2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aksama benimde yuruyusum war canim belki kocisi gene skistiririm hahahaaa :)
Hende yuruyusten sonra bi yoklayim cocugu yapmasi bi dert cikartmasi bi dert su cocuklar gonul.rizasiyle gelselerr bizide bu haldr adamlara muhtac etmeseler olmazmiydi :)

Hende yuruyusten sonra bi yoklayim cocugu yapmasi bi dert cikartmasi bi dert su cocuklar gonul.rizasiyle gelselerr bizide bu haldr adamlara muhtac etmeseler olmazmiydi :)
Kiz bide ben hamile kalinca nerdeyse adama hic yanasmadim bi kac kere falan yapmisizdir simdi cocugu dogurmqk icin yanasiyoruz hahahaa :):)

Kiz bide ben hamile kalinca nerdeyse adama hic yanasmadim bi kac kere falan yapmisizdir simdi cocugu dogurmqk icin yanasiyoruz hahahaa :):)
Aynen canim bi tane dusugim oldu diye esimde pek yanasmiyodu kizimiza.bisry olacak diye benimdr canima minnetti ama simdi baska care kalmadi çocuğu yapmak icin bi yanasiyoz cikartmak icin ayri

Biz her hafta doktordayiz canım :)
benimki de 100 gr alıyor canım haftada. Doğumdan itibaren 500 gr aldı. Aslında az değil doktor neden az dedi Anlamadım. Benim de aklıma o uyku sorunu geldi
Maşallah eşine canım. Ağlama kuzum Kıyamam bu ağlama durumları 10 15 gün sonra geçiyor.
Allah sabir versin size ne bicim esleriniz var masaAllah benim kocamda biraz bebegi bana verde sen uyu der
Maşallah canım size.

InsaAllah saglikla gelsin Canimm

Ağlıyorum herşeye tv de birşey görsem burda sizin yerinize koyup kendşmş içli içli ağlıyorum çık kötü annem geldi bugün çık dışarı diyor 18 mayus ilk yıldönümümüz eşim yemeğe götürdü ağla ağla eve geldim 1 saat bile ayrı durmadım

Bazen sebepsiz gülüyorum napacam ben diyorum doğuma tek gittim 14 mayıs beni ya büyüttü ya göçertti çok değiştim sadece annelik değil ben daha çok hırçın daha çok ağlak daha çok güleç oldum eşime berbat kötü davranıyor um o ise ah ah ona herkesin önünde kızdım ama bir şey söle medi neden senin baban ismi okucak diye bağırdım annesi benm annem varken allahım affetsin beni çok kuruyorum pişman da oluyorum

Allah sabir versin size ne bicim esleriniz var masaAllah benim kocamda biraz bebegi bana verde sen uyu der
Elif varya benm kocam bebeği tutma dahil herşeyi bana öğreten oldu annemden Kayınvalideden dah iyi baktı ve bu hafta evde diye annem ve kayınvalideyi pazartesi gönderdim kendi evlerine eşimle baŞ başayız gece bile kalkıyor

hiç bebek pIş pış yapmadığımız halde gece rüya da oğlum hadi pış pış diye sayılıyor bunu yazarken de ağlıyorum çok yoğun yaşıyorum

Kısaca maşallah cidden şanslıyız

Lohusalıktan gizot geçer yavaş yavaş. İlk onbeş gün ben de deli gibiydim bi ağla bi gül. Oğlana bakıp bakıp ağluyodum. Bi aya yaklaştık baya iyiyim şimdi

Canım ben de oyleydim özellikle hep bebeğe bişey olacakmış gibi geliyordu ona bakıp agliyordum hep. Akşam oldu mu içime bir sıkıntı bir ağırlık cokuyordu ki kalbim sıkışıyordu oturup agliyordum nakşam oldu diye şimdi geçti çok şükür. Ama bebeği kimseye emanet edemiyorum biri taşıdığı zaman aklım çıkıyor yanlış tutacak düşürecek diye. Annelik başka bişey canım. Koruma iç gudumuz tavan yapıyor. Duygularımızı en tepede yaşıyoruz. Evet lohusa depresyonu diye bişey var ben yaşadım ilk iki hafta. Daha tam geçmedi. 40im çıkana kadar da geçmez çevre sağolsun hurafelerle aklımı oynatip korkuttular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…