2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Okadar emmeye sanki az kaka yapio gibi.bi pirt kadar yeşil hemde[/QUOTE]
Belki çişi çok oluyodur. Mama verince ne renk olur bilmem ama bizim 4. Gün sarıya dönmüştü kakamız. Walla az yapsa dert çok yapsa dert annem de " bu çocuk yediğini çıkarıyo hiç vücuduna yaramıyo mu " demişti. :)))

kızlar şimdi bi arkadaşımla konuştum gününü doldurduğu gün dr muayenesinde herşey normal bekleyebiliriz demiş dr, daha sonraki gün sancıyla dra gitmiş arkadaş, suyunu patlatmışlar o sırada bebeğin kakasını boşalmış ve acil ameliyata alınmış küvezdeymiş yavrucak şimdi çok şükür iyiymiş, benm günüm geçti ödüm kopuyo böyle bişey yaşamaktan

sen boşver milletin ne dediğini o zaman herkes sezeryan olsun bak biz hala bi işaret bekliyoruz hayırlı sağlıklı bi şekilde gelsin bebişler. Benim drum 42. haftaya kadar bekelriz bile diyor düşün yani.

Kızla dünkü kahverengi akintidan sonra hafif adet sancim bel ağrim oldu gece ve şimdi uyandim altima kaçirir gibi oldum tuvalete gittim ıslaklık vardı şeffaf bi su geldi ama devamlı bi sanci yok sizce suyum mu geliyor
gözün aydın canım benim birimiz daha kurtulduk :) darısı bize...

Kizlar kanamam oldu acile geldik.acilma kanamasiymis.iki cm e yakin acilma olmus.hafif duzenli sancilar baslamis.yatis yaptirdilar doktoru beklioz.
oh maiallahhh çoks evindim sağlıcakla kucağına al inşallah canım bizide haberdar et :)

Kızlar biz hastaneye yatşmızı yaptık suni sancı ile normal doğum denenecek dualarnızi eksik etmeyin benim dualar im sizlerle insaallah
Alalh yardımcın olsun cnaım bol bol dua oku rabbim bir avazda kurtarsın korkarsan daha kötü geçermiş normal sancınmış gibi düşün ben öyle yapıcam

Doguramayan bi ben kaldim bide papatya diye bi arkadas war o kaldi bizim icimde kalcaklar geliba hic gekesileri yok canim ya off
evetttt ben varımmm. Dilek biz çok iyi bakmışız içerde gelmek istemiyolar baksana :)

Tabi cnm çömelmek gerektiğini söylüyor eskiden sezeryan mı vardı şimdi alaturka tuvaleti bile kullanmıyoruz nasıl insin çocuk
bennormal wc kullandım hep hiçdiğerini kullanmadım ama hala tık yok :)

canım benimde kanala girmemiş ama Allahtan ümit kesilmez bi anda sancıyla pat diye kanala girer ona o kadar takılma nasipte varsa herşekilde olur. Bende sınava giricem ama hergün yürüyüşümü yaptık gelmesi için herşeyi yaptım hala tık yok. ilk düşüğümüsınavda aynı okulda yapmıştım belki buda okulda gelmek ister :)

canım bebeğin hareketlerini takip et kakasını yediğinde hareketlerde çok ciddi kısıtlama oluyormuş Allah korusun inşallah öyle bişey yaşamayız

Kiz sinavda dogurma bide aman dikkat :)

Kızlar hiç stres yapmayın 40+5 e kadar hiç sancim fln yoktu bi anda başladı bitti suni sanciya gerek kalmadi.. rabbim yardımcınız olsun ınş..
Brnim dr um beklemicek hayatim o kadar 40+1 de suni sanci denicez dedi risk almak istemiyo

Canim benim dr da risk almiyo 40+1 de suni ile baslatacak dogumu kendi gelmezse

canım bebeğin hareketlerini takip et kakasını yediğinde hareketlerde çok ciddi kısıtlama oluyormuş Allah korusun inşallah öyle bişey yaşamayız

amin canım. Benm bebeğim gününü geçmesine rağmen çok hareketli, eskiden bu kadar etmezdi yani o derecede.. O arkadaşınki acaba dr yüzünden mi öyle oldu diye de düşündüm ben

Hurma yuyus falan sicak dus deniyorum ama yok bi kac gun once kociside kistirdim koseye :) o bile tetiklemedi normalde yapmiyoduk hic simdi bidaha yapmayada korkuyorum bsey olursa diye ama daha kanalda bile degil dogum yapan buyukles esinle birlikte ol diyolar off her kafadan bi ses cikiyo

canım açılman yokken kanala girmemeişken suni sancının faydası oluyormuymuş
Onu dr a sormayi unuttum biliyomusun yarin kontrolum war yarin soracam bakayim me digcek ama etrafimdaki herkez acilma yokken suni alanlar sonradan sezaryen a donduler acilmadida buna ablamda dahil ama genede normal dene diyo annem ablam belki acilir diyo ama hic aciklik yoksa suni ise yararmi ki hem suni yi cekip hemde sezaryene alinmak ikisinide cekmek istemiyorum bunlar hep korkutuyo

Canım benim ben suni sancıyla normal doğum yaptım. Sen kimseye bakma ve korkma. Nasıl kolay doğurduğum bir bilsen. Sadece yarım saat sancı çektim o da dayanılmıcak gibi değildi. Adet ağrısı gibiydi. Belki senin de ağrı eşiğin benim gibi yuksektir. Allah yardımcınız olsun. 3 ıkınmada yavrunu kucağına almayı nasip etsin. Doğumun su gibi akıp geçsin inş

hahahah dilek valla ikimizin sonu aynı olacak benden söylemesi aynı şeyi bende denedim baktım sıcak duş yürüyüş hatta sıcak suya uzunca oturma işe yaramıyom adamı sıkıştırdım :) bizde yapmıyorduk onu biledenedim ama hala tık yok. Dün dra herşeyi denedim dedim ne yaptın dedi kocaşı sıkıştırdım diyemedim bugünde evde temizlik yapıcam belki bişeyler olur

bende ondan korkuyorum sonunda sezeryana dönücez diye. yani sezeryan olacaksam keşke 38. haftada olsaydım bu kadar beklemeseydim hayırlısıyla bi doğuraydık yaa vallaa sezeryan olucama suniye razı gelicem o duruma geldim acayip bunaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…