2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benzer bir sorun bende de var özellikle Sol memem o kadar çok ağrıyor ki artık emziremiyorum sağdan emziriyorum solu sağıyorum. Başlarda ağrımıyordu ben de günde 1 kez sağıyordum doktor bana her emzirmeden sonra sağman lazımdı içinde süt kalmaması gerekli dedi şimdi 2-3 saatte bir sağıyorum ama ağrı geçmiyor. Sıcak suyla kompres biraz rahatlatıyor. Geçmiş olsun

ah canm ya benim de aynı oldu şişti sol göğsüm morardı ağrıdan duramadım sağdım yıkandım en son bez koydum ve zorla emzrdm çocuğumu bebiş emmedikten sonra rahatlayamadım makine o kadar süt çıkartmıştı ama ağrı geçmemişti. geçmiş olsun canm

benimle aynı şeyleri yaşıyorsun.kv gitti rahat ettim.

Günaydın kızlar perşembe günü saat 14.30 da bebeğim dünyaya geldi. 38.haftada acikligim yoktu sancimda yoktu 40+1 de yattigimda kontrolde 2 cm açıklık olduğunu söylediler sonra yavaş yavaş suni sancı vermeye başladılar ilk başları zor değildi saat 8.30 da başladılar 6 saat sancı çektim doğumum çok kolay oldu ıkınma hissi bende çok fazlaydı hiç anestezi de almadım oğlum 3300 gr doğdu 24 saat sonrada hastaneden çıktık. Sezeryana meyilli olmama rağmen normal doğuma karar verdim ve hiç pişman değilim herkese tavsiye ederim.sancı çekmekten korkmayın bu kadar sancı çekilecek tabikide şimdi o cektiklerimi bile unuttum. Allah herkesin bebeğini sagliklica kucağına almayı nasip etsin.

Biraz önce paylaştığım linkte faydalı bilgiler var oku sütün yetiyordur merak etme ben de senin gibi düşünüp üzülüyordum ama normalmiş böyle olması, dün de sağlık ocsğında tarttık 600 gram almış hastane çıkışına göre (yani 15günde) bir de o yazıları okudum rahatladım.

Cnm anne sütünü destekleyen bir kuruluş var onun türkiye bağlantısını paylaştım oku istersen ben de araştırıp duruyorum doymuyor diye başlanan ek gıdalar bebeğin kilo alımını yavaşlatıyormuş anne sütüne devam moral bozmak yok

yenidoğan bebeğe gerekli süt miktarıymış

Bizim doktorumuzda gunde 8 tane 60ml lik biberon icmesi lazim dedi
Oglum biberona alisti sagip biberona koyuyorum
Bazen 5 bazen 4 degisiyor geceleri 1 yada 2 kez iciyor ac kaliyor diye korkuyorum devamli endise halindeyim
Valla cok cocuk yapip layikiyla bakanlari takdir ediyorum
1 cocukta kalirim gibime geliyor

Mrb n söylenen 2 saatte bi sağmak ama ne mümkün. Ben kızımın doyduğunu anladığım an onu uyutp ki zaten memede uyuyo kalanı sağıyorum. Kanallar tam boşlalsın ki süt yetmiyo sansın beyin. Mantık bu galiba. P

Merhaba kızlar.Sezeryan olan arkadaşlara bir sorum olucak.Sezeryan sonrası karnınızda sertleşme oluştu mu? Benim sezeryan bölgesinin üstünde bir sertlik oluştu.önceki sezeryanımda doktor orda kan toplanabildiğini ve şırıngayla aldıklarını söylemişti.hatta almıştı karnımdan aama gene aynı şeymi yoksa yırtılmadan kaynaklanan bir enfeksiyon falan mı onu bilemiyorum.ve enfeksiyon olma ihtimali korkutuyor beni.size de soruyum dedim.

Canım kızın nasıl oldu? uykusu iyileşti mi biraz... Bizimkinin gaz sancısı artti rezeneyle kimyon içmeye başladık bakalim etkili olursa

arkadaşlar kv bebeğimi kucağından hiç düşürmüyordu.dizlerinde sallayup uyutuyordu.o gitti 5 gün oldu çocuğu memede emzirirken uyutuyorum. yatağına bırakınca avazı çıkınncaya kadar bağırıyor.psikolojim bozuldu.şu an dizlerimde salladım da yattı.saat 12 den beri altını değiştim.emzirdim uyuyunca beşiğe bırakıp hafif salladım nasıl arkamı dönüyom çığlığı basıyor. emzik kabul etmiyor. bütün gece göğüslerimi emmim cılkını çıkarıyor.veemiş tarzını görseniz şok olursunuz sanki açlıktan çıkmış gibi memeye saldırıyor.lütfen yardımcı olun ben ne yaapacam. memem doyuruyor sütüm tekrar arttı.arada mama takviyesi de yapıyorum

canım agız ıcı merhemı var kenacort dıye onu gogsune sur yaralı yere dolgu yapıyo goguse en ıyı gelen o benım obur bebeklerımde emzırırken yarılmıstı ondan kullandım bebegını emzırcegın zaman hafıf ılık pamukla silersın kalsa bıle gogsunde bebege zararı yok cok ıyı gelıyo o krem tavsıye ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…