2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben de 1 haftadır var canım ıyı mi kötü mü bilmiyorum
Bendede ilk bi hafta önce gelmişti ve en son doktora gittiğmda açılma vardı ama fazla değil. Allahım yardımcımız olsun artık bunaldım ne zaman doğcak diye düsünmekten

Evet ya kim önce doğum yapcak bakalım olmazsa 27 Mayıs alırım dedi benim Dr riske atamam dedi benim ev 5. Katta ve asansör yok en az 2 defa inip çıkıyorum pilates topuna oturuyorum yürüyüş yapıyorum yok anacım gelmiyor bir de ben 35. Haftada erken doğum riskinden hastanede yattım :)

Haha senin iyiymis bidr hastanede yatmissij masallah orda naptilarsa yerini iyi saglamlamlastirmis :) beninde evimde uzun bi yokus var iki kere inio cikiyorum yokk gelmiyo. Yarin dra gidicem bakalım ne dicek gecen hafta kanala girmek uzere heran gelebilir demisti hala beklemedeyim

Gunun ilk gunaydını bizden gelsin size. Oğlum bugun çok uslu maaşallah. Gece bir kere uyandı bir de şimdi. Emzirirken fırsat bulup yazıyoruz artık. İçimizdeykenn daha rahattık her dk burdaydık. Doğurmayanlar kıymetini bilin bu son gunlerinizin. Bol bol uyku depolayın lazım olacak

Sen ne zaman doguracaksin bakislari bitmiyo canim zaten Z zeyyil ne zqman dogurcagimizi bende bilmiyoum ama cok sabirsizlaniyorum artik we bende ikizler burcuyum 26mayis dogum gunum babamiz akrep burcu we cok zit burclarmis anlasamazlarmis hic cok sukur anlasiyoruz kizimizda ikizler olcak bu gidisle bakalim napicaz

Canim yok geleso yok toist bebeim artik zorlaniyorum dogsun opup koklayim istiyorum suni sancidan korkuyorum benim hastanede epidural normal dogumda yaptirmiyomus bunu ogrendiktne sonra korku basti suni sancidan zaten kizlar
Suniden korkma tatlım inan çekilmeyecek bir acı değil. Suni Sancı daha çabuk doğmasına sebep oluyor. Hayırlısı olsun inşallah hakkında.

Kizlar wc ye gittim peceteye pembe ama sumuksu degil azcik akinti geldi nisan mi gelicek acaba?
Bence nişanın gelmiş hadı hayırlı olsun :))

birde ben ve B biyologanne variz suni istemeyip sancisini bekleyen cok sabirsizlanmaya basladim..benimde bi araalr plesentam asagidaydi erken dogum riskim vardi.gelmiyor simdi. insallah hepimizinki kendi sancimizla olur arkadaslar.bugun kontrolum var bakalim ne dicek.hic belirti yok.

Canim bizdede durum ayni uyku diye bisey hatirlamiyorum dogru durust uyumuyor ve uyumadikca emmek istiyor gaz sorunu desen her turlu damla kullandim ama biseye yaramadi yine enniyisi anason cayi
hiç sormayın kızlar ya. Tuvalete dahi gidemiyorum kafayı yicem. Dün dışarı çıkalım dedik eşimle eve döndüm ben hemen aranıyor uyanık kaldığı her an meme istiyor ağlıyor emzik kullanıyorum ama ağiz yapısının bozulmasindan korkuyorum. Off ya neden böyle oluyor önceden ne güzel emzirip uyutuyordum şimdi emziriyorum gazı yarım saatte çıkmadığı için pis pislarken uyanıyor yatağına koyuyorum geri dalmiyor. Eşim de hiç destek olmuyor bir yandan ev işi bir yandan ütü bekliyor benden. Çamaşır bulasik temizlik bebek yetisemiyorum kafayı yicem Psikolojim Alt üst oldu

Ahh canım baslardasin hiç acele etme. biz hep dogsunlar artık demekten hamileliğin tadını cikaramadik. tadını çıkar bu günlerin. Bol bol dinlen ve uyu

Merhaba arkadaşlar bende 13 mayıs günü doğum yaptım.bir gün öncesinde kontrole gitmistim.doktorum cari muayenesi yaparken birde masaj yapti.eve geldiğimde kasiklarim ve belim aksama kadar agridi.aksam nisanim geldi ve sancilarim basladi .ben sancilarimi çekerken uyuyamadim tabii.saat 1 de yataktan kalktigim gibi suyum bosaldi.hemen hastaneye gittik.5 santime kadar kendi sancimla acilmam oldu.sonra bebegin kalp atislari yavaslayinca beni sezeryana aldılar.Çok şükür bebeğim saglikli bir şekilde dünyaya geldi.emzirme sorunları yasiyorum ve dikiş yerlerim agriyor.benim ki doktorumun baslattigi bir doğum.oldu bu yüzdenonu affetmeyecegim.ddoğumunu da başka dr yaptirdi.Ama hayirlisi da buymus demekki diyerek sukrediyorum.
Foruma hic giremiyorum bütünggün bebekle ugrasiyorum.yeni doğum yapan arkadaşlara gözün aydin diyorum.Rabbim anali babli büyütsün.doğumubekleyen aarkadaşlarıma da hayirli doğumlar diliyorum

benım de cok akıyodu ılk gunlerde havlu koyuyodum gogsume dogru... pıjamam ıslanınca hıc rahat edemıorm cunku.. bide emzirirken otekı de sıpır sıpır akıodu ozamanda ya havlu koydum yada buz dolabı posetı gecırdım gogsume sutumu bırıktırdım attım buzluga.. bır suru sut bırıktı buzzlukta :):)

aycicegi10 canım o bıtkılerı aktardan alıp hepsını suda kaynatıosun dımı... rezene ve kımyon dennedım ama cokta duzenlı ıcmedım.. bide bebege verdın mı hıc ? 1 cay kasıgı falan zarar verır mı acaba ?

Kizlar wc ye gittim peceteye pembe ama sumuksu degil azcik akinti geldi nisan mi gelicek acaba?
Ayy canim seninle hep ayni şeyleri yaşiyoruz bendende sabah akintiyla kahverengi bi leke geldi benimkide nişanmi acaba ama hiç ağrim sancim yok

geçecek bu günler geçecekkk
benim bebeğim hala uyumuyor ama en aazından etrafa bakmayı öğrendi oyuncak oynuo falan..oyalanıo bbir şekilde..
seninkide öyle olacak..sabır arkadaşımm..
annelik zor zanaaattt

Kontrolden geldim kizlar.bebegin basi hala kanala girmemis.acilma yok ama rahim duvari yumusamis.bu acilmanin olabilecegini gosteriyormus.basi kanala girmezse suni sancinin basariya ulasma ihtimali dusuyormus.sancim cok olursa spinal vercekmis.epidural normal dogumdan sora spinal normal dogumu ilk kez duydum.ve son olark sezeryana mecbur kalirsam genel anestezi yapcakmis bu ihtimali hic dusunmemistim.spinal olurm diye dusunuyordum.ona gore dogru olan genel anesteziymis.

Canim surekli emzir bebek emdikce sut geliyor sakin sutum az diye mamaya gecme bol bol emzir biliyosun benim bene nerdeyse 2 aylik olacak o yollardam daha once gectim hep emzirdim simdi sukurler olsun diyorum

Hayirlisiyla bebisin kanala girer insallah yaa.. acaba suyun mu fazla.. su fazla oldugunda da kanala giremiyormus.. normal dogumda spinali ilk defa duyuyorum..

geçecek bu günler geçecekkk
benim bebeğim hala uyumuyor ama en aazından etrafa bakmayı öğrendi oyuncak oynuo falan..oyalanıo bbir şekilde..
seninkide öyle olacak..sabır arkadaşımm..
annelik zor zanaaattt
Çok zor canım şimdi emzirdim gazını çıkardım uyuttum 5 dk uyudu uyandı. 1 saatten fazla uyumuyor artık 2 gündür öyle. Deli oluyorum. Aglamadan dursa yine razıyım ağlıyor ve meme istiyor sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…