- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
Canim Allah yardincin olsun kucaga alisincada saba sıkıntı olacak bazi bebekler salaş yatmayi seviyit takip et bakalim nasil seviyot. Bu dedigim arkadasim ebe oda takip ederek yuzustunu buldu kucağında uyuyuyo sonra yatiriyordu seninkininde bi sekli kesin vardir. Bakalim benimki nasil ckacak :)
Canım karnına zeytinyağı ile masaj yap sonra havlu isit karnına koy dikkat et çok sıcak olmasın yakmasin onu. Zeytinyağını da ilit. Sonra yatir onu dizlerini hafiften karnına doğru it. Bak nasıl çıkacak :)Bebegimin karni gurul gurul ama gidim gaz çıkartamıyor
Birisi bizi aydınlata bilirmii :-DBunu bendr col merak.ediyorum her an wcye tasinip duruyorum geldi mi diye
Insallah uygun pozisyonun yakalarsiniz canim :) tatlim benimki gelmekten vazgecmis ikna etmeye calisiyorum yatagini esyalarini gosteriyorum Evi gezdiriyorum banamisin demiyor bekliyiruzTeşekkür ederim canım :) benimki ortunmeyi sevmiyor üstü açık olucak özgürce hareket edecek sağa sola istediği gibi dönecek :)
Senin doğum ne zaman canım :)
Evet yaa bekle bekle yoruldum artikBirisi bizi aydınlata bilirmii :-D
Son günlerin keyfini sür bir gece ansızın gelebilir güzelce uyu canım bol bolInsallah uygun pozisyonun yakalarsiniz canim :) tatlim benimki gelmekten vazgecmis ikna etmeye calisiyorum yatagini esyalarini gosteriyorum Evi gezdiriyorum banamisin demiyor bekliyiruz
Annem ağriyla geliyor dedi ama hepmi öle olur bilmemEvet yaa bekle bekle yoruldum artik
Denedim faydasiz ben ictm onun agzina verdn bi cay kasigi fayda etmedi.. Simdi uyudu arada kivranarak uyaniyoCanım rezemeyi denedin mi
Selamün aleyküm arkadaşlarnişan görenler bu nişan ağriylami geliyor yoksa durduk yere çıkıp geliyomu
Walla bende öyle ağrısız sancısız elini kolunu sallıya sallıya geldi :):):) Hatta su geldikten sonra geldi bende :)Bunu bendr col merak.ediyorum her an wcye tasinip duruyorum geldi mi diye
Denicem canm zeytn yagi ismarladm esime. Sonucu yazarimCanım karnına zeytinyağı ile masaj yap sonra havlu isit karnına koy dikkat et çok sıcak olmasın yakmasin onu. Zeytinyağını da ilit. Sonra yatir onu dizlerini hafiften karnına doğru it. Bak nasıl çıkacak :)
Haha canim benimki soyle gdldii hic agrim yoktu birden karnim kasildi semsert oldu sonra ayaga kalktim boyle sulu bi akinti geldi kulodumu islatti nisanim bozuldu yanii... Ama suyum gelmedi .Selamün aleyküm arkadaşlarnişan görenler bu nişan ağriylami geliyor yoksa durduk yere çıkıp geliyomu
Himm benim karnim heo sertleşiyo taş gbi oluyo ama devami yokk ne nişan ne sanciHaha canim benimki soyle gdldii hic agrim yoktu birden karnim kasildi semsert oldu sonra ayaga kalktim boyle sulu bi akinti geldi kulodumu islatti nisanim bozuldu yanii... Ama suyum gelmedi .
Keske.uyuyabilsem gece olunca kasik ve bel agrim basliyor sabaha kadar tmm bu gece krsin bisry olcak diyorum sonra geciyor ; (Son günlerin keyfini sür bir gece ansızın gelebilir güzelce uyu canım bol bol
Herkesin farkli.olabilir canim asagida bi arkadas yazmis agrisiz diye offAnnem ağriyla geliyor dedi ama hepmi öle olur bilmem
Darısı bize kuzumm ya ben burda boyle gelecekmi diye yazdikca kiz nasil.hareketli gelmicrm gelmicrm diyor galiba :)Walla bende öyle ağrısız sancısız elini kolunu sallıya sallıya geldi :):):) Hatta su geldikten sonra geldi bende :)
Aynen benimkide öle yaa cılgın cılgın vuruyorr gelmiyomm der gibiiDarısı bize kuzumm ya ben burda boyle gelecekmi diye yazdikca kiz nasil.hareketli gelmicrm gelmicrm diyor galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?