2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar göğüs kalkanı emzirirken kullanılan bişey değil. Sizin Dediğiniz göğüs ucu. Bu kalkan emzirmediğiniz zamanlarda kullanacağınız, göğsümüzün hava alması ve sütümüzün birikmesi için kullanılıyor. Ayrıca göğüs ucu hava aldığı için de büyüyor. Avent göğüs Kalkan'ı yazın nete göreceksiniz

Canım hastane Önerdi. Humana still tea aldım ben. Ne kadar etkisi oldu bilmiyorum ama dene istersen

Canım gogus ucundan mı bahsediyosun, ben avent aldım ucu buyuk ama gogus ucum olmadığı için düzelene kadar denedim. Sütün bir kısmı boşa aktı bir de dikkat etmek gerekiyo birden sut fazla geliyo. Hiç emzirmemekten iyidir diye 1 hafta denedim. Sonra gogüs pompası da aldım ama yarayken acır

Canım kahvaltı mutlaka yap az da olsa sütünün artması için. Benim de midem almıyo ve aklıma gelmiyo ama zorluyorum, bulantım var hamile gibi

Canim yok geleso yok toist bebeim artik zorlaniyorum dogsun opup koklayim istiyorum suni sancidan korkuyorum benim hastanede epidural normal dogumda yaptirmiyomus bunu ogrendiktne sonra korku basti suni sancidan zaten kizlar

Kizlar biz doguramayanlar bu son gunler hic gecmiyo we bgun dr suni sanci weririz falan digince endise yapmaya basladim

Gayette kullanışlı bence biriken sütü de biberonla verebilirsin ben öyle yapıyorum ama farklı çeşitleri vsrmı bilmiyorum ben de svent aldım içinden bir çift delikli bir çşftte deliksiz kalkan çıkıyor

Emzirmeye devam et bebek çekince gelir sağmakla bebeğin çekmesi bir drğil

Kizlar biz doguramayanlar bu son gunler hic gecmiyo we bgun dr suni sanci weririz falan digince endise yapmaya basladim
Aynen canım geçmiyor ve kimse anlamıyor kendimi dinlemekten sıkıldım gece sancı gündüz bir sey yok sinirlerim bozuldu artık doktora bile gidesim yok ya nst bakıyor zaten bir tek çocuğa da bakmıyor son zamanlar diye de korkuyorum suni sancıdan korkuyorum yoruldum artık herkes gözümün içine bakıyor sıvı akıntım cok fazla en son muayeneden sonra susuz kalırsa diye düşünüyorum surekli hareket ediyor mu onu düşünüyorum oyy nolcak böyle

Arkadaşlar bu sabah yine şeffaf ve sarımsı baya bi akıntım oldu. Şuan belim ağrıyor bayadır ama dayanılmayacak kadar değil. Ara arada karnımın alt kısmı ağrıyor ama geçiyor sonra. Doğum başlangıcımı bu? Doktorum son randevuyu haftaya verdi.

Evet canim bendr kendimi oyle telkin ediyorum hayurkit zamani bekliyor kizim :)

Z zeyyil dilek2912 benim durumda ay bende suni sanci istemiyor yapmadigim kalmadi sancimin suyumun gelmesi icin vardir tabikide bundada bir hayir ama.iyice korku basmaya basladi. Arayip soranlar ayri bi stres sanci gelmezse nolacak o ayri bi stres gece uyukusi yok zaten menepozlular gibi yanıyorum proststlilar gibi wcden çıkamıyorum gittigimdedr kasik kadar geliuo valla cok dertliyim kızlar sikildim yoruldum

Evet cnm göğüs ucından bahsediyorum. Direkt memeye temad ettirmeden nasıl emzirebilirim onun arayışı içindeyim. Resmen kan geliyo ağlayarak meme veriyorum. Aventin göğüs ucu da buyuk mu.. Wee baby almış eşim ama kocaman ucu var. Bebeğim almadı ağzına. Benim zaten goğus ucum yok. Offd nasıl geçecek napçam nilmiyorum.

Aynen ya bebek hareket ettikçe alta baskı oluyor aha suyum geldi diyorum yok her wc de nişan var mı yok surekli kasılıyor sancı gelcek mi yok artık dışarı çıkmaya da utanıyorum herkes karnıma bakıyor çıkcak bu diyorlar sokakta doğurcak dicekler :) ikizler burcu olacaklar işimiz zor :)

merhaba :) ben de 2016 ocak annesi adayıyım. forumda dolaşırken gördüm sayfanızı. ben de mayıs doğumluyum. benim doğum tarihimi, beklenen doğum tarihi olarak görünce bile çok duygulandım. ikizler burcu olacak çoğunuzun çocuğu. hem kolaylıklar diliyorum hem de eğlenceli bi annelik deneyimi sizi beklediği için imreniyorum:))

Ben de 1 haftadır var canım ıyı mi kötü mü bilmiyorum

Evet ya milletin lafindan sikildim artik valla dogumu tetiklemesi icin herseyi yaptim az.once kuveti doldurdun sicacik suyla icine oturdum yarin saat banamisin demedi yapacak bişey kalmadi. 21 mayisa girdik sayılır ikizler olduk bu gece gelsinler hangimiz once dogurcaz bakalim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…