- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
öyle tabi canımhayırlı zamanda gelsin. bebeğinin hareketleri nasıl canım benimki çok kıpırdıyor ve kasıklarıma çok baskı yapıyorBen boğa burcu olsun diye dine kdr dogurmayi çok istedim ama olmadı hatta saat hesapliyordum su kdr kaldı boğa burcunun bitmesine diye artik oda geçti inşallah en hayırlı zamanda gelirler
Benimkide ayni yaa vuruyo bol boldoğum yapmayan arkadaşlar bebeklerinizin hareketleri nasıl benimki bazen bi coşuyor nefesimi kesiyor
Benimki öyle çok hareketli değil hic olmadı halada değil gün içinde belki 1 2 kere şiddetli oynuo sonrası çok agir dikkat etcemde öyle hissediliyoröyle tabi canımhayırlı zamanda gelsin. bebeğinin hareketleri nasıl canım benimki çok kıpırdıyor ve kasıklarıma çok baskı yapıyor
benimki son zamanlarda coştu milletinki yavaşlıyo benimki kudurdu resmen :)Bnmki çok hareketli değil hatta gecen hafta bundan Dr ya bile gittim bi anda şükür sıkıntı yoktu bide bnmki başından beri agir kız :)
hemde nasıl vurma nefesimi kesiyor gece güzdüz iyice yerleşiyolar heraldeBenimkide ayni yaa vuruyo bol bol
özellikle günde 2 kere felan çok aşırı vuruyor bu hareketlilikle kanala nasıl girecekseBenimki öyle çok hareketli değil hic olmadı halada değil gün içinde belki 1 2 kere şiddetli oynuo sonrası çok agir dikkat etcemde öyle hissediliyor
Bende sezaryen oldum aynisi bende de var malesefbenm de dikişlerin yukarısı şiş ve acıyor.anlamadmki
Ayni şeyi bende düşünüyorum bu az hareketle kanala girermi diye bakalım ne olacak :)benimki son zamanlarda coştu milletinki yavaşlıyo benimki kudurdu resmen :)
hemde nasıl vurma nefesimi kesiyor gece güzdüz iyice yerleşiyolar heralde
özellikle günde 2 kere felan çok aşırı vuruyor bu hareketlilikle kanala nasıl girecekse
Yuruyuste yaptim bende ama bsey yok benden gelen nisan degildi buyuk ihtimalNe çok sevinmiştim sabah nişan geldi diye hemen sanci gelcek doğurcam saniyidumm ama yok yok yokk :-(
Sabirla beklicez hayatim napalim hayirlisi olsun insallah saglikla gelsin kuzucuklarimizşimdi geldim canım drdan benim kızın keyfi yerinde geçen hafta kanal çok yakındı şimdi uzaklaşmışsıvısı hareketleri o kadar iyiki dr nst ye gerek bile görmedi kilomuzda 3800 olmuş daha iki hafta yolumuz var beklicez dedi ondan sonra suni sancıyla deneriz dedi. Akıntıları sordum çok normal aşağıya baskı var kemik ağrılarında normal dedi ben napacak yaa ne nişan ne sancı hiç bişey yok
Benim dr da 40+1 de baslatacak dogumu kendi gelmezse suni sanci ile off o da beni korkutuyoinşallah bu gece sancımız gelir benim hala kasık ağrım var yol çok yürüdüm belki ondandır hayırlısıyla bi doğursaydık
Bende de oldu bi kaç güne geçti wc düzene girince, umarım geçer seninki de geçmiş olsunKizlar sezeryan olmasina ragmen inanilmaz basur sıkıntı m var sizlerde de oldumu normalse yoktu hemoroid oluyorum napicam meme meme oldu perisanim
inşllah girer yaa artık yürümekten kemiklerim sızlıyoAyni şeyi bende düşünüyorum bu az hareketle kanala girermi diye bakalım ne olacak :)
aminn inşallahh canımSabirla beklicez hayatim napalim hayirlisi olsun insallah saglikla gelsin kuzucuklarimiz
benimkide önce suni verecekmiş off Allahım yardım et bize kendi gönül rızasıyla gelsinlerBenim dr da 40+1 de baslatacak dogumu kendi gelmezse suni sanci ile off o da beni korkutuyo
Benimkii çok küçük kati kahverrngi bişeydi nişanmi bilmiyomNişani gelenler miktari nasıldı yani benim öyle çok gelmedi kanlı bi parça mukus geldi o nişandir demi
Sağlıklı doğumlar olsun inşallahhhbanada yazmak nasip oldu Sezeryana gireceğim saat 6 dan sonra bebeğin kafası yerlesmemis 50 lerde sancim çıktı ebe de dr da yerleşmez dedi dua edin kızlar optummmm
merhaba. allah bebeğine uzun ömürler versin analı babalı büyütsün inş. bende aralık annesi olucam inş. yazdıkların beni rahatlattı şimdiden korkuyorum doğumdan hangi şehir hangi has ve hangi dr.a gittin acaba??Merhaba kizlarrr :) bgn sezeryan bantimida aldim sukur:) onuda atlattik. Korsr giyebilirsin dedi doktorum. Bgn dogum yapali 4.gunum ewimin islerini yapiyorum yemek yapiyorum. Cok iyiyim. Herkes cok cabuk atlatir umarim. Bebisiminde kontrolu yapildi. Ofa gayet saglikli. Takip edemedigim icin genel yaziyorum hep.doguramayanlar hayirlisiyla gelsin ins. Sezeryan oldum hatirlatayim. Sorusu olan mesaj atabilir :) opuyorum sizi kocaman
Allah yardimcin olsun cnmm. Umarim istedigin gibi sag saglim olur
suni sanciyi denemicekler mi cnm.allah kolaylik versin.hemencecik atlatirsin ins.banada yazmak nasip oldu Sezeryana gireceğim saat 6 dan sonra bebeğin kafası yerlesmemis 50 lerde sancim çıktı ebe de dr da yerleşmez dedi dua edin kızlar optummmm
Canim saf zeytinyagi sur her emzirmedeGoğus ucu yaralarımdan dolayı bugün pompaya başladım. 21 gunluğuz. Tek memeden 30 cc çıktı bir kerede. Çok az geldi bana. Sizin ne kadar çıkıyo
Ben inat ettim vermedim emzik :) her istediginde canim yana yana memeyi tiktim agzina :)Aynen var ya şimdi bir Uyusam kısa kadar uyanmam :)
yine kucağımda küçük hanim ağzında emzik. Nefret ediyorum bu emzikten de
Hayırlı doğumlar olsun inşallah canimbanada yazmak nasip oldu Sezeryana gireceğim saat 6 dan sonra bebeğin kafası yerlesmemis 50 lerde sancim çıktı ebe de dr da yerleşmez dedi dua edin kızlar optummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?