Benim kızımın da ensesinde var vişne renginde. Umarımgecer.Canım benim kızımın da burnunda var kendini sıktığında, ağladığında daha belirgin oluyor, biz 30 gunluguz daha dr a gitmedik ama netten araştırdım dediğin gibi geçebilir de kalabilir de yazıyordu, ben pek takmıyorum da eşim doğumdan itibaren kaç kere sordu durdu bu geçecek mi çözümü var mi diye... ilerde lazerle bile geçer diye düşünüyorum şimdi herşeyin çöZümü var
cok kisa sure. Sonra yine aynidamla işe yarıyor mu peki ben çok fark etmiyorumm
İyi akşamlar canım.Genelde pembe veya kırmızımsı lekeler geçebiliyor.Bunlar genelde,özellikle normal doğum yapanlarda, bebeğin dışarı çıkma çabasından ve baskıdan dolayı oluyor.Benim kızımın poposunda kahverengi bir doğum lekesi var.4 yaşına girdi hala duruyor geçmeyecek gibi.Dediğim gibi pembe olanlar çoğunlukla geçici.arkadaşlar doğum hikayem şu bu derken en önemli şeyi yazmayı unutmuşum.benim bebeğimin burnunda doğum lekesi var.doktor geçebilir de kalabilir de dedi.keşke başka bir yerinde olsaydı yüzünün tam ortası burun ucu.çok tatlı bir bebek allah nazarlardan saklasın.böyle bir durumla karşılaşan var mı.yada daha önce doğum yapmış anneler yaşadınız mı geçici mi kalıcımı.uyurken silikleşiyor hafif pembe gibi uyandığında daha koyu.hele ağladığında daha koyu renk halini alıyor.
14mayistami dogum yaptin hayatim senBenm ki 14 mayısta eşime yaptı inan seninki de yapar belki
Alttan muayne ise yariyo galiba bende hic bi belirti yok okula galiba icmde yollicam diyorum esime bgun :)Vnm bugun hic hareket etmeyincr acile.gittim hafifte sancim cikti cok sukur kizim iyi ama bugun oncekilere gore col durgun dun kipir kipirdi drhissetmiyisaan yatiricaz dedi benr orda iki kere hissettim ve yatis istemedim eve geldim simdide belim cok agriyo dünkü alttan muayeneden dolayimi.bilmiyorum off yaa dogsunar artik hayirlisiyla
Beninse yarin belli olacak ama nornal doğumla ilgili hicbir belirti yok acilma sanci kanala inme Allah yardimcimiz olsun bir an once hayurlisiyla kurtulalimBenim paşa da gayet keyfi yerinde sancılarım baya artsa da korkuyorum suni sancı almaktançarşamba günü muayenem var ne olacak bilmiyorum hepinizin duasını bekliyorum bende tanıdık tanimadik herkese duaciyim Allahım yar yardımcımız olsun..
Yok kizz benimkide aynı yarin drla knsucam hala.acilma kanal bisry yoksa kessin alsin napiyim ya elimden geleni yaptim ben artik cok bunaldim dusun dusun nereye kadar iki gundur uyku uyumuyorum stres yaptımAlttan muayne ise yariyo galiba bende hic bi belirti yok okula galiba icmde yollicam diyorum esime bgun :)
Doğum günün kutlu olsun cnm yavrunla birlikte nice mutlu senelereKizlar yarin benim dogum gunum belki bebegim bana dogum gunu hediyesi olarak yarin gelir hayatimda aldigim en guzel hediye olur
kızlar oğlumun burnu tıkanık hırıltılı nefes alıyor doktora söyledik sadece serum fizyolojik damla verdi önemli bi durum yok dedi ama uyurken zor nefes alışı beni çok üzüyor kıyamıyorum var mı böyle sıkıntısı olan (15 günlüğüz bu arada)
Mrb bende de hastane tipi makinası var. İlk zamanlar sağdım mastit olmiyim diye attım dolaba kızım biberona alışmasın diye vermedim. Artık 22 günlük olduk başlayım diye düşünüyorum. Sen sagma saatlerini nasıl ayarladın. Mutlaka 2 saate bir sağ diyorlar ama kızım uyansın diye bekliyorum emzirirken de zaman geciyo günde 2 kere anca sagabilirim.
Kızlar günaydın. Siz tecrubelisiniz bir sorum olucak. Biraz once sanırım nisanim geldi. (Kanlı akıntı). Simdi Doğum hemen mi başlıcak, sizde surec nasil ilerledi merak ediyorum. Bana yardımcı olabilirmisiniz? Şimdiden teşekkürler.
Hayırlı olsun cnm normal mi oldu bu soriyu cok sordum burda ama daha önceden acilman felan varmiydiGunaydin hanimlar.. ben de cuma gunu 41+1'de dogum yaptim.. cuma sabahi 4'de uyurken bir baskiyla uyandim.. uyandigimda suyum geliyordu..
Benm pztesi günü nisanim gelmişti çarşamba doğum yapmıştım hemen olmayabiliyor yani..Kızlar günaydın. Siz tecrubelisiniz bir sorum olucak. Biraz once sanırım nisanim geldi. (Kanlı akıntı). Simdi Doğum hemen mi başlıcak, sizde surec nasil ilerledi merak ediyorum. Bana yardımcı olabilirmisiniz? Şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?