2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ciddimisin sen bu lafi soyleye bildimi altta kalmasaydin kesinlikle terbiyesiz Ahlaksiz boylelerini parcalicaksin bacim resmen

Ciddimisin sen bu lafi soyleye bildimi altta kalmasaydin kesinlikle terbiyesiz Ahlaksiz boylelerini parcalicaksin bacim resmen
maalesef ddilekcim fazlası var eksiği yok hakaretlerin. ben normalde cevap verirdim çok pis. ama o sırada bebeğimm kucağımda ve ağlıyordum

:)) yazık olur sınava giren diğer arkadaşlara bende korkuyorum valla biraz altima aldığım depend Külottan mi giysem ki ne olur ne olmaz ))
bende pazar günü giricme sınava. ilk düşüğümü sınvada yaptım bide anfideydik 80 kişi vardı çıkartmadılarda öylec ebeklemek zorunda kaldım yarım saat boyunca inşallahj bu seferde doğurmam kendimi geçtim ordakilere yazık hereks harıl harıl ders çalışıyor

ona mı kalmış bunu sorgulamak gerizekalı sen kimsin beni bu şekilde yargılıyosun görende çocuğa bilerek eziyet ettin sanar mal kadın gıcık oldum valla yaa. Aman boşver oğlun iyi ya çok şükür önemli olan kötü bi gündü geçti gitti verilmiş sadakanız armış

Seninle kaderlerimiz bir canim benimde bundan once bi dusugum oldu we ben tedawi ile hamile kaldim sonra yumurta buyutucu hap kullandim simdi esim korkuyo cok karnima bile dokunmaya korkuyo
zorla gelince daha tatlı oluyolar kendilerinide böyle naza çekiyolar işte :) canım ben şimdi yürüyüşten geldim bütünkarnım taş gibi yolda 5 dk da bi oturdum sağ kasığıma iğneler batttı şimdi iyiyim ama yolda çok kötü oldum sanada oluyor mu?
ay darısı bizeinşalalh bend ebiran önce gelsin istiyorum hastaneye gittiğimde doğum başlamış olsun hemen alıp gelelim çok bişeymi istiyorum :) sağlıcakla gelsinler tabikide önceliğimiz bu

Dün akşam hastaneye yattım ve bugun öğlede normal doğum yaptım allahım yardım etti açılmam 20 dk oldu. Allahım herkesi Bı avazda kurtarsın inş
hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün ömrü uzun olsun. hiç belirtin varmıydı nişan felan gelmişmiydi biz hala beklemdeyizde merak ediyorum. Maşallah darısı bizeinşallah

Allah razı olsun. Evet yazmıştım sümüksü akıntı bol bol gelmeye başlamıştı o tıkaçmış zaten. Sancımda vardı en fazla 10 dk arayla. Hastane ıcın üzerimi değişirken bi anda suyumda gelmişti açılmada 1 cm ti. Sabaha kadar 10 dk arayla sancı cektım acılmaya basladı böle sürdü 5 dk 2 dk ya kadar düştü yürüyüşden sonra bi anda acılı verdi.
hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün ömrü uzun olsun. hiç belirtin varmıydı nişan felan gelmişmiydi biz hala beklemdeyizde merak ediyorum. Maşallah darısı bizeinşallah

darısı bize inşalah canım çok sevindim senin adına kendi sancınla gelmesi çok güzel inşallahbizimde öyle olur

Merhaba annecikler.bizde oğluşumla kavuştuk şükür.17 mayısta doğdu yakışıklım.biraz sarılığımız var gibi ama geçer inşallah.benimse sezeryanım çok iyi geçmesine rağmen malesef üst dikiş ipim koptu ve üst deri açıldı.şimdi kapatıllmıyorda.böyle iyileşmek zorunda kalıcak malesef.biraz uzun sürer ama iyileşir dediler.sezeryanın en kötü yan etkisini yaşamış oldum sanırım.buna da şükür tabi ama.bu arada oğlum kendi istediği zamanda geldi.suyum patladı ve oğluş doğdu.mayıs annelerinde doğumu gerçekleşmeyen kaldı mı bilmiyorum ama hepimiz sağlıkla yetiştirelim inşallah.

Insallah gelecek sabredin ama annelerin hakki ödenmezmis bunu cok iyi anladim
inşallah canım çok az zaman kaldı sabırsızlıkla bekliyorum. Ben hamileliğimin ilk günüden beri aynı şeyi diyorum rabbim ayaklarının altına cenneti bahşettiyse kesinlikle hakediliyor gerçekten. Rabbim hayırlı evlat yetiştirmeyide nasip etsin inşalla

hayırlı olsun canım darısı bize diyerek hala birilerinin kaldığını belirtmek isterim bildiğin saat sayıyorum ama benim kızımın gelmeye pek niyeti yok gibi yerini çok sevdi :) oğluşunu kucağına almışsınya sağlıcakla onlarda geçecek inşallah canım

İnşallah çok bekletmez kuzucuğun canım.sağlıkla doğsun inşallah.evet şükr oğluşumuza kavuştuk gerisi hallolur.şimdi yanımda uyuyor sevimli sevimli.ama benim deformasyonlarımın iyileşmesi uzun sürecek gibi.bacaklar şiş, karın yırtık.karnımı da saramıyorum.göğüsuçlarım berbat halde.ama onun kokusunu içime çektiğimde tüm acılarım bitiyor.

ağzı olan konuşuyor canım

Masallah canimm eminim öyledir kokusu butun acilari aliyormus rabbim saglik sihhat versin gule gule büyüt insallah

saol bitanem. iyi çok şükür. ama şimdi de kucağımdan indirmiyorum. o kadar korkudan sonra yanımdan ayırmıyorum

Canim cook gecmis olsun. Ilk msjina cok uzuldum ama yakisiklinin biseyi olmamasina sevindim. O hastanedeki insan kilikli kisiyede cok sinir oldum. Rabbim oglusunu bundan sonra kazalardan belalardan korusun. Yaa aglicam simdii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…