2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Korkma canım göğsünü bosalt bende süt biriktigunde öyle oluyor bebek emsin ordan canım hem sütün gelir hem yumusar. Ilık suyla da yıkayıp masaj yapabilirsin yukarıdan aşağıya doğru kanalların açılır.

Aynen canım . Ben de 2 saate uyuyordum artık uymuyorum zaten gündüzleri uyumuyor. Şimdi de kucağımda. Eşimle de tartıştık. Sabah sabah. Allah onu da ıslah etsin.
Canım yine de 2-3 saatte uyandır hem acıkır hem de bu düzene uymaya alışır bizim bu gece biraz iyiydi gazı olsa da zorla uyudu... Canım üzmeyin birbirinizi bu günler özel günler

Aynen canım . Ben de 2 saate uyuyordum artık uymuyorum zaten gündüzleri uyumuyor. Şimdi de kucağımda. Eşimle de tartıştık. Sabah sabah. Allah onu da ıslah etsin.
Zaten şu erkekleri anlamıyorum. Çocuk 4 saat memede kalıyo. 1 saat uyuyo. O arada yemek bulaşık ortalık topla sil supur karnını doyur zaman yetmiyo. Bırak uyuyup dinlenmeyi. Bi de işten gelmeden önce ne yemek yaptın die sorar bizimki. Bazen yemek bile yemediğim oluyo. Sabah oğlan ağlıyo. Ben meme başı çıkarmakla uğraşıyorum. Kalkıp çocuğu kucağına alıp pışpışla demi. Yok odadan bağırıyo neden ağlıyo oğlumm die. Kalk da bak neden ağlıyo dedim biz de tartıştık. Yoruluyomuş işteyken... Biz ölelim o zaman be

sabır canım sabırrrr..
ne yazıkki bazo erkeker böyle yardım etmek dursun birde bu şekilde san yük olurlar benim eşimde böyle..
biraz sabret yavrum şöyle 2-3 aylık olsun biraz daha düzene girevek..

Canım yine de 2-3 saatte uyandır hem acıkır hem de bu düzene uymaya alışır bizim bu gece biraz iyiydi gazı olsa da zorla uyudu... Canım üzmeyin birbirinizi bu günler özel günler
Uyumuyor ki Canim gece 3 saatte bir uyabdurdim aynen benimki de zorla uyumadi
Aynen canım sabah da bana diyor çamaşırlar niye asilmadi bebek 1 saat uyudu assaydin az önce sen uyudun. Dinlenmeye hakkım yok mu benim. Tuvalete bile gitmeye fırsat bulamazken benden utu her gün temizlik bekliyormus kendi ütü yapmak zorunda değilmiş. Sabahtan beri ağlıyorum kaçıp gidesim var seninki de ayniymis benim kutukle.benimki de iş yerinde çok yoruluyormus aynen biz ölelim o zaman
sabır canım sabırrrr..
ne yazıkki bazo erkeker böyle yardım etmek dursun birde bu şekilde san yük olurlar benim eşimde böyle..
biraz sabret yavrum şöyle 2-3 aylık olsun biraz daha düzene girevek..
bebeğe sabrim var da eşime hiç yok canım. Bugünden itibaren ne saygım var ne sabrim

naptı kuzum bu kadar..
ya inan bende o günlerden geçtim eşimle çok tartıştık halada tartışıyoruzz sabır çekiyorum sürekliii..
çok zor bebekle evllilik

Kalkan dediğin silikon uç mu? Silikon uç aldım ama uapışmıyor göğsüme ağzına almaya öalışırken çıkarıyor göğsümden onu da başaramadım çok mu beceriksizim nedir
Hayır göğüs Kalkan'ı farklı bişey canım. Yine kendi meme ucunla emziriyorsun. Bu bir aparat emzirmediğiniz zamanlarda göğse takılıyor. Göğsüm hava alıyor hemen iyileşiyor hem de ucu büyüyor atlete temas etmediği için.

Sutum yetmiyo. Mama alıcam kv karışıyo alma dio. Çıldırcam kaç saattir yaralı mememi boşa çekiyo. Napçam sinirden ağlıyorum

Obencim yazıcam bir türlü fırsat bulamadım. Öncelikle mama al bebeğin aç kalmasın. Sarılık olur. Önce emzir sonra mama ver memeni de unutmaz.
Süt yapan 4 lt su
Al koskanın tahin helvasını hepsini ye ciddiyim.
Dereotu hergün bir demet
Taze soğan ye
Hergün 3 bardak rezene
3 bardak humana still tea
2. Gün sütün gelecek
Bir de sıcak suyla duş al göğsüne tut suyu. Rahatla. Mama vermek seni olumsız etkilemesin. Hepimiz verdik. Bak şimdi sütümüz var. Senin de olacaak. Sütün gelene kadar alışmaz bebeğin merak etme.

Kızla dünkü kahverengi akintidan sonra hafif adet sancim bel ağrim oldu gece ve şimdi uyandim altima kaçirir gibi oldum tuvalete gittim ıslaklık vardı şeffaf bi su geldi ama devamlı bi sanci yok sizce suyum mu geliyor
Evet suyun gelmiş hadi gözünaydın :)

Kizlar kanamam oldu acile geldik.acilma kanamasiymis.iki cm e yakin acilma olmus.hafif duzenli sancilar baslamis.yatis yaptirdilar doktoru beklioz.
Gözünaydın canım hayırlı haberler getir bize :)

O ozlemsenem canim seninle ayni olcaz demekki benimde haftaya cuma yatis weriliyo gelmezse bebis suni sanci denicekler insallah acilma olir off napicaz biz byle suni danciyi cekip acilma olmazsa sezaryen alincaz buda kotu napicaz hic bilmiyorum

Kızla dünkü kahverengi akintidan sonra hafif adet sancim bel ağrim oldu gece ve şimdi uyandim altima kaçirir gibi oldum tuvalete gittim ıslaklık vardı şeffaf bi su geldi ama devamlı bi sanci yok sizce suyum mu geliyor

Kizlar kanamam oldu acile geldik.acilma kanamasiymis.iki cm e yakin acilma olmus.hafif duzenli sancilar baslamis.yatis yaptirdilar doktoru beklioz.

Kızlar biz hastaneye yatşmızı yaptık suni sancı ile normal doğum denenecek dualarnızi eksik etmeyin benim dualar im sizlerle insaallah
maşallah ne bereketli gün, bi avazda doğurun inşallah.. dua edicem size :*

Tabi cnm çömelmek gerektiğini söylüyor eskiden sezeryan mı vardı şimdi alaturka tuvaleti bile kullanmıyoruz nasıl insin çocuk

Bende beklemeyi düşündüm ama zaten haftası dolduğu için bebegide riske atmaya gerek yok allah korusun 40 dan sonra Kakasını yapma ihtimali yükseliyor ayrıca genelde kendi sancınla başlasa bile herkese suni sancı veriliyor diye duydum kendi Sancin yeterli gelmiyormus

Napicaz kizlar biz byle ya stres olduk iyice

Bende çok korkuyorum suni sancı çok zor diyenler var etrafımda iyice korkuyorum kanala da girmemiş girseydi bi umudum olurdu. Kendi sancımi beklemektende korkuyorum 40 bittikten sonra sıkıntılı ben adet tarihimi falan net hatırlıyorum çünkü. yarın aöf sınavlarına girebilmek için ben bide hiç yürüyüş falan yapmıyorum gelsin diye ugrasmiyorum artık pazar öğleden sonra çalışmalara başlıcam :)

Napicaz kizlar biz byle ya stres olduk iyice
Kızlar hiç stres yapmayın 40+5 e kadar hiç sancim fln yoktu bi anda başladı bitti suni sanciya gerek kalmadi.. rabbim yardımcınız olsun ınş..

Bende süt geldiği halde ben mama veriyorum düşün halimi uçsuz m olmak zor akşam yani gece mama veriyormuş dürtmesem 4 saat uyur 2 saat bir uyandırıp mama verdim artık

="denizkaan, post: 41065729, member: 628948"]Benim kızım da memeci çıktı. Memede uyuuyo. Beşiğe koyunca uyanıyo. Göğsümü çekemiyorum ağzından. Kendi bazen uykuda gülerken düşürüyo. Bazen de tüm sütümü bitiriyo. Emzik niyetine devam :)) tam isyan edicektim. Kontrole gittik bi haftada 350 gr almışız. Çok sevindim. Aynen devam arttık. 18 günlüğüz bu arada.[/QUOTE]
Okadar emmeye sanki az kaka yapio gibi.bi pirt kadar yeşil hemde

Kızlar süt için üzülmeyin kafada bitiyor inanın rahat bırakın kendinizi olmuyorsa mama ds verilir

Ben stil tree ve rezene karışımı yapıyorum günde 2 bardak

2 litre su bile içmiyorum desem yeridir

Kudüs hurması var büyükçe biraz pahalı ama günde 1 2 ondan yiyorum ceviz yiyorum

Valla sadece bunu yapıyorum gerisi pozitif düşünce napayım olmazsa mama veririm diyorum sütüm sağdan veriyorum soldan akıyor gece 3 kez kıyafet değişiyor um bebek gece emmiyor uçsuz biriyim bende gece mama gündüz meme napayım

Diceksinüz sütün var zorla gece mama verme o zaman da ben harap oluyorum

countryrose .!.:
Bende süt geldiği halde ben mama veriyorum düşün halimi uçsuz m olmak zor akşam yani gece mama veriyormuş dürtmesem 4 saat uyur 2 saat bir uyandırıp mama verdim artık
Niye sagmiorsun canim. Benide zor tuttu on gun baslik aldim olnadi sagip verdim.yeni yeni başladıyarin saat ugrasioz sonra tutuo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…