2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
selam herkese kizlar ne guzel herkes dogurmus ,kac kisi kaldk ki sunun surasinda doguramayan , gerci 40. haftalardaki arkadaslari gordukce kndme kiziyorm ama yapcak bisey yok sabirsisiz :))

Slm kızlar bizde çok şükür Kavuştuk bebeğimize. Biraz zor bir dogumdu, doğumdan sonrada biraz sağlık sorunları çıktı ama cokk şükür atlattik ve tam bir hafta hastanede kaldiktan sonra dun ilk defa evimize geldik.

Kızlar benim bir sorum var emzirenlere. Şimdi bende emziriyorum ve şükür sutumde geldi ama biraz fazla sanki bebek uyudugunda hep akıyor. Gündüzleri emzirme sütyen takiyorum sorun olmuyor ama gece uyuyunca pijamam islaniyor ve sabaha kadar üç üst degistiriyom. Düşünüyorum acaba sutyenle mi uyusam? Yada iyi bir fikri olan var mı?

Benimde yapmadigim bi o kaldi tam niyetlendim adam cok feci grip oldu nasip bana bukasacak diye korkuyoruz hemen atlatirsa onuda denicem artik
Dr a gittim bgun xanim ben bebisim 3275 gr olmus c.tesi tekrar cagirdi persembe gunu gunum doluyo haftaya gelmezse bebis kendi haftaya cuma suni sanciyla dogumu baslatacakmis insallah kendi gelit kizlar dua edin lutfen

Tehlikeye atma srn hic bence canim sezeryani kabul et

Cnm ben kalkanla yada pedle yatıyorum ama kalkan daha rshat biriken sütü biberona döküp taze taze veriyorum sonrada emziriyorum, ha bu arada sütyeni çıkarıp atlet giyiyorum gece yatarken

Maşallah Canım bebişin biraz büyüdüğünde akmasına hiç fırsat bırakmaz, şimdi de sık sık emzirirsen çok akmaz, ben göğüs pedi kullanıyorum aktığında onda birikiyor

Herkese merhaba doğum yspanların gözü aydın en son doğum yaptıktan sonra hastanede yazmıştım eve geldikten sonra ancak fırsat bulabildim günler çok yoğun geçiyor doğum yapalı 8 gün oldu nüfus cüzdanımız çıktı bugün herkes iyidir umarım bekleyenlere de hayırlı doğumlar sağlık diliyorum. Göbeğimiz henüz düşmedi bir düşse daha rahatlıycam bunun dışında herkes gibi uykusuzluk ve yorgunluk var sma değer, herkese sevgiler gönderiyoruz oğluşumla.

Gözünaydın canım maşallah bebeğine sağlıkla kavuşmuşsun :)

Ben de 40 hafta bekledim sezeryan oldum :))) gözünaydın canım

Canım tavsiyem sağ sütünü. Kaç günlük bebişin bilmiyorum ama 15 günlükten sonra daha çok içiyorlar. Göğsün dolu kalmasın. Boşaldıkça üretiyor vücut. Sağmazsan bebiş de bitiremeyeceği için vücut az süt yeterli diye düşünür.

Gözünaydın maşallah bebeğine canım. Uykusuzluk ve yorgunluk bizde de Fazlasıyla mevcut :)

bebek yaklasık 4000 gram .. ben normal doğum istiyorum
O zaman dene bence içinde kalmasın :)

Hanimlar benim nisanim gecen hafta gelmisti..nisandan sonra cinsel iliskide enfeksiyon riski var mi?
Var diye biliyorum, riske atma derim

İnşallah dedigin gibise bir kaç günde gececek:)
Bu arada anladigim kadarıyla sezaryan oldun degilmi?

Süt oranin ne durumda? Tam geliyormu yoksa sıkıntılımısın bu kouda
Evet :)) sütüm 4-5. günden sonra iyi gelmeye başladı, ilk günler yok gibiydi ama sen yine de her 2 saatte bir 30 dk emzir, sütün de artar :) Nasıl geçti doğum

hayırlı uğurlu, ömrü bereketli olsun inşallah, ben göğüs kalkanı kullanıyorum süt içinde birikiyor onu da içiriyorum sonra bebeğe, tavsiye ederim

herkese merhabalar, artık çiftli rakamları geride bırakıp tekli rakamlara düştük sonunda
son 9 gün kaldı, ama şimdilik nişan, su gelmedi... gün aşırı adet ağrısı tarzında ağrılarım oluyor onun dışında beni zorlayan birşey yok, bakalım gidişat nasıl olacak kızlar... çok az kişi kaldık gördüğüm kadarı ile

10.gunde düşmeye başlamıştı yarına randevu aldım inşallah yukselmemiştir siz nasıl oldunuz çıktı mı hastaneden

Bizim göbeğimiz 11.gun düştü canım Telaş etme düşer

o kadar yorgunum ki bebeğime bakınca tamam insan her kötü şeyi unutuyor ama artık uykusuzluktan ne yaptığımı bilmiyorum. ne zaman düzene gireceğiz acaba çabucak büyüsün diye dua ediyorum kendime de kızıyorum bu anların tadını çıkart diye ama endişelenmekten bebeğin derdini anlayamamaktan keyif çıkarmaya fırsat kalmıyor ki. hele geceleriii oturup ben de ağlıyorumhamilelikte aten gece uykularım yoktu ağrı sızıdan. hiç iştahım yok kahvaltıyı bile 3 gibi yaptım yemek hiç aklıma gelmiyor eşimi dört gözle bekliyorum onu görünce de ağlıyorum ne olacak böyle nereye kadar bilemiyorum. dua edelim birbirimize kızlar. ne ailevi ne maddi bi sorun yokken ben kendi kendimi strese mi sokuyorum kii şu uykusuzluk tum enerjimi alıyor

ah ahh demez olurmuyum neler neler diyorum ama hala kıçıyla mideme vuruyor banane dermiş gibi anne karnındayken bile akıllı bunlar valla

ye teyzesi belki o zaman gelir :) onuda yaptım canım bi ilişki kaldı yapmadığım sonunda bana onuda yaptıracklar :)

evet yaa bende çok stres yapıyorum ha geldi ha gelecek ilk defa dün biraz şiddetli kasık ağrım oldu o kadar gerisi gelmedi çok ümitenmiştim ama boşa çıktı

Sabırsızlanmakta çok hakliyiz, insan merak ediyor neye,kime benziyor diye... çok güzel bi duygu anne olmak Allah herkese nasip etsin
Rabbim herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş koymasın. Hayırlı sağlıklı olsunlar vehemen gelsinlerde kime benzediğini şuanda hiç düşünmek istemiyorum

Dr a gittim bgun xanim ben bebisim 3275 gr olmus c.tesi tekrar cagirdi persembe gunu gunum doluyo haftaya gelmezse bebis kendi haftaya cuma suni sanciyla dogumu baslatacakmis insallah kendi gelit kizlar dua edin lutfen
demeeeee bende yarın gidicem banada aynısınıd erse offff suni istemiyorum ya benim iki hafta önce 3300 dü şimdi 4 olduysa napacam ben bilmiyorum bende yarın gidicem inşallah kendi sancımızda doğururuz gerek kalmaz canım. Ben devlete gidiyorum drum arkadaşım ve hastane epidurale pek olumlu bakmıyorum inşallah suniye gerek kalmaz

ay tubaaa en iyi sen anlarsın bizi hala gelmiyor gelemyede niyetleri yok baksana sabahtan beri hiç torumadım evi döktüm yeniden yerleştirdim çömelip kalkıyorum devamlı yürüyorum sanki dahada içeriye yerleşiyomuş gibi geliyor gece olunca sancı oluyor hafifden yine uyuyamıyorum pek bişey değişmeyecek

Cnm sütün ne durumda peki 3 te kahvsltı yaptıysan sütün azalmaz mı eşin eve gelince bebeği ona verip birax uyusan keşke dinlenemediğin için bebeğinin keyfinide çıkaramıyorsun, birax süt sağ eşine ver sen de uyu biraz

aynı sıkıntı bnde de var. mahfoldum

Herkeste mi öyle yoksa bir benim kızım mi dün ne güzel düzenli uyuduk uyandık bugün yine uyumuyor hep ağlıyor hep meme hep meme canım çıktı valla ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…