25 günlük olduk canım, ben de çok üzülüyorum yazık minicik bedeniyle nasıl boğuşuyor gazi atacağım diye bi yandan da uyku bastırıyor...Kaç günlük oldunuz canım. Umarim düzene girer ya bazen sinirleniyorum sonra üzülüyorum yazık onlar da më yapsın çanları yanıyor.
Ne çok sevinmiştim sabah nişan geldi diye hemen sanci gelcek doğurcam saniyidumm ama yok yok yokk :-(Ne sanci ne bsy yok hayatim cati agrim war sadece
Bende varım istemeyen ama haftaya cumaya kdr gelmezse Dr 2 gün bekledikten sonra suni vercekmis doğumu badlatcakmis umarım su bir haftada gelirbirde ben ve @biyologanne variz suni istemeyip sancisini bekleyencok sabirsizlanmaya basladim..benimde bi araalr plesentam asagidaydi erken dogum riskim vardi.gelmiyor simdi. insallah hepimizinki kendi sancimizla olur arkadaslar.bugun kontrolum var bakalim ne dicek.hic belirti yok.
şimdi geldim canım drdan benim kızın keyfi yerinde geçen hafta kanal çok yakındı şimdi uzaklaşmışBenimde oralarim agriyo canim neden agriyomus haberdar et bizi nisan oldugunu zannetmiyorum hayatim simdide hic bsey gelmiyo zaten azcik bseydi
benim akıntımda o kadar fazlaki artık nişan şeffaf renkte yada sarımtırak geldiyse ben anlamamış olabilirim illa kırmızımı olması gerek acabaBenim akintiyla birlikte hala geliyo ama sanci yokk nişandan sonra sancisi gelen varmi ne zaman başladi sanciniz
bana 42. haftaya kadar bekleriz suni için dedi seninki erken verecek o zaman canım. İnşallah gerek kalmazda kendi sancımızla doğururuzBende varım istemeyen ama haftaya cumaya kdr gelmezse Dr 2 gün bekledikten sonra suni vercekmis doğumu badlatcakmis umarım su bir haftada gelir
Beklemedeyim bende canım doğar diye her gün umitleniyorum ama tik yok sanırım 40 i dolduracak bgn Dr ya gittik o bile diyor doğru artik 39 oldun diye zaman kısaldıkça sabirlarda azalıyor o sancılar yalancı sancı cnm bndede oluyordoğumu bekleyenler ne durumdasınız?
benim dün gece vajina bölgesi, kasıklarım ve bel ağrım oldu epey ama sonra geçiverdi...
ne zaman ağrılarım ve sancılarım başlasa umutlanıyorum ama bi müddet sonra geçiveriyor ne olacak böyle bilmiyorum yarın doktorumda kontrolüm var bakalım durumlar nasıl?
sizce bu sancı ve ağrrılar yalancı doğum sancıları mı? bu tip sancılar açılma yapıyor mu?
bir de doğum başlaması için illa nişan gelmesi şart mı?
benimde geceleri baze n kasık bel ağrım oluyor adet olacakmışım gibi sonra sabaha karşı geçiyordoğumu bekleyenler ne durumdasınız?
benim dün gece vajina bölgesi, kasıklarım ve bel ağrım oldu epey ama sonra geçiverdi...
ne zaman ağrılarım ve sancılarım başlasa umutlanıyorum ama bi müddet sonra geçiveriyor ne olacak böyle bilmiyorum yarın doktorumda kontrolüm var bakalım durumlar nasıl?
sizce bu sancı ve ağrrılar yalancı doğum sancıları mı? bu tip sancılar açılma yapıyor mu?
bir de doğum başlaması için illa nişan gelmesi şart mı?
ayy ne guzel bisey kalmamis hadi aramizdan ilk sen doguruyorsun :)Gece cok akıntım oldu sonrasında istem dışı sıvı geldı halada ara ara o akıntı gelıyor bellim ve kasıklarımda sancı var yürümekte zorlanıyorum artık fazla bişey kalmadı sanırım doğumuma :)
nisanin gelmisse neden biraz daha beklemiyorsunuz sancini cnmBende varım 40+5 ve biraz önce nisanim geldi öncesnde hastaneye gidip doktorumla konuştuk yarın sabah 7de yatış ve suni sancı ile normal doğum deneyecegiz dualarnızi eksik etmeyin insaallah arkadaşlarimmm
seniN baya zamanin var cnm gelir o zamana kadar.Bende varım istemeyen ama haftaya cumaya kdr gelmezse Dr 2 gün bekledikten sonra suni vercekmis doğumu badlatcakmis umarım su bir haftada gelir
Ewet bnmki kakasini yer diye riske atmiyor 40 + 2 sen sonra baslatcakmis, inşallah kalmaz bnd hic istemiyorumbana 42. haftaya kadar bekleriz suni için dedi seninki erken verecek o zaman canım. İnşallah gerek kalmazda kendi sancımızla doğururuz
İnşallah cnm hayirlisiyla sağlıkla gelsin de annesine suni sancı vermesin Dr :)ayy ne guzel bisey kalmamis hadi aramizdan ilk sen doguruyorsun :)
nisanin gelmisse neden biraz daha beklemiyorsunuz sancini cnm
seniN baya zamanin var cnm gelir o zamana kadar.
inşallah bu gece sancımız gelir benim hala kasık ağrım var yol çok yürüdüm belki ondandır hayırlısıyla bi doğursaydıkEwet bnmki kakasini yer diye riske atmiyor 40 + 2 sen sonra baslatcakmis, inşallah kalmaz bnd hic istemiyorum
Ben boğa burcu olsun diye dine kdr dogurmayi çok istedim ama olmadı hatta saat hesapliyordum su kdr kaldı boğa burcunun bitmesine diye artik oda geçti inşallah en hayırlı zamanda gelirlerinşallah bu gece sancımız gelir benim hala kasık ağrım var yol çok yürüdüm belki ondandır hayırlısıyla bi doğursaydık
Bnmki çok hareketli değil hatta gecen hafta bundan Dr ya bile gittim bi anda şükür sıkıntı yoktu bide bnmki başından beri agir kız :)doğum yapmayan arkadaşlar bebeklerinizin hareketleri nasıl benimki bazen bi coşuyor nefesimi kesiyor
Aramizda 1 gün var canım biz de 24 günlüğüüz kırkin çıkmasını 4 gozle bekliyorum hem lohusa sifatindan kurtulmak için hem de her şey 40 tan sonra düzeliyor ya onun için. Geceleri nasıl bebiş canın benimki dün gündüz uyumadi diye gece mışıl mışıl uyudu 4 saat uyandirmadim onu. Onun uyanmasini bekledim yorgunluktan uyanamadi sanırım ben de bölmek istemedim hem de çok yorgundum. 2 saatte bir kuralına uyuyor musun25 günlük olduk canım, ben de çok üzülüyorum yazık minicik bedeniyle nasıl boğuşuyor gazi atacağım diye bi yandan da uyku bastırıyor...
Ne güzel canım benimki hiç bir şekilde sakinlesmiyor memeye yapismasi lazım uyumasi için ya da emzige. . Bazen ninni söylediğim zaman da susuyor ama istisna isteağladığında kalbimin üzerine koyuyorum. onunla konuşuyorum. uyuyor bitanecik oğlum
Cqnm naptin merak ettim ?Dun den beri sancı cekiyorum ama ne su ne nişan geldi sag salim bi dogursak artık su ya da nişan gelmeden gitmek de istemiyorum sulu akıntıya resmen mantar oldu galiba kaşıntı ve acıma var ilçedeyim hemen doktora da gidemiyorum oyy kafayı yicem tek başıma içimde neler yaşıyorum uyumadım bile dogru düzgün ilk defa olduğu için sancı mı onu da bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?