2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Dogum gerceklesmedimi canim daha senin

yok canım hala beklemedeyim

Bende varım 40+5 ve biraz önce nisanim geldi öncesnde hastaneye gidip doktorumla konuştuk yarın sabah 7de yatış ve suni sancı ile normal doğum deneyecegiz dualarnızi eksik etmeyin insaallah arkadaşlarimmm

Allah yardımcın olsun canım sende bizlere dua et benim bişee geldi ama sanırım akıntıydı, kanlı değil çünkü. Anlayamadım ne oldugunu

doğum yapmayan arkadaşlar bebeklerinizin hareketleri nasıl benimki bazen bi coşuyor nefesimi kesiyor
Benimkide bazen fena cosuyor, canimi acitiyor, her agrili sabahta bugun geliyor kesin diyorum ama gun icinde normale donuyor her sey:) bakalim bizim kontrolde yarin ama gunu doldugunda gelmezse pek bekleme taraftari degil benim doktorum..umarim gunleri gelmeden kendileri gelirler:)

ayni sekilde canim her kasik agrimda hevesleniyorum. Simdi bike iki bacagimi acamiyorum o kadar çok bacaklarim agriyorki yürümekten yoruldum artik. Hayirlisiy sağlıklı bir şekilde biran once gelselerdi. Millet çocuğunun kirkini ciksrtacak biz daha cocugu çıkaramadik :)

banada yazmak nasip oldu Sezeryana gireceğim saat 6 dan sonra bebeğin kafası yerlesmemis 50 lerde sancim çıktı ebe de dr da yerleşmez dedi dua edin kızlar optummmm
Hadi hayırlısıyla kucağına al canım haberlerini bekliyoruz
Ben inat ettim vermedim emzik :) her istediginde canim yana yana memeyi tiktim agzina :)
Ben de inat ettim ince canım ama sürekli memede hem goguslerim agiriyordu hem halsiz dusuyordum şimdi yarım saat emzirdim emerken uyudu gazını cikarirken uyandı tekrar uyumadi ağlamaya başladı meme istiyor ben de verdim emzigi uyumasini bekliyorum ama nafile. Ikinip sıkıyor kendini gazi var sanırım ne çektik bu gazdan ya nerden geliyor o kadar gaz gitmek bilmiyor mahvoldu yavrum ya ben de bittim

Insallah suan sancilarim 10 dk arayla geliyor yarim saattir bakalim ne olur
ayy ne guzel bisey kalmamis hadi aramizdan ilk sen doguruyorsun :)

nisanin gelmisse neden biraz daha beklemiyorsunuz sancini cnm

seniN baya zamanin var cnm gelir o zamana kadar.

Slm kızlarr, 39+3 de dün nihayet oğluşumuz geldii. Kısaca bilgi vereyim, su, nişan vs. gelmeden direk 5 dk. bir sancıyla uyandım dün sabah. Hastaneye gittiğimizde 5 cnm açıklık vardı, öğlen epiduralle normal doğuma girdik, baya sancılıydı ama çok şükür bebeğimizi sağ sağlim kucağımıza aldık. Darısı tüm bekleyenlerin başına...

Gozun aydin canim darisi bize böyle yazanlari gorunce heyecanim dahada artiyor. Oncesindr hic belirtin varmiydi ??

Gozun aydin canim darisi bize böyle yazanlari gorunce heyecanim dahada artiyor. Oncesindr hic belirtin varmiydi ??

Sorma cnm ilginç yani hiç okuduklarım gibi uzun aralıklarla başlamadı, hiçbir belirti yoktu sadece rahim ağzı yumuşamıştı beklemedeydik, direk 5 dk arayla sancıyla başladı, hastaneye gittik ve doğuma geçtik çok şükür :)

Lavobaydım ayıptır söylemesi sümüksü şey biraz renk almış. Peceteyele sildiğimde nokta kan geldi böyle bişeyden haberiniz varmı?
Canim nisanin olabilir cok hafif gelirmis benimde.ilk gebelik.bende okuduklarim kadarıyla biliyorum. Sancıların siklasti mi

Darisi bize canim benim.hic. alttan muayenede etmediler me durumda hic bilmiyorum insallah benimdr hemen baslar. Tekrar gozun aydin Allah anali babali buyuysun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…