Canim nasil bir leke, kirmizi mi, benim kizimin goz kapaginda vardi, baya belirgindi, ben de iyi ki goz kapaginda demistim, koyu kirmiziydi, ama zamanla azaldi simdi 2.5 yasinda, tamamen kayboldu.arkadaşlar doğum hikayem şu bu derken en önemli şeyi yazmayı unutmuşum.benim bebeğimin burnunda doğum lekesi var.doktor geçebilir de kalabilir de dedi.keşke başka bir yerinde olsaydı yüzünün tam ortası burun ucu.çok tatlı bir bebek allah nazarlardan saklasın.böyle bir durumla karşılaşan var mı.yada daha önce doğum yapmış anneler yaşadınız mı geçici mi kalıcımı.uyurken silikleşiyor hafif pembe gibi uyandığında daha koyu.hele ağladığında daha koyu renk halini alıyor.
İzleyelim biz boswer hayatimBakmadım ki cnm bu sefer bilerek yapmayinca cevapları pek hatirlayacagimi sanmıyorum 7 dersten girdim ben ama vize notlarım 1 tanesi 60 diğerleri 80-90-100 dü onlara guvendim en az 30 alsam hepsini veririm herhalde genel not ortalamam 3 çünkü senin adına sevindim hadi ge
Sen gel buraya biz şimdi valla çapa yapiyoruz:)) ama ben yapmıyorum annemlere bakıyorum
Benim kiz 2haftaya yakindir durgunhareketleri dr normal artik demisti canimValla yapmadığım kalmadi. Ama bugun benim.kiz pek hareketli degil dun su kanal Olayina uzuldum.odami etkilendi acaba aksama kadar yinr böyle sessizcr durutsa bi acile gidicem nolur.nolmaz Allah korusun kordon felan dolanir.
Sancin falan warmiydi hic hayatim cati muaynesi yapilirken mi anlafilar acikliginin dugunuMerhaba arkadaslar gecmisi okuyamadim dogum yapan arkadaslar varsa hayirli olsun, bizde 23 mayis 11.40ta epidural normal dogumumuzu yaptik,kontrole diye gitmistik 4cm acikligimiz varmis yatisimiz yapildi suni sanci aldim, 7cm aciklikta epidurale karar verdim, cok sukur oglumda bende iyiyiz..hepinizi opuyoruz,firsat buldukca girmeye calisacagim, dogum yapan arkadaslar stres yapmayin ins hayirlisiyla gelecek yavrucuklar..
Ben hiç bakmaya cesaret edemedim..:) ya aslında benmde hiç ağrım sizim yok ama ışte yan oturmak sıkıntı dik isler patlarsa diye çok korkuyorum dikilirken çok acı çektim aynı şeyleri tekrar yaşarım tedirginliği var...ben ilk bir hafta yan oturdum.şimdi iki gündür pansuman yaparken daha rahatım ağrı sızı olmuyor ağrı kesici kullanmıyorum artık.Birde daha düzgün görünüyor o dikişli yerler.ilk zamanlar bakmaya korkuyordum:)
Bende verecektim emzik annem engel oldu iyi mi kotu mu bilmiyorum .Kızlar bebeğine emzik veren var mı. .ben hiç istemio dum..Annem alıştırdi resmen..Çünkü memeyi emzik olarak kullanmaya başlamıştı. .saatlerce emziriom yatiriyorum bazen mismizlanio o zaman emzik verio annem..sonra susuyo l..ama bu durum moralim
Benm ki 14 mayısta eşime yaptı inan seninki de yapar belkiKizlar yarin benim dogum gunum belki bebegim bana dogum gunu hediyesi olarak yarin gelir hayatimda aldigim en guzel hediye olur
Ayrıca bebeğe mama verirken emişi zor, anne memesine yakın ucu olan biberonlardan verirseniz biberonu memeye tercih etmez. bu konuda medela calma çok iyi diye biliyorum.
Vnm bugun hic hareket etmeyincr acile.gittim hafifte sancim cikti cok sukur kizim iyi ama bugun oncekilere gore col durgun dun kipir kipirdi drhissetmiyisaan yatiricaz dedi benr orda iki kere hissettim ve yatis istemedim eve geldim simdide belim cok agriyo dünkü alttan muayeneden dolayimi.bilmiyorum off yaa dogsunar artik hayirlisiylaBenim kiz 2haftaya yakindir durgunhareketleri dr normal artik demisti canim
Ayy hadi insallah canim rn guzel hediyeniz olsun :)Kizlar yarin benim dogum gunum belki bebegim bana dogum gunu hediyesi olarak yarin gelir hayatimda aldigim en guzel hediye olur
Canım benim kızımın da burnunda var kendini sıktığında, ağladığında daha belirgin oluyor, biz 30 gunluguz daha dr a gitmedik ama netten araştırdım dediğin gibi geçebilir de kalabilir de yazıyordu, ben pek takmıyorum da eşim doğumdan itibaren kaç kere sordu durdu bu geçecek mi çözümü var mi diye... ilerde lazerle bile geçer diye düşünüyorum şimdi herşeyin çöZümü vararkadaşlar doğum hikayem şu bu derken en önemli şeyi yazmayı unutmuşum.benim bebeğimin burnunda doğum lekesi var.doktor geçebilir de kalabilir de dedi.keşke başka bir yerinde olsaydı yüzünün tam ortası burun ucu.çok tatlı bir bebek allah nazarlardan saklasın.böyle bir durumla karşılaşan var mı.yada daha önce doğum yapmış anneler yaşadınız mı geçici mi kalıcımı.uyurken silikleşiyor hafif pembe gibi uyandığında daha koyu.hele ağladığında daha koyu renk halini alıyor.
Biz de gitmedik bu hafta gideceğiz bir ayı tamamladığı icinsayfaları okudum da kızlar ben sadece 2. topuk kanı için doktora götürdüm evladımı. 1 aylıkken aşı için çağırdılar gtmemz gerekyr mu yani bebeğimizi bi çocuk doktorunun takip etmesi gerekiyor mu
Canım biz 25 gunluguz ve bizim de burnumuz tikali. Emmeden once gunde 2 kere birer damla fizyolojik serum kullaniyorum
Canim benimki emiyor,ben dogumdan biraz gec ciktim o arada emzik vermisler,resmen kapmis emzigi:)simdi de sakinlessin diye veriyorum,ya da uyumadan önce uykuya dalsin diye,memede uyumaya alisti mecbur veriyorum.Kızlar bebeğine emzik veren var mı. .ben hiç istemio dum..Annem alıştırdi resmen..Çünkü memeyi emzik olarak kullanmaya başlamıştı. .saatlerce emziriom yatiriyorum bazen mismizlanio o zaman emzik verio annem..sonra susuyo l..ama bu durum moralimi çok bozuyor. Daha 1 haftaligiz halbuki
emzik vermek için çok erken değil mi süt emme düzeniniz oturdu mu 1 aydan sonra verin diyorlarCanim benimki emiyor,ben dogumdan biraz gec ciktim o arada emzik vermisler,resmen kapmis emzigi:)simdi de sakinlessin diye veriyorum,ya da uyumadan önce uykuya dalsin diye,memede uyumaya alisti mecbur veriyorum.
maşallah diyelim sırrı nedir ben 14 kilo aldım doğumda 6 kilosu gittiMaşallah sen de güzel kilo vermişsin,, wc çok zor valla :)
Canm benm de annem verdirdi ve damak yapisi bozulur mu diye ben de endiselendim ama inan ki cok rahat ettm gece en azndan uykuya daliyor bir de pahali damakli bi emzik almstik hic tutmamsti annem ucuz bi emzik aldi emiyor :)Kızlar bebeğine emzik veren var mı. .ben hiç istemio dum..Annem alıştırdi resmen..Çünkü memeyi emzik olarak kullanmaya başlamıştı. .saatlerce emziriom yatiriyorum bazen mismizlanio o zaman emzik verio annem..sonra susuyo l..ama bu durum moralimi çok bozuyor. Daha 1 haftaligiz halbuki
Mrb bende de hastane tipi makinası var. İlk zamanlar sağdım mastit olmiyim diye attım dolaba kızım biberona alışmasın diye vermedim. Artık 22 günlük olduk başlayım diye düşünüyorum. Sen sagma saatlerini nasıl ayarladın. Mutlaka 2 saate bir sağ diyorlar ama kızım uyansın diye bekliyorum emzirirken de zaman geciyo günde 2 kere anca sagabilirim.Selam bende medela calma kullaniyorum.pompamda medela biberon agizkari uyumlu oldugundan emmemedigi sutu sagip iciriyorum. Emmesindede bi azalma olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?