2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar 2 gün oldu doğum yapalı. .Sağ gogsum semsert taş gibi ne yapmam gerek SİZ de yaşadınız mi..emio ama sütum gelmio hala..sagdim 1 damla geldi. .mama veriyorum mecbur ama yine de meme de veriyorum..ama sağ gogsum çok fena..mastit olurum diye korkuyorum

Aynı şeyleri yaşamışız, en sonunda uyudu sonra da uyandiramadim, bu gecelik böyle olsun diye pes ettim ben de gözlerimi zor açıyordum, düne kadar 2 saate hep uyuyordum bizim gecemiz gündüzümüz hiç belli değil canım bi gün diğer günü tutmuyor

Ben daha hic cati muayenesi olmadim gerek.gormedi daha o kadar umutsuz vakayik sanirim :)
Benimkide ne kanala girdi ne cati muaynesi hic bsey yok c.tesi tekrar kntrol war bakalim o zaman yapacakmi ama hic zannetmiyorum dr bsey demiyo diye bende soylemiyorum cati muaynesi falan diye bz nasil dogurcaz cok merak ediyorum olmazsa haftaya cuma suni wercek ondanda korkuyorum

Bugün benimde kontrolüm vardı başta nst ye girdim hiç sancı çıkmadı sonra ultrasonla baktı 3400 gr olmuşuz başının kanala girip girmedigini sordum hala girmemiş. Girmesi için leğende çamaşır yıkaman gerekiyor dedi :)
Haftaya perşembe yada cuma gel yatişini yapıcaz dedi heyecan bastı beni bizde 28 Mayıs i seçtik 40+1 de sabah 7 de yatış yapılacak ozamana kadar kendi sancimda gelmezse suni sancı ile başlatacak. O sancıyı çekip sezeryana girmekten bende çok korkuyorum. Ama en gec dogacagi tarihi bilmekte çok heyecan vericiymiş

hayırlı olsun doğumun. ben ddaha doğum yapmadım ama bilmdiğim kadarıyla duşta sıcak suyla iyice ovalaman gerek yumuşatman için ve sonrada iki ğögsünede sıcak havlu tut bi kaç güne gelir sütün merak etme zorlada olsa meme ver mamaya alışırsa sıkıntı yaşarsın

benimkide demiyor az önce netten baktım çatı muayenesi yapmadna normal doğum yapan çok kişi var belki bizde öyle oluruz bende haftaya gidicem bakalım ne dicek inşallah canım gerek kalmazda kendi sancımız hemen başlar doğururuz

leğende çamaşır yıkama mı :) ilk defa duydum galiba çömelmek gerektiğini anlatmaya çalışmış. yad yarın legeni alıp bütün çamaşırı yıkayım hahah hayırlısı olsun canım inşallah hemen sancı gelirde gerek kalmaz. Bende ondan korkuyorum suni sancıyla kanala giremeyen çok oluyor sonr asezeryana alıyolar inşallah ikisinede gerek kalmaz

Kanala girmişti canım, benim sancılarım baya ileri seviyede başladı. Hastaneye gittiğimde 5 cm kadar açıklık vardı canım.
umutlanmıştım bende kanala sancıyla giriyor dediler. inşallah bizimkide hemen kanal girer hemen doğrururuz

Mrb ben de yaşadım. Hemen sağma makinası kiraladım. Kadın işe yaramayabilir sıcak havluyla masaj yapın dedi. Bi gün sucak suya havlu ıslayıp koydum sağma öncesi. Bigün de ütüyle havluyu ısıtıp koydum. Masaj yaptım. Üçüncü gün rahatladım. Sen de dene. Mastit için çok zaman geçmesi gerek hemen olmaz.

Kizlar bebeğim hep emmek istiyo uzun sure emse sik sik emse bisey olurmu. Uyutamiorum uyumuyo hephuysuz .bi memede mmutlu. Biraksam 24 saat memede. Onur turlu salliyorum uyumuyo neler yapiorum uyumuo
Benim kızım da memeci çıktı. Memede uyuuyo. Beşiğe koyunca uyanıyo. Göğsümü çekemiyorum ağzından. Kendi bazen uykuda gülerken düşürüyo. Bazen de tüm sütümü bitiriyo. Emzik niyetine devam :)) tam isyan edicektim. Kontrole gittik bi haftada 350 gr almışız. Çok sevindim. Aynen devam arttık. 18 günlüğüz bu arada.

Selam kızlarrrrrr, bugün doktor kontrolüm vardı 39+1 iz. Hiç sancım çıkmadı. Bebekte daha kanala inmedi doktorum bol bol yürüyüş yap dedi ve 27 mayısa randevu verdi, normal doğumu çok istiyorum artık doğmasını çok istiyorum fakat bizimki hiç oralı değil.
Bu arada doktorum hiç suni sancı yada artık kanala inmez gibi bişey demedi tam tersine o sancı başladığı an bile kanala inebilir yani inmemiş olması sıkıntı değil dedi ben beklemeye devam edicem 42. Hafta olana kadar suni sancı düşünmüyorum bence sizde sağlık sıkıntınız yoksa acele etmeyin. 4 çocuğunu da evde doğurmuş bir teyzemizin içinden gelerek, “Olmamış meyveyi taş veya sopayla düşürmeye kalkarsan dalı kırarsın, oysa olgunlaşmasını beklersen ağacı azıcık sallamanla kucağına düşer.”. Sözü çok hoşuma gitti sizinlede paylaşmak istedim

Seninle ayniyiz benim drumda 42 kadar yolu var dedi bende bekleme taraftariyim. 42 de de gelmezse o zaman suniye bakariz dedi. Insallah hic gerek kalmaz. Benim bebiste kanalin etrafinda dolaniyo ama icraat yok keyfi Yerinde bende bugun cok arastirdim genelde sanciyla birlikte inermis çoğu bebek insallah bizinkide hemen iner bir avazda kurtuluruz. hepsi saglicakla tez vakittw gelsin insallah

Mrb arkadaslar. Bizde 38+4 uz. Eltim 38+1 de gecen yil sancilanmisti Ve sezeryanla dogum yapti. Esimin dogu gorevinde oldugumuz ve dr bulamama nedeniyle kvalidemin yanindayim 1 haftadir. Benimde sezeryan olmam icin psikolojik baski yapiyolar ama ptesi dr a gitigimde cati muayenesi oldum ve normal yapmamda hic bir engel olmadigini soyledi dr ve ins normal dogum istiyorum. Her gun daha dogurmadin mi diyolar, hamilelik 40 degilde 38 haftalik olduda benim mi haberim yok oglusumda yerinde memnun, bende. Ins hayirlisiyla normal dogum yaparız. Bende sizin gibi suni almak istemiyorum hatta catin cok uygun demisti. Cok gerekmedikçe kesmelerini, dikisi bile istemedigimi soylicem dr a.
Oglusumda uyandi, opuyomus teyzeleri sizi

Kızla dünkü kahverengi akintidan sonra hafif adet sancim bel ağrim oldu gece ve şimdi uyandim altima kaçirir gibi oldum tuvalete gittim ıslaklık vardı şeffaf bi su geldi ama devamlı bi sanci yok sizce suyum mu geliyor

Kızlar biz hastaneye yatşmızı yaptık suni sancı ile normal doğum denenecek dualarnızi eksik etmeyin benim dualar im sizlerle insaallah
Sancin yokmu canim hiç Allah yardimcimiz olsun bende gidicem biraz sonra Allah yardimcimiz olsun

Gunaydınnn. Gece 12de oğluşa mama verdik 70 cc. Sabah 7ye kadar hiç uyanmadan yattı. Şaftı kaydı oğlumun. İlk kez mama yedi. Çık vicdan azabı duydum o kadar uyuyunca. Ama sutum yoktu

Aynen canım . Ben de 2 saate uyuyordum artık uymuyorum zaten gündüzleri uyumuyor. Şimdi de kucağımda. Eşimle de tartıştık. Sabah sabah. Allah onu da ıslah etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…