Şmdi bitmeyecekmiş gibi gelir. Doğunca da karnındaki hareketleri ozlersin. İnan bazen içimde kalsaydın ya annecim diyorum. Geceden beri her yarım saatte bir kalkıp emiyor. Hiç uyumadı beni de uyutmadı. Karnımdayken ben ne yersem onu yiyodu sıpaGünaydın herkese
40.haftada da doğum,başlamazsa suni sancı ile başlatılabilir mi?? Bir de bebeğin doğum,kanalına girmesi için benim yapabileceğim neler var, bilginiz var mıartık doğsun istiyorum ya da en azından sancı işaret vs bişi olsun sanki hiç bitmeyecekmiş gibi hamilelik
40+6 olduk bugun.. iyice alistim hamilelige.. sanki hep hamile olarak kalacakmisim gibi geliyor.. daha 10 gunu olanlar strese girmeyin.. ben o hatayi yaptim.. daha cooook vaktiniz var. Merak etmeyin.
Haha yerim ben premsesi :):) canım squat yap bol bol :)Darısı bize kuzumm ya ben burda boyle gelecekmi diye yazdikca kiz nasil.hareketli gelmicrm gelmicrm diyor galiba :)
Kızlar çok şükür girebildim :) ben 15 Mayıs'ta Yaptım doğumumu merak edenler için anlatayım sabah wc ye Kalktım suyun birden boşalmaya başladı ama baya baya sürdü nasıl Telaş oldum sonra hazırlandık çıktık 8 de suyun geldi benim hiç sancım yoktu 12 civarı hastaneye gittik ilçeden gittiğimiz için doktor sancım olmayınca suni Sancı vericez dedi yavaş yavaş sancım geldi ama nerdeyse hiç oturmadım hep Yürüdüm 6 civarı da kuzum geldi.. 3 4 kere ıkındım sesini duyuverdim..tarifsiz bi duygu.. Dikişlerin var biraz zorlandım ilk günler ama ama o gelince herşey unutuluo Rabbim bekleyen Arkadaşlara kolay doğum nasip etsin,, benim hügibi kuzusu gelenleri de sağlıklı büyütmeyi nasipetsinn
Ey maşallah ikinize de yavrularınızın ömrü bereketli olsun :)19 mayis gunu saat 18.35 de kizimi kucagima aldim evde 4 saat sanci cektim sanci araliklarini duzenli takip ettim 2 dk ya düşmüştü hastaneye geldik nst de pek sanci cikmadi ebe muayene sonucu 10 cm acilma oldugunu soyleyip doguma hazirlan dedi masaya yatmam ve dogumum 5 dk sürdü çok rahatti ama bayagi bagirdim kuzuma kavustum
Ben de ilk günler öyle hissettim 10. günden sonra hayat normale dönüyor :)Kizlar aranizda sezaryan olan varmi?
Karinda agri Vera bagirsak sorunu olan oldumu?
Benm karnimda sanki herşey ortada duruyor, sağıma soluma dönemiyorum.. Herşey bir tarafa kayıyor gibi
Evet çatıya takılma olayı herkes için bi risk :) Ne kadar iri bebek ? En önemlisi sen ne istiyorsun :)arkadaşlarr yardım edin lütfen resmen bunalıma gırdimm. 40+3 teyız , dün kontrole gıttık
1- sancım çıkıyor ama nst de ben hıssetmıyorum çok düzenli sancılarda değil
2- açılmam yok
3-bebek iri bir bebek çatına takılabılır dedi
SİZCE NE YAPMALIYIM
mrb bende 40+3 üm :) dün kontrole gıttık doktor bebek iri sezeryana hazırlıklı ol gibilerinden konştu... kendımı normale çok şartlandırmıştımm.. sizin bebeğinizin kilosu ne , sancınız açılmanız var mı
Haha yerim ben premsesi :):) canım squat yap bol bol :)
Ey maşallah ikinize de yavrularınızın ömrü bereketli olsun :)
Ben de ilk günler öyle hissettim 10. günden sonra hayat normale dönüyor :)
Evet çatıya takılma olayı herkes için bi risk :) Ne kadar iri bebek ? En önemlisi sen ne istiyorsun :)
kılosu yaklasık 4000 dedi.. sımdı bi devlet hastanesine gıdıp bırde orada baktıracağımm..benimki bir ay once 3.500 cikmisti ama sanmiyorum o kadar olsun.. acilmam da dogumu baslatacak duzeyde degil.. kilosu kac cikti? Benim ilk oglumda 38+3de kilosu 4 kilo gozukurken 3.300 dogdu.. o yuzden usg olculerine cok guvenemiyorum. :)
Başka bi doktora sor ayni cevabı alırsan bence sezeryan ol omuz takilmasi gerçekten tehlikeli bir sorun Allah korusunHaha yerim ben premsesi :):) canım squat yap bol bol :)
Evet çatıya takılma olayı herkes için bi risk :) Ne kadar iri bebek ? En önemlisi sen ne istiyorsun :)
kılosu yaklasık 4000 dedi.. sımdı bi devlet hastanesine gıdıp bırde orada baktıracağımm..
eger bebek iri degilse cok sknti olmaz cnm hem bebek iri hem cati darsa yine olur ama uzun surer muhtemeln katlanabilirim diyosan olur.Merhabalar arkadaşlar...dün çatı muayenesi oldum doktorum çatımın dar olduğunu normal doğumun zor olacağını söyledi...ama yinede sancını bekleriz dedi..sizce ne yapmalıyım arkadaşlar bebişi riske atarmıyım normalde sezaryan mı olmalıyım direk çok korkuyorum benim gibi olan varmı?????
bulur insallah :))Herseyi denedim sabahtan beri yurudugum yolun haddi hesabi yok evin icinde surekli dolaniyorum ama yokk artik her hareket edisi canimi.cok yakiyor aşağıya dogru bastırıyor ama hala cikisi bulamadı
etkili oluyormuki ya cok inanamiyorm.canim da istemiyor zaten:)Benimde yapmadigim bi o kaldi tam niyetlendim adam cok feci grip oldu nasip bana bukasacak diye korkuyoruz hemen atlatirsa onuda denicem artik
benim gunu dolunca verilcek canim.yuruyus.hergun dus.merdiven inip cikma.hurma yeme.bunlari yapabilirsin dedi doktorum.Günaydın herkese
40.haftada da doğum,başlamazsa suni sancı ile başlatılabilir mi?? Bir de bebeğin doğum,kanalına girmesi için benim yapabileceğim neler var, bilginiz var mıartık doğsun istiyorum ya da en azından sancı işaret vs bişi olsun sanki hiç bitmeyecekmiş gibi hamilelik
catin dar diilse sknti olmaz canim.dogumun da baya yaklasmis gorunuyor.arkadaşlarr yardım edin lütfen resmen bunalıma gırdimm. 40+3 teyız , dün kontrole gıttık
1- sancım çıkıyor ama nst de ben hıssetmıyorum çok düzenli sancılarda değil
2- açılmam yok
3-bebek iri bir bebek çatına takılabılır dedi
SİZCE NE YAPMALIYIM
Gözün aydın cnm, allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin ::)Bugün Sezeryanla on ikide kavuştum kızıma dikiş ağrısı var ve süt yok onun dışında problem yok şükür
Gozun aydın canım.inşallah bir an önce çıkar yavrun kuvezden allah analı babalı büyütsün inşallah :)Selamlar bugun 12.55 te oglumu spinal sezeryanla kucagima aldim cok sukur
3.300 52 cm minik oglum yalniz nefes alip verisi hizli diye küvöze aldilar bir kac gun kalabilirmis dualarinizi esirgemeyin ilk sutunu emdi birazcik,
Sagip vermeye baslicaklar
Bende yurumeye basladim kolay bir ameliyat oldu su an oturuyorum musait oldukca girerim Allaha emanet olun bekleyen arkadaslara hayirli dogumlar dileriz
İnşallah dedigin gibise bir kaç günde gececek:)Haha yerim ben premsesi :):) canım squat yap bol bol :)
Sabırsızlanmakta çok hakliyiz, insan merak ediyor neye,kime benziyor diye... çok güzel bi duygu anne olmak Allah herkese nasip etsinHaklisin canim valla ama yinede hemen gelsin istiyor insan bu sekilde gezmekte pek hos olmuyo :)
Allah şifa versin canım insallahKizlar mutsuz olduk biz.. Dun oglum fitiktan ameliyat olacakti alti saat ac biraktik yavrumu anestezi alacak diye neyse ameliyat saati geldi ameliyathaneye goturduler az sonra geri cikardilar rengi sari diye anestezi doktoru onay vermemis.. Olctuler yine 20ye yukselmis degeri gece hastanede kaldik, yine fototerapi aldi oglum..dogumdan beri her gun hastanedeyiz, psikolojim cok bozuk.. Nolur dua edin..
Geçmiş olsun ve gözün aydın canım, allah analı babalı büyütsün inşallah :)kızlaarrrr bizde 13 mayıs günü doğduk..:) o kadar yoğun geçiyoki günler bilgisayar internet televizyon fln nedir unuttum..:) gece saat 3 gibi adet sancısı gibi sancılarım başladı sabah 9da hastanedeydim 10 dda oğlumu kucağıma aldım zor bir normal doğum oldu benmiki dikişlerim çok fazla.. düzgün oturamıyorum heralde 1 hafta daha devam eder böyle ama allahıma şükürler olsun sesini duyduğunuz anda bitiyo tüm acılar sıkıntılar..:)
Lansinoh ve garmastan pomat ikisini bir kullandm emzirecegim zaman ve emzirdikten sonrada karbonatli su surdum hic bisi kalmadi
Ben de stres oluyorum esra annemle kv yi bugün kendi evlerine yolladım perşembe doğurdum ama cuma gaz sancısı çektim meğer sezeryan da bu oluyormuş dün annemle kv gece kendi evlerine gitti büyük tuvalete çıktım düşün mafoldm perşembe gününden beri
şu an bile gaz sancım var üst bedeni çıplak geldiğim için fenayım hava çok sıcak mahfoldum
Benm ki de bugün ilk kez sinirli kan verdik topuk orda saniyelik ağladı ama sakin şu an
Havalar keşke böyle olmasa günde 2 kez duşa giriyorum napacam ben böyle
Kalkan kullanıyor musun. Kalkan kullanınca göğüs ucun büyüyor daha rahat tutar bebeğin.
Kızlar benim goğus ucu uaralarım geçmedi. Çok canım yanıo wşime goğus ucu kalkanı al dedim. Aventinki yokmuş wee baby die bi markanın almış. Ucu çok buyuk. Bebeğim almadı ağzına. Resmen emzirmek işkence oldu. Ağlaya ağlaya veriyorum memeyi. Lansinoh işe yaramadı. 40 ml tup bitti 19 günde. Ne yapmam bilmiyorum.
canım ben kendime bitki çayı yapıyorum günde 3 bardak içiyorum içinde rezene, anason, kimyon ve ısırgan otu var. Bulabilirsen bir de ıhlamur çiçeği al at ben bulamadım burdaki aktarda.hem ben çok rahat gaz çıkartıyorum hem bebek mutlaka dene faydasını görürsünBebegimin karni gurul gurul ama gidim gaz çıkartamıyor
Nisanın gelmiş ne kadar sonlardasin neden ilişki yasiyosunki onu anlamadimHanimlar benim nisanim gecen hafta gelmisti..nisandan sonra cinsel iliskide enfeksiyon riski var mi?
Nisanın gelmiş ne kadar sonlardasin neden ilişki yasiyosunki onu anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?