- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
Herseyi denedim sabahtan beri yurudugum yolun haddi hesabi yok evin icinde surekli dolaniyorum ama yokk artik her hareket edisi canimi.cok yakiyor aşağıya dogru bastırıyor ama hala cikisi bulamadıAynen benimkide öle yaa cılgın cılgın vuruyorr gelmiyomm der gibii
Ayy aynı şeyleri yaşıyorüzzz çokk sert vuruyor aşaya doğri vurunca çıkcak saniyorum ama yoook akşamlari ağri sertlik sabaha hiç bişeyy yokkHerseyi denedim sabahtan beri yurudugum yolun haddi hesabi yok evin icinde surekli dolaniyorum ama yokk artik her hareket edisi canimi.cok yakiyor aşağıya dogru bastırıyor ama hala cikisi bulamadı
Tabi herkeste farklilik gosterir dogum sancisida o sertlesmelerle oluyo.. Giderek daha da acili bi sekil aliyo:)) sonraa pirt diyr cikiveriyo bebissHimm benim karnim heo sertleşiyo taş gbi oluyo ama devami yokk ne nişan ne sanci
Evet canik sabahtan beri sakinfi simdi acayip hareketki bu gecede uyku yok bos bos sanci cekicez ; (Ayy aynı şeyleri yaşıyorüzzz çokk sert vuruyor aşaya doğri vurunca çıkcak saniyorum ama yoook akşamlari ağri sertlik sabaha hiç bişeyy yokk
O.pirtlama hic gelmicek gibiTabi herkeste farklilik gosterir dogum sancisida o sertlesmelerle oluyo.. Giderek daha da acili bi sekil aliyo:)) sonraa pirt diyr cikiveriyo bebiss
cnm uzanarak emzirmeyi dene cok rahat oluyo ben ilk 4 gun omuz ve boyun tutulmasindan oldum suan uzandigim yerden emziriyorum acayip rahat hem tek el lede yuzunu saclarini oksuyorum emerken uyuyakaliyo cunku.ama gogsun burnunu kapatmadin dikkat etİbrahimmmm oğluşum 3 saattir yalancı meme gibi emiyo beni.. Sırtım ağrıdı. Ne yapmalıyım. İlk defa bugün böyle yaptı. Çekiyorum memeyi ağlıyo numaradan
Şimdi yollarda gezdiriyorlar, doğduktan sonra da evden dışarı çıkarmıyorlar... onlara kavuşmanın tadı bambaşka yani ama şimdi bol bol gezin keyfini çıkarın güzel anne adayları,Herseyi denedim sabahtan beri yurudugum yolun haddi hesabi yok evin icinde surekli dolaniyorum ama yokk artik her hareket edisi canimi.cok yakiyor aşağıya dogru bastırıyor ama hala cikisi bulamadı
Canım benimde aynısı oldu 2. Gününüzdür sütüm gelmemişti akşam 10 da başladı sabah 8'e kadar emmek istedi tabi kaçınılmaz son yara oldu şükür şimdi iyiyizİbrahimmmm oğluşum 3 saattir yalancı meme gibi emiyo beni.. Sırtım ağrıdı. Ne yapmalıyım. İlk defa bugün böyle yaptı. Çekiyorum memeyi ağlıyo numaradan
Haklisin canim valla ama yinede hemen gelsin istiyor insan bu sekilde gezmekte pek hos olmuyo :)Şimdi yollarda gezdiriyorlar, doğduktan sonra da evden dışarı çıkarmıyorlar... onlara kavuşmanın tadı bambaşka yani ama şimdi bol bol gezin keyfini çıkarın güzel anne adayları,
Al bendende o kadar canim ne nisan ne su hic bsey gelen giden yok iliskiye girmiyoduk ne zamanlardir dogumu tetiklesin diye kocisi skistirmaya basladim resmen :) :)Benimde aynisi gece basliyor gunduz kesiliyor bebisin hareketleride yavasladi cok nadir kimirldiyor ama.nisan felan gelmedi off bi baslasaydi hayirlisiyla
Benimde yapmadigim bi o kaldi tam niyetlendim adam cok feci grip oldu nasip bana bukasacak diye korkuyoruz hemen atlatirsa onuda denicem artikAl bendende o kadar canim ne nisan ne su hic bsey gelen giden yok iliskiye girmiyoduk ne zamanlardir dogumu tetiklesin diye kocisi skistirmaya basladim resmen :) :)
Gözünü Korkut canım :) gelmezsen başkasına veririm bunları de bak nasıl geliyor :) haYirlisiyla gelsin inşallah canımInsallah uygun pozisyonun yakalarsiniz canim :) tatlim benimki gelmekten vazgecmis ikna etmeye calisiyorum yatagini esyalarini gosteriyorum Evi gezdiriyorum banamisin demiyor bekliyiruz
Tamam canım şifa olsun bebişeDenicem canm zeytn yagi ismarladm esime. Sonucu yazarim
Canım şişme ve kızarıklık bende oldu ama 1 gün sonra geçtiYa kızlar sezaryan doğum yapanlar, benim dikişimim bir yerinde böyle 2-3 cm lik kısımda hafif bir şişme ve kızarıklık var, korktum açıkçası, böyle birşey yaşayan var mı ?
Maşallah canım biz de 23 günlük olduk ama büyüdüğünü hiç farketmiyorum :)Kizlar bizim yari kirkimiz cikti bu gün:)ben pek inanmam ama annem ve kv kırılmasin diye kizimi yikadik,okudular,süzgecle ve yüzükle biseyler yaptilar.ilk gunki resimlerine bakiyorum baya büyümüs kuzum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?