2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım bende dr a soramadim bunları doğuma cagirdilar hemen gitmek zorunda kaldı yarın banada hbrler verir misin

Ayy canım yaa çok tşk ederim iyi dileklerin o kadar iyi geldi ki inşallah öyle olur bizimkilerde Allah senin çocuğunu da sana bağışlasın sizlere uzun ömürler versin.

geçmiş olsun caım nasıl bebiş iyimi Allah korusun bir daha yaşatmasın çok korktuğum bişey içim sızladı valla
oğlum şuan iyi. tüm testler olumlu. herşey yolunda
ama hasta kayıttaki kadının lafından beri kendime çok kızıyorum, çok vicdan azabı çekiyorum. sen kendine anne mi diyorsun. iki haftalık çocuğu düşürüyorsun. herkes anne olamaz işte. bunlar gibilere allah neden evlat verir ki dedi

Çok geçmiş olsun cnm.nasıl şimdi oglun
ama hasta kayıttaki kadının lafından beri kendime çok kızıyorum, çok vicdan azabı çekiyorum. sen kendine anne mi diyorsun. iki haftalık çocuğu düşürüyorsun. herkes anne olamaz işte. bunlar gibilere allah neden evlat verir ki dedi

çok geçmiş olsun canım inş biseyiniz yoktur, ben de korkuyorum sakarlık yapar takılır düşersem diye

Gecmis olsun canim kiyamam ya bi seyi var mi bebegin? InsaAllah iyidir.

Canım nasılsınız şu an allahım yardım etsin

Canımmm çok geçmiş olsun. İnş birşeyi yoktur evladının. Yüreğim sızladı. En korktuğum şeylerden birisi

kızlar hepinize çok teşekkür ederim. tek tek alıntı yapamadığım için bu şekilde kopyalayıp cevap yazdım.
benim anneliğime laf söylüyor. ben ister miyim oğluma zarar gelsin. benim canım ondan daha çok yanıyor. eve geldiğimizden beri yani saat 3ten beri kucağımda yavrum ve özür diliyorum ondan. kalbim öyle ağrıyor ki

Cnm sıkma canını bebeğin iyi ya gerisi mühim değil.teyzemde beni düşürmüş küçükken balık gibi kayıvermişim elinden banyodan sonra.çocuk bu düşe kalka büyücek takma bukadar kafana bişey olmamış neyse ki.

Aynen canim bi tane dusugim oldu diye esimde pek yanasmiyodu kizimiza.bisry olacak diye benimdr canima minnetti ama simdi baska care kalmadi çocuğu yapmak icin bi yanasiyoz cikartmak icin ayri
Seninle kaderlerimiz bir canim benimde bundan once bi dusugum oldu we ben tedawi ile hamile kaldim sonra yumurta buyutucu hap kullandim simdi esim korkuyo cok karnima bile dokunmaya korkuyo

umutlanmıştım bende kanala sancıyla giriyor dediler. inşallah bizimkide hemen kanal girer hemen doğrururuz

Endişelenme cnm, doğum için hiç bişey net değil ki herkese göre değişiyor. Bana da her yerde önce yalancı sancı gelcek belli aralıklarla süresi azalcak denmişti. 20 dk. 10 dk. 5 dk. böyle böyle azalınca hastaneye gidin diye yazıyor her yerde ama bizimki durup dururken 3-5 dk. aralıkla sancıyla geldi yani başta ihtimal vermedim gitmicektim çünkü tarif edilen kasılmalı sancıya da benzemiyodu, şiddetli regl ağrısı gibiydi, iyiki gitmişiz doktora, başlamış meğer. Sakin sakin bekle, bebekler geliş tercihlerini kendi yapıyor :)

benim oğlum çok küçük teyzesi

Ağzı olan konuşuyo işte. Salak insanlar ya. Sanki sen zevkine yaptın tövbe yarabbim. Boşver pardon ama böyle mal insanlara canını sıkmaya değermi. Zaten uzgunsun, pişmanlık duyma,istemeden olan bişey. Sutunu etkiler bak lütfen üzme kendini

terbiyesiz işte. devlet hastanesi diye böyle muamele etmesi hoş mu? ben orda iki gözü iki çeşme ağlıyorum dediğine bak kadının

Ben anadolu yakasinda Ümraniye de oturuyorum bana cok ters olur o hastane. Cevap verdiğin için cok sagol beni rahatlattin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…