2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Az kaldi canim bekliyoruz bakalim belki gununde gelmek isterler benimki gununde gelmezse dr suni wercek sende biliyosun stres ister istemez yapiyorum korkuyorumda ama hakkimizda hayirlisi olsun bgunde kntrolum war bakalim ne digcek

Az kaldi canim bekliyoruz bakalim belki gununde gelmek isterler benimki gununde gelmezse dr suni wercek sende biliyosun stres ister istemez yapiyorum korkuyorumda ama hakkimizda hayirlisi olsun bgunde kntrolum war bakalim ne digcek
Bugun benimde kontrolum var hayirlisi bakalim ne dicek dr

Bu arada cnm bebegnin kilosu kacbenimlki 3800 olmis boyuda 54 cm.olmus biraz daha beklesm 4 kiloyu bulacakk off napacami sasirdim cok stres.oldum yaa

Hayırlı olsun cnm normal mi oldu bu soriyu cok sordum burda ama daha önceden acilman felan varmiydi
1.5 cm acılmam vardı hatta bır gun once de aynıydı.. Ama drum dogum acılması degıl, bebegın kanala ınmesınden dolayı baskıdan olustugunu soylemıstı.. Yanı dogumu baslatacak bır acılma degıldı..

Anlamadım cnm insallah benimdr bi belirtim olurda beklerim

Kızlar dün geceden beri çok şiddetli sancılarım var dün tuvalete kalkarken afedersiniz alt tarafımda cıkacak gibi bi agrı ve baskı vardı saatlerce sabaha karşı geçti hatta çok hafifledim sabah kahvaltıdan sonra yine başladı sancılar ama düzenli değiller işte bu kadar ağrıya nasıl doğum olmuyo şaşıyorum doğrusu kontrolümde öğleden sonra kafayı yicem artık düşünmekten ya

Gunaydin. Dogum yapan anneler bir kulak verin bana. 2 fundur sutum gelmiyo. Oglum memeyi cekerken hep agliyo. 2 gundur mama veriyorum. Sinirlerim cok bozuk. Ogluma sut veremiyorum ki daha 26. gunumuz bugun. Oglum zaten zayif dogdu 3 kilo dogdu. Bakinca kilo almamis hissediyorum. Zaten saatlerce memede kaliyodu hep. Demekki cocugum hep acmis. Bir yandan kv senin sutun yaramiyo diyip duruyo gelen gidenin yaninda bile. Dun hungur hungur agladim. Ogluma yetemiyorum die. Ne yapcam ben

Kızlar selamlar geçmişin hepsini okuyamadım bütün bebeklerine kavuşan anneleri tebrik ederim hayırlı olsun.bende 20 mayıs sabahı biricik kızıma kavuştum çok şükür.hamileyken yol arkadaşıydık şimdi de anneyken öyleyiz..soru işaretlerimiz aynı.biri de malum göğüs yaraları.ben balmumu denedim günde 2 3 kere yapıyorum.acılarımı hafifletti tavsiye ediyorum sizlerede arkadaşlarım

Canım kuru üzümün hoşafı süt yapıyormuş annem bana ondan kaynatıyor bi denesen ? İçine tarcında kat

benim de eşim kafayı taktı.bir de kaynanam hergün inşallah geçer dedikçe iyice gözümüze sokuyor.tabi bebek görmeye gelenlerde ayrı dert

Al bendende o kadar iko gundut strestrn uyumuyorum gece duzemsiz bir iki sanci gunduz hicbirsey yok nolacak bizim sonumuz böyle bende.ogledrn sonra gidicem güzel haberlerle donelim insallah

ne kadar etkili bilmiyom ama doğumda sütüm henüz gelmemişti.dr hummana diye bitkisel bir karısım yazmıştı.ben içemedim.miğdem almıyor.rezene çayı ve petibör bisküvi tüketyorum.iyi geliyor.ayrıca kuru incir ye ve sakın ağlayıp üzülme.sütün stresle de kesilir.örnek ben kaynanam beni mahvetti.önce sağıp stokladığım sütüm ağldıkça kesildi.bir kaç defa mama verdim yavruma. hala önceki gibi bol değil ama toparladım.

Masallah seninki mimnakmis cnm benimli Tosuncuk olacak nasıl cikacaksa artik bilmiyorm
Kilosu hala ayni canim ve alttan muayne oldum 1cm acilma war ama muayne acayip zordu masaj yapmis iceriye biraz off cok kotuydu persembe sabahi gidiyorum hastaneye bebisin kafasida daha tam oturmamis kanala biraz yanasmis dedi gene dr off sonumuz seseryan olcak galiba suni sancidan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…