2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar bizim yari kirkimiz cikti bu gün:)ben pek inanmam ama annem ve kv kırılmasin diye kizimi yikadik,okudular,süzgecle ve yüzükle biseyler yaptilar.ilk gunki resimlerine bakiyorum baya büyümüs kuzum:)
yerim ben onu. allah nice yaşlarını göstersin canm

Herkeste mi öyle yoksa bir benim kızım mi dün ne güzel düzenli uyuduk uyandık bugün yine uyumuyor hep ağlıyor hep meme hep meme canım çıktı valla ya
Bizimkinin de 2 gundur feleği şaştı. Benimkini de şaşırttı. Yarım saatte bir uyandı. 3 saat uyanmayan çocuk delirtçekti beni. Memeden ayrılmıyo. Canım çıktı yalancı meme olmaktan.acaba doymuyormu artık

azalıyor ama yemek yiyemiyoum ki. adama da yazık işe gidiyor uykulu uykulu. o gelince uyumaya çalışıyorum işte. ayy artık sinirlerim bozuluyor yeme içme düzenimi otutmam lazım ki güç bulayım değil mi dua et bana olu mu

eczaneden göğüs kalkanı alanlar fiyatını söyler misiniz??
sütüm gece hep boşa gidiyor. göğüs pedi sırılsıklam oluyor kıyafetim de ıslanıyor.
yarın bi tane alacam eczaneden. ama öncelikle fiyatını sizden öğrenmek istiyorum

Phılıps avent 35 tl ye aldım benm de boşa gidiyor ama sütyen takmıyorum acaip sıcak sütyen taksam güzel olur aslında ama daralıyorum

Kızlar eşim bugün aventin goğus kalkanını almaya gitti. Eczaneden demişler kullanışlı değil. Benim goğsumun ucu olmadığı için yara oldu. Ben dedim bak ucu kuçukse al. Hiç görmedim bilmiyorum nasıl bişey. Ona demişler ucu buyuk kullanamaz 3 aydan sonra kullanabilir die. Ben dedim forumdaki kızlar kullanıyo. Sizlere sorayım dedim nasıl aventin çeşitleri varmı. Ucu buyuk mu. Yardım edin nolur

Kızlar iyi akşamlar. .en son size doğuma gitmeden yazmıştım. Dün doğum oldu çok şükür. .normal doğum ile oldu..şimdiye kadar vermiş olduğunuz destek için teşekkür ederim. .ama suan çok moralim bozuk kızlar. .dün sütum geldi. .emdi. yavrum. ..Bugün eve geldik. .hiç bırakmadı memeyi saatlerce..suphelendim sagiyim dedim.1 damla bile gelmedi.mecbur az mama verdik 4 saatir uyuyor.uyandirmaya çalışıyorum gerçi memede de süt yok. .ben ne yapacağım .sütum tekrar gelir mi ki..ne yapsam.tekrqr sagiyim dedim ama.yine.gelmedi.pekj dün. Neden gelmişti

bebişini sağlıkla büyüt ve öp benim yerime kocaman.
ilk zamanlar gelmemesi normal. süt yoksa bile emzir ki sütün gelsin. bol sıvı al. şekersiz kompostonun da çok faydası oldu bana. he bi de rezene

Cnm neden gelmedi hiç bilmiyorum ama boş da
göğüs Pedi al cnm benimde sırılsıklam oluo ped çok işe yarıyo

Herkeste mi öyle yoksa bir benim kızım mi dün ne güzel düzenli uyuduk uyandık bugün yine uyumuyor hep ağlıyor hep meme hep meme canım çıktı valla ya
Canim bizdede durum ayni uyku diye bisey hatirlamiyorum dogru durust uyumuyor ve uyumadikca emmek istiyor gaz sorunu desen her turlu damla kullandim ama biseye yaramadi yine enniyisi anason cayi

Kizlar ishal olmusum bi arkadasim doguma gitmeden onceki gun ishal oldugunu bununda bi dogum belirtisi oldugunu soylemisti.ins oyledir.her seyden umutlanir oldum.baska hicbir belirti yok ama.dunde yiyecekleri cok karistirmistim ondan da olabilir.

Hayirli olsun canim,emzirmeye devam et canim ,emdikce cogalir sutun.ben ilk gunden beri Humananin cayini kullaniyorum ise yariyor bir de malt icecegi iciyorum her gun bitane,onun disinda 3 litre su. t.4 saat uyuyorsa sarilik olabilir,sık sık uyandir bence mama ver arada karni doysun.mamaya alisir verme dediler bana.sarilik olmasin diye ilk 4 gun verdim.allaha sukur olmadi.17gundur de sadece anne sutu ile besleniyor

9 ay hasta olmadım o kadar kış geçti bugün grip oldum hiç iyi değilim. gece terlemekten kaç üst değiştirdim doğuma kadar geçer inşaAllah

Anlarım canım gelecek zamanı var daha inan ne kadar dursa okadar iyi. Öyke düşün bol bol dinlen

Aynı şeyi yaşadım hiç korkma yorgunsun diye gelmiyor. Sıcak duş
Helva
Dereotu
Kayısı incir kompostosu
Humana still tea
Rezene
Bunlara yüklem. Sana bakan kişilere söyle bunları koysunlar önüne ben de mana verdim korkma ama hep önce emzir sonra mama ver. Özellikle helvaya yüklen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…