- 9 Temmuz 2012
- 82
- 33
- 288
Yalanci memeyi ne zaman verdinizgeçecek bu günler geçecekkk
benim bebeğim hala uyumuyor ama en aazından etrafa bakmayı öğrendi oyuncak oynuo falan..oyalanıo bbir şekilde..
seninkide öyle olacak..sabır arkadaşımm..
annelik zor zanaaattt
İlk hafta verdim aylarca ugrastim ama oglum almaduYalanci memeyi ne zaman verdiniz
Ya benimki de öyle önceki gün ne güzel emdi uyudu rahattık, dün ikindi vakti bi uyandı gece 2de yattık gazi var onu atlatmak için sürekli emmek istiyor, emiyor gazi oluyor gaz çıkarırken nasıl ağlıyor, bugün iyi gibiyiz ama günü gününü hiç tutmuyor 40indan sonra düzene girer diyorlar bekliyoruz bakalımHerkeste mi öyle yoksa bir benim kızım mi dün ne güzel düzenli uyuduk uyandık bugün yine uyumuyor hep ağlıyor hep meme hep meme canım çıktı valla ya
bende en az 50 cc çıkıyorGoğus ucu yaralarımdan dolayı bugün pompaya başladım. 21 gunluğuz. Tek memeden 30 cc çıktı bir kerede. Çok az geldi bana. Sizin ne kadar çıkıyo
birde ben ve @biyologanne variz suni istemeyip sancisini bekleyencok sabirsizlanmaya basladim..benimde bi araalr plesentam asagidaydi erken dogum riskim vardi.gelmiyor simdi. insallah hepimizinki kendi sancimizla olur arkadaslar.bugun kontrolum var bakalim ne dicek.hic belirti yok.
Hay maaşallah. Bende de o kadar çıksa keşke. Ne yiyip içiyosun. Bi de ben hummana içtiğim halde bu kadar. Çok moralim bozuk. Oğlum doymuyobende en az 50 cc çıkıyor
Beyaz renkte olurmu bilmiyorum ama bende seffaf ve sarimsi akinti cok geliyor dr uma sordugumda rahim agzini tikayan sivi bosaliyor demisti ve acilma oluyor normal olarakbugun beyaz renkte sümüksü bi akıntı geldi acaba nişan olabilir mi ? illa renkli mi olması gerekiyor nişanın ? 40+4 haftalıgım
Beyaz renkte olurmu bilmiyorum ama bende seffaf ve sarimsi akinti cok geliyor dr uma sordugumda rahim agzini tikayan sivi bosaliyor demisti ve acilma oluyor normal olarak
Benimde ilk hamileligim bende yoruldum artik 4 günüm kaldi sonrasinda bi kac gün bekleriz doktorum dedi ins kendiliginden gelirlerkafam çok karıştı ilk defa yaşıyorum böyle bişeyi daha önce olmadı, yoruldum artık beklemekten 3 günüm kaldı ondan sonra dr müdahele etcez dedi, kendi sancımla dogurmak istiyorum
Kaç günlük oldunuz canım. Umarim düzene girer ya bazen sinirleniyorum sonra üzülüyorum yazık onlar da më yapsın çanları yanıyor.Ya benimki de öyle önceki gün ne güzel emdi uyudu rahattık, dün ikindi vakti bi uyandı gece 2de yattık gazi var onu atlatmak için sürekli emmek istiyor, emiyor gazi oluyor gaz çıkarırken nasıl ağlıyor, bugün iyi gibiyiz ama günü gününü hiç tutmuyor 40indan sonra düzene girer diyorlar bekliyoruz bakalım
Benimde ilk hamileligim bende yoruldum artik 4 günüm kaldi sonrasinda bi kac gün bekleriz doktorum dedi ins kendiliginden gelirler
sütüm olsun diye çok yemek yiyenlerden değilim amaHay maaşallah. Bende de o kadar çıksa keşke. Ne yiyip içiyosun. Bi de ben hummana içtiğim halde bu kadar. Çok moralim bozuk. Oğlum doymuyo
Dogum gerceklesmedimi canim daha seninbugun beyaz renkte sümüksü bi akıntı geldi acaba nişan olabilir mi ? illa renkli mi olması gerekiyor nişanın ? 40+4 haftalıgım
Canım dün hiç uyuyamadım ve sütüm azdı, 1 saat bile olsa uyudugumda sütüm geliyor ve de ılık duş almak da arttırıyor bilgin olsunHay maaşallah. Bende de o kadar çıksa keşke. Ne yiyip içiyosun. Bi de ben hummana içtiğim halde bu kadar. Çok moralim bozuk. Oğlum doymuyo
benim gece o kadar çok geliyor ki göğüs pedi , çamaşırım ve geceliğim ıslanıyorCanım dün hiç uyuyamadım ve sütüm azdı, 1 saat bile olsa uyudugumda sütüm geliyor ve de ılık duş almak da arttırıyor bilgin olsun
Bende varım 40+5 ve biraz önce nisanim geldi öncesnde hastaneye gidip doktorumla konuştuk yarın sabah 7de yatış ve suni sancı ile normal doğum deneyecegiz dualarnızi eksik etmeyin insaallah arkadaşlarimmmbende varım 40+4
Evet henüz dolmadi ama bunaldim artiksenin günün dolmadı en azından benm 41. hafta bitiyor daha bişey yok.. inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?