- 28 Mart 2015
- 139
- 104
- 33
Canım bende dr a soramadim bunları doğuma cagirdilar hemen gitmek zorunda kaldı yarın banada hbrler verir misinOnu dr a sormayi unuttum biliyomusun yarin kontrolum war yarin soracam bakayim me digcek ama etrafimdaki herkez acilma yokken suni alanlar sonradan sezaryen a donduler acilmadida buna ablamda dahil ama genede normal dene diyo annem ablam belki acilir diyo ama hic aciklik yoksa suni ise yararmi ki hem suni yi cekip hemde sezaryene alinmak ikisinide cekmek istemiyorum bunlar hep korkutuyo
Ayy canım yaa çok tşk ederim iyi dileklerin o kadar iyi geldi ki inşallah öyle olur bizimkilerde Allah senin çocuğunu da sana bağışlasın sizlere uzun ömürler versin.Canım benim ben suni sancıyla normal doğum yaptım. Sen kimseye bakma ve korkma. Nasıl kolay doğurduğum bir bilsen. Sadece yarım saat sancı çektim o da dayanılmıcak gibi değildi. Adet ağrısı gibiydi. Belki senin de ağrı eşiğin benim gibi yuksektir. Allah yardımcınız olsun. 3 ıkınmada yavrunu kucağına almayı nasip etsin. Doğumun su gibi akıp geçsin inş
oğlum şuan iyi. tüm testler olumlu. herşey yolundageçmiş olsun caım nasıl bebiş iyimi Allah korusun bir daha yaşatmasın çok korktuğum bişey içim sızladı valla
oğlum şuan iyi. tüm testler olumlu. herşey yolundaÇok geçmiş olsun cnm.nasıl şimdi oglun
oğlum şuan iyi. tüm testler olumlu. herşey yolundaçok geçmiş olsun canım inş biseyiniz yoktur, ben de korkuyorum sakarlık yapar takılır düşersem diye
oğlum şuan iyi. tüm testler olumlu. herşey yolundaGecmis olsun canim kiyamam ya bi seyi var mi bebegin? InsaAllah iyidir.
oğlum şuan iyi. tüm testler olumlu. herşey yolundaCanım nasılsınız şu an allahım yardım etsin
oğlum şuan iyi. tüm testler olumlu. herşey yolundaCanımmm çok geçmiş olsun. İnş birşeyi yoktur evladının. Yüreğim sızladı. En korktuğum şeylerden birisi
Cnm sıkma canını bebeğin iyi ya gerisi mühim değil.teyzemde beni düşürmüş küçükken balık gibi kayıvermişim elinden banyodan sonra.çocuk bu düşe kalka büyücek takma bukadar kafana bişey olmamış neyse ki.kızlar hepinize çok teşekkür ederim. tek tek alıntı yapamadığım için bu şekilde kopyalayıp cevap yazdım.
benim anneliğime laf söylüyor. ben ister miyim oğluma zarar gelsin. benim canım ondan daha çok yanıyor. eve geldiğimizden beri yani saat 3ten beri kucağımda yavrum ve özür diliyorum ondan. kalbim öyle ağrıyor ki
Seninle kaderlerimiz bir canim benimde bundan once bi dusugum oldu we ben tedawi ile hamile kaldim sonra yumurta buyutucu hap kullandim simdi esim korkuyo cok karnima bile dokunmaya korkuyoAynen canim bi tane dusugim oldu diye esimde pek yanasmiyodu kizimiza.bisry olacak diye benimdr canima minnetti ama simdi baska care kalmadi çocuğu yapmak icin bi yanasiyoz cikartmak icin ayri
Tedbie senden takdir allahtan olsun giy sen hayatim ne olur ne olmaz :):)) yazık olur sınava giren diğer arkadaşlara bende korkuyorum valla birazaltima aldığım depend Külottan mi giysem ki ne olur ne olmaz ))
umutlanmıştım bendekanala sancıyla giriyor dediler. inşallah bizimkide hemen kanal girer hemen doğrururuz
benim oğlum çok küçük teyzesiCnm sıkma canını bebeğin iyi ya gerisi mühim değil.teyzemde beni düşürmüş küçükken balık gibi kayıvermişim elinden banyodan sonra.çocuk bu düşe kalka büyücek takma bukadar kafana bişey olmamış neyse ki.
Ağzı olan konuşuyo işte. Salak insanlar ya. Sanki sen zevkine yaptın tövbe yarabbim. Boşver pardon ama böyle mal insanlara canını sıkmaya değermi. Zaten uzgunsun, pişmanlık duyma,istemeden olan bişey. Sutunu etkiler bak lütfen üzme kendinikızlar hepinize çok teşekkür ederim. tek tek alıntı yapamadığım için bu şekilde kopyalayıp cevap yazdım.
benim anneliğime laf söylüyor. ben ister miyim oğluma zarar gelsin. benim canım ondan daha çok yanıyor. eve geldiğimizden beri yani saat 3ten beri kucağımda yavrum ve özür diliyorum ondan. kalbim öyle ağrıyor ki
terbiyesiz işte. devlet hastanesi diye böyle muamele etmesi hoş mu? ben orda iki gözü iki çeşme ağlıyorum dediğine bak kadınınAğzı olan konuşuyo işte. Salak insanlar ya. Sanki sen zevkine yaptın tövbe yarabbim. Boşver pardon ama böyle mal insanlara canını sıkmaya değermi. Zaten uzgunsun, pişmanlık duyma,istemeden olan bişey. Sutunu etkiler bak lütfen üzme kendini
Kullanmaya basladim insallah işe yararÖnlüyo diyorlar canım
Tamam canim yarin haber weririm sana 3e ceyrek kala randewum yatinCanım bende dr a soramadim bunları doğuma cagirdilar hemen gitmek zorunda kaldı yarın banada hbrler verir misin
Ben anadolu yakasinda Ümraniye de oturuyorum bana cok ters olur o hastane. Cevap verdiğin için cok sagol beni rahatlattin...Canim yeni girebildim bebekten dolayi. Istanbul esenler medipol hastanesi. Sehruz hanim yapti dogumumu. Bebek hemsiresi ayri senin doktorlarin ayri. Surekli nobette gelen doktorlar bile hepsi cok iyi cok ilgili. Ebeler yardimcilar. Hepsinden ayri ayri memnunum. Hepsinden allah razi olsun. Hic terrddut etmesin gidecek olanlar. Rahatlamana sevindim hic korkma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?