2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben boğa burcu olsun diye dine kdr dogurmayi çok istedim ama olmadı hatta saat hesapliyordum su kdr kaldı boğa burcunun bitmesine diye artik oda geçti inşallah en hayırlı zamanda gelirler
öyle tabi canımhayırlı zamanda gelsin. bebeğinin hareketleri nasıl canım benimki çok kıpırdıyor ve kasıklarıma çok baskı yapıyor

öyle tabi canımhayırlı zamanda gelsin. bebeğinin hareketleri nasıl canım benimki çok kıpırdıyor ve kasıklarıma çok baskı yapıyor
Benimki öyle çok hareketli değil hic olmadı halada değil gün içinde belki 1 2 kere şiddetli oynuo sonrası çok agir dikkat etcemde öyle hissediliyor

Bnmki çok hareketli değil hatta gecen hafta bundan Dr ya bile gittim bi anda şükür sıkıntı yoktu bide bnmki başından beri agir kız :)
benimki son zamanlarda coştu milletinki yavaşlıyo benimki kudurdu resmen :)

Benimkide ayni yaa vuruyo bol bol
hemde nasıl vurma nefesimi kesiyor gece güzdüz iyice yerleşiyolar heralde

Benimki öyle çok hareketli değil hic olmadı halada değil gün içinde belki 1 2 kere şiddetli oynuo sonrası çok agir dikkat etcemde öyle hissediliyor
özellikle günde 2 kere felan çok aşırı vuruyor bu hareketlilikle kanala nasıl girecekse

Ayni şeyi bende düşünüyorum bu az hareketle kanala girermi diye bakalım ne olacak :)

Sabirla beklicez hayatim napalim hayirlisi olsun insallah saglikla gelsin kuzucuklarimiz

Nişani gelenler miktari nasıldı yani benim öyle çok gelmedi kanlı bi parça mukus geldi o nişandir demi

Kizlar sezeryan olmasina ragmen inanilmaz basur sıkıntı m var sizlerde de oldumu normalse yoktu hemoroid oluyorum napicam meme meme oldu perisanim
Bende de oldu bi kaç güne geçti wc düzene girince, umarım geçer seninki de geçmiş olsun

Ayni şeyi bende düşünüyorum bu az hareketle kanala girermi diye bakalım ne olacak :)
inşllah girer yaa artık yürümekten kemiklerim sızlıyo

Sabirla beklicez hayatim napalim hayirlisi olsun insallah saglikla gelsin kuzucuklarimiz
aminn inşallahh canım
Benim dr da 40+1 de baslatacak dogumu kendi gelmezse suni sanci ile off o da beni korkutuyo
benimkide önce suni verecekmiş off Allahım yardım et bize kendi gönül rızasıyla gelsinler

merhaba. allah bebeğine uzun ömürler versin analı babalı büyütsün inş. bende aralık annesi olucam inş. yazdıkların beni rahatlattı şimdiden korkuyorum doğumdan hangi şehir hangi has ve hangi dr.a gittin acaba??

banada yazmak nasip oldu Sezeryana gireceğim saat 6 dan sonra bebeğin kafası yerlesmemis 50 lerde sancim çıktı ebe de dr da yerleşmez dedi dua edin kızlar optummmm
suni sanciyi denemicekler mi cnm.allah kolaylik versin.hemencecik atlatirsin ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…