- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
Evin icinde dolas canim surekli. Bugun gelecek insallahh hadi hayirlisi :)Şimdi seyrekleşti hayırlısı bakalım 20 dk vuruyor
Canim kanala girmismiydi bebegin sanciylami girdi? Benim daha kanala.girmedi birden mi giriyor acabaSorma cnm ilginç yani hiç okuduklarım gibi uzun aralıklarla başlamadı, hiçbir belirti yoktu sadece rahim ağzı yumuşamıştı beklemedeydik, direk 5 dk arayla sancıyla başladı, hastaneye gittik ve doğuma geçtik çok şükür :)
Hayırlısıyla inş. Çok sağol cevapların içinEvin icinde dolas canim surekli. Bugun gelecek insallahh hadi hayirlisi :)
Ben daha hic cati muayenesi olmadim gerek.gormedi daha o kadar umutsuz vakayik sanirim :)Arkadaslar sabah acilma kontrolu yapildi o zamandan beri kasigimda adet agrisi gibi hafif bi agri var.acilmada yokTu.cati muaynesinde hic agri olmamisti.acilma kontrolu daha hafif bi uygulama oysaki.sizde de oldu mu.
acikma yokdu yani.yumusama oldugunu ne zaman ogrenmisdin cnm.gozunuz aydin olsun..Sorma cnm ilginç yani hiç okuduklarım gibi uzun aralıklarla başlamadı, hiçbir belirti yoktu sadece rahim ağzı yumuşamıştı beklemedeydik, direk 5 dk arayla sancıyla başladı, hastaneye gittik ve doğuma geçtik çok şükür :)
Yuruyusle hareketlerle acilmayi artir cnm.bes dkya dusunce gidersinŞimdi seyrekleşti hayırlısı bakalım 20 dk vuruyor
Bende ayni seyi merak ediyorum.durumlarimiz ayni:)Canim kanala girmismiydi bebegin sanciylami girdi? Benim daha kanala.girmedi birden mi giriyor acaba
gerek gormemistir cnm benimkide uc gun once yapti.sancin gelince kontrol ediyor bazi doktorlarBen daha hic cati muayenesi olmadim gerek.gormedi daha o kadar umutsuz vakayik sanirim :)
Ay canim.su cocuklar bi gelseydi hayirlisiyla. Senindemi daha kanala girmedi nasip giriyor napnak gerekiyor bi bilsem hemek yapicamacikma yokdu yani.yumusama oldugunu ne zaman ogrenmisdin cnm.gozunuz aydin olsun..
Yuruyusle hareketlerle acilmayi artir cnm.bes dkya dusunce gidersin
Bende ayni seyi merak ediyorum.durumlarimiz ayni:)
gerek gormemistir cnm benimkide uc gun once yapti.sancin gelince kontrol ediyor bazi doktorlar
Evet canim bendeki de buyuk avent. Benim kizim da almiyodu zorladim ama dedigim gibi dikkat etmek gerekiyo bohszina sut kacti kac defa. Bol bol kremini sur vr ucu cikmasi icin elinle masaj yap ceker gibi. İnşallah iyilesir. Gogus pompasi deneyebolirsn ama biberona alisabilir O zamanEvet cnm göğüs ucından bahsediyorum. Direkt memeye temad ettirmeden nasıl emzirebilirim onun arayışı içindeyim. Resmen kan geliyo ağlayarak meme veriyorum. Aventin göğüs ucu da buyuk mu.. Wee baby almış eşim ama kocaman ucu var. Bebeğim almadı ağzına. Benim zaten goğus ucum yok. Offd nasıl geçecek napçam nilmiyorum.
Ewt cnm benimkide kanala girmedi.bu yuzden suni sancida faydasiz olcak diye korkuyorum.yapmadigim sey kalmadi benim.en onemli seyi yapamiyorum ama.stres yapmamak :)Ay canim.su cocuklar bi gelseydi hayirlisiyla. Senindemi daha kanala girmedi nasip giriyor napnak gerekiyor bi bilsem hemek yapicam
Bende ayni seyden korkuyorum sonunda sezeryan olacak diye. Belkide stres yaptiginiz icin olmuyor hakli olabilirsin ama.sakindr olamıyorum ki :)Ewt cnm benimkide kanala girmedi.bu yuzden suni sancida faydasiz olcak diye korkuyorum.yapmadigim sey kalmadi benim.en onemli seyi yapamiyorum ama.stres yapmamak :)
Her meme isteyince ver diyolar ama surekli memede durunca gaz yaparKizlar bebeğim hep emmek istiyo uzun sure emse sik sik emse bisey olurmu. Uyutamiorum uyumuyo hephuysuz .bi memede mmutlu. Biraksam 24 saat memede. Onur turlu salliyorum uyumuyo neler yapiorum uyumuo
Sut gelmediginden emin msin? Sut gelmese aglar. Pompa mi denesen canimSutum yetmiyo. Mama alıcam kv karışıyo alma dio. Çıldırcam kaç saattir yaralı mememi boşa çekiyo. Napçam sinirden ağlıyorum
Slikon uçla mecbur 30 dakka emdi solu uyudu inşallah doymulur gece de 4 saat dürtme uyuyor 12 de yatıyorum 2 de kalkıp mama 4 Tw de süt sağıp veriyorum neyse bugün gündüz memeden emdi en azından yorulmadım çokBaptınız alabildi mi memeyi biz hala pompaya devam
Canım bana 3 milyar deseler alırım evladım için doyasya emmesi için şu an pompa alsam milyar veririm annelik garip birşey ben pompa aldığım ds 200 lira fazla demiştim şu an bozuksa üçe beşe bakmam en iyi nerde ise alırım kendim aç kalır onu da öderimbiraz fazla geldi ücreti
Sutum yetmiyo. Mama alıcam kv karışıyo alma dio. Çıldırcam kaç saattir yaralı mememi boşa çekiyo. Napçam sinirden ağlıyorum
canim nerden biliosun boşa çektiğini.bi Kerr sağdan kaç ml var gorurdunSutum yetmiyo. Mama alıcam kv karışıyo alma dio. Çıldırcam kaç saattir yaralı mememi boşa çekiyo. Napçam sinirden ağlıyorum
acikma yokdu yani.yumusama oldugunu ne zaman ogrenmisdin cnm.gozunuz aydin olsun..
Yuruyusle hareketlerle acilmayi artir cnm.bes dkya dusunce gidersin
Bende ayni seyi merak ediyorum.durumlarimiz ayni:)
gerek gormemistir cnm benimkide uc gun once yapti.sancin gelince kontrol ediyor bazi doktorlar
Benim kendi annem bile karışıyor sen istediğini yap milleti dinleme doymuyorsa mama ds ver canmSutum yetmiyo. Mama alıcam kv karışıyo alma dio. Çıldırcam kaç saattir yaralı mememi boşa çekiyo. Napçam sinirden ağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?