Cok azdi hayatim zannetmiyorum nisan oldugunuSuniden korkma tatlım inan çekilmeyecek bir acı değil. Suni Sancı daha çabuk doğmasına sebep oluyor. Hayırlısı olsun inşallah hakkında.
Bence nişanın gelmiş hadı hayırlı olsun :))
Al bendende o kadar canim ya ewi supurdum yerleri sildim banyoyu falan yikadim geleceksede gelsin bisiiler diye yok hic bisey gelmiyoAyy canim seninle hep ayni şeyleri yaşiyoruz bendende sabah akintiyla kahverengi bi leke geldi benimkide nişanmi acaba ama hiç ağrim sancim yok
Ooff napcaz yaa hala yok bişey ağri bekliyommm öleAl bendende o kadar canim ya ewi supurdum yerleri sildim banyoyu falan yikadim geleceksede gelsin bisiiler diye yok hic bisey gelmiyo
Baptınız alabildi mi memeyi biz hala pompaya devamAynı sorun bizde de var esra sürekli yıka sağ derken steril aleti de var ona da koyuyorum
Aldığım en güzel şey avent pompa oldu cidden yani elim ayağım eşim annem acaip kızmıştı şimdi şükr ediyorlar bana iyiki aldın yoksa halimiz harap olurdu die
Kalkan dediğin silikon uç mu? Silikon uç aldım ama uapışmıyor göğsüme ağzına almaya öalışırken çıkarıyor göğsümden onu da başaramadım çok mu beceriksizim nedirKalkan kullanıyor musun. Kalkan kullanınca göğüs ucun büyüyor daha rahat tutar bebeğin.
Canim inan benimki de oyleydi mis gibi yatagi var onda yatmiyor arabasinda uyuyor gececek biraz daha sabret annesi :) bir de ev sicaksa ondan da uyumuyorlar kisa kollu badi giydirdim oyle uyuyor simdi :) alemler bu bebeler yahu onlarin yerinde olsam ne uyurdum 2 ayin uykusuzlugunu cikartirdim valla :))Çok zor canım şimdi emzirdim gazını çıkardım uyuttum 5 dk uyudu uyandı. 1 saatten fazla uyumuyor artık 2 gündür öyle. Deli oluyorum. Aglamadan dursa yine razıyım ağlıyor ve meme istiyor sürekli
slm bende de idrar yolu enfeksıyonu cıktı mnurol verdı ıctım ama tedirginimidrar yolu iltihabım geçmemiş yine monurol verdi doktor
Benimde oralarim agriyo canim neden agriyomus haberdar et bizi nisan oldugunu zannetmiyorum hayatim simdide hic bsey gelmiyo zaten azcik bseydikızlar alıntı yapamadım tek tek bende şimdi dra gidiyorum bakalım be dicek. iki bacak aramdaki kemiklerim çok feci ağrıyor yürüme olayını abarttım biraz galibadilek2912 gözün aydın ilk işareti almışssın canım darısı bize diyelim. gelince yazarım
Bende canim yuruyuse cikmak istiyorum bakalim belki bisiler olurOoff napcaz yaa hala yok bişey ağri bekliyommm öle
Benim akintiyla birlikte hala geliyo ama sanci yokk nişandan sonra sancisi gelen varmi ne zaman başladi sancinizBenimde oralarim agriyo canim neden agriyomus haberdar et bizi nisan oldugunu zannetmiyorum hayatim simdide hic bsey gelmiyo zaten azcik bseydi
Suyun normal dedi bugun.spinal olmazmis zaten normal dogumda ya anestiziciden ogrendim.niye oyle dedi bilmem ki.Hayirlisiyla bebisin kanala girer insallah yaa.. acaba suyun mu fazla.. su fazla oldugunda da kanala giremiyormus.. normal dogumda spinali ilk defa duyuyorum..
Aynen var ya şimdi bir Uyusam kısa kadar uyanmam :)Canim inan benimki de oyleydi mis gibi yatagi var onda yatmiyor arabasinda uyuyor gececek biraz daha sabret annesi :) bir de ev sicaksa ondan da uyumuyorlar kisa kollu badi giydirdim oyle uyuyor simdi :) alemler bu bebeler yahu onlarin yerinde olsam ne uyurdum 2 ayin uykusuzlugunu cikartirdim valla :))
Ne sanci ne bsy yok hayatim cati agrim war sadeceBenim akintiyla birlikte hala geliyo ama sanci yokk nişandan sonra sancisi gelen varmi ne zaman başladi sanciniz
Silikon uc yara olusumunu önler miKalkan dediğin silikon uç mu? Silikon uç aldım ama uapışmıyor göğsüme ağzına almaya öalışırken çıkarıyor göğsümden onu da başaramadım çok mu beceriksizim nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?