2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Arkadaslar sabah acilma kontrolu yapildi o zamandan beri kasigimda adet agrisi gibi hafif bi agri var.acilmada yokTu.cati muaynesinde hic agri olmamisti.acilma kontrolu daha hafif bi uygulama oysaki.sizde de oldu mu.

Canim kanala girmismiydi bebegin sanciylami girdi? Benim daha kanala.girmedi birden mi giriyor acaba

Arkadaslar sabah acilma kontrolu yapildi o zamandan beri kasigimda adet agrisi gibi hafif bi agri var.acilmada yokTu.cati muaynesinde hic agri olmamisti.acilma kontrolu daha hafif bi uygulama oysaki.sizde de oldu mu.
Ben daha hic cati muayenesi olmadim gerek.gormedi daha o kadar umutsuz vakayik sanirim :)

acikma yokdu yani.yumusama oldugunu ne zaman ogrenmisdin cnm.gozunuz aydin olsun..

Şimdi seyrekleşti hayırlısı bakalım 20 dk vuruyor
Yuruyusle hareketlerle acilmayi artir cnm.bes dkya dusunce gidersin
Canim kanala girmismiydi bebegin sanciylami girdi? Benim daha kanala.girmedi birden mi giriyor acaba
Bende ayni seyi merak ediyorum.durumlarimiz ayni:)

Ben daha hic cati muayenesi olmadim gerek.gormedi daha o kadar umutsuz vakayik sanirim :)
gerek gormemistir cnm benimkide uc gun once yapti.sancin gelince kontrol ediyor bazi doktorlar

Ay canim.su cocuklar bi gelseydi hayirlisiyla. Senindemi daha kanala girmedi nasip giriyor napnak gerekiyor bi bilsem hemek yapicam

Evet canim bendeki de buyuk avent. Benim kizim da almiyodu zorladim ama dedigim gibi dikkat etmek gerekiyo bohszina sut kacti kac defa. Bol bol kremini sur vr ucu cikmasi icin elinle masaj yap ceker gibi. İnşallah iyilesir. Gogus pompasi deneyebolirsn ama biberona alisabilir O zaman

Ay canim.su cocuklar bi gelseydi hayirlisiyla. Senindemi daha kanala girmedi nasip giriyor napnak gerekiyor bi bilsem hemek yapicam
Ewt cnm benimkide kanala girmedi.bu yuzden suni sancida faydasiz olcak diye korkuyorum.yapmadigim sey kalmadi benim.en onemli seyi yapamiyorum ama.stres yapmamak :)

Ewt cnm benimkide kanala girmedi.bu yuzden suni sancida faydasiz olcak diye korkuyorum.yapmadigim sey kalmadi benim.en onemli seyi yapamiyorum ama.stres yapmamak :)
Bende ayni seyden korkuyorum sonunda sezeryan olacak diye. Belkide stres yaptiginiz icin olmuyor hakli olabilirsin ama.sakindr olamıyorum ki :)

Kizlar bebeğim hep emmek istiyo uzun sure emse sik sik emse bisey olurmu. Uyutamiorum uyumuyo hephuysuz .bi memede mmutlu. Biraksam 24 saat memede. Onur turlu salliyorum uyumuyo neler yapiorum uyumuo

Sutum yetmiyo. Mama alıcam kv karışıyo alma dio. Çıldırcam kaç saattir yaralı mememi boşa çekiyo. Napçam sinirden ağlıyorum

Kizlar bebeğim hep emmek istiyo uzun sure emse sik sik emse bisey olurmu. Uyutamiorum uyumuyo hephuysuz .bi memede mmutlu. Biraksam 24 saat memede. Onur turlu salliyorum uyumuyo neler yapiorum uyumuo
Her meme isteyince ver diyolar ama surekli memede durunca gaz yapar

Kızlar bnm kızımda gündüz uyuyo gece ayakta gündüz zor uyandırıom emmeye gece gözünü yummuyo nolcak böle

biraz fazla geldi ücreti
Canım bana 3 milyar deseler alırım evladım için doyasya emmesi için şu an pompa alsam milyar veririm annelik garip birşey ben pompa aldığım ds 200 lira fazla demiştim şu an bozuksa üçe beşe bakmam en iyi nerde ise alırım kendim aç kalır onu da öderim

Bugün estetik olup meme ucu çıkarma vsrmı die bile düşündüm çok yoğun duygular yaşarken burak 35 tl yi biz neler aldık 1 hafta için de

Sutum yetmiyo. Mama alıcam kv karışıyo alma dio. Çıldırcam kaç saattir yaralı mememi boşa çekiyo. Napçam sinirden ağlıyorum
canim nerden biliosun boşa çektiğini.bi Kerr sağdan kaç ml var gorurdun

Doktor kontrolünde az bir açılma ve yumuşama daha önce görülmüştü ama başka hiç bir belirti yoktu canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…