- 21 Nisan 2015
- 1.982
- 984
- 38
benm de dikişlerin yukarısı şiş ve acıyor.anlamadmkiYa kızlar sezaryan doğum yapanlar, benim dikişimim bir yerinde böyle 2-3 cm lik kısımda hafif bir şişme ve kızarıklık var, korktum açıkçası, böyle birşey yaşayan var mı ?
yerim ben onu. allah nice yaşlarını göstersin canmKizlar bizim yari kirkimiz cikti bu gün:)ben pek inanmam ama annem ve kv kırılmasin diye kizimi yikadik,okudular,süzgecle ve yüzükle biseyler yaptilar.ilk gunki resimlerine bakiyorum baya büyümüs kuzum:)
Bizimkinin de 2 gundur feleği şaştı. Benimkini de şaşırttı. Yarım saatte bir uyandı. 3 saat uyanmayan çocuk delirtçekti beni. Memeden ayrılmıyo. Canım çıktı yalancı meme olmaktan.acaba doymuyormu artıkHerkeste mi öyle yoksa bir benim kızım mi dün ne güzel düzenli uyuduk uyandık bugün yine uyumuyor hep ağlıyor hep meme hep meme canım çıktı valla ya
azalıyor ama yemek yiyemiyoum ki. adama da yazık işe gidiyor uykulu uykulu. o gelince uyumaya çalışıyorum işte. ayy artık sinirlerim bozuluyor yeme içme düzenimi otutmam lazım ki güç bulayım değil mi dua et bana olu muCnm sütün ne durumda peki 3 te kahvsltı yaptıysan sütün azalmaz mı eşin eve gelince bebeği ona verip birax uyusan keşke dinlenemediğin için bebeğinin keyfinide çıkaramıyorsun, birax süt sağ eşine ver sen de uyu biraz
Ederim tabi cnm sen de kendine dikkat et amaazalıyor ama yemek yiyemiyoum ki. adama da yazık işe gidiyor uykulu uykulu. o gelince uyumaya çalışıyorum işte. ayy artık sinirlerim bozuluyor yeme içme düzenimi otutmam lazım ki güç bulayım değil mi dua et bana olu mu
Bugün iş yerinden hemşire arkadaşım geldi gösterdim enfekte değil korkma dedi.. Akıntı olursa dayanamadığın ağrı olursa doktora gidersin dedibenm de dikişlerin yukarısı şiş ve acıyor.anlamadmki
ben 9 mayısta doğum yaptım. hala ağrı varBugün iş yerinden hemşire arkadaşım geldi gösterdim enfekte değil korkma dedi.. Akıntı olursa dayanamadığın ağrı olursa doktora gidersin dedi
eczaneden göğüs kalkanı alanlar fiyatını söyler misiniz??
sütüm gece hep boşa gidiyor. göğüs pedi sırılsıklam oluyor kıyafetim de ıslanıyor.
yarın bi tane alacam eczaneden. ama öncelikle fiyatını sizden öğrenmek istiyorum
biraz fazla geldi ücretiPhılıps avent 35 tl ye aldım benm de boşa gidiyor ama sütyen takmıyorum acaip sıcak sütyen taksam güzel olur aslında ama daralıyorum
bebişini sağlıkla büyüt ve öp benim yerime kocaman.Kızlar iyi akşamlar. .en son size doğuma gitmeden yazmıştım. Dün doğum oldu çok şükür. .normal doğum ile oldu..şimdiye kadar vermiş olduğunuz destek için teşekkür ederim. .ama suan çok moralim bozuk kızlar. .dün sütum geldi. .emdi. yavrum. ..Bugün eve geldik. .hiç bırakmadı memeyi saatlerce..suphelendim sagiyim dedim.1 damla bile gelmedi.mecbur az mama verdik4 saatir uyuyor.uyandirmaya çalışıyorum gerçi memede de süt yok. .ben ne yapacağım .sütum tekrar gelir mi ki..ne yapsam.tekrqr sagiyim dedim ama.yine.gelmedi.pekj dün. Neden gelmişti
Amin canim hepimizinkinin:)yerim ben onu. allah nice yaşlarını göstersin canm
Cnm neden gelmedi hiç bilmiyorum ama boş daKızlar iyi akşamlar. .en son size doğuma gitmeden yazmıştım. Dün doğum oldu çok şükür. .normal doğum ile oldu..şimdiye kadar vermiş olduğunuz destek için teşekkür ederim. .ama suan çok moralim bozuk kızlar. .dün sütum geldi. .emdi. yavrum. ..Bugün eve geldik. .hiç bırakmadı memeyi saatlerce..suphelendim sagiyim dedim.1 damla bile gelmedi.mecbur az mama verdik4 saatir uyuyor.uyandirmaya çalışıyorum gerçi memede de süt yok. .ben ne yapacağım .sütum tekrar gelir mi ki..ne yapsam.tekrqr sagiyim dedim ama.yine.gelmedi.pekj dün. Neden gelmişti
göğüs Pedi al cnm benimde sırılsıklam oluo ped çok işe yarıyoSlm kızlar bizde çok şükür Kavuştuk bebeğimize. Biraz zor bir dogumdu, doğumdan sonrada biraz sağlık sorunları çıktı ama cokk şükür atlattik ve tam bir hafta hastanede kaldiktan sonra dun ilk defa evimize geldik.
Kızlar benim bir sorum var emzirenlere. Şimdi bende emziriyorum ve şükür sutumde geldi ama biraz fazla sanki bebek uyudugunda hep akıyor. Gündüzleri emzirme sütyen takiyorum sorun olmuyor ama gece uyuyunca pijamam islaniyor ve sabaha kadar üç üst degistiriyom. Düşünüyorum acaba sutyenle mi uyusam? Yada iyi bir fikri olan var mı?
Canim bizdede durum ayni uyku diye bisey hatirlamiyorum dogru durust uyumuyor ve uyumadikca emmek istiyor gaz sorunu desen her turlu damla kullandim ama biseye yaramadi yine enniyisi anason cayiHerkeste mi öyle yoksa bir benim kızım mi dün ne güzel düzenli uyuduk uyandık bugün yine uyumuyor hep ağlıyor hep meme hep meme canım çıktı valla ya
Hayirli olsun canim,emzirmeye devam et canim ,emdikce cogalir sutun.ben ilk gunden beri Humananin cayini kullaniyorum ise yariyor bir de malt icecegi iciyorum her gun bitane,onun disinda 3 litre su. t.4 saat uyuyorsa sarilik olabilir,sık sık uyandir bence mama ver arada karni doysun.mamaya alisir verme dediler bana.sarilik olmasin diye ilk 4 gun verdim.allaha sukur olmadi.17gundur de sadece anne sutu ile besleniyorKızlar iyi akşamlar. .en son size doğuma gitmeden yazmıştım. Dün doğum oldu çok şükür. .normal doğum ile oldu..şimdiye kadar vermiş olduğunuz destek için teşekkür ederim. .ama suan çok moralim bozuk kızlar. .dün sütum geldi. .emdi. yavrum. ..Bugün eve geldik. .hiç bırakmadı memeyi saatlerce..suphelendim sagiyim dedim.1 damla bile gelmedi.mecbur az mama verdik4 saatir uyuyor.uyandirmaya çalışıyorum gerçi memede de süt yok. .ben ne yapacağım .sütum tekrar gelir mi ki..ne yapsam.tekrqr sagiyim dedim ama.yine.gelmedi.pekj dün. Neden gelmişti
Anlarım canım gelecek zamanı var daha inan ne kadar dursa okadar iyi. Öyke düşün bol bol dinlenah ahh demez olurmuyum neler neler diyorum ama hala kıçıyla mideme vuruyor banane dermiş gibianne karnındayken bile akıllı bunlar valla
ye teyzesi belki o zaman gelir :) onuda yaptım canım bi ilişki kaldı yapmadığım sonunda bana onuda yaptıracklar :)
evet yaa bende çok stres yapıyorum ha geldi ha gelecek ilk defa dün biraz şiddetli kasık ağrım oldu o kadar gerisi gelmedi çok ümitenmiştim ama boşa çıktı
Rabbim herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş koymasın. Hayırlı sağlıklı olsunlar vehemen gelsinlerde kime benzediğini şuanda hiç düşünmek istemiyorum
demeeeee bende yarın gidicem banada aynısınıd erse offffsuni istemiyorum ya benim iki hafta önce 3300 dü şimdi 4 olduysa napacam ben bilmiyorum bende yarın gidicem inşallah kendi sancımızda doğururuz gerek kalmaz canım. Ben devlete gidiyorum drum arkadaşım ve hastane epidurale pek olumlu bakmıyorum inşallah suniye gerek kalmaz
ay tubaaa en iyi sen anlarsın bizi hala gelmiyor gelemyede niyetleri yok baksana sabahtan beri hiç torumadım evi döktüm yeniden yerleştirdim çömelip kalkıyorum devamlı yürüyorum sanki dahada içeriye yerleşiyomuş gibi geliyorgece olunca sancı oluyor hafifden yine uyuyamıyorum pek bişey değişmeyecek
Aynı şeyi yaşadım hiç korkma yorgunsun diye gelmiyor. Sıcak duşKızlar iyi akşamlar. .en son size doğuma gitmeden yazmıştım. Dün doğum oldu çok şükür. .normal doğum ile oldu..şimdiye kadar vermiş olduğunuz destek için teşekkür ederim. .ama suan çok moralim bozuk kızlar. .dün sütum geldi. .emdi. yavrum. ..Bugün eve geldik. .hiç bırakmadı memeyi saatlerce..suphelendim sagiyim dedim.1 damla bile gelmedi.mecbur az mama verdik4 saatir uyuyor.uyandirmaya çalışıyorum gerçi memede de süt yok. .ben ne yapacağım .sütum tekrar gelir mi ki..ne yapsam.tekrqr sagiyim dedim ama.yine.gelmedi.pekj dün. Neden gelmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?