2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar biz neredeyse 2 aylik olduk meme ucundan ben de cok cektim dayanin tamamen hecmese de buyuk olcude azaldi hatta acisini cok az hissediyorum artik lansinoh mustela lanomast bepanthene merhem her seyi kullandim badta fayda etmedi artik sadece saf zeytin yagi suriyorum uclarina ve gogus pedine de biraz damlatiyorum cok iyi geliyor hemde bebegim kaka sorunu yasamiyor cok sukur bu aralar 4 5 ya da 6 kez kaka yapan bebeginiz yakinda gunde bir kez ya da iki gunde bir yapacak korkmayin sakin :) her emzirmeden sonra sonra mumkunse gazini cikartmak cok iyi oluyor.hepinize kolayliklar diliyorum sormak istediginiz bir sey olursa yanitlanirim

Suniden korkma tatlım inan çekilmeyecek bir acı değil. Suni Sancı daha çabuk doğmasına sebep oluyor. Hayırlısı olsun inşallah hakkında.

Bence nişanın gelmiş hadı hayırlı olsun :))
Cok azdi hayatim zannetmiyorum nisan oldugunu

Ayy canim seninle hep ayni şeyleri yaşiyoruz bendende sabah akintiyla kahverengi bi leke geldi benimkide nişanmi acaba ama hiç ağrim sancim yok
Al bendende o kadar canim ya ewi supurdum yerleri sildim banyoyu falan yikadim geleceksede gelsin bisiiler diye yok hic bisey gelmiyo

kızlar alıntı yapamadım tek tek bende şimdi dra gidiyorum bakalım be dicek. iki bacak aramdaki kemiklerim çok feci ağrıyor yürüme olayını abarttım biraz galiba dilek2912 gözün aydın ilk işareti almışssın canım darısı bize diyelim. gelince yazarım

Baptınız alabildi mi memeyi biz hala pompaya devam

Kalkan kullanıyor musun. Kalkan kullanınca göğüs ucun büyüyor daha rahat tutar bebeğin.
Kalkan dediğin silikon uç mu? Silikon uç aldım ama uapışmıyor göğsüme ağzına almaya öalışırken çıkarıyor göğsümden onu da başaramadım çok mu beceriksizim nedir

Çok zor canım şimdi emzirdim gazını çıkardım uyuttum 5 dk uyudu uyandı. 1 saatten fazla uyumuyor artık 2 gündür öyle. Deli oluyorum. Aglamadan dursa yine razıyım ağlıyor ve meme istiyor sürekli
Canim inan benimki de oyleydi mis gibi yatagi var onda yatmiyor arabasinda uyuyor gececek biraz daha sabret annesi :) bir de ev sicaksa ondan da uyumuyorlar kisa kollu badi giydirdim oyle uyuyor simdi :) alemler bu bebeler yahu onlarin yerinde olsam ne uyurdum 2 ayin uykusuzlugunu cikartirdim valla :))

Benimde oralarim agriyo canim neden agriyomus haberdar et bizi nisan oldugunu zannetmiyorum hayatim simdide hic bsey gelmiyo zaten azcik bseydi

Benimde oralarim agriyo canim neden agriyomus haberdar et bizi nisan oldugunu zannetmiyorum hayatim simdide hic bsey gelmiyo zaten azcik bseydi
Benim akintiyla birlikte hala geliyo ama sanci yokk nişandan sonra sancisi gelen varmi ne zaman başladi sanciniz

Hayirlisiyla bebisin kanala girer insallah yaa.. acaba suyun mu fazla.. su fazla oldugunda da kanala giremiyormus.. normal dogumda spinali ilk defa duyuyorum..
Suyun normal dedi bugun.spinal olmazmis zaten normal dogumda ya anestiziciden ogrendim.niye oyle dedi bilmem ki.

Goğus ucu yaralarımdan dolayı bugün pompaya başladım. 21 gunluğuz. Tek memeden 30 cc çıktı bir kerede. Çok az geldi bana. Sizin ne kadar çıkıyo

doğumu bekleyenler ne durumdasınız?
benim dün gece vajina bölgesi, kasıklarım ve bel ağrım oldu epey ama sonra geçiverdi...
ne zaman ağrılarım ve sancılarım başlasa umutlanıyorum ama bi müddet sonra geçiveriyor ne olacak böyle bilmiyorum yarın doktorumda kontrolüm var bakalım durumlar nasıl?
sizce bu sancı ve ağrrılar yalancı doğum sancıları mı? bu tip sancılar açılma yapıyor mu?
bir de doğum başlaması için illa nişan gelmesi şart mı?

günaydın anneler..sarılık olduk 3 gün oldu ..12.5 ten 11.5 düştü
çok yüksek değilmiş..
sizler nasılsınız..sütüm çok yok gibi..ama oğlum bezlerini hep kirletiyo diye doydu diyoruz..
sizler nasılsınız.

Aynen var ya şimdi bir Uyusam kısa kadar uyanmam :)
yine kucağımda küçük hanim ağzında emzik. Nefret ediyorum bu emzikten de

Kizlar sezeryan olmasina ragmen inanilmaz basur sıkıntı m var sizlerde de oldumu normalse yoktu hemoroid oluyorum napicam meme meme oldu perisanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…