Canım hastane Önerdi. Humana still tea aldım ben. Ne kadar etkisi oldu bilmiyorum ama dene istersenKızlar iyi akşamlar. .en son size doğuma gitmeden yazmıştım. Dün doğum oldu çok şükür. .normal doğum ile oldu..şimdiye kadar vermiş olduğunuz destek için teşekkür ederim. .ama suan çok moralim bozuk kızlar. .dün sütum geldi. .emdi. yavrum. ..Bugün eve geldik. .hiç bırakmadı memeyi saatlerce..suphelendim sagiyim dedim.1 damla bile gelmedi.mecbur az mama verdik4 saatir uyuyor.uyandirmaya çalışıyorum gerçi memede de süt yok. .ben ne yapacağım .sütum tekrar gelir mi ki..ne yapsam.tekrqr sagiyim dedim ama.yine.gelmedi.pekj dün. Neden gelmişti
Canım gogus ucundan mı bahsediyosun, ben avent aldım ucu buyuk ama gogus ucum olmadığı için düzelene kadar denedim. Sütün bir kısmı boşa aktı bir de dikkat etmek gerekiyo birden sut fazla geliyo. Hiç emzirmemekten iyidir diye 1 hafta denedim. Sonra gogüs pompası da aldım ama yarayken acırKızlar eşim bugün aventin goğus kalkanını almaya gitti. Eczaneden demişler kullanışlı değil. Benim goğsumun ucu olmadığı için yara oldu. Ben dedim bak ucu kuçukse al. Hiç görmedim bilmiyorum nasıl bişey. Ona demişler ucu buyuk kullanamaz 3 aydan sonra kullanabilir die. Ben dedim forumdaki kızlar kullanıyo. Sizlere sorayım dedim nasıl aventin çeşitleri varmı. Ucu buyuk mu. Yardım edin nolur
Canım kahvaltı mutlaka yap az da olsa sütünün artması için. Benim de midem almıyo ve aklıma gelmiyo ama zorluyorum, bulantım var hamile gibiCnm sütün ne durumda peki 3 te kahvsltı yaptıysan sütün azalmaz mı eşin eve gelince bebeği ona verip birax uyusan keşke dinlenemediğin için bebeğinin keyfinide çıkaramıyorsun, birax süt sağ eşine ver sen de uyu biraz
o bana hiç yaramadıCanım hastane Önerdi. Humana still tea aldım ben. Ne kadar etkisi oldu bilmiyorum ama dene istersen
Canim yok geleso yokah ahh demez olurmuyum neler neler diyorum ama hala kıçıyla mideme vuruyor banane dermiş gibianne karnındayken bile akıllı bunlar valla
ye teyzesi belki o zaman gelir :) onuda yaptım canım bi ilişki kaldı yapmadığım sonunda bana onuda yaptıracklar :)
evet yaa bende çok stres yapıyorum ha geldi ha gelecek ilk defa dün biraz şiddetli kasık ağrım oldu o kadar gerisi gelmedi çok ümitenmiştim ama boşa çıktı
Rabbim herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş koymasın. Hayırlı sağlıklı olsunlar vehemen gelsinlerde kime benzediğini şuanda hiç düşünmek istemiyorum
demeeeee bende yarın gidicem banada aynısınıd erse offffsuni istemiyorum ya benim iki hafta önce 3300 dü şimdi 4 olduysa napacam ben bilmiyorum bende yarın gidicem inşallah kendi sancımızda doğururuz gerek kalmaz canım. Ben devlete gidiyorum drum arkadaşım ve hastane epidurale pek olumlu bakmıyorum inşallah suniye gerek kalmaz
ay tubaaa en iyi sen anlarsın bizi hala gelmiyor gelemyede niyetleri yok baksana sabahtan beri hiç torumadım evi döktüm yeniden yerleştirdim çömelip kalkıyorum devamlı yürüyorum sanki dahada içeriye yerleşiyomuş gibi geliyorgece olunca sancı oluyor hafifden yine uyuyamıyorum pek bişey değişmeyecek
Gayette kullanışlı bence biriken sütü de biberonla verebilirsin ben öyle yapıyorum ama farklı çeşitleri vsrmı bilmiyorum ben de svent aldım içinden bir çift delikli bir çşftte deliksiz kalkan çıkıyorKızlar eşim bugün aventin goğus kalkanını almaya gitti. Eczaneden demişler kullanışlı değil. Benim goğsumun ucu olmadığı için yara oldu. Ben dedim bak ucu kuçukse al. Hiç görmedim bilmiyorum nasıl bişey. Ona demişler ucu buyuk kullanamaz 3 aydan sonra kullanabilir die. Ben dedim forumdaki kızlar kullanıyo. Sizlere sorayım dedim nasıl aventin çeşitleri varmı. Ucu buyuk mu. Yardım edin nolur
Emzirmeye devam et bebek çekince gelir sağmakla bebeğin çekmesi bir drğilKızlar iyi akşamlar. .en son size doğuma gitmeden yazmıştım. Dün doğum oldu çok şükür. .normal doğum ile oldu..şimdiye kadar vermiş olduğunuz destek için teşekkür ederim. .ama suan çok moralim bozuk kızlar. .dün sütum geldi. .emdi. yavrum. ..Bugün eve geldik. .hiç bırakmadı memeyi saatlerce..suphelendim sagiyim dedim.1 damla bile gelmedi.mecbur az mama verdik4 saatir uyuyor.uyandirmaya çalışıyorum gerçi memede de süt yok. .ben ne yapacağım .sütum tekrar gelir mi ki..ne yapsam.tekrqr sagiyim dedim ama.yine.gelmedi.pekj dün. Neden gelmişti
Aynen canım geçmiyor ve kimse anlamıyor kendimi dinlemekten sıkıldım gece sancı gündüz bir sey yok sinirlerim bozuldu artık doktora bile gidesim yok ya nst bakıyor zaten bir tek çocuğa da bakmıyor son zamanlar diye de korkuyorum suni sancıdan korkuyorum yoruldum artık herkes gözümün içine bakıyor sıvı akıntım cok fazla en son muayeneden sonra susuz kalırsa diye düşünüyorum surekli hareket ediyor mu onu düşünüyorum oyy nolcak böyleKizlar biz doguramayanlar bu son gunler hic gecmiyo we bgun dr suni sanci weririz falan digince endise yapmaya basladim
Evet canim bendr kendimi oyle telkin ediyorum hayurkit zamani bekliyor kizim :)Anlarım canım gelecek zamanı var daha inan ne kadar dursa okadar iyi. Öyke düşün bol bol dinlen
Aynı şeyi yaşadım hiç korkma yorgunsun diye gelmiyor. Sıcak duş
Helva
Dereotu
Kayısı incir kompostosu
Humana still tea
Rezene
Bunlara yüklem. Sana bakan kişilere söyle bunları koysunlar önüne ben de mana verdim korkma ama hep önce emzir sonra mama ver. Özellikle helvaya yüklen
Evet cnm göğüs ucından bahsediyorum. Direkt memeye temad ettirmeden nasıl emzirebilirim onun arayışı içindeyim. Resmen kan geliyo ağlayarak meme veriyorum. Aventin göğüs ucu da buyuk mu.. Wee baby almış eşim ama kocaman ucu var. Bebeğim almadı ağzına. Benim zaten goğus ucum yok. Offd nasıl geçecek napçam nilmiyorum.Canım gogus ucundan mı bahsediyosun, ben avent aldım ucu buyuk ama gogus ucum olmadığı için düzelene kadar denedim. Sütün bir kısmı boşa aktı bir de dikkat etmek gerekiyo birden sut fazla geliyo. Hiç emzirmemekten iyidir diye 1 hafta denedim. Sonra gogüs pompası da aldım ama yarayken acır
Aynen ya bebek hareket ettikçe alta baskı oluyor aha suyum geldi diyorum yok her wc de nişan var mı yok surekli kasılıyor sancı gelcek mi yok artık dışarı çıkmaya da utanıyorum herkes karnıma bakıyor çıkcak bu diyorlar sokakta doğurcak dicekler :) ikizler burcu olacaklar işimiz zor :)Z zeyyildilek2912 benim durumda ay bende suni sanci istemiyor yapmadigim kalmadi sancimin suyumun gelmesi icin vardir tabikide bundada bir hayir ama.iyice korku basmaya basladi. Arayip soranlar ayri bi stres sanci gelmezse nolacak o ayri bi stres gece uyukusi yok zaten menepozlular gibi yanıyorum proststlilar gibi wcden çıkamıyorum gittigimdedr kasik kadar geliuo valla cok dertliyim kızlar sikildim yoruldum
Ben de 1 haftadır var canım ıyı mi kötü mü bilmiyorumArkadaşlar bu sabah yine şeffaf ve sarımsı baya bi akıntım oldu. Şuan belim ağrıyor bayadır ama dayanılmayacak kadar değil. Ara arada karnımın alt kısmı ağrıyor ama geçiyor sonra. Doğum başlangıcımı bu? Doktorum son randevuyu haftaya verdi.
Evet ya milletin lafindan sikildim artik valla dogumu tetiklemesi icin herseyi yaptim az.once kuveti doldurdun sicacik suyla icine oturdum yarin saat banamisin demedi yapacak bişey kalmadi. 21 mayisa girdik sayılır ikizler olduk bu gece gelsinlerAynen ya bebek hareket ettikçe alta baskı oluyor aha suyum geldi diyorum yok her wc de nişan var mı yok surekli kasılıyor sancı gelcek mi yok artık dışarı çıkmaya da utanıyorum herkes karnıma bakıyor çıkcak bu diyorlar sokakta doğurcak dicekler :) ikizler burcu olacaklar işimiz zor :)
Benim iki haftadir su gibi gidiyor akintim canim ama çok sukur bebegin suyu iyi açılma belirtisi dogum belirtisi olsa beninki çoktan gelirdiBen de 1 haftadır var canım ıyı mi kötü mü bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?