2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben de söyledim canım takan mi var. Suç bende hemen toparlandigimi gösterdim. 40 gün hasta gibi davranmam gerekiyormuş öğrenmiş oldum. Gerçi öyle bir esle ikinci çocuğu da düşünmem artık. .
Canım bu erkekler hep böyle burçları ne olursa olsun yukselenleri öküz. Neyse onların hakkında konusarak onları değerli kılıyoruz.bebis ne yapıyor uyudu mu. Benimkini bebek arabasinda uyuttum sallaya sallaya uyudu çok şükür. Doktora gittik bugün kalça çıkığı testi için çok şükür sonuçlar iyi çıktı ama kilo alımını beğenmedi doktor sütüm de iyi oysa ki senin bebiş haftada kaç kilo alıyor baktın mı canım

Doguramayan bi ben kaldim bide papatya diye bi arkadas war o kaldi bizim icimde kalcaklar geliba hic gekesileri yok canim ya off
Zamanında sağlıklı gelsinler inşallah, daha zamanınız var stres yapmayın :):)

Kızlar neler yapıosunuz ben bugun doguralı 2ay 3 gun oldu bebeşimde bende çok iyıyız Allaha şukur . Uyku duzenimizde yerine oturdu yavaş yavaş iyiye gdiyoruz.
Maşallah sizeee ne çok sevindim, rabbim ömrünü bereketli eylesin :)

Bizde yattik düzenli sanci çikti ama açılma yok dua istiyorumm
Allah tek avazda kurtarsın inşallah, dua ederim tabii ki :)

Gittigim dr a ilk defa arkadas tavsiyesiyle gittim. Odaya girer girmez normal mi istiyorsun sezeryan mi dedi. Bende bebegimin sagligi normal gittigi surece normal dedim. Dr olsun yanindaki hemsire falan oooo cok cesaretlisin dedi. Onceki kontrollerde gittigim dr hic boyle bisey sormuyodu. Hatta sezeryan isteyenlere, bi aksilik olmadigi surece normal olacak diyodu. Cevremdekiler o kadar sezeryana alismis kii, normal istiyorum deyince sasiriyolar.
Kizlar bide dun geceden beri belimin alt tarafinda agri var. Gece saga sola donemedim. Dogumla alakali midir. Gerci soylemesi ayip ta dun mangal yaptik, betonda oturdum uzun sure, ondan olabilir diye dusunuyorum

canım açılman yokken kanala girmemeişken suni sancının faydası oluyormuymuş

Canimm benim hic acilmam yoktu ve bebegim kanala girmemisti. Ama kafasi sol asagidaydi. 8 saat suni sanci sonunda dogum oldu. Bence bu herkeste farkli. Kiminde acilma varken suni sanci verdiklerinde devam edemiyor. Tabi bir de bebegin baskisiyla alakali.

Tabiki herkeste farklıdır ama acayio umut oldun suan bana :) artii suniye bile razi olucam canim sezeryab istememin en buyik sebebi daha once mide ameliyati oldum zaten dikislerim var birde bunu dikisibi istemiyorum yoksa Ameliyattan felan korkuyorum öncelik saglikli olmasi tabi ama.sezeryan en son secenegim. Insallah bizimdr hemen gelir artik kizimi görmek istiyorum

merhaba arkadaşlar ben eylül annesi olucam nasib olursa bir oğlum var 6 yaşında sizi okuyup duygulanıyorum çünkü altı sene önce bu zamanlar ben de sizin gibi bekliyodum ve oğlum bir türlü gelmiyordu.bdt 29 mayıstı ama ben 8 haziranda doğurdum bebek kanala girmemişti açılmam yoktu nişan filan hakgetire hiç ama hiç bir belirti yoktu ve oğlum midemin üstündeydi aşağı hiiiiiç inmemişti ve böyleyken ben suni sancıyla 41+3 te doğurdum bunları kendinize sıkıntı yapmayın diye yazıyorum çünkü insan gerçekten yoruluyo ve stress yaptıkça hissettiği yorgunluk 4 kat daha fzala oluyo sakin olun derim ben naçizane umarım hepiniz bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız sonra bizlere de sıra gelir

Yükselene bayıldım hhaklisin canım bosver...bebiş de su saate kadar iyi birazdan uyandiracagim zaten bundan sonrası şüpheli inş uyur. Biz haftaya 1 ay olunca gideceğiz canım, kilo alımı için de ayrıca gitmedim bir haftalıkken 100gr almıştı, şimdi de aldı ama ne kadar bilmiyorum...
iyi çok şükür bebiste bisey çıkmamış, kaç gr almis canim? uyumuyorlar ya kiloyu o mu etkiledi acaba

Kv de ne utanmaz biriymis. Ah canım ah Allah yardımcımız olsun. Ben de babam gibi bir adamla evlenmek isterdim kısmet işte kimse anlamıyor bizi. Lohusa mısın değil misin kimsenin umrunda değil
Senin içim çok şaşkınım ben inan ben anlamış değilim okudum şaşkınım bu adamlara evlat verdik sezeryan gördük böyle birşey çok ayıp seni baş üstü taşımalı

Yazmıcam yazsam çok çok kızarım ayıp ama böle şeler yaşayan kim varsa dua edicem

Lohusslık öyle zor li dün sebepsiz yere ağladım sonra müzik açtım güle oynaya eşimle dans ettim eşimde şaşkın herşeye he diyor zavallım bende bu halde böle olmak istemezdim

Sizin yaşadıklarınızı okurken bile salya Sümük ağladım okumasam daha iyi

Yuruyus yaptim gene canim ama bakalim ne olcak suniye katlanacaz mecburen bu gidisle ew temizligini bende yapiyorum supurup siliyorum yerleri egilip kalkiyorum ama yok

Allah sabir versin size ne bicim esleriniz var masaAllah benim kocamda biraz bebegi bana verde sen uyu der

Şanslısın...

Ya kizlar yokmu fikir verecek olan...bu ara ara duzenli giren sancilar nedir gelen nisanmidir acilma varlen neden bekliyorumm tecrubesi olan yokmu

Yuruyus yaptim gene canim ama bakalim ne olcak suniye katlanacaz mecburen bu gidisle ew temizligini bende yapiyorum supurup siliyorum yerleri egilip kalkiyorum ama yok
hayatımda yürümediğim kadar yol yürüdüm bu hamilelik boyunca, evi desen devamlı temizliyorum normalde haftada bir büyük temizlik yapardım ona bile bi haftasonum var diye söylenerek yapardım. valla bu çocuklar şimdiden bizi ellerinde perişan ettiler doğunca kim bilir nasıl oalcaklar sezeryan istemediğim için artık suniye bile razı gelicem ama onu çekipte yinede sezeryan olursam o zaman çok üzülürüm heralde keşke daha önc esezeryanla aldırsaydım diye. Hakkımızda hayırlısı olsun. akşama benimde bi yürüyüşüm var :) bu gidişle yolda doğurcaz

Canim yeni girebildim bebekten dolayi. Istanbul esenler medipol hastanesi. Sehruz hanim yapti dogumumu. Bebek hemsiresi ayri senin doktorlarin ayri. Surekli nobette gelen doktorlar bile hepsi cok iyi cok ilgili. Ebeler yardimcilar. Hepsinden ayri ayri memnunum. Hepsinden allah razi olsun. Hic terrddut etmesin gidecek olanlar. Rahatlamana sevindim hic korkma.

Sabahtan beri nefes alamiyorum
Ablam eczanede oglumu kucagindan dusurdu
Acilden geldik. Rabbim kimseye yasatmasin

Aksama benimde yuruyusum war canim belki kocisi gene skistiririm hahahaaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…