2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aynen benimkide öle yaa cılgın cılgın vuruyorr gelmiyomm der gibii
Herseyi denedim sabahtan beri yurudugum yolun haddi hesabi yok evin icinde surekli dolaniyorum ama yokk artik her hareket edisi canimi.cok yakiyor aşağıya dogru bastırıyor ama hala cikisi bulamadı

Herseyi denedim sabahtan beri yurudugum yolun haddi hesabi yok evin icinde surekli dolaniyorum ama yokk artik her hareket edisi canimi.cok yakiyor aşağıya dogru bastırıyor ama hala cikisi bulamadı
Ayy aynı şeyleri yaşıyorüzzz çokk sert vuruyor aşaya doğri vurunca çıkcak saniyorum ama yoook akşamlari ağri sertlik sabaha hiç bişeyy yokk

Evet hayorli ugurlu olsunnn bebisin gazi ustune bide benm dikisim acildi ( dikislerimn az bi yeri acilmiss(

Ayy aynı şeyleri yaşıyorüzzz çokk sert vuruyor aşaya doğri vurunca çıkcak saniyorum ama yoook akşamlari ağri sertlik sabaha hiç bişeyy yokk
Evet canik sabahtan beri sakinfi simdi acayip hareketki bu gecede uyku yok bos bos sanci cekicez ; (

İbrahimmmm oğluşum 3 saattir yalancı meme gibi emiyo beni.. Sırtım ağrıdı. Ne yapmalıyım. İlk defa bugün böyle yaptı. Çekiyorum memeyi ağlıyo numaradan
cnm uzanarak emzirmeyi dene cok rahat oluyo ben ilk 4 gun omuz ve boyun tutulmasindan oldum suan uzandigim yerden emziriyorum acayip rahat hem tek el lede yuzunu saclarini oksuyorum emerken uyuyakaliyo cunku.ama gogsun burnunu kapatmadin dikkat et

Şimdi yollarda gezdiriyorlar, doğduktan sonra da evden dışarı çıkarmıyorlar... onlara kavuşmanın tadı bambaşka yani ama şimdi bol bol gezin keyfini çıkarın güzel anne adayları,

İbrahimmmm oğluşum 3 saattir yalancı meme gibi emiyo beni.. Sırtım ağrıdı. Ne yapmalıyım. İlk defa bugün böyle yaptı. Çekiyorum memeyi ağlıyo numaradan
Canım benimde aynısı oldu 2. Gününüzdür sütüm gelmemişti akşam 10 da başladı sabah 8'e kadar emmek istedi tabi kaçınılmaz son yara oldu şükür şimdi iyiyiz

Şimdi yollarda gezdiriyorlar, doğduktan sonra da evden dışarı çıkarmıyorlar... onlara kavuşmanın tadı bambaşka yani ama şimdi bol bol gezin keyfini çıkarın güzel anne adayları,
Haklisin canim valla ama yinede hemen gelsin istiyor insan bu sekilde gezmekte pek hos olmuyo :)

Kızlar çok şükür girebildim :) ben 15 Mayıs'ta Yaptım doğumumu merak edenler için anlatayım sabah wc ye Kalktım suyun birden boşalmaya başladı ama baya baya sürdü nasıl Telaş oldum sonra hazırlandık çıktık 8 de suyun geldi benim hiç sancım yoktu 12 civarı hastaneye gittik ilçeden gittiğimiz için doktor sancım olmayınca suni Sancı vericez dedi yavaş yavaş sancım geldi ama nerdeyse hiç oturmadım hep Yürüdüm 6 civarı da kuzum geldi.. 3 4 kere ıkındım sesini duyuverdim..tarifsiz bi duygu.. Dikişlerin var biraz zorlandım ilk günler ama ama o gelince herşey unutuluo Rabbim bekleyen Arkadaşlara kolay doğum nasip etsin,, benim hügibi kuzusu gelenleri de sağlıklı büyütmeyi nasipetsinn

19 mayis gunu saat 18.35 de kizimi kucagima aldim evde 4 saat sanci cektim sanci araliklarini duzenli takip ettim 2 dk ya düşmüştü hastaneye geldik nst de pek sanci cikmadi ebe muayene sonucu 10 cm acilma oldugunu soyleyip doguma hazirlan dedi masaya yatmam ve dogumum 5 dk sürdü çok rahatti ama bayagi bagirdim kuzuma kavustum

Kizlar aranizda sezaryan olan varmi?
Karinda agri Vera bagirsak sorunu olan oldumu?
Benm karnimda sanki herşey ortada duruyor, sağıma soluma dönemiyorum.. Herşey bir tarafa kayıyor gibi

Benimde aynisi gece basliyor gunduz kesiliyor bebisin hareketleride yavasladi cok nadir kimirldiyor ama.nisan felan gelmedi off bi baslasaydi hayirlisiyla
Al bendende o kadar canim ne nisan ne su hic bsey gelen giden yok iliskiye girmiyoduk ne zamanlardir dogumu tetiklesin diye kocisi skistirmaya basladim resmen :) :)

Al bendende o kadar canim ne nisan ne su hic bsey gelen giden yok iliskiye girmiyoduk ne zamanlardir dogumu tetiklesin diye kocisi skistirmaya basladim resmen :) :)
Benimde yapmadigim bi o kaldi tam niyetlendim adam cok feci grip oldu nasip bana bukasacak diye korkuyoruz hemen atlatirsa onuda denicem artik

Insallah uygun pozisyonun yakalarsiniz canim :) tatlim benimki gelmekten vazgecmis ikna etmeye calisiyorum yatagini esyalarini gosteriyorum Evi gezdiriyorum banamisin demiyor bekliyiruz
Gözünü Korkut canım :) gelmezsen başkasına veririm bunları de bak nasıl geliyor :) haYirlisiyla gelsin inşallah canım
Denicem canm zeytn yagi ismarladm esime. Sonucu yazarim
Tamam canım şifa olsun bebişe
Ya kızlar sezaryan doğum yapanlar, benim dikişimim bir yerinde böyle 2-3 cm lik kısımda hafif bir şişme ve kızarıklık var, korktum açıkçası, böyle birşey yaşayan var mı ?
Canım şişme ve kızarıklık bende oldu ama 1 gün sonra geçti
Kizlar bizim yari kirkimiz cikti bu gün:)ben pek inanmam ama annem ve kv kırılmasin diye kizimi yikadik,okudular,süzgecle ve yüzükle biseyler yaptilar.ilk gunki resimlerine bakiyorum baya büyümüs kuzum:)
Maşallah canım biz de 23 günlük olduk ama büyüdüğünü hiç farketmiyorum :)

Dun den beri sancı cekiyorum ama ne su ne nişan geldi sag salim bi dogursak artık su ya da nişan gelmeden gitmek de istemiyorum sulu akıntıya resmen mantar oldu galiba kaşıntı ve acıma var ilçedeyim hemen doktora da gidemiyorum oyy kafayı yicem tek başıma içimde neler yaşıyorum uyumadım bile dogru düzgün ilk defa olduğu için sancı mı onu da bilmiyorum

Günaydın herkese
40.haftada da doğum,başlamazsa suni sancı ile başlatılabilir mi?? Bir de bebeğin doğum,kanalına girmesi için benim yapabileceğim neler var, bilginiz var mıartık doğsun istiyorum ya da en azından sancı işaret vs bişi olsun sanki hiç bitmeyecekmiş gibi hamilelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…