Ciddimisin sen bu lafi soyleye bildimi altta kalmasaydin kesinlikle terbiyesiz Ahlaksiz boylelerini parcalicaksin bacim resmenoğlum şuan iyi. tüm testler olumlu. herşey yolunda
ama hasta kayıttaki kadının lafından beri kendime çok kızıyorum, çok vicdan azabı çekiyorum. sen kendine anne mi diyorsun. iki haftalık çocuğu düşürüyorsun. herkes anne olamaz işte. bunlar gibilere allah neden evlat verir ki dedi
maalesef ddilekcim fazlası var eksiği yok hakaretlerin. ben normalde cevap verirdim çok pis. ama o sırada bebeğimm kucağımda ve ağlıyordumCiddimisin sen bu lafi soyleye bildimi altta kalmasaydin kesinlikle terbiyesiz Ahlaksiz boylelerini parcalicaksin bacim resmen
Masallah yerler onu cok tatlii :))kurban olsun annesi
bende pazar günü giricme sınava. ilk düşüğümü sınvada yaptım bide anfideydik 80 kişi vardı çıkartmadılarda öylec ebeklemek zorunda kaldım yarım saat boyunca inşallahj bu seferde doğurmam kendimi geçtim ordakilere yazık hereks harıl harıl ders çalışıyor:)) yazık olur sınava giren diğer arkadaşlara bende korkuyorum valla birazaltima aldığım depend Külottan mi giysem ki ne olur ne olmaz ))
ona mı kalmış bunu sorgulamak gerizekalı sen kimsin beni bu şekilde yargılıyosun görende çocuğa bilerek eziyet ettin sanar mal kadın gıcık oldum valla yaa. Aman boşver oğlun iyi ya çok şükür önemli olan kötü bi gündü geçti gitti verilmiş sadakanız armışoğlum şuan iyi. tüm testler olumlu. herşey yolunda
ama hasta kayıttaki kadının lafından beri kendime çok kızıyorum, çok vicdan azabı çekiyorum. sen kendine anne mi diyorsun. iki haftalık çocuğu düşürüyorsun. herkes anne olamaz işte. bunlar gibilere allah neden evlat verir ki dedi
zorla gelince daha tatlı oluyolar kendilerinide böyle naza çekiyolar işte :) canım ben şimdi yürüyüşten geldim bütünkarnım taş gibi yolda 5 dk da bi oturdum sağ kasığıma iğneler batttı şimdi iyiyim ama yolda çok kötü oldum sanada oluyor mu?Seninle kaderlerimiz bir canim benimde bundan once bi dusugum oldu we ben tedawi ile hamile kaldim sonra yumurta buyutucu hap kullandim simdi esim korkuyo cok karnima bile dokunmaya korkuyo
ay darısı bizeinşalalh bend ebiran önce gelsin istiyorum hastaneye gittiğimde doğum başlamış olsun hemen alıp gelelim çok bişeymi istiyorum :) sağlıcakla gelsinler tabikide önceliğimiz buEndişelenme cnm, doğum için hiç bişey net değil ki herkese göre değişiyor. Bana da her yerde önce yalancı sancı gelcek belli aralıklarla süresi azalcak denmişti. 20 dk. 10 dk. 5 dk. böyle böyle azalınca hastaneye gidin diye yazıyor her yerde ama bizimki durup dururken 3-5 dk. aralıkla sancıyla geldi yani başta ihtimal vermedim gitmicektim çünkü tarif edilen kasılmalı sancıya da benzemiyodu, şiddetli regl ağrısı gibiydi, iyiki gitmişiz doktora, başlamış meğer. Sakin sakin bekle, bebekler geliş tercihlerini kendi yapıyor :)
Ayy kuzum benimSabahtan beri nefes alamiyorum
Ablam eczanede oglumu kucagindan dusurdu
Acilden geldik. Rabbim kimseye yasatmasin
hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün ömrü uzun olsun. hiç belirtin varmıydı nişan felan gelmişmiydi biz hala beklemdeyizde merak ediyorum. Maşallah darısı bizeinşallahDün akşam hastaneye yattım ve bugun öğlede normal doğum yaptım allahım yardım etti açılmam 20 dk oldu. Allahım herkesi Bı avazda kurtarsın inş
hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün ömrü uzun olsun. hiç belirtin varmıydı nişan felan gelmişmiydi biz hala beklemdeyizde merak ediyorum. Maşallah darısı bizeinşallah
darısı bize inşalah canım çok sevindim senin adına kendi sancınla gelmesi çok güzel inşallahbizimde öyle olurAllah razı olsun. Evet yazmıştım sümüksü akıntı bol bol gelmeye başlamıştı o tıkaçmış zaten. Sancımda vardı en fazla 10 dk arayla. Hastane ıcın üzerimi değişirken bi anda suyumda gelmişti açılmada 1 cm ti. Sabaha kadar 10 dk arayla sancı cektım acılmaya basladı böle sürdü 5 dk 2 dk ya kadar düştü yürüyüşden sonra bi anda acılı verdi.
Insallah gelecek sabredin ama annelerin hakki ödenmezmis bunu cok iyi anladimdarısı bize inşalah canım çok sevindim senin adına kendi sancınla gelmesi çok güzel inşallahbizimde öyle olur
inşallah canım çok az zaman kaldı sabırsızlıkla bekliyorum. Ben hamileliğimin ilk günüden beri aynı şeyi diyorum rabbim ayaklarının altına cenneti bahşettiyse kesinlikle hakediliyor gerçekten. Rabbim hayırlı evlat yetiştirmeyide nasip etsin inşallaInsallah gelecek sabredin ama annelerin hakki ödenmezmis bunu cok iyi anladim
hayırlı olsun canım darısı bize diyerek hala birilerinin kaldığını belirtmek isterim bildiğin saat sayıyorum ama benim kızımın gelmeye pek niyeti yok gibi yerini çok sevdi :) oğluşunu kucağına almışsınya sağlıcakla onlarda geçecek inşallah canımMerhaba annecikler.bizde oğluşumla kavuştuk şükür.17 mayısta doğdu yakışıklım.biraz sarılığımız var gibi ama geçer inşallah.benimse sezeryanım çok iyi geçmesine rağmen malesef üst dikiş ipim koptu ve üst deri açıldı.şimdi kapatıllmıyorda.böyle iyileşmek zorunda kalıcak malesef.biraz uzun sürer ama iyileşir dediler.sezeryanın en kötü yan etkisini yaşamış oldum sanırım.buna da şükür tabi ama.bu arada oğlum kendi istediği zamanda geldi.suyum patladı ve oğluş doğdu.mayıs annelerinde doğumu gerçekleşmeyen kaldı mı bilmiyorum ama hepimiz sağlıkla yetiştirelim inşallah.
İnşallah çok bekletmez kuzucuğun canım.sağlıkla doğsun inşallah.evet şükr oğluşumuza kavuştuk gerisi hallolur.şimdi yanımda uyuyor sevimli sevimli.ama benim deformasyonlarımın iyileşmesi uzun sürecek gibi.bacaklar şiş, karın yırtık.karnımı da saramıyorum.göğüsuçlarım berbat halde.ama onun kokusunu içime çektiğimde tüm acılarım bitiyor.hayırlı olsun canım darısı bize diyerek hala birilerinin kaldığını belirtmek isterim bildiğin saat sayıyorum ama benim kızımın gelmeye pek niyeti yok gibi yerini çok sevdi :) oğluşunu kucağına almışsınya sağlıcakla onlarda geçecek inşallah canım
emin ol senin bebeğinden daha tatlısı olmaz senn için.Masallah yerler onu cok tatlii :))
Allhm bnm icimdede bundan mi var ya :))
ağzı olan konuşuyor canımbende pazar günü giricme sınava. ilk düşüğümü sınvada yaptım bide anfideydik 80 kişi vardı çıkartmadılarda öylec ebeklemek zorunda kaldım yarım saat boyunca inşallahj bu seferde doğurmam kendimi geçtim ordakilere yazık hereks harıl harıl ders çalışıyor
ona mı kalmış bunu sorgulamak gerizekalı sen kimsin beni bu şekilde yargılıyosun görende çocuğa bilerek eziyet ettin sanar mal kadın gıcık oldum valla yaa. Aman boşver oğlun iyi ya çok şükür önemli olan kötü bi gündü geçti gitti verilmiş sadakanız armış
zorla gelince daha tatlı oluyolar kendilerinide böyle naza çekiyolar işte :) canım ben şimdi yürüyüşten geldim bütünkarnım taş gibi yolda 5 dk da bi oturdum sağ kasığıma iğneler batttı şimdi iyiyim ama yolda çok kötü oldum sanada oluyor mu?
ay darısı bizeinşalalh bend ebiran önce gelsin istiyorum hastaneye gittiğimde doğum başlamış olsun hemen alıp gelelim çok bişeymi istiyorum :) sağlıcakla gelsinler tabikide önceliğimiz bu
saol bitanem. iyi çok şükür. ama şimdi de kucağımdan indirmiyorum. o kadar korkudan sonra yanımdan ayırmıyorumAyy kuzum benimcok gecmis olsun canim
Masallah canimm eminim öyledir kokusu butun acilari aliyormus rabbim saglik sihhat versin gule gule büyüt insallahİnşallah çok bekletmez kuzucuğun canım.sağlıkla doğsun inşallah.evet şükr oğluşumuza kavuştuk gerisi hallolur.şimdi yanımda uyuyor sevimli sevimli.ama benim deformasyonlarımın iyileşmesi uzun sürecek gibi.bacaklar şiş, karın yırtık.karnımı da saramıyorum.göğüsuçlarım berbat halde.ama onun kokusunu içime çektiğimde tüm acılarım bitiyor.
saol bitanem. iyi çok şükür. ama şimdi de kucağımdan indirmiyorum. o kadar korkudan sonra yanımdan ayırmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?