- 28 Şubat 2014
- 1.640
- 1.102
- 248
- 35
Dr a gittim bgun xanim ben bebisim 3275 gr olmus c.tesi tekrar cagirdi persembe gunu gunum doluyo haftaya gelmezse bebis kendi haftaya cuma suni sanciyla dogumu baslatacakmis insallah kendi gelit kizlar dua edin lutfenBenimde yapmadigim bi o kaldi tam niyetlendim adam cok feci grip oldu nasip bana bukasacak diye korkuyoruz hemen atlatirsa onuda denicem artik
Tehlikeye atma srn hic bence canim sezeryani kabul etarkadaşlarr yardım edin lütfen resmen bunalıma gırdimm. 40+3 teyız , dün kontrole gıttık
1- sancım çıkıyor ama nst de ben hıssetmıyorum çok düzenli sancılarda değil
2- açılmam yok
3-bebek iri bir bebek çatına takılabılır dedi
SİZCE NE YAPMALIYIM
Cnm ben kalkanla yada pedle yatıyorum ama kalkan daha rshat biriken sütü biberona döküp taze taze veriyorum sonrada emziriyorum, ha bu arada sütyeni çıkarıp atlet giyiyorum gece yatarkenSlm kızlar bizde çok şükür Kavuştuk bebeğimize. Biraz zor bir dogumdu, doğumdan sonrada biraz sağlık sorunları çıktı ama cokk şükür atlattik ve tam bir hafta hastanede kaldiktan sonra dun ilk defa evimize geldik.
Kızlar benim bir sorum var emzirenlere. Şimdi bende emziriyorum ve şükür sutumde geldi ama biraz fazla sanki bebek uyudugunda hep akıyor. Gündüzleri emzirme sütyen takiyorum sorun olmuyor ama gece uyuyunca pijamam islaniyor ve sabaha kadar üç üst degistiriyom. Düşünüyorum acaba sutyenle mi uyusam? Yada iyi bir fikri olan var mı?
Maşallah Canım bebişin biraz büyüdüğünde akmasına hiç fırsat bırakmaz, şimdi de sık sık emzirirsen çok akmaz, ben göğüs pedi kullanıyorum aktığında onda birikiyorSlm kızlar bizde çok şükür Kavuştuk bebeğimize. Biraz zor bir dogumdu, doğumdan sonrada biraz sağlık sorunları çıktı ama cokk şükür atlattik ve tam bir hafta hastanede kaldiktan sonra dun ilk defa evimize geldik.
Kızlar benim bir sorum var emzirenlere. Şimdi bende emziriyorum ve şükür sutumde geldi ama biraz fazla sanki bebek uyudugunda hep akıyor. Gündüzleri emzirme sütyen takiyorum sorun olmuyor ama gece uyuyunca pijamam islaniyor ve sabaha kadar üç üst degistiriyom. Düşünüyorum acaba sutyenle mi uyusam? Yada iyi bir fikri olan var mı?
Biz cuma günü akşam 9 da spinal sezaryenle doğduk canlar oğluşumda bende çok iyiyiz evimize de geldik çok farklı bi duygu dua eden herkesten Allah Razı olsun annelik inanılmaz bi duyguymuş doğum yapan Arkadaşlara hayırlı olsun bekleyenleri de Rabbim bi avazda kurtarsın inş
Ben de 40 hafta bekledim sezeryan oldum :))) gözünaydın canımAmeliyat sirasinda hemsire bebegin kordonunda düğüm var zaten normal dogum zor olurdu bu durum ultrasondan görunmez dedi
Ayrica odada sonda takmak icin cok ugrasti hemsire asiri darlik varmis sezeryan kolaydi sonda kadar zorlamadi beni
Hersey olacagina variyor 40 hafta bekledik kismette sezeryan varmiş
Canım tavsiyem sağ sütünü. Kaç günlük bebişin bilmiyorum ama 15 günlükten sonra daha çok içiyorlar. Göğsün dolu kalmasın. Boşaldıkça üretiyor vücut. Sağmazsan bebiş de bitiremeyeceği için vücut az süt yeterli diye düşünür.Slm kızlar bizde çok şükür Kavuştuk bebeğimize. Biraz zor bir dogumdu, doğumdan sonrada biraz sağlık sorunları çıktı ama cokk şükür atlattik ve tam bir hafta hastanede kaldiktan sonra dun ilk defa evimize geldik.
Gözünaydın maşallah bebeğine canım. Uykusuzluk ve yorgunluk bizde de Fazlasıyla mevcut :)Herkese merhaba doğum yspanların gözü aydın en son doğum yaptıktan sonra hastanede yazmıştım eve geldikten sonra ancak fırsat bulabildim günler çok yoğun geçiyor doğum yapalı 8 gün oldu nüfus cüzdanımız çıktı bugün herkes iyidir umarım bekleyenlere de hayırlı doğumlar sağlık diliyorum. Göbeğimiz henüz düşmedi bir düşse daha rahatlıycam bunun dışında herkes gibi uykusuzluk ve yorgunluk var sma değer, herkese sevgiler gönderiyoruz oğluşumla.
O zaman dene bence içinde kalmasın :)bebek yaklasık 4000 gram .. ben normal doğum istiyorum
Var diye biliyorum, riske atma derimHanimlar benim nisanim gecen hafta gelmisti..nisandan sonra cinsel iliskide enfeksiyon riski var mi?
Evet :)) sütüm 4-5. günden sonra iyi gelmeye başladı, ilk günler yok gibiydi ama sen yine de her 2 saatte bir 30 dk emzir, sütün de artar :) Nasıl geçti doğumİnşallah dedigin gibise bir kaç günde gececek:)
Bu arada anladigim kadarıyla sezaryan oldun degilmi?
Süt oranin ne durumda? Tam geliyormu yoksa sıkıntılımısın bu kouda
hayırlı uğurlu, ömrü bereketli olsun inşallah, ben göğüs kalkanı kullanıyorum süt içinde birikiyor onu da içiriyorum sonra bebeğe, tavsiye ederimSlm kızlar bizde çok şükür Kavuştuk bebeğimize. Biraz zor bir dogumdu, doğumdan sonrada biraz sağlık sorunları çıktı ama cokk şükür atlattik ve tam bir hafta hastanede kaldiktan sonra dun ilk defa evimize geldik.
10.gunde düşmeye başlamıştı yarına randevu aldım inşallah yukselmemiştir siz nasıl oldunuz çıktı mı hastanedencanim bize de daha gelmeye gerek yok dediler ona ragmen persembe bir cumartesi de baska bir cocuk doktoruna goturduk ikisi de rengine bakip olcmeye gerek ypk dusmus dedi.. pazrtesi arastirma hastanesinde olctuler 20ye yukselmis.. yani onlara inanip bakmasak farketmeyecektik.. sizinki kacinci gun dusmeye basladi?.. insallah tekrar yukselmemistir ama yine de sari gorunuyorsa olctur mutlaka.. kan alirken canimizdan can gidiyo ama yapacak bisey yok..
Bizim göbeğimiz 11.gun düştü canım Telaş etme düşerHerkese merhaba doğum yspanların gözü aydın en son doğum yaptıktan sonra hastanede yazmıştım eve geldikten sonra ancak fırsat bulabildim günler çok yoğun geçiyor doğum yapalı 8 gün oldu nüfus cüzdanımız çıktı bugün herkes iyidir umarım bekleyenlere de hayırlı doğumlar sağlık diliyorum. Göbeğimiz henüz düşmedi bir düşse daha rahatlıycam bunun dışında herkes gibi uykusuzluk ve yorgunluk var sma değer, herkese sevgiler gönderiyoruz oğluşumla.
ah ahh demez olurmuyum neler neler diyorum ama hala kıçıyla mideme vuruyor banane dermiş gibiGözünü Korkut canım :) gelmezsen başkasına veririm bunları de bak nasıl geliyor :) haYirlisiyla gelsin inşallah canım
Tamam canım şifa olsun bebişe
Canım şişme ve kızarıklık bende oldu ama 1 gün sonra geçti
Maşallah canım biz de 23 günlük olduk ama büyüdüğünü hiç farketmiyorum :)
ye teyzesi belki o zaman gelir :) onuda yaptım canım bi ilişki kaldı yapmadığım sonunda bana onuda yaptıracklar :)Haha yerim ben premsesi :):) canım squat yap bol bol :)
Ey maşallah ikinize de yavrularınızın ömrü bereketli olsun :)
Ben de ilk günler öyle hissettim 10. günden sonra hayat normale dönüyor :)
Evet çatıya takılma olayı herkes için bi risk :) Ne kadar iri bebek ? En önemlisi sen ne istiyorsun :)
evet yaa bende çok stres yapıyorum ha geldi ha gelecek ilk defa dün biraz şiddetli kasık ağrım oldu o kadar gerisi gelmedi çok ümitenmiştim ama boşa çıktıeger bebek iri degilse cok sknti olmaz cnm hem bebek iri hem cati darsa yine olur ama uzun surer muhtemeln katlanabilirim diyosan olur.
bulur insallah :))
Bende cok skldm artik ya sabahtan aksama kadar bisiler yapiyorum gelsin diye.artk stres yapmaya basladim galiba gelcekse de bundan gelmicek.
etkili oluyormuki ya cok inanamiyorm.canim da istemiyor zaten:)
benim gunu dolunca verilcek canim.yuruyus.hergun dus.merdiven inip cikma.hurma yeme.bunlari yapabilirsin dedi doktorum.
catin dar diilse sknti olmaz canim.dogumun da baya yaklasmis gorunuyor.
Rabbim herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş koymasın. Hayırlı sağlıklı olsunlar vehemen gelsinlerde kime benzediğini şuanda hiç düşünmek istemiyorumSabırsızlanmakta çok hakliyiz, insan merak ediyor neye,kime benziyor diye... çok güzel bi duygu anne olmak Allah herkese nasip etsin
demeeeee bende yarın gidicem banada aynısınıd erse offffDr a gittim bgun xanim ben bebisim 3275 gr olmus c.tesi tekrar cagirdi persembe gunu gunum doluyo haftaya gelmezse bebis kendi haftaya cuma suni sanciyla dogumu baslatacakmis insallah kendi gelit kizlar dua edin lutfen
ay tubaaa en iyi sen anlarsın bizi hala gelmiyor gelemyede niyetleri yok baksana sabahtan beri hiç torumadım evi döktüm yeniden yerleştirdim çömelip kalkıyorum devamlı yürüyorum sanki dahada içeriye yerleşiyomuş gibi geliyordilek2912 papatya_2014 kızlarrrr hala doğurmadınız mııı diyim mi en sevmediğim soruydu ya :))))
Valla hiç acele etmeyin canınıza okuyacaklar doğunca. Son rahat uykunuzmuş gibi gece gündüz uyuyun. Doğunca Aralıksız en fazla 2 saat uyursunuz o da bebiş uslu günündeyse
Gözünaydın canım maşallah bebeğine sağlıkla kavuşmuşsun :)
Allah Razı olsun canım çok saol
Cnm sütün ne durumda peki 3 te kahvsltı yaptıysan sütün azalmaz mı eşin eve gelince bebeği ona verip birax uyusan keşke dinlenemediğin için bebeğinin keyfinide çıkaramıyorsun, birax süt sağ eşine ver sen de uyu birazo kadar yorgunum ki bebeğime bakınca tamam insan her kötü şeyi unutuyor ama artık uykusuzluktan ne yaptığımı bilmiyorum. ne zaman düzene gireceğiz acabaçabucak büyüsün diye dua ediyorum kendime de kızıyorum bu anların tadını çıkart diye ama endişelenmekten bebeğin derdini anlayamamaktan keyif çıkarmaya fırsat kalmıyor ki. hele geceleriii oturup ben de ağlıyorum hamilelikte aten gece uykularım yoktu ağrı sızıdan. hiç iştahım yok kahvaltıyı bile 3 gibi yaptım yemek hiç aklıma gelmiyor eşimi dört gözle bekliyorum onu görünce de ağlıyorum ne olacak böyle nereye kadar bilemiyorum. dua edelim birbirimize kızlar. ne ailevi ne maddi bi sorun yokken ben kendi kendimi strese mi sokuyorum kii şu uykusuzluk tum enerjimi alıyor
aynı sıkıntı bnde de var. mahfoldumKızlar benim goğus ucu uaralarım geçmedi. Çok canım yanıo wşime goğus ucu kalkanı al dedim. Aventinki yokmuş wee baby die bi markanın almış. Ucu çok buyuk. Bebeğim almadı ağzına. Resmen emzirmek işkence oldu. Ağlaya ağlaya veriyorum memeyi. Lansinoh işe yaramadı. 40 ml tup bitti 19 günde. Ne yapmam bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?