmadı sarilik tan şükür 1 hafta falan sürdü. Biberonla çok tembel alısıyor lar. Benimki bir gece sabaha kadar inatla almadı bile meme ucunu ama acikinca mecbur kaldı be sonra biberonla vermedim bi daha.
Çay kaşığı yarısını doldur hafif dik tut bebegini benimki metal hiç kızartması tahriş falan olmadı ama senin olursa plastik mama kaşığı kullan canım.

Canım Sağol zaten sağmak la uğraşmak çok zor artık alacak bir şekilde sol sağarken sağdan ds akıyor onları topluyoruz biberon a koyuyoruz bugün mecbur acıktı aldı memeden

Ama savaş ede ede verdim şimdi gece ne olcak acaba bize

canim bize de daha gelmeye gerek yok dediler ona ragmen persembe bir cumartesi de baska bir cocuk doktoruna goturduk ikisi de rengine bakip olcmeye gerek ypk dusmus dedi.. pazrtesi arastirma hastanesinde olctuler 20ye yukselmis.. yani onlara inanip bakmasak farketmeyecektik.. sizinki kacinci gun dusmeye basladi?.. insallah tekrar yukselmemistir ama yine de sari gorunuyorsa olctur mutlaka.. kan alirken canimizdan can gidiyo ama yapacak bisey yok..

Biz cuma günü akşam 9 da spinal sezaryenle doğduk canlar oğluşumda bende çok iyiyiz evimize de geldik çok farklı bi duygu dua eden herkesten Allah Razı olsun annelik inanılmaz bi duyguymuş doğum yapan Arkadaşlara hayırlı olsun bekleyenleri de Rabbim bi avazda kurtarsın inş

Ameliyat sirasinda hemsire bebegin kordonunda düğüm var zaten normal dogum zor olurdu bu durum ultrasondan görunmez dedi
Ayrica odada sonda takmak icin cok ugrasti hemsire asiri darlik varmis sezeryan kolaydi sonda kadar zorlamadi beni
Hersey olacagina variyor 40 hafta bekledik kismette sezeryan varmiş

InsaAllahh sen sakin ol annesi tutacaak diye dusun hep stres yapma.

K Kızlar bebekleriniz sizi emerken nefessiz kaliomu. Nefes almayi unutuyo gibi. Okadar stresle emziriyorumki hep boğazına kaçacak diye fenalık gelio. Allahım korusun hepimizinkini ama bu korkuyla nereyekadar

Merhabalar arkadaşlar...dün çatı muayenesi oldum doktorum çatımın dar olduğunu normal doğumun zor olacağını söyledi...ama yinede sancını bekleriz dedi..sizce ne yapmalıyım arkadaşlar bebişi riske atarmıyım normalde sezaryan mı olmalıyım direk çok korkuyorum benim gibi olan varmı?????

Selamün aleyküm arkadaşlar nişan görenler bu nişan ağriylami geliyor yoksa durduk yere çıkıp geliyomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…