2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Herkeste mi öyle yoksa bir benim kızım mi dün ne güzel düzenli uyuduk uyandık bugün yine uyumuyor hep ağlıyor hep meme hep meme canım çıktı valla ya
Ya benimki de öyle önceki gün ne güzel emdi uyudu rahattık, dün ikindi vakti bi uyandı gece 2de yattık gazi var onu atlatmak için sürekli emmek istiyor, emiyor gazi oluyor gaz çıkarırken nasıl ağlıyor, bugün iyi gibiyiz ama günü gününü hiç tutmuyor 40indan sonra düzene girer diyorlar bekliyoruz bakalım

bugun beyaz renkte sümüksü bi akıntı geldi acaba nişan olabilir mi ? illa renkli mi olması gerekiyor nişanın ? 40+4 haftalıgım

bende varım 40+4

Gece cok akıntım oldu sonrasında istem dışı sıvı geldı halada ara ara o akıntı gelıyor bellim ve kasıklarımda sancı var yürümekte zorlanıyorum artık fazla bişey kalmadı sanırım doğumuma :)

bugun beyaz renkte sümüksü bi akıntı geldi acaba nişan olabilir mi ? illa renkli mi olması gerekiyor nişanın ? 40+4 haftalıgım
Beyaz renkte olurmu bilmiyorum ama bende seffaf ve sarimsi akinti cok geliyor dr uma sordugumda rahim agzini tikayan sivi bosaliyor demisti ve acilma oluyor normal olarak

Beyaz renkte olurmu bilmiyorum ama bende seffaf ve sarimsi akinti cok geliyor dr uma sordugumda rahim agzini tikayan sivi bosaliyor demisti ve acilma oluyor normal olarak

kafam çok karıştı ilk defa yaşıyorum böyle bişeyi daha önce olmadı, yoruldum artık beklemekten 3 günüm kaldı ondan sonra dr müdahele etcez dedi, kendi sancımla dogurmak istiyorum

kafam çok karıştı ilk defa yaşıyorum böyle bişeyi daha önce olmadı, yoruldum artık beklemekten 3 günüm kaldı ondan sonra dr müdahele etcez dedi, kendi sancımla dogurmak istiyorum
Benimde ilk hamileligim bende yoruldum artik 4 günüm kaldi sonrasinda bi kac gün bekleriz doktorum dedi ins kendiliginden gelirler

Kaç günlük oldunuz canım. Umarim düzene girer ya bazen sinirleniyorum sonra üzülüyorum yazık onlar da më yapsın çanları yanıyor.

Hay maaşallah. Bende de o kadar çıksa keşke. Ne yiyip içiyosun. Bi de ben hummana içtiğim halde bu kadar. Çok moralim bozuk. Oğlum doymuyo
sütüm olsun diye çok yemek yiyenlerden değilim ama
hergün 2 tane sade maden suyu içiyorum
rezene
humana
yumurta
salatalık
sütlaç
peynir
bulgur
bunları yiyip içiyorum. faydası da var humana hariç.
az önce oğlumu emzirdim ve iki göğüsümü boşalttım pompa ile. 100 cc çıktı ikisinden. kim bilir onu emzirmesem ne kadar çıkacaktı. göğüslerim yara olduğu için çok sağamıyorum.

Hay maaşallah. Bende de o kadar çıksa keşke. Ne yiyip içiyosun. Bi de ben hummana içtiğim halde bu kadar. Çok moralim bozuk. Oğlum doymuyo
Canım dün hiç uyuyamadım ve sütüm azdı, 1 saat bile olsa uyudugumda sütüm geliyor ve de ılık duş almak da arttırıyor bilgin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…