Okadar emmeye sanki az kaka yapio gibi.bi pirt kadar yeşil hemde[/QUOTE]="denizkaan, post: 41065729, member: 628948"]Benim kızım da memeci çıktı. Memede uyuuyo. Beşiğe koyunca uyanıyo. Göğsümü çekemiyorum ağzından. Kendi bazen uykuda gülerken düşürüyo. Bazen de tüm sütümü bitiriyo. Emzik niyetine devam :)) tam isyan edicektim. Kontrole gittik bi haftada 350 gr almışız. Çok sevindim. Aynen devam arttık. 18 günlüğüz bu arada.
Doguramayan bi ben kaldim bide papatya diye bi arkadas war o kaldi bizim icimde kalcaklar geliba hic gekesileri yok canim ya off
Kızlar hiç stres yapmayın 40+5 e kadar hiç sancim fln yoktu bi anda başladı bitti suni sanciya gerek kalmadi.. rabbim yardımcınız olsun ınş..
sen boşver milletin ne dediğini o zaman herkes sezeryan olsun bak biz hala bi işaret bekliyoruz hayırlı sağlıklı bi şekilde gelsin bebişler. Benim drum 42. haftaya kadar bekelriz bile diyor düşün yani.Mrb arkadaslar. Bizde 38+4 uz. Eltim 38+1 de gecen yil sancilanmisti Ve sezeryanla dogum yapti. Esimin dogu gorevinde oldugumuz ve dr bulamama nedeniyle kvalidemin yanindayim 1 haftadir. Benimde sezeryan olmam icin psikolojik baski yapiyolar ama ptesi dr a gitigimde cati muayenesi oldum ve normal yapmamda hic bir engel olmadigini soyledi dr ve ins normal dogum istiyorum. Her gun daha dogurmadin mi diyolar, hamilelik 40 degilde 38 haftalik olduda benim mi haberim yokoglusumda yerinde memnun, bende. Ins hayirlisiyla normal dogum yaparız. Bende sizin gibi suni almak istemiyorum hatta catin cok uygun demisti. Cok gerekmedikçe kesmelerini, dikisi bile istemedigimi soylicem dr a.
Oglusumda uyandi, opuyomus teyzeleri sizi
gözün aydın canım benim birimiz daha kurtulduk :) darısı bize...Kızla dünkü kahverengi akintidan sonra hafif adet sancim bel ağrim oldu gece ve şimdi uyandim altima kaçirir gibi oldum tuvalete gittim ıslaklık vardı şeffaf bi su geldi ama devamlı bi sanci yok sizce suyum mu geliyor
oh maiallahhh çoks evindim sağlıcakla kucağına al inşallah canım bizide haberdar et :)Kizlar kanamam oldu acile geldik.acilma kanamasiymis.iki cm e yakin acilma olmus.hafif duzenli sancilar baslamis.yatis yaptirdilar doktoru beklioz.
Alalh yardımcın olsun cnaım bol bol dua oku rabbim bir avazda kurtarsın korkarsan daha kötü geçermiş normal sancınmış gibi düşün ben öyle yapıcamKızlar biz hastaneye yatşmızı yaptık suni sancı ile normal doğum denenecek dualarnızi eksik etmeyin benim dualar im sizlerle insaallah
evetttt ben varımmm. Dilek biz çok iyi bakmışız içerde gelmek istemiyolar baksana :)Doguramayan bi ben kaldim bide papatya diye bi arkadas war o kaldi bizim icimde kalcaklar geliba hic gekesileri yok canim ya off
bennormal wc kullandım hep hiçdiğerini kullanmadım ama hala tık yok :)Tabi cnm çömelmek gerektiğini söylüyor eskiden sezeryan mı vardı şimdi alaturka tuvaleti bile kullanmıyoruz nasıl insin çocuk
canım benimde kanala girmemiş ama Allahtan ümit kesilmez bi anda sancıyla pat diye kanala girer ona o kadar takılma nasipte varsa herşekilde olur. Bende sınava giricem ama hergün yürüyüşümü yaptık gelmesi için herşeyi yaptım hala tık yok. ilk düşüğümüsınavda aynı okulda yapmıştım belki buda okulda gelmek ister :)Bende çok korkuyorum suni sancı çok zor diyenler var etrafımda iyice korkuyorum kanala da girmemiş girseydi bi umudum olurdu. Kendi sancımi beklemektende korkuyorum 40 bittikten sonra sıkıntılı ben adet tarihimi falan net hatırlıyorum çünkü. yarın aöf sınavlarına girebilmek için ben bide hiç yürüyüş falan yapmıyorum gelsin diye ugrasmiyorumartık pazar öğleden sonra çalışmalara başlıcam :)
canım bebeğin hareketlerini takip et kakasını yediğinde hareketlerde çok ciddi kısıtlama oluyormuş Allah korusun inşallah öyle bişey yaşamayızkızlar şimdi bi arkadaşımla konuştum gününü doldurduğu gün dr muayenesinde herşey normal bekleyebiliriz demiş dr, daha sonraki gün sancıyla dra gitmiş arkadaş, suyunu patlatmışlar o sırada bebeğin kakasını boşalmış ve acil ameliyata alınmış küvezdeymiş yavrucak şimdi çok şükür iyiymiş, benm günüm geçti ödüm kopuyo böyle bişey yaşamaktan
Kiz sinavda dogurma bide aman dikkat :)Bende çok korkuyorum suni sancı çok zor diyenler var etrafımda iyice korkuyorum kanala da girmemiş girseydi bi umudum olurdu. Kendi sancımi beklemektende korkuyorum 40 bittikten sonra sıkıntılı ben adet tarihimi falan net hatırlıyorum çünkü. yarın aöf sınavlarına girebilmek için ben bide hiç yürüyüş falan yapmıyorum gelsin diye ugrasmiyorumartık pazar öğleden sonra çalışmalara başlıcam :)
Brnim dr um beklemicek hayatim o kadar 40+1 de suni sanci denicez dedi risk almak istemiyoKızlar hiç stres yapmayın 40+5 e kadar hiç sancim fln yoktu bi anda başladı bitti suni sanciya gerek kalmadi.. rabbim yardımcınız olsun ınş..
Canim benim dr da risk almiyo 40+1 de suni ile baslatacak dogumu kendi gelmezsekızlar şimdi bi arkadaşımla konuştum gününü doldurduğu gün dr muayenesinde herşey normal bekleyebiliriz demiş dr, daha sonraki gün sancıyla dra gitmiş arkadaş, suyunu patlatmışlar o sırada bebeğin kakasını boşalmış ve acil ameliyata alınmış küvezdeymiş yavrucak şimdi çok şükür iyiymiş, benm günüm geçti ödüm kopuyo böyle bişey yaşamaktan
canım açılman yokken kanala girmemeişken suni sancının faydası oluyormuymuşBrnim dr um beklemicek hayatim o kadar 40+1 de suni sanci denicez dedi risk almak istemiyo
canım bebeğin hareketlerini takip et kakasını yediğinde hareketlerde çok ciddi kısıtlama oluyormuş Allah korusun inşallah öyle bişey yaşamayız
Son 8 hafta hergün yürüdüm hiç aksatmadan..cnm özel olarak yaptıgın bişey varmıydı, yürüyüşş vs. bende 40+5 im hala bişey yok
Hurma yuyus falan sicak dus deniyorum ama yok bi kac gun once kociside kistirdim koseye :) o bile tetiklemedi normalde yapmiyoduk hic simdi bidaha yapmayada korkuyorum bsey olursa diye ama daha kanalda bile degil dogum yapan buyukles esinle birlikte ol diyolar off her kafadan bi ses cikiyosen boşver milletin ne dediğini o zaman herkes sezeryan olsun bak biz hala bi işaret bekliyoruz hayırlı sağlıklı bi şekilde gelsin bebişler. Benim drum 42. haftaya kadar bekelriz bile diyor düşün yani.
gözün aydın canım benim birimiz daha kurtulduk :) darısı bize...
oh maiallahhh çoks evindim sağlıcakla kucağına al inşallah canım bizide haberdar et :)
Alalh yardımcın olsun cnaım bol bol dua oku rabbim bir avazda kurtarsın korkarsan daha kötü geçermiş normal sancınmış gibi düşün ben öyle yapıcam
evetttt ben varımmm. Dilek biz çok iyi bakmışız içerde gelmek istemiyolar baksana :)
bennormal wc kullandım hep hiçdiğerini kullanmadım ama hala tık yok :)
canım benimde kanala girmemiş ama Allahtan ümit kesilmez bi anda sancıyla pat diye kanala girer ona o kadar takılma nasipte varsa herşekilde olur. Bende sınava giricem ama hergün yürüyüşümü yaptık gelmesi için herşeyi yaptım hala tık yok. ilk düşüğümüsınavda aynı okulda yapmıştım belki buda okulda gelmek ister :)
Canim benim dr da risk almiyo 40+1 de suni ile baslatacak dogumu kendi gelmezse
Son 8 hafta hergün yürüdüm hiç aksatmadan..
Onu dr a sormayi unuttum biliyomusun yarin kontrolum war yarin soracam bakayim me digcek ama etrafimdaki herkez acilma yokken suni alanlar sonradan sezaryen a donduler acilmadida buna ablamda dahil ama genede normal dene diyo annem ablam belki acilir diyo ama hic aciklik yoksa suni ise yararmi ki hem suni yi cekip hemde sezaryene alinmak ikisinide cekmek istemiyorum bunlar hep korkutuyocanım açılman yokken kanala girmemeişken suni sancının faydası oluyormuymuş
Ay pardon yaa 39+5 yazacaktım yanlışlık olmuş..:) heran gelebilir sizin bebislerde..Brnim dr um beklemicek hayatim o kadar 40+1 de suni sanci denicez dedi risk almak istemiyo
Canım benim ben suni sancıyla normal doğum yaptım. Sen kimseye bakma ve korkma. Nasıl kolay doğurduğum bir bilsen. Sadece yarım saat sancı çektim o da dayanılmıcak gibi değildi. Adet ağrısı gibiydi. Belki senin de ağrı eşiğin benim gibi yuksektir. Allah yardımcınız olsun. 3 ıkınmada yavrunu kucağına almayı nasip etsin. Doğumun su gibi akıp geçsin inşBende çok korkuyorum suni sancı çok zor diyenler var etrafımda iyice korkuyorum kanala da girmemiş girseydi bi umudum olurdu. Kendi sancımi beklemektende korkuyorum 40 bittikten sonra sıkıntılı ben adet tarihimi falan net hatırlıyorum çünkü. yarın aöf sınavlarına girebilmek için ben bide hiç yürüyüş falan yapmıyorum gelsin diye ugrasmiyorumartık pazar öğleden sonra çalışmalara başlıcam :)
hahahah dilek valla ikimizin sonu aynı olacak benden söylemesiHurma yuyus falan sicak dus deniyorum ama yok bi kac gun once kociside kistirdim koseye :) o bile tetiklemedi normalde yapmiyoduk hic simdi bidaha yapmayada korkuyorum bsey olursa diye ama daha kanalda bile degil dogum yapan buyukles esinle birlikte ol diyolar off her kafadan bi ses cikiyo
bende ondan korkuyorum sonunda sezeryana dönücez diye. yani sezeryan olacaksam keşke 38. haftada olsaydım bu kadar beklemeseydim hayırlısıyla bi doğuraydık yaa vallaa sezeryan olucama suniye razı gelicem o duruma geldim acayip bunaldımOnu dr a sormayi unuttum biliyomusun yarin kontrolum war yarin soracam bakayim me digcek ama etrafimdaki herkez acilma yokken suni alanlar sonradan sezaryen a donduler acilmadida buna ablamda dahil ama genede normal dene diyo annem ablam belki acilir diyo ama hic aciklik yoksa suni ise yararmi ki hem suni yi cekip hemde sezaryene alinmak ikisinide cekmek istemiyorum bunlar hep korkutuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?