Canim benim cok tesekkur ederim Allah razi olsun amin insallahhh :*Doğum günün kutlu olsun cnm yavrunla birlikte nice mutlu senelere
Az kaldi canim bekliyoruz bakalim belki gununde gelmek isterler benimki gununde gelmezse dr suni wercek sende biliyosun stres ister istemez yapiyorum korkuyorumda ama hakkimizda hayirlisi olsun bgunde kntrolum war bakalim ne digcekYok kizz benimkide aynı yarin drla knsucam hala.acilma kanal bisry yoksa kessin alsin napiyim ya elimden geleni yaptim ben artik cok bunaldim dusun dusun nereye kadar iki gundur uyku uyumuyorum stres yaptım
Sonucta suni isr yaramazsa zaten szeryan olucak acilmam yok yumusama.yok nasip degilmis derim.artik
Evet canım doğum hikayemi yazdım hattaha bir topic var oraya koyalıcam bebek hareketlerine iyi bakın 4 5 tur kordon dolanmış tı oğluma14mayistami dogum yaptin hayatim sen
Bugun benimde kontrolum var hayirlisi bakalim ne dicek drAz kaldi canim bekliyoruz bakalim belki gununde gelmek isterler benimki gununde gelmezse dr suni wercek sende biliyosun stres ister istemez yapiyorum korkuyorumda ama hakkimizda hayirlisi olsun bgunde kntrolum war bakalim ne digcek
Bu arada cnm bebegnin kilosu kacbenimlki 3800 olmis boyuda 54 cm.olmus biraz daha beklesm 4 kiloyu bulacakk off napacami sasirdim cok stres.oldum yaaAz kaldi canim bekliyoruz bakalim belki gununde gelmek isterler benimki gununde gelmezse dr suni wercek sende biliyosun stres ister istemez yapiyorum korkuyorumda ama hakkimizda hayirlisi olsun bgunde kntrolum war bakalim ne digcek
1.5 cm acılmam vardı hatta bır gun once de aynıydı.. Ama drum dogum acılması degıl, bebegın kanala ınmesınden dolayı baskıdan olustugunu soylemıstı.. Yanı dogumu baslatacak bır acılma degıldı..Hayırlı olsun cnm normal mi oldu bu soriyu cok sordum burda ama daha önceden acilman felan varmiydi
Beninkinin kilosu 3300du hayatim cok kilolu bi bebis degilBu arada cnm bebegnin kilosu kacbenimlki 3800 olmis boyuda 54 cm.olmus biraz daha beklesm 4 kiloyu bulacakk off napacami sasirdim cok stres.oldum yaa
Evet canım doğum hikayemi yazdım hattaha bir topic var oraya koyalıcam bebek hareketlerine iyi bakın 4 5 tur kordon dolanmış tı oğluma
Anlamadım cnm insallah benimdr bi belirtim olurda beklerim1.5 cm acılmam vardı hatta bır gun once de aynıydı.. Ama drum dogum acılması degıl, bebegın kanala ınmesınden dolayı baskıdan olustugunu soylemıstı.. Yanı dogumu baslatacak bır acılma degıldı..
Masallah seninki mimnakmis cnm benimli Tosuncuk olacak nasıl cikacaksa artik bilmiyormBeninkinin kilosu 3300du hayatim cok kilolu bi bebis degil
Gunaydin. Dogum yapan anneler bir kulak verin bana. 2 fundur sutum gelmiyo. Oglum memeyi cekerken hep agliyo. 2 gundur mama veriyorum. Sinirlerim cok bozuk. Ogluma sut veremiyorum ki daha 26. gunumuz bugun. Oglum zaten zayif dogdu 3 kilo dogdu. Bakinca kilo almamis hissediyorum. Zaten saatlerce memede kaliyodu hep. Demekki cocugum hep acmis. Bir yandan kv senin sutun yaramiyo diyip duruyo gelen gidenin yaninda bile. Dun hungur hungur agladim. Ogluma yetemiyorum die. Ne yapcam ben
benim de eşim kafayı taktı.bir de kaynanam hergün inşallah geçer dedikçe iyice gözümüze sokuyor.tabi bebek görmeye gelenlerde ayrı dertCanım benim kızımın da burnunda var kendini sıktığında, ağladığında daha belirgin oluyor, biz 30 gunluguz daha dr a gitmedik ama netten araştırdım dediğin gibi geçebilir de kalabilir de yazıyordu, ben pek takmıyorum da eşim doğumdan itibaren kaç kere sordu durdu bu geçecek mi çözümü var mi diye... ilerde lazerle bile geçer diye düşünüyorum şimdi herşeyin çöZümü var
Al bendende o kadar iko gundut strestrn uyumuyorum gece duzemsiz bir iki sanci gunduz hicbirsey yok nolacak bizim sonumuz böyle bende.ogledrn sonra gidicem güzel haberlerle donelim insallahKızlar dün geceden beri çok şiddetli sancılarım var dün tuvalete kalkarken afedersiniz alt tarafımda cıkacak gibi bi agrı ve baskı vardı saatlerce sabaha karşı geçti hatta çok hafifledim sabah kahvaltıdan sonra yine başladı sancılar ama düzenli değiller iştebu kadar ağrıya nasıl doğum olmuyo şaşıyorum doğrusu kontrolümde öğleden sonra kafayı yicem artık düşünmekten ya
Gunaydin. Dogum yapan anneler bir kulak verin bana. 2 fundur sutum gelmiyo. Oglum memeyi cekerken hep agliyo. 2 gundur mama veriyorum. Sinirlerim cok bozuk. Ogluma sut veremiyorum ki daha 26. gunumuz bugun. Oglum zaten zayif dogdu 3 kilo dogdu. Bakinca kilo almamis hissediyorum. Zaten saatlerce memede kaliyodu hep. Demekki cocugum hep acmis. Bir yandan kv senin sutun yaramiyo diyip duruyo gelen gidenin yaninda bile. Dun hungur hungur agladim. Ogluma yetemiyorum die. Ne yapcam ben
maşallah.....Gunaydin hanimlar.. ben de cuma gunu 41+1'de dogum yaptim.. cuma sabahi 4'de uyurken bir baskiyla uyandim.. uyandigimda suyum geliyordu..
Kilosu hala ayni canim ve alttan muayne oldum 1cm acilma war ama muayne acayip zordu masaj yapmis iceriye biraz off cok kotuydu persembe sabahi gidiyorum hastaneye bebisin kafasida daha tam oturmamis kanala biraz yanasmis dedi gene dr off sonumuz seseryan olcak galiba suni sancidan sonraMasallah seninki mimnakmis cnm benimli Tosuncuk olacak nasıl cikacaksa artik bilmiyorm
İnşallah canım haberleşiriz buradan yine iyi haberlerle döneriz inşallahAl bendende o kadar iko gundut strestrn uyumuyorum gece duzemsiz bir iki sanci gunduz hicbirsey yok nolacak bizim sonumuz böyle bende.ogledrn sonra gidicem güzel haberlerle donelim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?