2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Teşekkür ederim canım :) benimki ortunmeyi sevmiyor üstü açık olucak özgürce hareket edecek sağa sola istediği gibi dönecek :)
Senin doğum ne zaman canım :)

Teşekkür ederim canım :) benimki ortunmeyi sevmiyor üstü açık olucak özgürce hareket edecek sağa sola istediği gibi dönecek :)
Senin doğum ne zaman canım :)
Insallah uygun pozisyonun yakalarsiniz canim :) tatlim benimki gelmekten vazgecmis ikna etmeye calisiyorum yatagini esyalarini gosteriyorum Evi gezdiriyorum banamisin demiyor bekliyiruz

Insallah uygun pozisyonun yakalarsiniz canim :) tatlim benimki gelmekten vazgecmis ikna etmeye calisiyorum yatagini esyalarini gosteriyorum Evi gezdiriyorum banamisin demiyor bekliyiruz
Son günlerin keyfini sür bir gece ansızın gelebilir güzelce uyu canım bol bol

Nisan agrisiz geldi kizlar, geldigini anlamadim, oyle tuvalete gittim, baktim nisan, korktum hatta :)
Kizlar bi de gogus yaralari icin denediginiz seyler olmadiysa ben Bepanthen surup strec veya buzdolabi poseti kapatiyorum. Krem dagilmamis oluyor. Buzdolabi posetini 8e boluyorum. Bir de goguslerinizi dolu bekletmeyin, vermemezlik yapmayin, mastit cok zor, kizimda yasamistim, surekku kontrol edip sagiyorun simdi.

Denicem canm zeytn yagi ismarladm esime. Sonucu yazarim

Ya kızlar sezaryan doğum yapanlar, benim dikişimim bir yerinde böyle 2-3 cm lik kısımda hafif bir şişme ve kızarıklık var, korktum açıkçası, böyle birşey yaşayan var mı ?

Selamün aleyküm arkadaşlar nişan görenler bu nişan ağriylami geliyor yoksa durduk yere çıkıp geliyomu
Haha canim benimki soyle gdldii hic agrim yoktu birden karnim kasildi semsert oldu sonra ayaga kalktim boyle sulu bi akinti geldi kulodumu islatti nisanim bozuldu yanii... Ama suyum gelmedi .

Kizlar bizim yari kirkimiz cikti bu gün:)ben pek inanmam ama annem ve kv kırılmasin diye kizimi yikadik,okudular,süzgecle ve yüzükle biseyler yaptilar.ilk gunki resimlerine bakiyorum baya büyümüs kuzum:)

Haha canim benimki soyle gdldii hic agrim yoktu birden karnim kasildi semsert oldu sonra ayaga kalktim boyle sulu bi akinti geldi kulodumu islatti nisanim bozuldu yanii... Ama suyum gelmedi .
Himm benim karnim heo sertleşiyo taş gbi oluyo ama devami yokk ne nişan ne sanci

İbrahimmmm oğluşum 3 saattir yalancı meme gibi emiyo beni.. Sırtım ağrıdı. Ne yapmalıyım. İlk defa bugün böyle yaptı. Çekiyorum memeyi ağlıyo numaradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…