- 5 Kasım 2014
- 35
- 15
- 88
- 37
Benzer bir sorun bende de var özellikle Sol memem o kadar çok ağrıyor ki artık emziremiyorum sağdan emziriyorum solu sağıyorum. Başlarda ağrımıyordu ben de günde 1 kez sağıyordum doktor bana her emzirmeden sonra sağman lazımdı içinde süt kalmaması gerekli dedi şimdi 2-3 saatte bir sağıyorum ama ağrı geçmiyor. Sıcak suyla kompres biraz rahatlatıyor. Geçmiş olsunKızlar merhaba. Yogunluktan giremiyorum. Özledim sizi.
Meme açısından kurtulamadım bir türlü. Sürekli sizliyor. Ama emziriyorum gene de.kalbiminsahibio benim doktorum garmastan ve medecassolu karıştırıp sur dedi. Silerek Germen gerek dedi. Biraz azaldı acisi ama tamamen geçmedi.
Çok acemiyim kızlar ya. Sütü ne kadar sıklıkla sagiyor sunuz. Ben günde bir kete sagiyorum. Oda goguslrim çok siserse. Doğrusu nasıl arkadaşlar. Yardımcı. Olur musunuz. Her zaman mi sağmak gerekiyor.
Ilitirsan daha etkili olur canım yani ben öyle yaptım. Kalanı da bebeginin karnına sür masaj yap gazı varsa çıkar. Poposuna sür pisik olmazılıtmadan sürsem direk şişeden çıkarıp da
ılık mı süreyimIlitirsan daha etkili olur canım yani ben öyle yaptım. Kalanı da bebeginin karnına sür masaj yap gazı varsa çıkar. Poposuna sür pisik olmaz
ah canm ya benim de aynı oldu şişti sol göğsüm morardı ağrıdan duramadım sağdım yıkandım en son bez koydum ve zorla emzrdm çocuğumu bebiş emmedikten sonra rahatlayamadım makine o kadar süt çıkartmıştı ama ağrı geçmemişti. geçmiş olsun canmBenzer bir sorun bende de var özellikle Sol memem o kadar çok ağrıyor ki artık emziremiyorum sağdan emziriyorum solu sağıyorum. Başlarda ağrımıyordu ben de günde 1 kez sağıyordum doktor bana her emzirmeden sonra sağman lazımdı içinde süt kalmaması gerekli dedi şimdi 2-3 saatte bir sağıyorum ama ağrı geçmiyor. Sıcak suyla kompres biraz rahatlatıyor. Geçmiş olsun
benimle aynı şeyleri yaşıyorsun.kv gitti rahat ettim.Kizlar ben iyice depresyona girdim. Sutum de azaldi, annem evine gitti kayinvalidem 3 gundur bizde, kadin bise de demiyo ama ben bunaldim surekli kontrol altinda durmaktan, emdi mi uyudu mu , alti temiz mi vs vs. Kendi evimde yabanci gibiyim, ne nerde bilmiyorum. Hofff surekli agliyorum, esim de bi sorun mu var , annem burda diye mi boyle yapiyosun bilmem ne bir suru sey soruyo , o sordukca benim daha da aglayasim geliyor, sutum ilk baslardaki gibi hic degil , akiyodu resmen goguslerimden, simdi aman ogunlere yetse diye kendimi yiyip bitiriyorumcok bunaldim kalabaliktan , biran once duzenimi kurmam gerek ama nasil
Biraz önce paylaştığım linkte faydalı bilgiler var oku sütün yetiyordur merak etme ben de senin gibi düşünüp üzülüyordum ama normalmiş böyle olması, dün de sağlık ocsğında tarttık 600 gram almış hastane çıkışına göre (yani 15günde) bir de o yazıları okudum rahatladım.Kizlar ben iyice depresyona girdim. Sutum de azaldi, annem evine gitti kayinvalidem 3 gundur bizde, kadin bise de demiyo ama ben bunaldim surekli kontrol altinda durmaktan, emdi mi uyudu mu , alti temiz mi vs vs. Kendi evimde yabanci gibiyim, ne nerde bilmiyorum. Hofff surekli agliyorum, esim de bi sorun mu var , annem burda diye mi boyle yapiyosun bilmem ne bir suru sey soruyo , o sordukca benim daha da aglayasim geliyor, sutum ilk baslardaki gibi hic degil , akiyodu resmen goguslerimden, simdi aman ogunlere yetse diye kendimi yiyip bitiriyorumcok bunaldim kalabaliktan , biran once duzenimi kurmam gerek ama nasil
Cnm anne sütünü destekleyen bir kuruluş var onun türkiye bağlantısını paylaştım oku istersen ben de araştırıp duruyorum doymuyor diye başlanan ek gıdalar bebeğin kilo alımını yavaşlatıyormuş anne sütüne devam moral bozmak yokSenden emdiğini çıkarıyorsa fazla emmiştir doymuştur demekki. Ne güzel ya. Ben oğluma sabah mama yaptım 90 cc. Yetmedi 40 cc sutumu verdim. Versem daha içecek. Doymuyo bizimki. Mecbur mama takviyesi. Duyan dicek kilolu bi çocuk mu. Hyr 1 ayda 150 gr almış. Ben de anlamadım nasıl bi durum böyle. Offdf
4 gün kullandım canım. Garmestan bitti. Yeni almadim. Lansinoh kullanıyorum simdi sadece.özledik seni. hoşheldin.
ne zamandır kullanıyorsun o kremleri
Evet canımılık mı süreyim
çok şükür gazı yok
yenidoğan bebeğe gerekli süt miktarıymış
Mrb n söylenen 2 saatte bi sağmak ama ne mümkün. Ben kızımın doyduğunu anladığım an onu uyutp ki zaten memede uyuyo kalanı sağıyorum. Kanallar tam boşlalsın ki süt yetmiyo sansın beyin. Mantık bu galiba. PKızlar merhaba. Yogunluktan giremiyorum. Özledim sizi.
Meme açısından kurtulamadım bir türlü. Sürekli sizliyor. Ama emziriyorum gene de.kalbiminsahibio benim doktorum garmastan ve medecassolu karıştırıp sur dedi. Silerek Germen gerek dedi. Biraz azaldı acisi ama tamamen geçmedi.
Çok acemiyim kızlar ya. Sütü ne kadar sıklıkla sagiyor sunuz. Ben günde bir kete sagiyorum. Oda goguslrim çok siserse. Doğrusu nasıl arkadaşlar. Yardımcı. Olur musunuz. Her zaman mi sağmak gerekiyor.
Ama emiyo canım. En fazla 3 saat emzirmeden duruyor. Fazlasını sagsam mi acaba.3 saatte bir sağ en geç
onu emzir ve fazlasını sağAma emiyo canım. En fazla 3 saat emzirmeden duruyor. Fazlasını sagsam mi acaba.
canım agız ıcı merhemı var kenacort dıye onu gogsune sur yaralı yere dolgu yapıyo goguse en ıyı gelen o benım obur bebeklerımde emzırırken yarılmıstı ondan kullandım bebegını emzırcegın zaman hafıf ılık pamukla silersın kalsa bıle gogsunde bebege zararı yok cok ıyı gelıyo o krem tavsıye ederımDoğururken bile böyle acı çekmedim. Allahım herkesin yardımcısı olsun. Benim de kanıyo. Pompayla sağdım o da çok canımı acıttı. 3 saatte bir mama ve sut veriyorum. Ne zaman geçecek. 1 ay olduk. 3 ayda feçmeyenler varmış Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?