- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
canım bebiş kanala girmişmiydi yada hiç açılman varmıydıCanım benim ben suni sancıyla normal doğum yaptım. Sen kimseye bakma ve korkma. Nasıl kolay doğurduğum bir bilsen. Sadece yarım saat sancı çektim o da dayanılmıcak gibi değildi. Adet ağrısı gibiydi. Belki senin de ağrı eşiğin benim gibi yuksektir. Allah yardımcınız olsun. 3 ıkınmada yavrunu kucağına almayı nasip etsin. Doğumun su gibi akıp geçsin inş
bizim bebekler son dkkada coştular benimkide öyle hiç durmuyor dahada yerleşiyormuş gibi geliyor. günün geçtikten sonra zaten devamlı hastaneye gidiyorsun belki dr hatası belki kendi dikkat etmemiştir. hoş olacağı varsa her şekilde oluyor Allah korusun inşalalh bizde olmaz öyle bieyamin canım. Benm bebeğim gününü geçmesine rağmen çok hareketli, eskiden bu kadar etmezdi yani o derecede.. O arkadaşınki acaba dr yüzünden mi öyle oldu diye de düşündüm ben
3 gündür ne kadar yoruldugumu görüyor canım hiç de yardım etmiyor zaten. Neymiş evde temizlik yapılması lazimmmis dünkü çamaşırlar niye asilmamis giyecek kıyafeti yokmuş ütü yapılacak kendi ütü yapmak zorunda değilmiş hamileyken de ben oyleymisim. Konuştu saydı döktü tek kelime demedim bir de utanmadan trip atıp gitti. Defolsun gitsin bir daha da gelmesin ben istemiyorum öyle es. Sezeryanin 3 günü kalkıp yemek temizlik yaptım insan biraz vicdanli olur Allah korkusu olur. Doktor 40 gün ağır is yapma dedi her şey yapıyorum ağır da kaldiriyorum. Sabah bebek 1 saat uyudu onun uykusuna ben de uyudum niye uyuyormusum kalkıp o 1 saatte is yapabikirmisim ben motorum ya. Dinlenmeye ihtiyacım yoknaptı kuzum bu kadar..
ya inan bende o günlerden geçtim eşimle çok tartıştık halada tartışıyoruzz sabır çekiyorum sürekliii..
çok zor bebekle evllilik
Kanalı bilmiyorum da çatı muayenesi die gittim nst sancı çıkmadı. 3 cm açılman var dedi. Evde sancı çekmek istemedim ertesi gün 1 mayıstı drum yoktu. Ben de suni sancı aldım 5 saat sonra da doğurdum. Sancılar nstyr bağlandığımda 130 çıkıyodu ama ben hissetmiyodum. Ben de çok korkarak karar vermiştim. Ama inanın yuruyuş yaparken kız kardeşimle hep guluşuyoduk. Çomeldiğimde gülmekten kalkamamıştım inan. Pozitif duşunun. Bir de bol bol dua.canım bebiş kanala girmişmiydi yada hiç açılman varmıydı
E ben normal doğurdum hiç maz yapmadım. Bırak loğusayım demedim demiyorum da. Kaburgama yuklendiler doğumda. Kaburgam ağrıyomu. Alt taraf 22 dikişlimi.hemoroid varmı. Sırtım ağrıyomu.eve geldiğimizin ertesi gunu temizlik yaptım. Kv ile altlı ustlu oturuyoruz, demezmi bana daha bir gunluk loğusayken annemlere de bize de yemek yap. Çıldırdım ne diosun sen die. Daha onlar bana yapacaklar. Benle tartıştı bu yüzden. Bak biraz önce kahvaltı sofrasını almış olduğu gibi bırakmış mutfağa. Aferin dedim. İşten eve gelme. Sen yokken ev derli toplu. Gelen giden oluyo rezillik resmen. Kader ya. Hep babam gibi adamla evli olmak istemiştim ama tutmadı3 gündür ne kadar yoruldugumu görüyor canım hiç de yardım etmiyor zaten. Neymiş evde temizlik yapılması lazimmmis dünkü çamaşırlar niye asilmamis giyecek kıyafeti yokmuş ütü yapılacak kendi ütü yapmak zorunda değilmiş hamileyken de ben oyleymisim. Konuştu saydı döktü tek kelime demedim bir de utanmadan trip atıp gitti. Defolsun gitsin bir daha da gelmesin ben istemiyorum öyle es. Sezeryanin 3 günü kalkıp yemek temizlik yaptım insan biraz vicdanli olur Allah korkusu olur. Doktor 40 gün ağır is yapma dedi her şey yapıyorum ağır da kaldiriyorum. Sabah bebek 1 saat uyudu onun uykusuna ben de uyudum niye uyuyormusum kalkıp o 1 saatte is yapabikirmisim ben motorum ya. Dinlenmeye ihtiyacım yok
canım beni daha hiç alttan muayene etmediler açıklık varmı onuda bilmiyorum dr bişey demeyince hevesli olup bende söylemek istemiyorum. Darısı bize inşallah kolay atlatırırzKanalı bilmiyorum da çatı muayenesi die gittim nst sancı çıkmadı. 3 cm açılman var dedi. Evde sancı çekmek istemedim ertesi gün 1 mayıstı drum yoktu. Ben de suni sancı aldım 5 saat sonra da doğurdum. Sancılar nstyr bağlandığımda 130 çıkıyodu ama ben hissetmiyodum. Ben de çok korkarak karar vermiştim. Ama inanın yuruyuş yaparken kız kardeşimle hep guluşuyoduk. Çomeldiğimde gülmekten kalkamamıştım inan. Pozitif duşunun. Bir de bol bol dua.
Ben sesimi çıkarmıyorum pek bizimki bi de halısaha maçında elini kırıp geldi ona da bakıyoruz, bi de yüksek lisans yapıyor ödevi var elinden yazmıyo onu da yaziyoruz...sabah niye düzenli değil buralar, şu niye şurda dedi ben de topla o zaman dedim kızdım sonra da kötü bisey dememiş niye kızmışım trip atıyormuşum. En iyisi duymamazlıktan gelmek yoksa sinirlenip üzülüyorum yıpranıyorum3 gündür ne kadar yoruldugumu görüyor canım hiç de yardım etmiyor zaten. Neymiş evde temizlik yapılması lazimmmis dünkü çamaşırlar niye asilmamis giyecek kıyafeti yokmuş ütü yapılacak kendi ütü yapmak zorunda değilmiş hamileyken de ben oyleymisim. Konuştu saydı döktü tek kelime demedim bir de utanmadan trip atıp gitti. Defolsun gitsin bir daha da gelmesin ben istemiyorum öyle es. Sezeryanin 3 günü kalkıp yemek temizlik yaptım insan biraz vicdanli olur Allah korkusu olur. Doktor 40 gün ağır is yapma dedi her şey yapıyorum ağır da kaldiriyorum. Sabah bebek 1 saat uyudu onun uykusuna ben de uyudum niye uyuyormusum kalkıp o 1 saatte is yapabikirmisim ben motorum ya. Dinlenmeye ihtiyacım yok
Kv de ne utanmaz biriymis. Ah canım ah Allah yardımcımız olsun. Ben de babam gibi bir adamla evlenmek isterdim kısmet işte kimse anlamıyor bizi. Lohusa mısın değil misin kimsenin umrunda değilE ben normal doğurdum hiç maz yapmadım. Bırak loğusayım demedim demiyorum da. Kaburgama yuklendiler doğumda. Kaburgam ağrıyomu. Alt taraf 22 dikişlimi.hemoroid varmı. Sırtım ağrıyomu.eve geldiğimizin ertesi gunu temizlik yaptım. Kv ile altlı ustlu oturuyoruz, demezmi bana daha bir gunluk loğusayken annemlere de bize de yemek yap. Çıldırdım ne diosun sen die. Daha onlar bana yapacaklar. Benle tartıştı bu yüzden. Bak biraz önce kahvaltı sofrasını almış olduğu gibi bırakmış mutfağa. Aferin dedim. İşten eve gelme. Sen yokken ev derli toplu. Gelen giden oluyo rezillik resmen. Kader ya. Hep babam gibi adamla evli olmak istemiştim ama tutmadı
Bazı şeylere göz yumuyorum canım ama bu sabah yaptığına asla. Daha kahvaltı bile etmedim.Ben sesimi çıkarmıyorum pek bizimki bi de halısaha maçında elini kırıp geldi ona da bakıyoruz, bi de yüksek lisans yapıyor ödevi var elinden yazmıyo onu da yaziyoruz...sabah niye düzenli değil buralar, şu niye şurda dedi ben de topla o zaman dedim kızdım sonra da kötü bisey dememiş niye kızmışım trip atıyormuşum. En iyisi duymamazlıktan gelmek yoksa sinirlenip üzülüyorum yıpranıyorum
Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle sende bize dua et biran önce kendi sancımızla doğuralımBizde yattik düzenli sanci çikti ama açılma yok dua istiyorumm
Aynen benimkide seninki gibi aşağıda geziyo ama kanala inmiyo :) doktorum çıkış yolunu arıyor galiba dedi :) ama içimden bi ses boşuna telaş ediyoruz bebişlerimiz zamanını biliyor diyo inşallah öyle olur kendi istekleriyle gelirler, benim 2 arkadaşım yeni doğum yaptı ikiside tam gününde o yüzden bende artık 27 sini bekliyorum :) hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alırız inşallah hepimizSeninle ayniyiz benim drumda 42 kadar yolu var dedi bende bekleme taraftariyim. 42 de de gelmezse o zaman suniye bakariz dedi. Insallah hic gerek kalmaz. Benim bebiste kanalin etrafinda dolaniyo ama icraat yok keyfi Yerinde bende bugun cok arastirdim genelde sanciyla birlikte inermis çoğu bebek insallah bizinkide hemen iner bir avazda kurtuluruz. hepsi saglicakla tez vakittw gelsin insallah
vaktini beklyior demekki hayırlı sağlıklı olsunlarda bu kadar bekledik biraz daha mecbur beklicez inşallah kendi sancımızla gelrilerAynen benimkide seninki gibi aşağıda geziyo ama kanala inmiyo :) doktorum çıkış yolunu arıyor galiba dedi :) ama içimden bi ses boşuna telaş ediyoruz bebişlerimiz zamanını biliyor diyo inşallah öyle olur kendi istekleriyle gelirler, benim 2 arkadaşım yeni doğum yaptı ikiside tam gününde o yüzden bende artık 27 sini bekliyorum :) hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alırız inşallah hepimiz
Mrb arkadaslar. Bizde 38+4 uz. Eltim 38+1 de gecen yil sancilanmisti Ve sezeryanla dogum yapti. Esimin dogu gorevinde oldugumuz ve dr bulamama nedeniyle kvalidemin yanindayim 1 haftadir. Benimde sezeryan olmam icin psikolojik baski yapiyolar ama ptesi dr a gitigimde cati muayenesi oldum ve normal yapmamda hic bir engel olmadigini soyledi dr ve ins normal dogum istiyorum. Her gun daha dogurmadin mi diyolar, hamilelik 40 degilde 38 haftalik olduda benim mi haberim yokoglusumda yerinde memnun, bende. Ins hayirlisiyla normal dogum yaparız. Bende sizin gibi suni almak istemiyorum hatta catin cok uygun demisti. Cok gerekmedikçe kesmelerini, dikisi bile istemedigimi soylicem dr a.
Oglusumda uyandi, opuyomus teyzeleri sizi
bizim bebekler son dkkada coştular benimkide öyle hiç durmuyor dahada yerleşiyormuş gibi geliyor. günün geçtikten sonra zaten devamlı hastaneye gidiyorsun belki dr hatası belki kendi dikkat etmemiştir. hoş olacağı varsa her şekilde oluyor Allah korusun inşalalh bizde olmaz öyle biey
İnşallah bencede onlar doğacakları zamanı biliyolardır, zaten doğum o kadar doğal bi olayki o gün gelince herşey kendiliğinden olacaktır bencevaktini beklyior demekki hayırlı sağlıklı olsunlarda bu kadar bekledik biraz daha mecbur beklicez inşallah kendi sancımızla gelriler
hakkımızd ahangisi hayırlıysa o olsun canım inşallah hemen gelirler yoksa bu gidişle haziran annesi olucaz :) bi sıkıntı olsa drun görür zaten tedirgin olma canım sağlıcakla kucağımıza alalım inşallahcanm 5-6 cm açıklığı varmış onun, suyu patlatması saçma geldi bana açıkcası, bilmiyorum tabi daha once dogum yapmadım hiç.. Amin canım Allah korusun, günaşırı gidiyorum dr a. bizimde pazar son bakalım ondan sonra ne olacak, inşallah gelir kızım hayırlısıyla da kalmam oralara, 41den sonra rısk almayacak sanırım dr
Benimki hep bi şekilde üste çıkmayı biliyor ve bencil şu şöyle bu böyle der, başak burcu sürekli eleştirir ama kendi pek bisey yapmaz.Bazı şeylere göz yumuyorum canım ama bu sabah yaptığına asla. Daha kahvaltı bile etmedim.
Allah razi olsunn benim dualarımda sizinleeAllah yardımcın olsun canım dualarımız seninle sende bize dua et biran önce kendi sancımızla doğuralım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?