- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
Hende yuruyusten sonra bi yoklayimAksama benimde yuruyusum war canim belki kocisi gene skistiririm hahahaaa :)
merhaba nihayet biz de buluştuk oğlum Uzayla, 12 mayıs 10.05 geçe sezeryanla kavuştuk tosbama.nihayet girip msjlara bakabiliyorum,beni de listeye eklermisiniz:)adımı burda görebilecek miyim diyordum hep kendi kendime bu listeye her baktığımda
çok geçmiş olsun canım inş biseyiniz yoktur, ben de korkuyorum sakarlık yapar takılır düşersem diyeSabahtan beri nefes alamiyorum
Ablam eczanede oglumu kucagindan dusurdu
Acilden geldik. Rabbim kimseye yasatmasin
Kiz bide ben hamile kalinca nerdeyse adama hic yanasmadim bi kac kere falan yapmisizdir simdi cocugu dogurmqk icin yanasiyoruz hahahaa :):)Hende yuruyusten sonra bi yoklayimcocugu yapmasi bi dert cikartmasi bi dert su cocuklar gonul.rizasiyle gelselerr bizide bu haldr adamlara muhtac etmeseler olmazmiydi :)
Aynen canim bi tane dusugim oldu diye esimde pek yanasmiyodu kizimiza.bisry olacak diye benimdr canima minnetti ama simdi baska care kalmadi çocuğu yapmak icin bi yanasiyoz cikartmak icin ayriKiz bide ben hamile kalinca nerdeyse adama hic yanasmadim bi kac kere falan yapmisizdir simdi cocugu dogurmqk icin yanasiyoruz hahahaa :):)
Sabahtan beri nefes alamiyorum
Biz her hafta doktordayiz canım :)Yükselene bayıldım h haklisin canım bosver...bebiş de su saate kadar iyi birazdan uyandiracagim zaten bundan sonrası şüpheli inş uyur. Biz haftaya 1 ay olunca gideceğiz canım, kilo alımı için de ayrıca gitmedim bir haftalıkken 100gr almıştı, şimdi de aldı ama ne kadar bilmiyorum...
iyi çok şükür bebiste bisey çıkmamış, kaç gr almis canim? uyumuyorlar ya kiloyu o mu etkiledi acaba
Maşallah eşine canım. Ağlama kuzum Kıyamam bu ağlama durumları 10 15 gün sonra geçiyor.Senin içim çok şaşkınım ben inan ben anlamış değilim okudum şaşkınım bu adamlara evlat verdik sezeryan gördük böyle birşey çok ayıp seni baş üstü taşımalı
Yazmıcam yazsam çok çok kızarım ayıp ama böle şeler yaşayan kim varsa dua edicem
Lohusslık öyle zor li dün sebepsiz yere ağladım sonra müzik açtım güle oynaya eşimle dans ettim eşimde şaşkın herşeye he diyor zavallım bende bu halde böle olmak istemezdim
Sizin yaşadıklarınızı okurken bile salya Sümük ağladım okumasam daha iyi
Maşallah canım size.Allah sabir versin size ne bicim esleriniz var masaAllah benim kocamda biraz bebegi bana verde sen uyu der
Tabiki herkeste farklıdır ama acayio umut oldun suan bana :) artii suniye bile razi olucam canim sezeryab istememin en buyik sebebi daha once mide ameliyati oldum zaten dikislerim var birde bunu dikisibi istemiyorum yoksa Ameliyattan felan korkuyorum öncelik saglikli olmasi tabi ama.sezeryan en son secenegim. Insallah bizimdr hemen gelir artik kizimi görmek istiyorum
Ağlıyorum herşeye tv de birşey görsem burda sizin yerinize koyup kendşmş içli içli ağlıyorum çık kötü annem geldi bugün çık dışarı diyor 18 mayus ilk yıldönümümüz eşim yemeğe götürdü ağla ağla eve geldim 1 saat bile ayrı durmadımBiz her hafta doktordayiz canım :)
benimki de 100 gr alıyor canım haftada. Doğumdan itibaren 500 gr aldı. Aslında az değil doktor neden az dedi Anlamadım. Benim de aklıma o uyku sorunu geldi
Maşallah eşine canım. Ağlama kuzum Kıyamam bu ağlama durumları 10 15 gün sonra geçiyor.
Maşallah canım size.
Canım nasılsınız şu an allahım yardım etsinSabahtan beri nefes alamiyorum
Önlüyo diyorlar canımSilikon uc yara olusumunu önler mi
Elif varya benm kocam bebeği tutma dahil herşeyi bana öğreten oldu annemden Kayınvalideden dah iyi baktı ve bu hafta evde diye annem ve kayınvalideyi pazartesi gönderdim kendi evlerine eşimle baŞ başayız gece bile kalkıyorAllah sabir versin size ne bicim esleriniz var masaAllah benim kocamda biraz bebegi bana verde sen uyu der
Slikon ucu karbonat suyla sildim dünden beri diğeri de kayıp tek uç ile idare ediyorumÖnlüyo diyorlar canım
Lohusalıktan gizot geçer yavaş yavaş. İlk onbeş gün ben de deli gibiydim bi ağla bi gül. Oğlana bakıp bakıp ağluyodum. Bi aya yaklaştık baya iyiyim şimdiAğlıyorum herşeye tv de birşey görsem burda sizin yerinize koyup kendşmş içli içli ağlıyorum çık kötü annem geldi bugün çık dışarı diyor 18 mayus ilk yıldönümümüz eşim yemeğe götürdü ağla ağla eve geldim 1 saat bile ayrı durmadım
Bazen sebepsiz gülüyorum napacam ben diyorum doğuma tek gittim 14 mayıs beni ya büyüttü ya göçertti çok değiştim sadece annelik değil ben daha çok hırçın daha çok ağlak daha çok güleç oldum eşime berbat kötü davranıyor um o ise ah ah ona herkesin önünde kızdım ama bir şey söle medi neden senin baban ismi okucak diye bağırdım annesi benm annem varken allahım affetsin beni çok kuruyorum pişman da oluyorum
Alıyo mu seninki iyi maşallah biz pompaya devam arada da mama tabi yetmiyo süt. Ben sana numaramı atim ig'dan da ekle beni whatsapptan da konuşurız buraya giremiyorum pek artıkSlikon ucu karbonat suyla sildim dünden beri diğeri de kayıp tek uç ile idare ediyorum
Geçer demi inşallah duygu karmaşası yaşıyorum çok garip haldeymLohusalıktan gizot geçer yavaş yavaş. İlk onbeş gün ben de deli gibiydim bi ağla bi gül. Oğlana bakıp bakıp ağluyodum. Bi aya yaklaştık baya iyiyim şimdi
Aaaaa dur bakayım bende isticektim konuşuruz sürekli diye canım buraya pek bakamıyorum aynenAlıyo mu seninki iyi maşallah biz pompaya devam arada da mama tabi yetmiyo süt. Ben sana numaramı atim ig'dan da ekle beni whatsapptan da konuşurız buraya giremiyorum pek artık
Canım ben de oyleydim özellikle hep bebeğe bişey olacakmış gibi geliyordu ona bakıp agliyordum hep. Akşam oldu mu içime bir sıkıntı bir ağırlık cokuyordu ki kalbim sıkışıyordu oturup agliyordum nakşam oldu diye şimdi geçti çok şükür. Ama bebeği kimseye emanet edemiyorum biri taşıdığı zaman aklım çıkıyor yanlış tutacak düşürecek diye. Annelik başka bişey canım. Koruma iç gudumuz tavan yapıyor. Duygularımızı en tepede yaşıyoruz. Evet lohusa depresyonu diye bişey var ben yaşadım ilk iki hafta. Daha tam geçmedi. 40im çıkana kadar da geçmez çevre sağolsun hurafelerle aklımı oynatip korkuttular.Ağlıyorum herşeye tv de birşey görsem burda sizin yerinize koyup kendşmş içli içli ağlıyorum çık kötü annem geldi bugün çık dışarı diyor 18 mayus ilk yıldönümümüz eşim yemeğe götürdü ağla ağla eve geldim 1 saat bile ayrı durmadım
Bazen sebepsiz gülüyorum napacam ben diyorum doğuma tek gittim 14 mayıs beni ya büyüttü ya göçertti çok değiştim sadece annelik değil ben daha çok hırçın daha çok ağlak daha çok güleç oldum eşime berbat kötü davranıyor um o ise ah ah ona herkesin önünde kızdım ama bir şey söle medi neden senin baban ismi okucak diye bağırdım annesi benm annem varken allahım affetsin beni çok kuruyorum pişman da oluyorum
Canımmm çok geçmiş olsun. İnş birşeyi yoktur evladının. Yüreğim sızladı. En korktuğum şeylerden birisiSabahtan beri nefes alamiyorum
:)) yazık olur sınava giren diğer arkadaşlara bende korkuyorum valla birazKiz sinavda dogurma bide aman dikkat :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?