2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Şmdi bitmeyecekmiş gibi gelir. Doğunca da karnındaki hareketleri ozlersin. İnan bazen içimde kalsaydın ya annecim diyorum. Geceden beri her yarım saatte bir kalkıp emiyor. Hiç uyumadı beni de uyutmadı. Karnımdayken ben ne yersem onu yiyodu sıpa

40+6 olduk bugun.. iyice alistim hamilelige.. sanki hep hamile olarak kalacakmisim gibi geliyor.. daha 10 gunu olanlar strese girmeyin.. ben o hatayi yaptim.. daha cooook vaktiniz var. Merak etmeyin.

mrb bende 40+3 üm :) dün kontrole gıttık doktor bebek iri sezeryana hazırlıklı ol gibilerinden konştu... kendımı normale çok şartlandırmıştımm.. sizin bebeğinizin kilosu ne , sancınız açılmanız var mı

arkadaşlarr yardım edin lütfen resmen bunalıma gırdimm. 40+3 teyız , dün kontrole gıttık
1- sancım çıkıyor ama nst de ben hıssetmıyorum çok düzenli sancılarda değil
2- açılmam yok
3-bebek iri bir bebek çatına takılabılır dedi

SİZCE NE YAPMALIYIM

Darısı bize kuzumm ya ben burda boyle gelecekmi diye yazdikca kiz nasil.hareketli gelmicrm gelmicrm diyor galiba :)
Haha yerim ben premsesi :):) canım squat yap bol bol :)

Ey maşallah ikinize de yavrularınızın ömrü bereketli olsun :)

Kizlar aranizda sezaryan olan varmi?
Karinda agri Vera bagirsak sorunu olan oldumu?
Benm karnimda sanki herşey ortada duruyor, sağıma soluma dönemiyorum.. Herşey bir tarafa kayıyor gibi
Ben de ilk günler öyle hissettim 10. günden sonra hayat normale dönüyor :)

Evet çatıya takılma olayı herkes için bi risk :) Ne kadar iri bebek ? En önemlisi sen ne istiyorsun :)

benimki bir ay once 3.500 cikmisti ama sanmiyorum o kadar olsun.. acilmam da dogumu baslatacak duzeyde degil.. kilosu kac cikti? Benim ilk oglumda 38+3de kilosu 4 kilo gozukurken 3.300 dogdu.. o yuzden usg olculerine cok guvenemiyorum. :)

bebek yaklasık 4000 gram .. ben normal doğum istiyorum

benimki bir ay once 3.500 cikmisti ama sanmiyorum o kadar olsun.. acilmam da dogumu baslatacak duzeyde degil.. kilosu kac cikti? Benim ilk oglumda 38+3de kilosu 4 kilo gozukurken 3.300 dogdu.. o yuzden usg olculerine cok guvenemiyorum. :)
kılosu yaklasık 4000 dedi.. sımdı bi devlet hastanesine gıdıp bırde orada baktıracağımm..

Başka bi doktora sor ayni cevabı alırsan bence sezeryan ol omuz takilmasi gerçekten tehlikeli bir sorun Allah korusun

kılosu yaklasık 4000 dedi.. sımdı bi devlet hastanesine gıdıp bırde orada baktıracağımm..

Bir de benim bebegim iki farkli hastanenin ultrason cihazinda da iri cikmisti.. en son dogum baslamadan once doktor eliyle muayene etti.. bu bebek 3.500 bile degil, 3.250 dogar dedi.. 3.300 dogdu.. suyun, bebegin pozisyonu, karin capi vs bunlardan dolayi hata payi olabiliyor.. ama baska bir doktorla gorusmek en sagliklisi..

eger bebek iri degilse cok sknti olmaz cnm hem bebek iri hem cati darsa yine olur ama uzun surer muhtemeln katlanabilirim diyosan olur.

Herseyi denedim sabahtan beri yurudugum yolun haddi hesabi yok evin icinde surekli dolaniyorum ama yokk artik her hareket edisi canimi.cok yakiyor aşağıya dogru bastırıyor ama hala cikisi bulamadı
bulur insallah :))
Bende cok skldm artik ya sabahtan aksama kadar bisiler yapiyorum gelsin diye.artk stres yapmaya basladim galiba gelcekse de bundan gelmicek.
Benimde yapmadigim bi o kaldi tam niyetlendim adam cok feci grip oldu nasip bana bukasacak diye korkuyoruz hemen atlatirsa onuda denicem artik
etkili oluyormuki ya cok inanamiyorm.canim da istemiyor zaten:)

benim gunu dolunca verilcek canim.yuruyus.hergun dus.merdiven inip cikma.hurma yeme.bunlari yapabilirsin dedi doktorum.

catin dar diilse sknti olmaz canim.dogumun da baya yaklasmis gorunuyor.

Gozun aydın canım.inşallah bir an önce çıkar yavrun kuvezden allah analı babalı büyütsün inşallah :)

İnşallah dedigin gibise bir kaç günde gececek:)
Bu arada anladigim kadarıyla sezaryan oldun degilmi?

Süt oranin ne durumda? Tam geliyormu yoksa sıkıntılımısın bu kouda

Allah şifa versin canım insallah

Geçmiş olsun ve gözün aydın canım, allah analı babalı büyütsün inşallah :)

Lansinoh ve garmastan pomat ikisini bir kullandm emzirecegim zaman ve emzirdikten sonrada karbonatli su surdum hic bisi kalmadi

Şimdi bende başladım onlara cnm inşallah banada fayda eder ço ksağol

canım tebrikler doğum yaptıgını yeni ögrendim bizde 37 haftalık doğduk. Sıcaktan bende ölüyorum bebeği nasıl koruyacam bu durumdan bilmiyorum üşür mü yanar mı anlamak zor

Kalkan kullanıyor musun. Kalkan kullanınca göğüs ucun büyüyor daha rahat tutar bebeğin.

kesinlikle katılıyorum herkese tavsiye kalkan takmadıgım zamanlarda zor alıyor memeyi

cnm şap ve karbonatla bir karışım hazırlıyorlar rahatlatıyor garmastan dene lansinoh gibi yıkamadan kullanamıyorsun ama belki işine yarar

Bebegimin karni gurul gurul ama gidim gaz çıkartamıyor
canım ben kendime bitki çayı yapıyorum günde 3 bardak içiyorum içinde rezene, anason, kimyon ve ısırgan otu var. Bulabilirsen bir de ıhlamur çiçeği al at ben bulamadım burdaki aktarda.hem ben çok rahat gaz çıkartıyorum hem bebek mutlaka dene faydasını görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…