2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim kızımın da ensesinde var vişne renginde. Umarımgecer.

İyi akşamlar canım.Genelde pembe veya kırmızımsı lekeler geçebiliyor.Bunlar genelde,özellikle normal doğum yapanlarda, bebeğin dışarı çıkma çabasından ve baskıdan dolayı oluyor.Benim kızımın poposunda kahverengi bir doğum lekesi var.4 yaşına girdi hala duruyor geçmeyecek gibi.Dediğim gibi pembe olanlar çoğunlukla geçici.

Alttan muayne ise yariyo galiba bende hic bi belirti yok okula galiba icmde yollicam diyorum esime bgun :)

Benim paşa da gayet keyfi yerinde sancılarım baya artsa da korkuyorum suni sancı almaktan çarşamba günü muayenem var ne olacak bilmiyorum hepinizin duasını bekliyorum bende tanıdık tanimadik herkese duaciyim Allahım yar yardımcımız olsun..

Beninse yarin belli olacak ama nornal doğumla ilgili hicbir belirti yok acilma sanci kanala inme Allah yardimcimiz olsun bir an once hayurlisiyla kurtulalim

Alttan muayne ise yariyo galiba bende hic bi belirti yok okula galiba icmde yollicam diyorum esime bgun :)
Yok kizz benimkide aynı yarin drla knsucam hala.acilma kanal bisry yoksa kessin alsin napiyim ya elimden geleni yaptim ben artik cok bunaldim dusun dusun nereye kadar iki gundur uyku uyumuyorum stres yaptım
Sonucta suni isr yaramazsa zaten szeryan olucak acilmam yok yumusama.yok nasip degilmis derim.artik

Telefonumu kaybettim bu saatte aramaya çıktık ama bulamadık çok agladim cok moralim bozuk. Bütün Resimlerim videolarım gitti. Ustelik en kritik zamanimda kimseyi arayamiycam yarın sabahada bulamazsam savcılıktan izin alıp sinyali takip ettirmeyi düşünüyorum.İnşallah bulurum (

Bu arada takvimde 1 gün kaldı yazısını görünce bi tuhaf oldum perşembe günü doğumum olacak bende hiç bişey yok sanki doğuma ben girmeyecem

Selam ayni durum bizdede var. Doktor sana dediğinin aynisini dedi. Biz 6 gunlluguz daha

Kızlar günaydın. Siz tecrubelisiniz bir sorum olucak. Biraz once sanırım nisanim geldi. (Kanlı akıntı). Simdi Doğum hemen mi başlıcak, sizde surec nasil ilerledi merak ediyorum. Bana yardımcı olabilirmisiniz? Şimdiden teşekkürler.

Bende hastanedeyken seninkinden verdiler onunla sagdim.
Kendime aldigim mini seyehat seti.
daha duzen oturtamadim sagmada.ama 2 saatte bir degil 4 saat icinde emmezse yada emerken uyursa kalani sagiyorum. Oda sicakliginda 1 gun saklayabildimiz ivinde biberonda biriktiriyorum. Hickirik tuutugunda.alt degistirirkenki aglama krizlerinde veriyorum.eve ilk geldigimizde memeden ememedigi icin sagip 30 cc kaplarda sakliyordum. Hastaneden bol bol almistim.aciktihinda once memeyi zorluyodum sonra sagdiklarimi veriyordum.
bi gun 4 keremi ne sagdim. Tamamen bosaldi sanirim tansiyonum dustu. Annem dut kanallarini hu kadar zorlama dedi.Elimle kontrol ediyorum sertse gogsum bebekte uyuyorsa sagiyorum.

Ama dondurucuda biriktirecek kadar cikmiuor zaten

Gunaydin canim. Gozun aydin oncelikle. Sadecekanli akintin geldiyse bekle evde. Adet sancisi gibi sancilarin baslayacak bu bi kac hun icinde yada hemen.kisiden kisiye degisiyor. Sanviyi beklerken suyun gelirse o zaman dogru doktora bebek hemen gelecek cunku. Benim nisan geldikten 3 gun sonra olmustu dogumum.ilk gum hic sancim olmadi. Ikimci gun basladi aksam ustu 10 araliga dustu.doktora soyledim hasyaneye cagirdi.sabaha 7:50 de normal dohum yaptim.simdi kizimi emziriyorum.

bi kacgun icinde sendende boyle hikaye bekliyoruz. Opuyorum

Benm pztesi günü nisanim gelmişti çarşamba doğum yapmıştım hemen olmayabiliyor yani..

Gunaydin hanimlar.. ben de cuma gunu 41+1'de dogum yaptim..

cuma sabahi 4'de uyurken bir baskiyla uyandim.. uyandigimda suyum geliyordu.. esimi uyandirdim.. o da benim dogurmamdan umidini kesmisti ki adam ne tepkk verecegini bilemedi. :) evdeki eksiklerimizk tamamlayip, buyuk oglumu hazirlayip ciktik.. tabi burada sancilar kasiklarima biraz sonra da belime vurmaya baslamisti..

saat 5'e gelirken hastanede kontroldeydik. 8 cm acilmam vardi.. ve bende hala sanci namina pek bir sey yoktu.. hemen sanci ve dogum odasina gectik esimle.. pilates topuna gecip ziplattilar.. sancimi inanilmaz hafifletti, ustelik bebegin inmesini de kolaylastiriyormus.. her sancimda suyum sarr diye bosaliyordu.. cok suyum vardi. sancilarimin arasi hic siklasmadi.. hep 3-4 dakikada bir geldi. saat 8.30gibi doktor acilmanin tamamlandigini artik bebegin asagi inmesini gerektigini soyledi..comelerek, dogum masasinda, dogum masasinda yan donerek ikkndim.. ikindikca ikinma hissim geldi.. her sancida butun kuvvetimi asagi vererek ikindim.. tabi dogumda esim de yanimdaydi.. basi cikiyor, omzu cikti diyerek beni motive etti.. ben de tum gucumle ikindim.. ikinma kismi gercekten zor ve yorucuydu.. buyuk oglumda doktorlar karnima bastirmislar ve epizyo yapmislardi.. bunda hicbir mudehalede bulunulmadi.. her sey dogaldi.. sonunda oglum dunyaya geldi.. direk gogsume yatirdilar.. hemen emzirmeye basladim.. dogumun zor olmasinin, asagi inmemesinin sebebi kordonmus.. boynunda 3 Tur kordon varmis.. ama Allaha sukur bir sıkinti olmadi. dikis olarak da icten iki tane dikisim oldu o kadar..

Normal dogumu bekleyenler stres yapmayin.. benim de hiic sancim yokken dogum gerceklesti.. hatta bir onceki gece bu bebek dogmayacak galiba diye kendimi uzmustum.. hicbir belirti yoktu cunku.. Allah bekleyen herkese kolaylik, hayirli dogumlar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…