2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Mrb bende aynı endişedeyim. Doktor normal dedi. Damla damlatıyorum aynı hala doktor önemli degil dedi. Hele emerken hırıltılı uykusu da bu yüzden mi kısa oluyo diyorum. Doktor bi ay olsun sonra bakarız şimdi herşey normal dedi. Biz 21 olduk. Memede uyuyo alışmasın dedim daha onun kendinden haberi yok ne alışması dedi. Sabret dedi.

Canim bebisin hareketlerini devamli kontrol ediyorum ben Bide oyle.bisey olursa annenin idararimi ne farkli renkte oluyormus Allah korusun insallah oyle bi sıkıntı olmaz.
Cok kararsizim ne yapacagimi bilmiyorum biran once saglikli bi sekilde bebegimi kucagima almak istiyorum biran once

Cok kararsizim ne yapacagimi bilmiyorum biran once saglikli bi sekilde bebegimi kucagima almak istiyorum biran once
Al bendende o kadar öyle kararsizimki ama.bir hafta kesin beklicem ona karar verdim. Sonrasida da bakicaz artik. Bu arada simdi.nette okudum bedenini aicak tutmak terlemek dogumu ve sancilari baslariyormus ben kalinca giyindin battaniye altina girdim terliyorum bide bunu deneyim dedim ins olur

Idrarindan da anlayabilir canım ben doktora sormuştum kakasindan anlasilmaz dedi çünkü benimki bazen günde 1 kere kaka yapıyor bazen hiç
canım karbonatlı su ağız dokusunu bozuyormuş. bi dr da kullanmayın demiş
doktora götür canım.

Kızlar bir bebek sabahtan beri hiç uyumaz mi ya emziriyorum uyuyor yatağa koyuyorum gözler fildir fildir. Öldüm bittim yorgunluktan hep aranıyor saat başı emiyoruz sütüm kalmadı sanki ya

ben ilk bir hafta yan oturdum.şimdi iki gündür pansuman yaparken daha rahatım ağrı sızı olmuyor ağrı kesici kullanmıyorum artık.Birde daha düzgün görünüyor o dikişli yerler.ilk zamanlar bakmaya korkuyordum:)

Bizimde oyle canim. bizde serum fizyolojik kullaniyoruz. InsaAllah gecer

arkadaşlar doğum hikayem şu bu derken en önemli şeyi yazmayı unutmuşum.benim bebeğimin burnunda doğum lekesi var.doktor geçebilir de kalabilir de dedi.keşke başka bir yerinde olsaydı yüzünün tam ortası burun ucu.çok tatlı bir bebek allah nazarlardan saklasın.böyle bir durumla karşılaşan var mı.yada daha önce doğum yapmış anneler yaşadınız mı geçici mi kalıcımı.uyurken silikleşiyor hafif pembe gibi uyandığında daha koyu.hele ağladığında daha koyu renk halini alıyor.

Bizimde oyle canim. bizde serum fizyolojik kullaniyoruz. InsaAllah gecer

sizede gecmiş olsunn.ne zaman gecer acaba geceleri onu dinlemekten uyuyamıyorummm ins tez zamanda gecsinn

Iyiyim tatlım çok şükür biraz daha oturdu düzenimiz :) özlem yılmaz gondal a yönlendirdiler ben de araştırdım gittik de baya tatlı bir bayan. Bir ay sonraya randevu verdi. Ama testleri fsm de yaptırmayı düşünüyorum çok masraflı olacak :)
Kiloyu yakalarsınız canım korkma her hafta aynı gün aile hekimine gidip tarttırabilirsin. Kilo alımını takip edersen rahat edersin.

sayfaları okudum da kızlar ben sadece 2. topuk kanı için doktora götürdüm evladımı. 1 aylıkken aşı için çağırdılar gtmemz gerekyr mu yani bebeğimizi bi çocuk doktorunun takip etmesi gerekiyor mu

Ozlem ainav sorulari aciklanmis ben gectim galiba sen naptin. Ben gel sinavda grl hatta dememe ragmeb yinede gelmedi :)
Bakmadım ki cnm bu sefer bilerek yapmayinca cevapları pek hatirlayacagimi sanmıyorum 7 dersten girdim ben ama vize notlarım 1 tanesi 60 diğerleri 80-90-100 dü onlara guvendim en az 30 alsam hepsini veririm herhalde genel not ortalamam 3 çünkü senin adına sevindim hadi geçmiş olsun

Hahahhaaa Allah iyiligini wersin hayatim emi guldurdun beni kiz bu kizlar bize kok sokturecek demedi deme ne hallere sokuyolar bizi :):)

Ooo sen kesin gecmissindir canim. Benimde not ortalamam yuksek bende ona güveniyorum cok yuksek aldigimdan degil :) insallah bide bebisler gelse bizrrn iyisi yok :)

evet kesinlikle ayni şeyleri yaşamişiz canim:))
Ilk bebeyinmi seninde? Ve kac saat suni sanci çekmek sorunda kaldin?
Süt gelsin diye saten 2 liteye yakin icmeye calişiyorum ve sıyah degılde sarı kayısı yıyordum.. Arada fark oluyormuki?
Bizde yarin 12 günlük olacagiz ve doguma nerdeyse 25 kilo almiştikşimdi nasil vereceğimi bilmiyorum

Ozlem ainav sorulari aciklanmis ben gectim galiba sen naptin. Ben gel sinavda grl hatta dememe ragmeb yinede gelmedi :)
Bakmadım ki cnm bu sefer bilerek yapmayinca cevapları pek hatirlayacagimi sanmıyorum 7 dersten girdim ben ama vize notlarım 1 tanesi 60 diğerleri 80-90-100 dü onlara guvendim en az 30 alsam hepsini veririm herhalde genel not ortalamam 3 çünkü senin adına sevindim hadi ge
Temizlik yapip duruyorum bende ama tik yok tarlaya capa yapmayami gitsek ne hahaha hem sicak firt diye doguru weririz belki :):):)
Sen gel buraya biz şimdi valla çapa yapiyoruz:)) ama ben yapmıyorum annemlere bakıyorum

Hahahhaaa Allah iyiligini wersin hayatim emi guldurdun beni kiz bu kizlar bize kok sokturecek demedi deme ne hallere sokuyolar bizi :):)
Valla yapmadığım kalmadi. Ama bugun benim.kiz pek hareketli degil dun su kanal Olayina uzuldum.odami etkilendi acaba aksama kadar yinr böyle sessizcr durutsa bi acile gidicem nolur.nolmaz Allah korusun kordon felan dolanir.

Merhaba arkadaslar gecmisi okuyamadim dogum yapan arkadaslar varsa hayirli olsun, bizde 23 mayis 11.40ta epidural normal dogumumuzu yaptik,kontrole diye gitmistik 4cm acikligimiz varmis yatisimiz yapildi suni sanci aldim, 7cm aciklikta epidurale karar verdim, cok sukur oglumda bende iyiyiz..hepinizi opuyoruz,firsat buldukca girmeye calisacagim, dogum yapan arkadaslar stres yapmayin ins hayirlisiyla gelecek yavrucuklar..

Cevap verdigin icin cook tesekkur ederim, kizimda dikisleri hic hissetmemistim, bunda dikis kismi beni bitirdi, o yuzden surekli vesvese geliyor, ya icerde parca kaldiysa ya duzgun dikmedilerse falan diye, aslinda agri disinda bir şikayetim yok, dogum 90 dk, dikisler 45 dk surdu,sanirim ic dikis cok, ondan boyle oldu. Eski halime donemiycem diye agliyorum bazen, dogumun birincisi ikincisi farketmiyomus, insan yine de o lohusaligi yasiyomus.

İlk bebeğim :) Sabah 8 de hastaneye yatışım yapıldı 17:30'a kadar çektim sancıyı sonra genel anestezi ile sezeryan :) Bari sancı çekmeseydim Daha fazla su iç 3 lt kadar, valla siyah kayısı daha etkili ben test ettim onayladım :) ben de 23 kilo almıştım 12 gitti 11 kaldı :) Daha da gidecek, ekmeği kes biraz da hareket edince gidiyor merak etme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…