- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
haklısın canım vaktini bekliyolar ama birazcıkk acele etseler hiç fena olmayacak :)İnşallah bencede onlar doğacakları zamanı biliyolardır, zaten doğum o kadar doğal bi olayki o gün gelince herşey kendiliğinden olacaktır bence
Ben de söyledim canım takan mi var. Suç bende hemen toparlandigimi gösterdim. 40 gün hasta gibi davranmam gerekiyormuş öğrenmiş oldum. Gerçi öyle bir esle ikinci çocuğu da düşünmem artık. .Benimki hep bi şekilde üste çıkmayı biliyor ve bencil şu şöyle bu böyle der, başak burcu sürekli eleştirir ama kendi pek bisey yapmaz.
Şurda 40in yarısını atlattık kendine dikkat et canım sağlığın önemli ilerde biz sorun yaşayacağız onlar değil sen kendine bakmazsan kimse bakmaz, bir de sezeryan oldun sen Allah korusun kaç kat dikisin var. Ben çaydanlık bile kaldırmadım 20ye kadar eşim söylendi ben de kusura bakma ağır kaldıramam dedim, hamileyken de özellikle söylemiştim 40gün ağır taşımayacağım bunu bil diye...
Zamanında sağlıklı gelsinler inşallah, daha zamanınız var stres yapmayın :):)Doguramayan bi ben kaldim bide papatya diye bi arkadas war o kaldi bizim icimde kalcaklar geliba hic gekesileri yok canim ya off
Maşallah sizeee ne çok sevindim, rabbim ömrünü bereketli eylesin :)Kızlar neler yapıosunuz ben bugun doguralı 2ay 3 gun oldu bebeşimde bende çok iyıyız Allaha şukur . Uyku duzenimizde yerine oturdu yavaş yavaş iyiye gdiyoruz.
Allah tek avazda kurtarsın inşallah, dua ederim tabii ki :)Bizde yattik düzenli sanci çikti ama açılma yok dua istiyorumm
Oooo sizin daha çok bile varmış bencede kesinlikle normal doğumu bekleyin ve ne güzelki doktorunuzda çatın dar gibi bahaneler bulmamış, genelde sezeryana almak için öyle diyolar çünkü, inşallah sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi ben artık günü gelene kadar panik yapmamaya karar verdim :)
canım açılman yokken kanala girmemeişken suni sancının faydası oluyormuymuş
Tabiki herkeste farklıdır ama acayio umut oldun suan bana :) artii suniye bile razi olucam canim sezeryab istememin en buyik sebebi daha once mide ameliyati oldum zaten dikislerim var birde bunu dikisibi istemiyorum yoksa Ameliyattan felan korkuyorum öncelik saglikli olmasi tabi ama.sezeryan en son secenegim. Insallah bizimdr hemen gelir artik kizimi görmek istiyorumCanimm benim hic acilmam yoktu ve bebegim kanala girmemisti. Ama kafasi sol asagidaydi. 8 saat suni sanci sonunda dogum oldu. Bence bu herkeste farkli. Kiminde acilma varken suni sanci verdiklerinde devam edemiyor. Tabi bir de bebegin baskisiyla alakali.
Ben de söyledim canım takan mi var. Suç bende hemen toparlandigimi gösterdim. 40 gün hasta gibi davranmam gerekiyormuş öğrenmiş oldum. Gerçi öyle bir esle ikinci çocuğu da düşünmem artık. .
Canım bu erkekler hep böyle burçları ne olursa olsun yukselenleri öküz. Neyse onların hakkında konusarak onları değerli kılıyoruz.bebis ne yapıyor uyudu mu. Benimkini bebek arabasinda uyuttum sallaya sallaya uyudu çok şükür. Doktora gittik bugün kalça çıkığı testi için çok şükür sonuçlar iyi çıktı ama kilo alımını beğenmedi doktor sütüm de iyi oysa ki senin bebiş haftada kaç kilo alıyor baktın mı canım
Senin içim çok şaşkınım ben inan ben anlamış değilim okudum şaşkınım bu adamlara evlat verdik sezeryan gördük böyle birşey çok ayıp seni baş üstü taşımalıKv de ne utanmaz biriymis. Ah canım ah Allah yardımcımız olsun. Ben de babam gibi bir adamla evlenmek isterdim kısmet işte kimse anlamıyor bizi. Lohusa mısın değil misin kimsenin umrunda değil
Yuruyus yaptim gene canim ama bakalim ne olcak suniye katlanacaz mecburen bu gidisle ew temizligini bende yapiyorum supurup siliyorum yerleri egilip kalkiyorum ama yokbende ondan korkuyorum sonunda sezeryana dönücez diye. yani sezeryan olacaksam keşke 38. haftada olsaydım bu kadar beklemeseydim hayırlısıyla bi doğuraydık yaa vallaa sezeryan olucama suniye razı gelicem o duruma geldim acayip bunaldım
Allah sabir versin size ne bicim esleriniz var masaAllah benim kocamda biraz bebegi bana verde sen uyu derUyumuyor ki Canim gece 3 saatte bir uyabdurdim aynen benimki de zorla uyumadi
Aynen canım sabah da bana diyor çamaşırlar niye asilmadi bebek 1 saat uyudu assaydin az önce sen uyudun. Dinlenmeye hakkım yok mu benim. Tuvalete bile gitmeye fırsat bulamazken benden utu her gün temizlik bekliyormus kendi ütü yapmak zorunda değilmiş. Sabahtan beri ağlıyorum kaçıp gidesim var seninki de ayniymis benim kutukle.benimki de iş yerinde çok yoruluyormus aynen biz ölelim o zaman
bebeğe sabrim var da eşime hiç yok canım. Bugünden itibaren ne saygım var ne sabrim
Şanslısın...Senin içim çok şaşkınım ben inan ben anlamış değilim okudum şaşkınım bu adamlara evlat verdik sezeryan gördük böyle birşey çok ayıp seni baş üstü taşımalı
Yazmıcam yazsam çok çok kızarım ayıp ama böle şeler yaşayan kim varsa dua edicem
Lohusslık öyle zor li dün sebepsiz yere ağladım sonra müzik açtım güle oynaya eşimle dans ettim eşimde şaşkın herşeye he diyor zavallım bende bu halde böle olmak istemezdim
Sizin yaşadıklarınızı okurken bile salya Sümük ağladım okumasam daha iyi
Kızlar merhabalar uzun süredir takip ediyorum sizi hep okuyorum bende 39+1 deyim ve çok sabırsızımbebişim hiç gelmeyecekmiş gibi geliyor iki hafta önce 1 cm açılmam vardı hemen annemleri çağırdım başka şehirdeler 1 hafta önce açılma 2 cm oldu ve yien ozamanlar uzun süren sümüksü koyu kahverengi akıntım oldu nişan sandım önce ama değil çünkü aynı akıntıdan 5-6 kere geldi bu nişan olamaz demi arada kasılmalarım çok şiddetleniyo heyecanlanıyorum birkaç düzenli kasılmadan sonra bıcak gibi kesiliyo doktora kalsa gecen hafta suni sancıyla doğum başlatacaktı ama istemedim suyum yeterli bebek harektleri cok iyi... Allah hepimizin yardımcısı olsun bian önce bebeklerimizi kucaklarımıza alalım inşallah
hayatımda yürümediğim kadar yol yürüdüm bu hamilelik boyunca, evi desen devamlı temizliyorum normalde haftada bir büyük temizlik yapardım ona bile bi haftasonum var diye söylenerek yapardım. valla bu çocuklar şimdiden bizi ellerinde perişan ettiler doğunca kim bilir nasıl oalcaklarYuruyus yaptim gene canim ama bakalim ne olcak suniye katlanacaz mecburen bu gidisle ew temizligini bende yapiyorum supurup siliyorum yerleri egilip kalkiyorum ama yok
Canim yeni girebildim bebekten dolayi. Istanbul esenler medipol hastanesi. Sehruz hanim yapti dogumumu. Bebek hemsiresi ayri senin doktorlarin ayri. Surekli nobette gelen doktorlar bile hepsi cok iyi cok ilgili. Ebeler yardimcilar. Hepsinden ayri ayri memnunum. Hepsinden allah razi olsun. Hic terrddut etmesin gidecek olanlar. Rahatlamana sevindim hic korkma.merhaba. allah bebeğine uzun ömürler versin analı babalı büyütsün inş. bende aralık annesi olucam inş. yazdıkların beni rahatlattı şimdiden korkuyorum doğumdan hangi şehir hangi has ve hangi dr.a gittin acaba??
geçmiş olsun caım nasıl bebiş iyimi Allah korusun bir daha yaşatmasın çok korktuğum bişey içim sızladı vallaSabahtan beri nefes alamiyorum
Ablam eczanede oglumu kucagindan dusurdu
Acilden geldik. Rabbim kimseye yasatmasin
Çok geçmiş olsun cnm.nasıl şimdi oglunSabahtan beri nefes alamiyorum
Ablam eczanede oglumu kucagindan dusurdu
Acilden geldik. Rabbim kimseye yasatmasin
Aksama benimde yuruyusum war canim belki kocisi gene skistiririm hahahaaa :)hayatımda yürümediğim kadar yol yürüdüm bu hamilelik boyunca, evi desen devamlı temizliyorum normalde haftada bir büyük temizlik yapardım ona bile bi haftasonum var diye söylenerek yapardım. valla bu çocuklar şimdiden bizi ellerinde perişan ettiler doğunca kim bilir nasıl oalcaklarsezeryan istemediğim için artık suniye bile razı gelicem ama onu çekipte yinede sezeryan olursam o zaman çok üzülürüm heralde keşke daha önc esezeryanla aldırsaydım diye. Hakkımızda hayırlısı olsun. akşama benimde bi yürüyüşüm var :) bu gidişle yolda doğurcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?