Bebiş uyanacağı zaman benim de sizli yor. Bugün yemek yerken sızladı, eşime kızımız uyanacak dedim ve kız ağladı, nerden bildin diye soruyoGogsun sut doluyor canim. Emzirme saatime yakin benimkiler ilave sizliyor.
bu sekilde cok bekletme emzir ya da sag sutunu.kanallarin tikanmamasi icin
Aynen valla..
Bir gün fazla, diyer gün eksik olmasi beni endişelendiriyor..
Ama bunun normal ayari ne acaba..
Yani sagdigimizda her deva ne kadar cikmali? Biz 1 haftalik iken 50 ile 80 arasi cikiyordu ozaman ebe bana az demişti
kanamam var ama. çocuk kan içecek resmen. durmuyor kanım. sütle birlikte akıyor. göğüs pedim kıpkırmızı olduCanim simdi bu soyledigim sana cok zor gelecek ama bunun tek caresi malesef emzirmek. Emzirmeden kurtulamazsin. Ben bi ara sagarak vercem yeter demistim, ama olmadi, havlu kagidi katlayip agzima koyuyordum, acidan bagirip kizimk korkutmiyim diye, uyanacak da emmek isteyecek diye aklim cikiyodu, annem emmek istiyo diye getirdiginde hayir tok o istemiyorum falan.derdim, aglamaktan gozlerim kurudu, ama inan bana emzirmekten baska yolu yok, gogus ucunu alıyorsa cekinme onla emzir, almiyorsa da, dogal seyler herkeste ise yaramayabiliyor, her seferinde silmekteb cekinme, biraz.zor bir donem, surekli kaynamis soğumuş su bulunduruyosun yaninda, ama bu sekilde inan 40o çıktığında hic acim kalmamisti. Bir de ben de sutyen takmiyodun kizlar, ama doktor bana sutyen takmazsan daha kotu olur takman lazim dedi.
Kızlar gece 11 den beri bel ve kasik ağrım var. Hiç uyutmadı beni. Arada artiyo ama hiç duramicak kadar değil. Su veya nisan olayi olmadi. Bunlar doğum sancısı olabilir mi
sana da canmGünaydınnn :)
sabret canım. stres yasak sana. mutlu olmaya çalış ki sütün bol olsun. lohusa depresyonu işte. hassasız. bende kv yok ama yine de stres varKizlar ben iyice depresyona girdim. Sutum de azaldi, annem evine gitti kayinvalidem 3 gundur bizde, kadin bise de demiyo ama ben bunaldim surekli kontrol altinda durmaktan, emdi mi uyudu mu , alti temiz mi vs vs. Kendi evimde yabanci gibiyim, ne nerde bilmiyorum. Hofff surekli agliyorum, esim de bi sorun mu var , annem burda diye mi boyle yapiyosun bilmem ne bir suru sey soruyo , o sordukca benim daha da aglayasim geliyor, sutum ilk baslardaki gibi hic degil , akiyodu resmen goguslerimden, simdi aman ogunlere yetse diye kendimi yiyip bitiriyorumcok bunaldim kalabaliktan , biran once duzenimi kurmam gerek ama nasil
Beterin beteri var. Benim kv alt katta oturuyo.saolsun işe yaramıyo ve 7/24 senin yaşadıklarını yaşatıyo 1 aydır. En sonunda eşimle tartıştım. Karışmasın sutum kesildi dedim. Stres sutun en buyuk etkeni bence. Benim denemediğim sut artırıcı bişeyler kalmadı ama yine de tek memeden en fazla 30 cc çıkıyo. Çunku stressssssss. Sen ben gibi olmaKizlar ben iyice depresyona girdim. Sutum de azaldi, annem evine gitti kayinvalidem 3 gundur bizde, kadin bise de demiyo ama ben bunaldim surekli kontrol altinda durmaktan, emdi mi uyudu mu , alti temiz mi vs vs. Kendi evimde yabanci gibiyim, ne nerde bilmiyorum. Hofff surekli agliyorum, esim de bi sorun mu var , annem burda diye mi boyle yapiyosun bilmem ne bir suru sey soruyo , o sordukca benim daha da aglayasim geliyor, sutum ilk baslardaki gibi hic degil , akiyodu resmen goguslerimden, simdi aman ogunlere yetse diye kendimi yiyip bitiriyorumcok bunaldim kalabaliktan , biran once duzenimi kurmam gerek ama nasil
Beterin beteri var. Benim kv alt katta oturuyo.saolsun işe yaramıyo ve 7/24 senin yaşadıklarını yaşatıyo 1 aydır. En sonunda eşimle tartıştım. Karışmasın sutum kesildi dedim. Stres sutun en buyuk etkeni bence. Benim denemediğim sut artırıcı bişeyler kalmadı ama yine de tek memeden en fazla 30 cc çıkıyo. Çunku stressssssss. Sen ben gibi olma
özledik seni. hoşheldin.Kızlar merhaba. Yogunluktan giremiyorum. Özledim sizi.
Meme açısından kurtulamadım bir türlü. Sürekli sizliyor. Ama emziriyorum gene de.kalbiminsahibio benim doktorum garmastan ve medecassolu karıştırıp sur dedi. Silerek Germen gerek dedi. Biraz azaldı acisi ama tamamen geçmedi.
Çok acemiyim kızlar ya. Sütü ne kadar sıklıkla sagiyor sunuz. Ben günde bir kete sagiyorum. Oda goguslrim çok siserse. Doğrusu nasıl arkadaşlar. Yardımcı. Olur musunuz. Her zaman mi sağmak gerekiyor.
3 saatte bir sağ en geçKızlar merhaba. Yogunluktan giremiyorum. Özledim sizi.
Meme açısından kurtulamadım bir türlü. Sürekli sizliyor. Ama emziriyorum gene de.kalbiminsahibio benim doktorum garmastan ve medecassolu karıştırıp sur dedi. Silerek Germen gerek dedi. Biraz azaldı acisi ama tamamen geçmedi.
Çok acemiyim kızlar ya. Sütü ne kadar sıklıkla sagiyor sunuz. Ben günde bir kete sagiyorum. Oda goguslrim çok siserse. Doğrusu nasıl arkadaşlar. Yardımcı. Olur musunuz. Her zaman mi sağmak gerekiyor.
Senden emdiğini çıkarıyorsa fazla emmiştir doymuştur demekki. Ne güzel ya. Ben oğluma sabah mama yaptım 90 cc. Yetmedi 40 cc sutumu verdim. Versem daha içecek. Doymuyo bizimki. Mecbur mama takviyesi. Duyan dicek kilolu bi çocuk mu. Hyr 1 ayda 150 gr almış. Ben de anlamadım nasıl bi durum böyle. OffdfAynen cnm stress cok etkili, annem varken guldur guldur akiyodu. Kv cok iyi , kalbi temiz ama farkinda olmadan kiriyor, ozellikle cocugun doymasi ve isinmasi konusunda niyeyse ben bakamiycakmisim gibi dusundugunu hissediyorum. Hep bi mama da verelim istiyor, ben de verelim dedim zaten, verelim de doysun. Mama hazirliyoruz yemiyo, zaten benden emdigini de cikariyo biraz. Ne biliyim ben de anlamiyorum doyuyo mu doymuyo mu diye. Kafayi yicem su lohusaligi bi atlatsak, 6 sene ilac kullandim depresyon tedavisi gordum ben boyle kotu oldugumu hatirlamiyorum.
Ne yaptın goğus yaralarından emziremiyodun. Ben de emzirmedim dun. Şimdi meme vercen nasıl vercem die düşünüyorum. Çok acıyo canım. Her seferinde allahum sabır ver die dua ediyorum. Bi de goğus ucum yok benim. Oğluş bulana kadar 10 dk o acıyı çekiyorum3 saatte bir sağ en geç
ben son ana kadar direndim acısa bile. ama kanamam hiç durmuyor. kırmızı süt geliyo resmen. zeytinyağı sürdüm. bakalım ne olacak. iki gündür emziremiyorum ve o kadar üzgünüm ki. daha 3 haftalık ve ama alıyo sadeceNe yaptın goğus yaralarından emziremiyodun. Ben de emzirmedim dun. Şimdi meme vercen nasıl vercem die düşünüyorum. Çok acıyo canım. Her seferinde allahum sabır ver die dua ediyorum. Bi de goğus ucum yok benim. Oğluş bulana kadar 10 dk o acıyı çekiyorum
Doğururken bile böyle acı çekmedim. Allahım herkesin yardımcısı olsun. Benim de kanıyo. Pompayla sağdım o da çok canımı acıttı. 3 saatte bir mama ve sut veriyorum. Ne zaman geçecek. 1 ay olduk. 3 ayda feçmeyenler varmış Allah korusunben son ana kadar direndim acısa bile. ama kanamam hiç durmuyor. kırmızı süt geliyo resmen. zeytinyağı sürdüm. bakalım ne olacak. iki gündür emziremiyorum ve o kadar üzgünüm ki. daha 3 haftalık ve ama alıyo sadece
1 damla bile alıyorsa anne sütü ne mutlu sana. keşke ben de verebilsem sütümü ağrıdan ölmeye razıyımDoğururken bile böyle acı çekmedim. Allahım herkesin yardımcısı olsun. Benim de kanıyo. Pompayla sağdım o da çok canımı acıttı. 3 saatte bir mama ve sut veriyorum. Ne zaman geçecek. 1 ay olduk. 3 ayda feçmeyenler varmış Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?